[quote=ita;1263028]באסה לך
כמה זהב יש לך ממנו? יעני כמה השגת בו וכמה יש לך עכשיו?[/quote]
יש לי 70 עכשיו, ואין לי מושג כמה השגתי ממנו.
היה לי קודם 300 ומשהו אבל בזבזתי בשביל להשיג את קפטן אמריקה.
Printable View
[quote=ita;1263028]באסה לך
כמה זהב יש לך ממנו? יעני כמה השגת בו וכמה יש לך עכשיו?[/quote]
יש לי 70 עכשיו, ואין לי מושג כמה השגתי ממנו.
היה לי קודם 300 ומשהו אבל בזבזתי בשביל להשיג את קפטן אמריקה.
מילא אני כבר כימעט לא משחק בHero Up רק במשחק המגניב tanki online אז.. אני פורש מהמשחק
טוב, הגעתי להחלטה.
בגלל שכל הגיבורים שלי חוץ מקפטן אמריקה במאקס, אני הולך לחרוש על גלגל המזל ומשימות.. כדי להשיג עוד גיבורים..
את מי יש לך?
ובאיזה רמה קפטן אמריקה?
[quote=ita;1263078]את מי יש לך?
ובאיזה רמה קפטן אמריקה?[/quote]
גברת מארוול, ג'ין גריי, הדבר, סייקלופס, וולברין, פאלקון, מוהק סטורם, נובה ודרדרוויל.
קפטן אמריקה רמה 5...
[b]משהו דחוף[/b]: למישהו עובד הארקייד? זה לא עובד לי אף פעם!
לי עובד, גם אתה במשימה של ה13000 בארקייד?
אבל נתקע לי כל פעם באמצע המחשב..
[quote=ita;1263086]לי עובד, גם אתה במשימה של ה13000 בארקייד?
אבל נתקע לי כל פעם באמצע המחשב..[/quote]
זה עושה לי מסך שחור.. מה זה לא התקין לי את זה או מה?
יש מצב להתקין מחדש את המשחק איכשהו..?
לא חייבים להתקין את המשחק
תנסה לשחק מדפדפן אחר..
אגב, מה רמת הsquad שלך?
140 ומשהו, מה שלך..?
115 או משהו כזה
פששש יפה לך D=
משהו יודע מה נותן הדבר הזה שצריך להשיג יום 1 25 סילבר, יום 2 75 סילבר, יום 3 225 סילבר וכו?
זה עולה כל פעם שנכנסים למשחק בכותרת daily bugle. אני רוצה להשיג את זה אבל אני לא יודע מה זה נותן בכלל... משהו יודע?
[QUOTE=DoR_RoD;1263122]משהו יודע מה נותן הדבר הזה שצריך להשיג יום 1 25 סילבר, יום 2 75 סילבר, יום 3 225 סילבר וכו?
זה עולה כל פעם שנכנסים למשחק בכותרת daily bugle. אני רוצה להשיג את זה אבל אני לא יודע מה זה נותן בכלל... משהו יודע?[/QUOTE]
זה מתנות יומיות..
[QUOTE=DoR_RoD;1263122]משהו יודע מה נותן הדבר הזה שצריך להשיג יום 1 25 סילבר, יום 2 75 סילבר, יום 3 225 סילבר וכו?
זה עולה כל פעם שנכנסים למשחק בכותרת daily bugle. אני רוצה להשיג את זה אבל אני לא יודע מה זה נותן בכלל... משהו יודע?[/QUOTE]
אתה לא צריך להשיג את זה כול יום, המחשב נותן לך 25 סילבר ביום הראשון, ביום השני 75, ביום השלישי עד השישי כרטיסים וביום השביעי זהב.
זה פשוט פרסים זה הכול..
כל יום שתכנס תקבל מתנה, לאחר 8 ימים 5 זהב ואחרי זה נראלי מהתחלה את המעגל אבל אני לא סגור על זה
אהה.... הבנתי... חשבתי שכל יום צריך לאסוף מה שכתוב שם ובסוף מקבלים פרס... בגלל זה רציתי לקנות מהר גיבור, כי הפרס מהמשימה של הוספת גיבור הוא זהב ורציתי להשיג את הזהב הזה ליום השמיני. עכשיו כשאני יודע את זה, אני אחסוך עוד כסף לקפטן אמריקה. הוא טוב? שווה לחסוך בשבילו עוד 10,000 כסף?