[B]מה קורה? לא נדבקתי[/B] :nose_pick:
Printable View
[B]מה קורה? לא נדבקתי[/B] :nose_pick:
תיקנתי את זה עומר O:
הלכתי לנסות לשחק Battlefield 3 ברשת..
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1271790]אני לא בטוח מתי הדיג'ימון החדשים ל-DS ול-PSP יוצאים באנגלית כי לא קבעו תאריך מסוים, ל-PSP אפילו ליפני לא פורסם תאריך קבוע.
ליאור, אתה יכול, תחפש בגוגל Digimon World Re: Digitize
ועומר, בנוגע ליוגיהו החדש, הוא שוחרר רק ביפן כרגע ולא יודעים אם הוא ייצא בארצות הברית או לא ואם כן אז מתי, אבל יש פאצ'ים לאנגלית (אני חושב) ואולי הם עובדים..[/QUOTE]
נראה משחק מגניב
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1271794]תיקנתי את זה עומר O:
הלכתי לנסות לשחק Battlefield 3 ברשת..[/QUOTE]
[B]החברים שלי מכורים לזה...[/B]
[QUOTE=monster;1271795]נראה משחק מגניב[/QUOTE]
כן, גם אני חושב, הוא דומה למשחקי ה-DS רק שהוא בתלת מימד כזה, אני בטוח אוריד אותו כשהוא ייצא
[QUOTE=חמין זה נאדים;1271805][B]החברים שלי מכורים לזה...[/B][/QUOTE]
זה אחלה משחק, אני אוהב אותו מאוד, אבל העדכון האחרון הרס לי קצת ואני מבואס, מנסה לסדר את זה עכשיו..
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1271811]כן, גם אני חושב, הוא דומה למשחקי ה-DS רק שהוא בתלת מימד כזה, אני בטוח אוריד אותו כשהוא ייצא
זה אחלה משחק, אני אוהב אותו מאוד, אבל העדכון האחרון הרס לי קצת ואני מבואס, מנסה לסדר את זה עכשיו..[/QUOTE]
[B]הוא מעצבן אותי! אני שונא אותו! חוץ מזה, אח שלי תמיד היה משחק במשחק דומה לזה וזה עושה לי טראומות XD[/B]
[QUOTE=חמין זה נאדים;1271816][B]הוא מעצבן אותי! אני שונא אותו! חוץ מזה, אח שלי תמיד היה משחק במשחק דומה לזה וזה עושה לי טראומות XD[/B][/QUOTE]
למה מעצבן? למה לשנוא אותו? רק משחק, מה כבר קרה לך איתו? O:
(אתה מתכוון ל-Battlefield Bad Company 2 אולי? זה מאותה סדרה כמעט ויש לי גם אותו)
[QUOTE=Reshiram;1271489]לנו לא היתה שביתה :/ כי אנחנו בית ספר ל"ילדים מיוחדים"(מפגרים)[/QUOTE]
של מה??
יש לי מקופ פנוי אחרון במ''ת מהרו להירשם-
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=47374[/url]
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1271818]למה מעצבן? למה לשנוא אותו? רק משחק, מה כבר קרה לך איתו? O:
(אתה מתכוון ל-Battlefield Bad Company 2 אולי? זה מאותה סדרה כמעט ויש לי גם אותו)[/QUOTE]
[B]ככה ><"
לא "<>[/B]
מגל אתה Adhd כי אני לא זוכר מי אמר לי שהוא גם
[QUOTE=Amitlv;1271826]מגל אתה Adhd כי אני לא זוכר מי אמר לי שהוא גם[/QUOTE]
[B]לא... [/B]
תדבר איתי בסקיפ סבבה?
היי כולם!
[quote]של מה??
[/quote]
היה היום שביתה במוסדות.
ביניהם גם במוסדות החינוך(חוץ מלמוסדות של ילדים עם צרכים מיוחדים/משולבים)
[QUOTE=NightWalker;1271844]האלו ששבתו היום,ישבתו גם מחר...השביתה נמשכת...[/QUOTE]
איך אתה יודע?