-
הכי חשוב שזו בנייה שטובה לך וששמת שם דברים כי הם עובדים לך ולא כי ראית שמלא שמו :o ביוגיהו זה הכי חשוב מבחינתי. למשל בדרקו ים מלא שמים דלטא פליי ואני לא מצליח להרוויח ממנו לכן לא שם אותו כמו האחרים. אתה לא חייב להמציא דק אבל מספיק שיהיה בזה משהו שלך. ולגבי יאמאאה!!! הוא אכן ספיריט אבל שים לב לאפקט אם תעשה נזק ליריב תשלוף עד שיהיו לך חמישה קלפים ביד!!! ואפשר בקלי קלות לזמן טוטם דרגון מהגרייב והוא משמש כשתי הקרבות לדרקון לכן מביאיפ יאמאטה בקלות. רק שתקךוט הבאתי יאמאטה שעמדה לתקוף ולהביא לי שליפה של שלושה! וליריב לא הייתה ברירה אלא לעשות סולמן ולשלם 4000 חיים. והוא. וג דרקון וגם ספירט בנוסף ספיריט זה לא סוג
-
[QUOTE=Blackbeard;1283378]הכי חשוב שזו בנייה שטובה לך וששמת שם דברים כי הם עובדים לך ולא כי ראית שמלא שמו :o ביוגיהו זה הכי חשוב מבחינתי. למשל בדרקו ים מלא שמים דלטא פליי ואני לא מצליח להרוויח ממנו לכן לא שם אותו כמו האחרים. אתה לא חייב להמציא דק אבל מספיק שיהיה בזה משהו שלך. ולגבי יאמאאה!!! הוא אכן ספיריט אבל שים לב לאפקט אם תעשה נזק ליריב תשלוף עד שיהיו לך חמישה קלפים ביד!!! ואפשר בקלי קלות לזמן טוטם דרגון מהגרייב והוא משמש כשתי הקרבות לדרקון לכן מביאיפ יאמאטה בקלות. רק שתקךוט הבאתי יאמאטה שעמדה לתקוף ולהביא לי שליפה של שלושה! וליריב לא הייתה ברירה אלא לעשות סולמן ולשלם 4000 חיים. והוא. וג דרקון וגם ספירט בנוסף ספיריט זה לא סוג[/QUOTE]
אדירר!! ראיתי את התמונה פשוט ענק רק דבר אחד קצת מעסיק אותי לייט אנד דארקנס דרגון...הוא לא דופק לך קצת תדק? יענו אין קטעים שאתה מת להפעיל אפקט אבל לא מפעיל כי הוא בזירה?
-
זה נשמע מעולה אביב,אשמח להילחם נגדו [COLOR=white]ורוב הסיכויים להפסיד אבל הכיף זה מה שחשוב :)[/COLOR]
אני מחכה שיכניסו את הארצ'טייפים החדשים ל-dn הדוויל של יומה,ההריויק של גוץ',הארצ'טייפים החדשים של Rotd וה-xyz ראנק 10 יכולים להיות מעולים!
יש אווטרים חדשים:
ג'סי,אלכסיס,בלאק ווינג גייל אוף...,טנדר קינג ריו,אסטרל,לייט אנד דארקנסס דרגון,מאסטר היפריון ועוד מלא!
-
וואו ורוצה מחר דואל בא לי לבדוק את המקלורד ואז אני אעשה סיקור
-
[SIZE=4][COLOR=sandybrown][B]ם:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=sandybrown][B]חגיגת 150 הנצחונות(80 הפסדים אבל עם הלונטס קונקשן בוא נגיד במקסיייימום 70 הפסדים) מתחילה עכשיו ם: (הדקים שהביאו לי 99% מזה מוזכרים בחתימה)[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=blue]---[/COLOR]
[COLOR=blue]תודה לכם, למען האמת Ladd באמת היה נראה לי תקוע ולא מתאים כזה והוא יצא, אבל מאז שיניתי לגמרי תדק לקאוס דרקונים בגרסא שלי שמשלבת גם מיל של לייטסוורן להאצה וכו', וזה דבר שיש מצב גדול שעכשיו אזמין מהאינטרנט(כל הדק חוץ ממה שכבר יש לי כמו מלכודות וקסמים) ויעלה לי רק איזה 130 שקל כולל אוטופיה ו2 וורנינג יקרים ם: הדק כל כך זול וכל כך כיפי שיש מצב שאחזור לשחק במציאות איתו. אראה לכם בהזדמנות(אגב אני גם משאיל דברים אז היה אמור להיות יותר מ130 אבל לא בהמון)[/COLOR]
[B][U][COLOR=red]אה ועוד משהו!!!!!!!![/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red]לגבי יאמאטה!!!1[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red]תביאו אותה בSET!!!!!!!!!!![/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red]תקלטו, אתם מקריבים טוטם ליאמאטה בSET, היריב לא קולט מה זה, תוקף מתישהו בתורו, לתוך 3100 הגנה שלה, מה שיוריד לו נזק, ואז! האפקט יפעל כי נגרם לו נזק! ותשלפו עד 5 ביד!!![/COLOR][/U][/B]
-
מזל טוב אז דואל לכבוד החגיגה?
-
בניתי דק בניש פיש,איזה נחמד הוא,נלחמתי נגד דק הולי מארק,ועל התור הראשון של היריב הוא זימן בלו אייס,מזל שהיה לי גרביטי בינד.
אם נאמבר 32 היה בראנק אחד יותר נמוך הוא היה גם בדק
דואל מישהו?
-
-
מישהו אחר?
סורי ליאון,לא משהו נגדך באופן אישי,זה משהו נגד כול הנובים למיניהם
-
אני לא נוב ואני רוצה כל דואל
-
אתה כן נוב,אתה הכי נוב
ואני לא נלחם נגד נובים
וכמו שאתה אומר 'הודעה אחרונה בנושא'
בכול זאת,מישהו אחר?
-
-
-
עזוב
התחילו לי לוסטים לפני חצי שעה
-
חחח וואי אביב עשית לי חשק לשחקק עם יאמאטה משום מה ובכלל עם כל הספיריט למיניהם p: