[QUOTE=Vepor;1265776]ניר או אלפסי או איך שלא קוראים לו בבאן כי הוא ביקש [הוא יחזור בראשון הבא][/QUOTE]
שמעתי גם שהוא רוצה להתקבל להנהלה... לניהול מה?
Printable View
[QUOTE=Vepor;1265776]ניר או אלפסי או איך שלא קוראים לו בבאן כי הוא ביקש [הוא יחזור בראשון הבא][/QUOTE]
שמעתי גם שהוא רוצה להתקבל להנהלה... לניהול מה?
אין לי מושג למה הוא רצה להתקבל אבל הוא לנהל
הודעה מניר
[quote] ניר מוסר שהוא לא רוצה להתקבל להנהלה ולא ירצה, וזה סתם שקר.[/quote]
ניר מדבר אל עצמו בגוף שלישי?
ליאור אתה לא מבין איזה קרבות יש בתחילת הסאגה החדשה של פייב דיס,קרו ואקיזה נגד שרי,ג'ק,לאו ולונה נגד אפוריה ו-ויזור\ברונו ויוסיי נגד Z-ONE
אני מחפש את פרק 142 למה ב-גוגואנימה אין אותו כמו שצריך יש לי אתה שאני יכול לראות בו [עדיפות ל-Sub]
[QUOTE=Vepor;1265791]ניר מדבר אל עצמו בגוף שלישי?
ליאור אתה לא מבין איזה קרבות יש בתחילת הסאגה החדשה של פייב דיס,קרו ואקיזה נגד שרי,ג'ק,לאו ולונה נגד אפוריה ו-ויזור\ברונו ויוסיי נגד Z-ONE
אני מחפש את פרק 142 למה ב-גוגואנימה אין אותו כמו שצריך יש לי אתה שאני יכול לראות בו [עדיפות ל-Sub][/QUOTE]
כן אני יודע שזה יקרה הקרבות האלו
קראתי את זה בויקייוגי הו
נראה לי שארה היום גם את פרק 134 אפוריה מופיע
חפש באנימה כריזי [url]http://www.animecrazy.net/[/url]
או פה [url]http://www.nwanime.com/[/url]
אני מתכנן להגיע ל-154 או במילים אחרות,לסיים לראות את זה!
[QUOTE=Vepor;1265795]אני מתכנן להגיע ל-154 או במילים אחרות,לסיים לראות את זה![/QUOTE]
חח גם אני למרות שראיתי כבר את פרק 153,154 נראה לי שראיתי גם את 152
[quote=Madara Uchiha;1265796]חח גם אני למרות שראיתי כבר את פרק 153,154 נראה לי שראיתי גם את 152[/quote]
אז אתה עושה השלמות נכון?
המינימום שאני אגיע היום זה 150 אני מקווה,ומחר ב-100% אני חוזר לראות זקסל
[QUOTE=Vepor;1265800]אז אתה עושה השלמות נכון?
המינימום שאני אגיע היום זה 150 אני מקווה,ומחר ב-100% אני חוזר לראות זקסל[/QUOTE]
כע כי דילגתי על עונה שלמה ישר לסוף
אני גם דילגתי על הרבה,התחלתי את העונה ממהתחלה,הפסקתי אחרי סאגת קראש טעות והמשכתי לפרימו פלאן,הפסקתי אחרי השגת רד-נובה דרגון,והמשכתי מהקרב נגד ראנרונק ואז עד הסוף
[b]אף אחד לא מוסר יותר הודעות מניר.
מי שיעשה זאת יקבל עונש .
ניר בעונש והוא קיבל באן כדי ללמוד את מעשיו ואתם לא תמסרו ממנו הודעות כי זה יקל עליו ויגרום לו לזלזל יותר .[/b]
הלכתי לראות פייב דיס
יאללה גלגל המזל
שמח שאתה מתלהב :)
ליאור עשיתי טעות קטנה,זה לא ברונו\וויזר ויוסיי נגד Z-ONE,זה [COLOR=yellow]אנתוני נגד יוסיי [אנתוני זה השם האמיתי של וויזר\ברונו] [/COLOR]