-
[QUOTE=scizor-x;1192174]
דילן-
"הוא די מאולף" וום סילון אש חולף מעל האגריד ומתחיל שריפה "אבל לא כל-כך" האגריד שולף את המטריה הפרחונית שלו וסילון מים פוגע באש והיא נכבית. "אני לא מבין למה הוא יצא" אומר האגריד "נורי,תחזור!" הוא אומר ונורי הדרקון חוזר אל תוך היער באכזבה "תקשיבו טוב גברת מקגונגל כבודה לא יודעת על הדרקון,אז תיהיו בשקט,אוקי?" גוון ומרטי מהנהנים.
[/QUOTE]
"אין בעיה האגריד, הסוד שלך בטוח אצלנו. כדי שנגיע לנקודת המפגש אולי התלמידים כבר שם..." ואני הולך לשם.
-
[quote]הסוכריה בטעם תפוחים. את ממשיכה להוגוורטוס. הרכבת נעצרת ואת יורד יחד עם טום "סאלי,בואי" הוא אומר ואת הולכת איתו אל עבר האגריד שצועק "תלמידים חדשים לכאן!" את עולה בסירות ושטה עם מרטי. הוא מסתכל עליך בחולמניות.[/quote]
אחכה שהסירה תגיע לגדה השניה
---
מי זה מרטי?
-
[QUOTE]t-
התאורה חוזרת אתה רואה מולך שני בריונים שגהרים מעליך "נו קטנצ'יק,מה יש לך להביא לנו?" [/QUOTE]
"תהיו בשקט, יש לי קסם שאני המצאתי ואני מאוד רוצה להפעיל" אני אומר, אסתכל עליהם ואבדוק מה חוכמתם . "זוזו מהספה הזאת, היא מגיעה רק לי ." אמשיך להזיז אותם בתנועות עם השרביט לסימן מהירות. אשכב לי על הספה ואתחיל לשאול אותם שאלות אקראיות
-
ג'ק-
"תקשיב קטנצ'יק אתה בוחר להתעסק איתי אין בעיה" הוא אומר וחוסם את האגרוף בקלילות. "אבל תזכור שאתה הבאת את זה על עצמך" הוא משגר לך אגרוף חזק לפנים אתה חוטף אותו ועף לצד השני של התא ונתקע בקיר. "תזכור" הוא אומר ואתה מתעלף. אתה קם עם פנס בעין "הוא מתעורר" אומרת לילי "ג'ק,לא היית צריך לעשות את זה,תראה מה זה גרם לך!" אתה רואה דמעות בעיניה
לוק-
"יש לי בעיה עם דברים כאלה בכללי" הוא אומר "אבל אני חושב שאני אשרוד" אתם נכנסים לתא "אתה בסדר?" שואלת ג'סי את מרטי "העלבתי אותך איכשהו?" היא שואלת אתה רואה דמעות מתחילות להופיע בעיניו.
דילן-
התלמידים מתחילים להגיע בערך חמש דקות אחרי שאתם חוזרים. האגריד עושה לכם שיעור מעניין על היפוגריפים ואתם מאוד נהנים. אבל,בקטע שאתם מנסים ללטף אותם ההיפוגריף צווח מולקייטי ועומד לתקוף.
סאלי-
עייף,שחקנים,בלבול,שמות,התכוונתי לטום. אתה יכול להגיב מחדש כשאתה יודע למי התכוונתי? כי אולי תשנה את תגובתך.
t-
הבריונים לא נראים חכמים במיוחד. הם פוחדים למראה השרביט ויושבים על הספסל השני הם מספרים לך שהם רוצים להיות בסליתרין ועוד כל מיני דברים לא מענינים. האישה של העגלת ממתקיםמגיעה.
-
[quote]לוק-
"יש לי בעיה עם דברים כאלה בכללי" הוא אומר "אבל אני חושב שאני אשרוד" אתם נכנסים לתא "אתה בסדר?" שואלת ג'סי את מרטי "העלבתי אותך איכשהו?" היא שואלת אתה רואה דמעות מתחילות להופיע בעיניו.
[/quote]
"אל תדאג אחי, תעבור את זה.." אלחש לו. "לא כלום, ג'סי, בוא נחכה בינתיים שנגיע להוגוורטס.." אומר לה ואלחש לה "מצב רגיש.. עדיף שלא נדבר עכשיו.."
-
[QUOTE=scizor-x;1192235]
דילן-
התלמידים מתחילים להגיע בערך חמש דקות אחרי שאתם חוזרים. האגריד עושה לכם שיעור מעניין על היפוגריפים ואתם מאוד נהנים. אבל,בקטע שאתם מנסים ללטף אותם ההיפוגריף צווח מולקייטי ועומד לתקוף.
[/QUOTE]
החברה שלי זו גוון חחחח מעכשיו אני אזכיר לך כל תגובה...
~~~~~~~~~~~~
אני מושך את גוון ביד ומרחיק אותה ומכין שרביט אם יקרה עוד משהו לא צפוי
(אם יקרה הוא יתקוף אני אשתמש בפרוטגרו ולא בשתק)
-
[QUOTE]t-
הבריונים לא נראים חכמים במיוחד. הם פוחדים למראה השרביט ויושבים על הספסל השני הם מספרים לך שהם רוצים להיות בסליתרין ועוד כל מיני דברים לא מענינים. האישה של העגלת ממתקים מגיעה[/QUOTE]
"תעסיקו אותה, מהר" אשאל אותם ואסתכל על העגלה, אסתכל שאף אחד לא רואה ואבדוק שקסם לא מוטל- ואז אקח לי כמה ממתקים ואשים אותם בגלימתי . אשים את 2 האנשים בתא ואסגור אותו במהירות וגם אנעל אותו . "מהו השם שלכם?" אשאל אותם במבט מפחיד ואוציא את כלוב הנחש שלי .
-
[QUOTE=scizor-x;1192235]ג'ק-
"תקשיב קטנצ'יק אתה בוחר להתעסק איתי אין בעיה" הוא אומר וחוסם את האגרוף בקלילות. "אבל תזכור שאתה הבאת את זה על עצמך" הוא משגר לך אגרוף חזק לפנים אתה חוטף אותו ועף לצד השני של התא ונתקע בקיר. "תזכור" הוא אומר ואתה מתעלף. אתה קם עם פנס בעין "הוא מתעורר" אומרת לילי "ג'ק,לא היית צריך לעשות את זה,תראה מה זה גרם לך!" אתה רואה דמעות בעיניה
[/QUOTE]
"אל תבכי נסיכה, אף אחד לא יעליב את ג'ק גורדון ויצא מזה בשקט" אגיד לה ואז אלך לאט לאט ואז ארוץ בפתאומיות לכיוונו ואתן לו קודם כל בוקס דמה כלומר סתם בוקס כדי להסיח אותו ועם היד השניה אני אוציא את השרביט ואצעק שתק, לסיום אני אוסיף גם נגיחה לכיוון החזה שלו.
-
[quote]עייף,שחקנים,בלבול,שמות,התכוונתי לטום. אתה יכול להגיב מחדש כשאתה יודע למי התכוונתי? כי אולי תשנה את תגובתך.[/quote]
אני לא משנה ומחליט לחכות שהסירה תגיע לגדה השנייה
-
לוק-
היא לוחשת לך "טוב,אתה כזה מתחשב,נדבר בהוגוורטוס"
אתם מגיעים להוגורטוס אתם עומדים לרדת מהרכבת ולפתע מרטי אומר "רגע,איפה טימי?"
דילן-
ההיפוגריף מתקיף את גוון אתה מפעיל פרוטגרו "לא!" צועק האגריד ההיפוגריף יוצא משליטה הוא נהדף מהמגן ואז מתחיל לבעוט ולרטון. האגריד רץ עליו ומרגיע אותו "הויסה,הויסה!" האגריד זורק סמור מת להיפוגריף. הוא ניגש עליך כועס "להטיל לחש?! על היפוגריף?!"
t-
הבריונים מדברים עם האישה ואתה בינתים גונב לך חופן ממתקים ונכנס לתא. השגת 3 צפרדעי שוקולד,סוכריות ברטי בוטס וחופן של עוגיות קדרה. הבריונים נרתעים מהנחש אתה רואה שאין להם חיות "אני סטיל" אומר אחד "אני ברונז" אומר השני
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שמות מקורים.... יותר מדי.... xd
ג'ק-
"ממתי אתה קורא לי נסיכה?" שואלת לילי אתה מסתער עלהבריון. לפתע הוא נעלם. וום הוא מופיע מאחוריך,שולף את שרביטו וצועק "קרושיו!" אתה מתפטל בכאבים על הרצפה. לילי בוכה יותר "קרושיו" אתה צורך מכאב לילי צורחת מבכי "אובליבייט!" הוא צועק. אתה מרגיש מעורפל. לפתע,אתה לא מבין למה אתה על הרצפה וג'סי לא מבינה למה היא בוכה. אתה לא מבין מאיפה הפנס על עינך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הוא הטיל עליך לחש שכחה. תתנהג כאילו שחכת את זה. אל תדבר על זה או אפילו תחשוב על זה,זה לא קרב מבחינתך.
סאלי-
אתה מגיעים לגדה השניה. אתם רואים את גברת מקגונגל עומדת בפתח ואומרת "קרבו תלמידים חדשים" היא אומרת "אתם בקרוב תעבור טקס מיוחדת של מיון לבתים" היא אומרת "בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי גברת מקגונגל לאולם רחב ידים. שם,על שרפרף מונחת מצנפת,מצנפת המיון. שמעת אליה כבר. טום מניח את המצנפת על ראשו "גריפנדור!" המצנפת צועקת. כשמגיע תורך את שמה את המצנפת על הראש "הםםם... אני רואה שאת ילדה מקסימה אך לריבנקלו את לא תגיעי. לסליתרין אין מה לדבר את לא מתאימה אך להפלפאף וגריפינדור את מתאימה... אני לא יודעת מה את צריכה להיות הםם...."
-
[QUOTE=scizor-x;1192276]ג'ק-
"ממתי אתה קורא לי נסיכה?" שואלת לילי אתה מסתער עלהבריון. לפתע הוא נעלם. וום הוא מופיע מאחוריך,שולף את שרביטו וצועק "קרושיו!" אתה מתפטל בכאבים על הרצפה. לילי בוכה יותר "קרושיו" אתה צורך מכאב לילי צורחת מבכי "אובליבייט!" הוא צועק. אתה מרגיש מעורפל. לפתע,אתה לא מבין למה אתה על הרצפה ולילי לא מבינה למה היא בוכה. אתה לא מבין מאיפה הפנס על עינך
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הוא הטיל עליך לחש שכחה. תתנהג כאילו שחכת את זה. אל תדבר על זה או אפילו תחשוב על זה,זה לא קרב מבחינתך.[/QUOTE]
"מה זה לילי?" אשאל בבלבול "יכול להיות שיש לי פנס בעין? ולמה כואב לי כל כך?" אשאל
-
[QUOTE=scizor-x;1192276]
דילן-
ההיפוגריף מתקיף את גוון אתה מפעיל פרוטגרו "לא!" צועק האגריד ההיפוגריף יוצא משליטה הוא נהדף מהמגן ואז מתחיל לבעוט ולרטון. האגריד רץ עליו ומרגיע אותו "הויסה,הויסה!" האגריד זורק סמור מת להיפוגריף. הוא ניגש עליך כועס "להטיל לחש?! על היפוגריף?!"
[/QUOTE]
"לא הטלתי עליו לחש !!! רק רציתי להגן על גוון. היית מעדיף שהוא יפגע בילדה ? כן גם אני קורא את הנביא היומי, אני יודע על המקרה ההוא עם דראקו הזה... היו יכולים לתבוע אותך !" ~אני מתחיל לבכות~ (שכחתי לכתוב אבל באופי אם אתה יכול להוסיף שאני גם בכיין) " אולי כדי שתתחיל לרסן את ההיפוגריפים האלה !" אני בורח חזרה לטירה...
~~~~~~~
אתה יכול להוסיף באופי שאני גם בכיין ? פשוט שכחתי לכתוב את זה...
-
[QUOTE=scizor-x;1192276]
דילן-
[/QUOTE]
"לא הטלתי עליו לחש !!! רק רציתי להגן על גוון. היית מעדיף שהוא יפגע בילדה ? כן גם אני קורא את הנביא היומי, אני יודע על המקרה ההוא עם דראקו הזה... היו יכולים לתבוע אותך !" ~אני מתחיל לבכות~ " אולי כדי שתתחיל לרסן את ההיפוגריפים האלה !" אני בורח חזרה לטירה...
~~~~~~~~~~~
אתה יכול להוסיף באופי שאני גם בכיין ? פשוט שכחתי לכתוב את זה...
מצטער הדאבל פוסט נא למחוק....
-
[quote=scizor-x;1192276]סאלי-
אתה מגיעים לגדה השניה. אתם רואים את גברת מקגונגל עומדת בפתח ואומרת "קרבו תלמידים חדשים" היא אומרת "אתם בקרוב תעבור טקס מיוחדת של מיון לבתים" היא אומרת "בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי גברת מקגונגל לאולם רחב ידים. שם,על שרפרף מונחת מצנפת,מצנפת המיון. שמעת אליה כבר. טום מניח את המצנפת על ראשו "גריפנדור!" המצנפת צועקת. כשמגיע תורך את שמה את המצנפת על הראש "הםםם... אני רואה שאת ילדה מקסימה אך לריבנקלו את לא תגיעי. לסליתרין אין מה לדבר את לא מתאימה אך להפלפאף וגריפינדור את מתאימה... אני לא יודעת מה את צריכה להיות הםם...."[/quote]
"אני מעדיפה גריפינדור על הפלפאף" אלחש אליה
-
[quote]לוק-
היא לוחשת לך "טוב,אתה כזה מתחשב,נדבר בהוגוורטוס"
אתם מגיעים להוגורטוס אתם עומדים לרדת מהרכבת ולפתע מרטי אומר "רגע,איפה טימי?"[/quote]
"אני אלך לבדוק, אתם בינתיים יכולים לרדת." אומר להם ואלך אחורה לתא לחפש את טימי. "איפה הוא..?" אמלמל בחשש ואם הוא לא בתא אז אבדוק בכל שאר התאים.