[U]ttrrtte[/U]
את שולפת פוקדור ריק מכיסך, וזורקת אותו על הפידל המעולף. הפוקדור פוקע בפידל, ונוחת על המים. הוא מתנדנת מספר פעמים על המים, ונעצר. הפוקדור צף על המים הרגועים.
הפילד היה שלך, ידעת, והתרגשות עברה בך.
Printable View
[U]ttrrtte[/U]
את שולפת פוקדור ריק מכיסך, וזורקת אותו על הפידל המעולף. הפוקדור פוקע בפידל, ונוחת על המים. הוא מתנדנת מספר פעמים על המים, ונעצר. הפוקדור צף על המים הרגועים.
הפילד היה שלך, ידעת, והתרגשות עברה בך.
[QUOTE=Balenciaga;1306512][U]ttrrtte[/U]
הפילד היה שלך, ידעת, והתרגשות עברה בך.[/QUOTE]
אני אביט בשאר הפידלים מעט בלחץ, אני אתקדם בזעירות אל עבר המים ואמשה את הפוקדור משם ואתחיל ללכת חזרה אל כיוון המחנה יחד עם מארק בתקווה ששאר הפידלים לא יעשו דבר וישלימו עם כך שחברם נתפס.
[U]ttrrtte[/U]
את מרימה את הפוקדוור מהמים בזהירות, כששאר הפידלים מתבוננים בך בריכוז.
"היי אתם!" לפתע את שומעת צעקה מאחוריכם. "מה את חושבת שאת עושה?" שואל אותך איש מבוגר ושמנמן. האיש נראה זקן יחסית, והיה לו שפם עברה וקוצני שגרם לו להיראות זקן הרבה יותר מכפי שהיה באמת. הוא לבש מכנסי ג'ינס רחבים, וחולצת פלנל אדומה-חומה ומשובצת שהייתה תחובה במכנסיו. הוא נראה כמו איכר פשוט, ופניו היו זעופות במיוחד. "אני מגדל את הפידלים האלה כבר הרבה מאוד זמן. איך את מעזה לבוא לפה ותלפוס אחד מהם?" הוא שואל אותך בזעם.
[quote=Balenciaga;1306507][U]Pikachu 4 Ever[/U]
אתה מכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון של אדם, והפוקידע מתחיל לדבר בקול מתכתי.
"גרפיל - פוקימון הסנאי. גרפיל נפוץ ביערות, וכן גם בעירים. גרפילים זריזים במיוחד וחמקמקים, ומאמנים אשר רוצים לתפוס אותם לעתים נתקלים בבעיה. גרפיל אמנם הוא פוקימון מסוג רגיל, אך כשהוא מתפתח הוא נהיה פוקימון מסוג שונה לגמרי."
אתה סוגר את הפוקידע ומחזיר אותו לכיסך. אתה שוף את הפוקדור של קאוויאט, והוא יוצא החוצה, נוחת מספר מטרים מגרפיל.
שני הפוקימונים הרגילים מביטים זה בזה, עיניהם זעומות.
"קרב מעניין," מעיר אדם.
אתה פוקד על קאוויאט לצאת במתקפה מהירה, ופוקימון העכבר שלך רץ מיד, ופוקע בגרפיל שמותח לאחור. גרפיל קם מיד על שני רגליו, ונראה נזעם מהמכה שזה עתה קיבל.
אדם נראה משועשע. "גרפיל, תשתמש במתקפת נשיכה!" הוא קורא לפוקימון שלו.
פוקימון הסנאי מתחיל להתקרב אל קאוויאט, והשן שלו בוהקת באור החזק של החדר.[/quote]
'פוקימון קשוח הגרפיל הזה!' אחשוב לעצמי בהסתקרנות ואז התבונן בגרפיל מתקרב לקאוויאט ואומר לקאוויאט שלי "מהר תשתמש בנשיכה גם כן על גרפיל!" אגיד בלחץ "קדימה קאוויאט אתה הרבה יותר חזק וזריז מגרפיל הזה!" אעודד אותו
[U]Pikachu 4 Ever[/U]
קאוויאט מתקרב גם הוא אל גרפיל, ושני הפוקימונים נפגשים ומתחילים לתקוף זה את זה במתקפת נשיכה.
גרפיל נועץ את שיניו, הצווארו של פוקימון העכבר שלך, וכך עושה גם קאוויאט. שני הפוקימונים נאבקים זה בזה, נושכים בעוצמה ולא מרפים.
"גרפיל, מצויין!" קורא אדם לפוקימון שלו. "עכשיו תשתמש בסופר-נשיכה!" הוא פוקד על הפוקימון שלו.
שיניו של גרפיל מתחילות לגדול עוד ועוד, וננעצות בעוצמה חזקה יותר בקאוויאט שלך. פוקימון העכבר סובל, ומרפה מהנשיכה שלו. הוא תפוס בשיניו של גרפיל, ולא מצליח להשתחרר.
[QUOTE=Balenciaga;1303975]
[U]NivX10[/U]
אתה מודה לאיבון על הקרב ועל המתקפה החדשה שהצלחת ללמוד בזכותו, ויוצא מהאחוזה יחד עם גילברט.
"זה היה קרב ממש טוב." אמר גילברט. "תמיד פחדנו להיכנס לבית הזה, אבל עכשיו הרבה פחות. בוא נמשיך להתקדם לכיוון הכפר, אין לנו עוד הרבה ללכת." הוא אומר.
אתה וגילברט ממשיכים ללכת. השעה כבר מאוחרת, והעייפות אט אט מכניע אתכם. אתם לא מוותרים, ולפתע מבין השדות החשוכים אתם רואים את רצף הבתים הגדול עומד מולכם. הכפר רוג'ין היה כפר קטן ושלו, מוקף שדות חקלאיים. האורות ברוב הבתים היו כבויים, אך במעטים מהם היה אור עמום דלוק. הבתים הקטנים היו בנויים מעצים, ועשן היתמר מרוב הארובות. המקום היה מרהיב ביופיו.
"זה כפר הולדתי." אמר לך גילברט, וחיוך על פניו.[/QUOTE]
״וזה גם המקום בו אני אתמודד על תאג המכון הראשון שלי!״ אשיב אל גילברט נרגש ולהוט.
לאחר מכן אביט סביב לחפש את מרכז הפוקימונים במטרה לתת לפוקימונים שלי מנוחה רצינית ולשכור חדר ללילה.
כשאגיע אפנה בחיוך אל האחות ג׳וי ״שלום לך גברתי, כמה יעלה לשכור חדר ללילה אחד?״*
[U]NivX10[/U]
"אני אכוון אונתנו למרכז הפוקימונים." אומר לך גילברט, ומוביל אותך במורד השביל המתפתל בין הבתים הקטנים של הכפר.
תוך דקות בודדות ניצבתם מול מרכז הפוקימונים הקטן, והאחות קיבלה אתכם בברכה. "למאמני פוקימונים הלינה היא בחינם," הסבירה לך האחות. "אנחנו לא גובים כסף ממאמנים צעירים. אם אתה רוצה, אה יכול ללכת לחנות שנצמאת ממול למרכז הפוקימונים, שם תוכל להצטייד בכל מיני דברים, וגם לקנות פוקימונים אם תרצה." היא הציעה לך. "תרצה למסור לי את הפוקימונים שלך ללילה?"
[QUOTE=Balenciaga;1306522][U]ttrrtte[/U]
את מרימה את הפוקדוור מהמים בזהירות, כששאר הפידלים מתבוננים בך בריכוז.
"היי אתם!" לפתע את שומעת צעקה מאחוריכם. "מה את חושבת שאת עושה?" שואל אותך איש מבוגר ושמנמן. האיש נראה זקן יחסית, והיה לו שפם עברה וקוצני שגרם לו להיראות זקן הרבה יותר מכפי שהיה באמת. הוא לבש מכנסי ג'ינס רחבים, וחולצת פלנל אדומה-חומה ומשובצת שהייתה תחובה במכנסיו. הוא נראה כמו איכר פשוט, ופניו היו זעופות במיוחד. "אני מגדל את הפידלים האלה כבר הרבה מאוד זמן. איך את מעזה לבוא לפה ותלפוס אחד מהם?" הוא שואל אותך בזעם.[/QUOTE]
:embarrassed:
-----
"אז את מאמנת פוקימונים?" הוא שואל אותך, ושפמו העבה זז בכל מילה שהוא מוציא מהפה. הוא נראה מהרהר לרגע, ואז פונה אלייך. "אם תסכימי להילחם איתי, אני מוכן לתת לך את הפדילי הזה במתנה. כמה פוקימונים יש לך? מוכנה?" הוא שואל אותך, ומצחקק לעצמו.
[QUOTE=Balenciaga;1307303][U]ttrrtte[/U]
חחח מה את דואגת (;
-----
"אז את מאמנת פוקימונים?" הוא שואל אותך, ושפמו העבה זז בכל מילה שהוא מוציא מהפה. הוא נראה מהרהר לרגע, ואז פונה אלייך. "אם תסכימי להילחם איתי, אני מוכן לתת לך את הפדילי הזה במתנה. כמה פוקימונים יש לך? מוכנה?" הוא שואל אותך, ומצחקק לעצמו.[/QUOTE]
''שלושה כולל פידל'' אומר לזקן.
אני אומר לו ''מבוגרים ראשונים'' ואחכה לפוקימון אשר הוא הולך להוציא
[U]ttrrtte[/U]
"חה!" קורא האיש. "צעירה חצופה. 'מבוגרים ראשונים' היא אומרת לי." הוא מהרהר, ואז שולף פוקדור מהכיס שלו. "מכיוון שהפידל שלך לא יכול להילחם, בואי נדתמש בשני פוקימונים." הוא אומר לך, וזורק את הפוקדור שלו לאוויר. הפוקדור נפתח, ומתוכו יוצא פוקימון מעופף אפרפר.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/13868129.png[/IMG]
[QUOTE=Balenciaga;1307310][U]ttrrtte[/U]
"חה!" קורא האיש. "צעירה חצופה. 'מבוגרים ראשונים' היא אומרת לי." הוא מהרהר, ואז שולף פוקדור מהכיס שלו. "מכיוון שהפידל שלך לא יכול להילחם, בואי נדתמש בשני פוקימונים." הוא אומר לך, וזורק את הפוקדור שלו לאוויר. הפוקדור נפתח, ומתוכו יוצא פוקימון מעופף אפרפר.
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/13868129.png[/IMG][/QUOTE]
''צ'קקו צא~'' אומר ואוציא את צ'קקו מן הפוקדור שלו, ''צ'קקו חמוד אני מאמינה בך, אתה פוקימון נהדר וחזק אתה יכול!'' אומר לצ'קקו ''תשתמש ברוח חזקה ואז מתקפה מהירה על הפוקימון הזה'' אומר ואז אוציא את הפוקדע שלי ואסרוק ת'פוקימון האפרפר
[U]ttrrtte[/U]
צ'יקקו, פוקימון הגוזל שלך יוצא מהפוקדור, ונוחת על הריצפה מטרים ספורים מהפוקימון המעופף שנגדו.
תוך שצ'יקקו יוצא מהפוקדור, ות מכוונת את המכשיר האדום כלפי הפוקימון, והפוקידע מתחיל לדבר בקול מתכתי.
"טריפוק - פוקימון הנחליאלי. טריפוק מסתובבים בלהקות גדולות, ונודדים ברחבי המחוז. טריפוקים מטילים את הביצים שלהם על צמרות עצים, כדי להימנע מטורפים. יכולות התעופה שלהם טובות במיוחד, גם יחסית לפוקימונים המעופפים. פוקימון זה הוא מסוג אופל ומעופף." אומר הפוקידע.
את מחזיקה את הפקידע שלך את הכיס, ומתבוננת בנחישות במאמן שמולך. הוא נראה מבוגר ובעל נסיון, זה ככל הנראה לא יהיה קרב קל.
את מתחילה את הקרב, ופוקדת על צ'יקקו שלך לתקוף.
הפוקימון שלך מתחיל להוציא רוח אדירה מכיוונו, אוח שמסתובבת באוויר ויוצרת מערבולת קטנה באיזור בו עומד טריפוק. טריפוק נפגע מהמכה, מסתחרר באוויר ומוטח בריצפה.
"לעזאזל עם הרוחות האלה." אומר המאמן שמולך. "טריפוק , תשתמש במתקפת מהירות גם אתה!" הוא קורא.
שני הפוקימונים מתחילים לטוס אחד אל השני במהירות. צ'יקקו שלך נאלץ לרוץ כשהוא על הרצפה, וטריפוק דוהה באוויר וצ'יקקו מפספס אותו. פוקימון האופל המעופף מתחיל לצלול לכיוון צ'יקקו, ופוגע בו ישירות. צ'יקקו מועף לאחור, ומתגלגל מספר מטרים. הוא נעצר, ולמזלו הקן המקיף את גופו מגן עליו מפגיעה קריטית ביותר. הוא מתיישר במקומו, ונראה נחוש שוב לתקוף.
"טריפוק , תשתמש במתקפת ניקור!" קורא המאמן שמולך.
[QUOTE=Balenciaga;1307453][U]ttrrtte[/U]
צ'יקקו, פוקימון הגוזל שלך יוצא מהפוקדור, ונוחת על הריצפה מטרים ספורים מהפוקימון המעופף שנגדו.
תוך שצ'יקקו יוצא מהפוקדור, ות מכוונת את המכשיר האדום כלפי הפוקימון, והפוקידע מתחיל לדבר בקול מתכתי.
"טריפוק - פוקימון הנחליאלי. טריפוק מסתובבים בלהקות גדולות, ונודדים ברחבי המחוז. טריפוקים מטילים את הביצים שלהם על צמרות עצים, כדי להימנע מטורפים. יכולות התעופה שלהם טובות במיוחד, גם יחסית לפוקימונים המעופפים. פוקימון זה הוא מסוג אופל ומעופף." אומר הפוקידע.
את מחזיקה את הפקידע שלך את הכיס, ומתבוננת בנחישות במאמן שמולך. הוא נראה מבוגר ובעל נסיון, זה ככל הנראה לא יהיה קרב קל.
את מתחילה את הקרב, ופוקדת על צ'יקקו שלך לתקוף.
הפוקימון שלך מתחיל להוציא רוח אדירה מכיוונו, אוח שמסתובבת באוויר ויוצרת מערבולת קטנה באיזור בו עומד טריפוק. טריפוק נפגע מהמכה, מסתחרר באוויר ומוטח בריצפה.
"לעזאזל עם הרוחות האלה." אומר המאמן שמולך. "טריפוק , תשתמש במתקפת מהירות גם אתה!" הוא קורא.
שני הפוקימונים מתחילים לטוס אחד אל השני במהירות. צ'יקקו שלך נאלץ לרוץ כשהוא על הרצפה, וטריפוק דוהה באוויר וצ'יקקו מפספס אותו. פוקימון האופל המעופף מתחיל לצלול לכיוון צ'יקקו, ופוגע בו ישירות. צ'יקקו מועף לאחור, ומתגלגל מספר מטרים. הוא נעצר, ולמזלו הקן המקיף את גופו מגן עליו מפגיעה קריטית ביותר. הוא מתיישר במקומו, ונראה נחוש שוב לתקוף.
"טריפוק , תשתמש במתקפת ניקור!" קורא המאמן שמולך.[/QUOTE]
''צ'קקו, אתה יכול אני מאמינה בך, אתה הכי טוב שיש!'' אומר בנחישות לצ'קקו ''תחמק בקפיצה הצידה ואז רוח ומתקפת מהירות'' אומר לצ''קקו בביטחון
[U]ttrrtte[/U]
צ'יקקו מתחתמק במיומנות מהמתקפה של טריפוק, ושולח עוד זרם חזק של רוח מכיוונו. הרוח מסתחררת במהירות ויוצרת מערבולת שמסחררת באוויר את פוקימון הציפור.
"טריפוק, תצא מהמערבולת על ידי צלילה לכיוון האדמה!" קורא המאמן.
טריפוק מציית מיד, וצולל לכיוון האדמה במהירות. שניה לפני שהוא פוגע ברצפה, הוא מטה את גופו וטס היישר מחוץ למערבולת.
"עכשיו, תשתמש במתקפת כנף!" הוא קורא, והפוקימון מתחיל לצלול שוב לכיוונו של צ'יקקו.