[COLOR="Red"]אופק-
בלה לא מתעוררת,לילי מחליפה פוקימון ל.. לודיקולו!!
[/COLOR]
[COLOR="Red"]בלה תחזרי ציקוריטה צאי[/COLOR]
Printable View
[COLOR="Red"]אופק-
בלה לא מתעוררת,לילי מחליפה פוקימון ל.. לודיקולו!!
[/COLOR]
[COLOR="Red"]בלה תחזרי ציקוריטה צאי[/COLOR]
[COLOR="Lime"]תומר-
אתה מחליט בכל זאת לנסות את מזלך ונכנס למכון,אתה פוגש את מנהיגת המכון,לילי והקרב מתחיל!! לילי מויאה גלום[/COLOR]
ג'[COLOR="DarkOrange"]ק-
דרגונייט אוומר לך ''אני פוקימון קטן וצהוב,יש לי פסים כחולים על הגב,אין לי ידיים או רגליים ואני דור 2!!''[/COLOR]
אופק-
אתה מוציא את צ'יקוריט ה
יונתן רשום תגיב להתחלה בצבע [COLOR="DarkRed"]הזה[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
אתה מוציא את צ'יקוריטה
[/COLOR]
[COLOR="red"]צ'יקוריטה עלי תער ואז דחיפה[/COLOR]
[quote] [COLOR=Lime]תומר-
אתה מחליט בכל זאת לנסות את מזלך ונכנס למכון,אתה פוגש את מנהיגת המכון,לילי והקרב מתחיל!! לילי מויאה גלום[/COLOR]
[/quote]כבר עשיתי את הקרב הזה התבלבלת ביני לבין מישהו אחר
אופק-
[COLOR="Red"]צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ופוגעת בלודיקולו שמועד ואז בדחיפה.[/COLOR]
[COLOR="Red"]פתאום נכנסת אישה במדים כחלוים-צהובים שאומרת ''משלוח לאופק'' אתה אומר לה שאתה אופק והיא מושיטה לך ביצה כחולה-שחורה. (כן,כן ביצת דף 12 :) ) והקרב ממשיך!![/COLOR]
תומר-
[COLOR="SeaGreen"]אופס צודק טעות שלי
אתה נכנס למכון ופוגש את מנהיג המכון איתן,מנהיג מכון המים!! אתה אומר לו שלום והקרב מתחיל איתן מוציא אזומריל[/COLOR]
[QUOTE=ttrrtte;1218385]
[COLOR="Olive"][SIZE="2"]עלילה[/SIZE][/COLOR]
ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
מנחה:שלום לך מה שמך?
ילד:תומר
מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?
[SIZE="5"][COLOR="DarkOrchid"]לא להגיב!![/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"]ארוץ מתחת שולחן.
"מה קרה?" אשאל את עצמי ואחפש את הפ]רופסור במבטי,לראות אם הוא בסדר.[/COLOR]
הפוקמון הוא דאנספראס
אני אומר לו
[COLOR="DarkRed"]יונתן-
אתה רואה שהפרופסור בסדר,אבל מבטו מופנה אל הקיר ההרוס אתה מסתכל ורואה 3 דמויות האמצעית מתקרבת אלייך,נערה בעלת שיער בלנודני שאומרת ''תיזהר מצוות הרס בכל מקום בוא תשנע את שם זה תברח!!''
ו3 בדמויות נעלמו כשם שהופיעו קצת מבולבל אמר הפרופסור שלא נותרו לו עוד פוקימונים אבל יש לו סיטטר עם תרצה...[/COLOR]
[COLOR="Yellow"]
[COLOR="Orange"]ג'ק-[COLOR="Orange[/COLOR]"][COLOR="Orange"]
צודק! אומר דרגונייט ונותן ל ךאת הכדור[/COLOR][/COLO[/COLOR]R]
אופק-
[COLOR="Red"]צ'יקוריטה משתמשת בעלי תער ופוגעת בלודיקולו שמועד ואז בדחיפה.[/COLOR]
[COLOR="Red"]פתאום נכנסת אישה במדים כחלוים-צהובים שאומרת ''משלוח לאופק'' אתה אומר לה שאתה אופק והיא מושיטה לך ביצה כחולה-שחורה. (כן,כן ביצת דף 12 :) ) והקרב ממשיך!![/COLOR]
[COLOR="Red"]צ'יקוריטה שוב פעם אותו מהלך[/COLOR]
[COLOR="Orange"]מצוין אני לוקח אותו ורץ בספרינט אל לטיאס ולטיאוס ומנסה לשמור על הכדור כמה שיותר טוב[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
צ'קוריטה עושה זאת שוב ופוגעת עם עלי התער אבל לפני שפוגעת עם הדחיפה לודיקולו מעיף אותה לאחור עם רובה מים[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]ג'ק-
אתה רץ מהר ככל שתוכל אל לטיאס ולטיאוס,אתה מגיעה אליהם ומושיט להם את הכדור,ברגע שהם נוגעים בוא הם מתכווים לגודל של איווי וכל אחד מהם משנה צורה לפוקימון-לטיאס הקטנה לפיצ'ו ולטיאוס לפיקאצ'ו והם נתלים לך על הכתף[/COLOR]
[COLOR="Red"]אופק-
צ'קוריטה עושה זאת שוב ופוגעת עם עלי התער אבל לפני שפוגעת עם הדחיפה לודיקולו מעיף אותה לאחור עם רובה מים[/COLOR]
[COLOR="Red"]שוב אותו מהלך רק הפעם רק עלי תער[/COLOR]
[COLOR="Orange"]אני מתקשר ללן ואומר לו שהשלמתי את המשימה ואני חוזר בחזרה
ואני רץ לתוך המנהרה שוב[/COLOR]
אופק[COLOR="Red"]-
צ'יקוריטה מפספסת!!
בדיוק באותו רגה בלה יוצאת מהפוקדור שלה![/COLOR]
ג'ק-
[COLOR="DarkOrange"]אתה מגיעה ללן עם לטיאס ולטיאוס והוא מכוון אותך חזרה לעיר בא הייתה[/COLOR]
[QUOTE]
תומר-
[COLOR=SeaGreen]אופס צודק טעות שלי
אתה נכנס למכון ופוגש את מנהיג המכון איתן,מנהיג מכון המים!! אתה אומר לו שלום והקרב מתחיל איתן מוציא אזומריל[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=SeaGreen]אני אוציא את דיטו ואומר לו להשתנות ללודיקולו ואז אבדוק את המתקפות שלו[/COLOR]