פרקים מעולים, כל אלה שפיספסתי :)
הלוודרדים רוצחים! רוצחים בדם קר! צרך להוריד אותם עם צמח משתולל של בלוסום (היפייפיה והפוקימון מבין השלושה האהובים עליי)!
בלוסום שליטעעע
Printable View
פרקים מעולים, כל אלה שפיספסתי :)
הלוודרדים רוצחים! רוצחים בדם קר! צרך להוריד אותם עם צמח משתולל של בלוסום (היפייפיה והפוקימון מבין השלושה האהובים עליי)!
בלוסום שליטעעע
[QUOTE=nairo908;1253432]פרקים מעולים, כל אלה שפיספסתי :)
בלוסום שליטעעע[/QUOTE]
חח תודה על התגובה
פרק יפה.
וברור שהם אוכלים פוקימונים אחרים (לפחות חלקם) שרשרת המזון...
ודרך אגב, אטמוספירה זה כל מקום עם אוויר. כמו שביוספרה זה כל האזורים שמתקיימים בהם חיים, וגיאוספריה זה כל האדמה ואוקינוספירה זה כל הימים והנחלים.
בטח התכוונת לומר שהם מתחרים מי יגיע ראשון לסוף האטמוספירה.
ואתה צריך לעשות שלא כולם יאכלו בשר, כמו חיות אימתיות.
[QUOTE=RabbiKingler;1253440]פרק יפה.
וברור שהם אוכלים פוקימונים אחרים (לפחות חלקם) שרשרת המזון...
ודרך אגב, אטמוספירה זה כל מקום עם אוויר. כמו שביוספרה זה כל האזורים שמתקיימים בהם חיים, וגיאוספריה זה כל האדמה ואוקינוספירה זה כל הימים והנחלים.
בטח התכוונת לומר שהם מתחרים מי יגיע ראשון לסוף האטמוספירה.
ואתה צריך לעשות שלא כולם יאכלו בשר, כמו חיות אימתיות.[/QUOTE]
מי אמר שכולם אוכלים בשר? זה שהדמויות שאני מדבר עליהם עכשיו אוכלות בשר, זה לא אומר כלום.
אל תשכח שבעיקרון, עבר רק חצי מהסיפור.
תודה על התגובה, ד"א, באמת התכוונתי לסוף האטמוספירה.
פרק מצוין! אין לי מה להוסיף
תודה רבה!
[QUOTE=sandslash;1253442]מי אמר שכולם אוכלים בשר? זה שהדמויות שאני מדבר עליהם עכשיו אוכלות בשר, זה לא אומר כלום.
אל תשכח שבעיקרון, עבר רק חצי מהסיפור.
תודה על התגובה, ד"א, באמת התכוונתי לסוף האטמוספירה.[/QUOTE]
כן, מאוד הגיוני שארנבים (או שפנים) יאכלו בשר... וגם אותו דבר על פרח (צמחים טורפים לא משתמשים בחומרים האורגניים שהם אוכלים, אז באופן תאורתי הם לא חייבים לאכול בשר).
[QUOTE=RabbiKingler;1253454]כן, מאוד הגיוני שארנבים (או שפנים) יאכלו בשר... וגם אותו דבר על פרח (צמחים טורפים לא משתמשים בחומרים האורגניים שהם אוכלים, אז באופן תאורתי הם לא חייבים לאכול בשר).[/QUOTE]
everything is possible on pokemon!!
תתפלא, בעולם שלנו גם לא תראה צמח שמוציא קרן אנרגיה אדירה שהורסת כל דבר.
[QUOTE=sandslash;1253456]everything is possible on pokemon!!
תתפלא, בעולם שלנו גם לא תראה צמח שמוציא קרן אנרגיה אדירה שהורסת כל דבר.[/QUOTE]
אבל זה הגיוני, יש לי על הדברים האלו תיאוריה שלמה אם תרצה לשמוע. אני פיתחתי רעיון שלם לגבי איך כל אחת מהמתקפות מסוגלת להתחש באופן הגיוני פיזיקאלית (בתנאי שאתה מוסיף רעיון קטן שהוא ממש לא מתמיה יותר מהרעיון על יצורים מוזרים כמו פוקימונים). רמז, אחרי שפוקימון מים משתמש באקדח מים, לאן המים נעלמים? מאיפה הגיעו כל כך הרבה מים מלכתחילה? איך כשפוקימון מסוג מעופף משתמש ב"רוח" הוא נשאר במקום והרוח זזה קדימה במקום שהוא יתרומם או יזוז בכיוון הנגדי מהרוח? ועוד כהנה וכהנה.
וסחטיין על הציטוט המאגניב מסמוש.
[QUOTE=RabbiKingler;1253459]איך כשפוקימון מסוג מעופף משתמש ב"רוח" הוא נשאר במקום והרוח זזה קדימה במקום שהוא יתרומם או יזוז בכיוון הנגדי מהרוח? ועוד כהנה וכהנה.
וסחטיין על הציטוט המאגניב מסמוש.[/QUOTE]
הם מזיזים את גפיהם כמו מאוורר ועושים רוח
מסכן הסטארלי...:)
פרק טוב יויפה כמו תמיד! אין מילים
[QUOTE=ttrrtte;1253484]מסכן הסטארלי...:)
פרק טוב יויפה כמו תמיד! אין מילים[/QUOTE]
תודה רבה!
[QUOTE=ttrrtte;1253484]מסכן הסטארלי...:)
פרק טוב יויפה כמו תמיד! אין מילים[/QUOTE]
אז הם אמורים לעשות רוח בחצי מהעוצמה, ובחצי השני לזוז אחורה. חוק בפיזיקה, כל דבר שאתה מפעיל עליו כוח, מפעיל עליך בחזרה בדיוק אותו כוח.
ודרך אגב אוהד, אתה גם יכול להגיד שהם אוכלים חיות אחרות שהן לא פוקימונים, או גם חיות אחרות שהן לא פוקימונים.
[QUOTE=RabbiKingler;1253506]אז הם אמורים לעשות רוח בחצי מהעוצמה, ובחצי השני לזוז אחורה. חוק בפיזיקה, כל דבר שאתה מפעיל עליו כוח, מפעיל עליך בחזרה בדיוק אותו כוח.
ודרך אגב אוהד, אתה גם יכול להגיד שהם אוכלים חיות אחרות שהן לא פוקימונים, או גם חיות אחרות שהן לא פוקימונים.[/QUOTE]
נו, ברור שאני יכול, everything is possible on pokemon!
השאלה היא, האם אני רוצה.
וכבר הזכרתי שיש תולעים. וגם צמחים זה יצורים חיים :)
פרק מצוין! מי ילך לעשות ארוחה עם לודרד? חחחחח.....
מחכה לפרק הבא.