-
[QUOTE=Chity;1355255][B][U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U][/B]
צ'ימצ'אר ממהר לעשות את ההוראות של הארי, והוא משתמש בגלגל להבה חזק. בניזל מתחמק, ולאחר מכן מתגונן מהשריטה בעזרת שריטה משלו. צ'ימצ'אר קופץ לאחור ותופס מרחק מסניזל, ואז משתמש בגלגל להבה ומצרף לזה להביור שנראה כמו זרם אש קלוש. סניזל רץ אל גלגל האש של צ'ימצ'אר, ופתאום קופץ מעליו. צ'ימצ'אר המופתע מפסיק את גלגל הלהבה, וסניזל תוקף אותו בצרחה אדירה שמעיפה אותו אל קיר המערה.[/QUOTE]
"טפיג צא" אומר ואזרוק טת הפוכדור של טפיג "תשתמש בטעינת להבה גדולה" אומר לטפיג ואוסיף במהירות "ועכשיו גחלת ודחיפה" 'אני רוצה לתפוס אותו' אחשוב לעצמי ואזרוק עליו פוקדור "פוכדור צא"
-
[quote][B][U][COLOR=#ff0000]הקבוצה האדומה:[/COLOR][/U][/B]
טורצ'יק עומד על האבן, אבל שום דבר לא קורה. כנראה שהתשובה שגויה. טורצ'יק המאוכזב יורד מהאבן בציוץ עצוב. [/quote]
חזרתי!
'אוקי בוא ננסה שוב' אני חושב 'את היצור אני מקדמת - נניח שהיצור זה פוקימון אז הוא יכול להתקדם רק על ידי עליית רמה או התפתחות, רק אם בליבו אש בוערת - אז כנראה שהכוונה כאן לפוקימון אש ולאו דווקה לטורצ'יק, השימוש בי הוא לפעם אחת בלבד לא תוכל להחליפני באף אחת אחרת - אז כנראה שהכוונה היא התפתחות ע"י חפץ שרק דרכו אפשר לפתח את הפוקימון - הכוונה אבני התפתחות ואם זה לפוקימוני אש אז זה בטח אבן אש' אני חושב בהתרגשות "אבן אש" אני אומר בקול מהוסס
-
[quote]הקבוצה הכחולה:
צ'ימצ'אר ממהר לעשות את ההוראות של הארי, והוא משתמש בגלגל להבה חזק. בניזל מתחמק, ולאחר מכן מתגונן מהשריטה בעזרת שריטה משלו. צ'ימצ'אר קופץ לאחור ותופס מרחק מסניזל, ואז משתמש בגלגל להבה ומצרף לזה להביור שנראה כמו זרם אש קלוש. סניזל רץ אל גלגל האש של צ'ימצ'אר, ופתאום קופץ מעליו. צ'ימצ'אר המופתע מפסיק את גלגל הלהבה, וסניזל תוקף אותו בצרחה אדירה שמעיפה אותו אל קיר המערה.
[/quote]
״אושאוט, תעזור תעזור לצ׳ימצ׳אר וטאפיג בכך שתשתמש במשאבה חדה!״ אני אגיד לאושאוט.
-
[B][U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U][/B]
עומר, אתה חושב שאני לא אמרתי בצחוק?
טפיג משתמש בטעינת להבה מהירה, ומחזק את מתקפת האש בגחלת שיוצאת מפיו. הוא יוצר סביב עצמו ריכוז ענקי של אש, שבנוסף לחוזק שלו הוא גם הגנה מפני מתקפות הקרח של סניזל. לפתע צ'ימצ'אר משתמש מאחוריו בגחלת, ובטעות פוגע בטעינת הלהבה של טפיג. הגחלת נשאבת לתוך שכבת האש של טפיג, מה שיוצר מתקפת אש חזקה בהרבה. טפיג מתקרב לעבר סניזל במהירות, וסניזל תוקף חזרה בעזרת התקפה מהירה. פתאום הוא עושה את אותו התרגיל שהוא עשה לצ'ימצ'אר, וקופץ מעליו.
הוא מתכונן לתקוף את טפיג בקרן קרח, אך צ'ימצ'אר ואושאוט תוקפים אותו מאחור בשילוב של משאבת מצורפת צדף תער, וגלגל להבה שמואץ בעזרת גחלת. המשאבה החדה פוגעת בסניזל ראשונה, וסניזל עוצר חלק מהנזק בעזרת טופר מתכת, והגלגל הלוהט מגיע בתזמון מושלם אל סניזל, והודף אותו אל קיר המערה. סניזל נראה תשוש מאוד, והוא לא יכול יותר להלחם בכם.
[B][U][COLOR="Red"]הקבוצה האדומה:[/COLOR][/U][/B]
יפה מאוד, תשובה נכונה!
בא לי לעשות עוד חידות כאלו.
"אבן אש", אומר קווין בהיסוס. האבן הגדולה פתאום נבקעת בקול פיצוח, ומגלה לעינכם פתח ברוחב של כמה מטרים. בתוך הפתח אתם מגלים סולם שמוביל אל הקומה שמתכתכם. אתם שמים לב שיש אבן אש ליד הסולם. כשאתם מנסים לגעת בה, היא פתאום זזה הרחק מידיכם. אתם מנסים לתפוס את האבן הבורחת - אך ללא הצלחה. טורצ'יק מצטרף למרדף, והוא קופץ על האבן.
אבן האש, לא מתנגדת לו, והיא נשארת במקומה. לפתע האבן מקבלת זוהר אדום חזק, והיא מתחילה להינמס. הנוזל שנוצר מתעופף באוויר, והוא משנה את עצמו להילה זוהרת שמרחפת באוויר. ההילה מתקרבת אל טורצ'יק, והיא נשאבת לתוכו במהרה. אתם לא מבינים מה זה היה בדיוק, אבל רואים על טורצ'יק שחל בו שינוי כלשהו.
-
[QUOTE=Chity;1355535][B][U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U][/B]
טפיג משתמש בטעינת להבה מהירה, ומחזק את מתקפת האש בגחלת שיוצאת מפיו. הוא יוצר סביב עצמו ריכוז ענקי של אש, שבנוסף לחוזק שלו הוא גם הגנה מפני מתקפות הקרח של סניזל. לפתע צ'ימצ'אר משתמש מאחוריו בגחלת, ובטעות פוגע בטעינת הלהבה של טפיג. הגחלת נשאבת לתוך שכבת האש של טפיג, מה שיוצר מתקפת אש חזקה בהרבה. טפיג מתקרב לעבר סניזל במהירות, וסניזל תוקף חזרה בעזרת התקפה מהירה. פתאום הוא עושה את אותו התרגיל שהוא עשה לצ'ימצ'אר, וקופץ מעליו.
הוא מתכונן לתקוף את טפיג בקרן קרח, אך צ'ימצ'אר ואושאוט תוקפים אותו מאחור בשילוב של משאבת מצורפת צדף תער, וגלגל להבה שמואץ בעזרת גחלת. המשאבה החדה פוגעת בסניזל ראשונה, וסניזל עוצר חלק מהנזק בעזרת טופר מתכת, והגלגל הלוהט מגיע בתזמון מושלם אל סניזל, והודף אותו אל קיר המערה. סניזל נראה תשוש מאוד, והוא לא יכול יותר להלחם בכם.
[B][U][COLOR="Red"]הקבוצה האדומה:[/COLOR][/U][/B]
יפה מאוד, תשובה נכונה!
"אבן אש", אומר קווין בהיסוס. האבן הגדולה פתאום נבקעת בקול פיצוח, ומגלה לעינכם פתח ברוחב של כמה מטרים. בתוך הפתח אתם מגלים סולם שמוביל אל הקומה שמתכתכם. אתם שמים לב שיש אבן אש ליד הסולם. כשאתם מנסים לגעת בה, היא פתאום זזה הרחק מידיכם. אתם מנסים לתפוס את האבן הבורחת - אך ללא הצלחה. טורצ'יק מצטרף למרדף, והוא קופץ על האבן.
אבן האש, לא מתנגדת לו, והיא נשארת במקומה. לפתע האבן מקבלת זוהר אדום חזק, והיא מתחילה להינמס. הנוזל שנוצר מתעופף באוויר, והוא משנה את עצמו להילה זוהרת שמרחפת באוויר. ההילה מתקרבת אל טורצ'יק, והיא נשאבת לתוכו במהרה. אתם לא מבינים מה זה היה בדיוק, אבל רואים על טורצ'יק שחל בו שינוי כלשהו.[/QUOTE]
״יש!״ אני אגיד בהתרגשות ואז אומר לאושאוט ״ אושאוט עכשיו תסיים את זה באקדח מים חד!״ אני אגיד ואז אזרוק על סניזל פוכדור.
-
[B][U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U][/B]
אתם צריכים להחליט מי תופס את סניזל. אולי בקרב? מי שינצח בקרב יתפוס את סניזל. אתם לא תצטרכו להשתמש בשיקוי אחרי הקרב, הפוקימונים לשכם יירפאו אוטומטית. זה יהיה ככה:
דניאל ~ הארי
הארי ~ אנדרו
אנדרו ~ דניאל
מי שישיג הכי הרבה ניצחונות יתפוס את סניזל.
-
[QUOTE=Chity;1355556][B][U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U][/B]
אתם צריכים להחליט מי תופס את סניזל. אולי בקרב? מי שינצח בקרב יתפוס את סניזל. אתם לא תצטרכו להשתמש בשיקוי אחרי הקרב, הפוקימונים לשכם יירפאו אוטומטית. זה יהיה ככה:
דניאל ~ הארי
הארי ~ אנדרו
אנדרו ~ דניאל
מי שישיג הכי הרבה ניצחונות יתפוס את סניזל.[/QUOTE]
"טוב, אני רוצה להלחם ראשון, מי רוצה נגדי" אשאל את הארי ודניאל 'אני רוצה לסיים עים זה כמה שיותר מהר' אחשוב בראשי "קדימה, אנחנו רוצים להשיג את אבן האופל לא?"
-
[QUOTE=Chity;1355556][B][U][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U][/B]
דניאל ~ הארי
הארי ~ אנדרו
אנדרו ~ דניאל
מי שישיג הכי הרבה ניצחונות יתפוס את סניזל.[/QUOTE]
אני אלחם נגד אנדרו.
[QUOTE=Roronoa zoro;1355614]"טוב, אני רוצה להלחם ראשון, מי רוצה נגדי" אשאל את הארי ודניאל 'אני רוצה לסיים עים זה כמה שיותר מהר' אחשוב בראשי "קדימה, אנחנו רוצים להשיג את אבן האופל לא?"[/QUOTE]
אני אלחם נגדך
-
[U][B][COLOR="blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/B][/U]
מכיוון שאתם מאותה קבוצה, הקרב לא יהיה עד הסוף. הוא יתנהל ככה: אתם זורקים על סניזל את הפוכדור, והוא נתפס!
[COLOR="Green"][B]האיוונט נשלם![/B][/COLOR]
ואז הקרב בניכם הוא כזה:
שתכם מוציאים פוקימון, ומתחילים בקרב. מי שפוגע פגיעה מלאה, מנצח. אני מזכיר שגם הארי צריך להילחם מול שתכם. מי שמשיג הכי הרבה ניצחונות, לוקח את הפוכדור של סניזל לעצמו.
[COLOR="Blue"]דניאל ואנדרו, התחילו בקרב הראשון על סניזל.[/COLOR]
-
[QUOTE=Chity;1355711][U][B][COLOR="blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/B][/U]
מכיוון שאתם מאותה קבוצה, הקרב לא יהיה עד הסוף. הוא יתנהל ככה: אתם זורקים על סניזל את הפוכדור, והוא נתפס!
ואז הקרב בניכם הוא כזה:
שתכם מוציאים פוקימון, ומתחילים בקרב. מי שפוגע פגיעה מלאה, מנצח. אני מזכיר שגם הארי צריך להילחם מול שתכם. מי שמשיג הכי הרבה ניצחונות, לוקח את הפוכדור של סניזל לעצמו.
[COLOR="Blue"]דניאל ואנדרו, התחילו בקרב הראשון על סניזל.[/COLOR][/QUOTE]
״אושאוט ! תשתמש במשאבת הידרו על הפוקימון שאנדרו יוציא !״ אני אגיד לאושאוט.
-
[quote=Chity;1355535][B][U][COLOR=blue]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red]הקבוצה האדומה:[/COLOR][/U][/B]
יפה מאוד, תשובה נכונה!
אבן האש, לא מתנגדת לו, והיא נשארת במקומה. לפתע האבן מקבלת זוהר אדום חזק, והיא מתחילה להינמס. הנוזל שנוצר מתעופף באוויר, והוא משנה את עצמו להילה זוהרת שמרחפת באוויר. ההילה מתקרבת אל טורצ'יק, והיא נשאבת לתוכו במהרה. אתם לא מבינים מה זה היה בדיוק, אבל רואים על טורצ'יק שחל בו שינוי כלשהו.[/quote]
איזה שינוי חל בו?
ואז הקרב בניכם הוא כזה:
[COLOR="Blue"]דניאל ואנדרו, התחילו בקרב הראשון על סניזל.[/COLOR][/QUOTE]
'אני אשתמש במורקרו" אחשוב לעצמי ואזרוק את הפוכדור של מורקרו "צא מורקרו" אוסיף בהיתלהבות "תחמוק ותשתמש ברוח קרה ואז בניקור" אגיד
-------------------------------
תגיד לי עים הבנתי נכון, הפוקימון שמצליח לפגוע מתקפה מלאה בפוקימון של היריב מנצח?
-
[U][B][COLOR="Blue"]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/B][/U]
רועי, הבנת נכון. פגיעה מלאה = ניצחון.
ואומרים רוח קרח, לא רוח קרה.
אושאוט תוקף במשאבת על, והסילון העוצמתי מתקרב במהירות לכיוונו של מורקרו. ברגע האחרון מורקרו מתחמק, ומצחיל לנופף בכנפיו בחוזקה. הוא יוצר רוח חזקה ומהירה שמלאה בתוכה בקרחונים קטנים וחדים. אושאוט מתחמק, אבל אז מורקרו צולל אליו בהתקפת ניקור מהירה. הוא הופך את מקורו לחד וזוהר, ומתקרב לאושאוט במהירות שעלולה לפגוע בו.
[COLOR="Red"][U][B]הקבוצה האדומה:[/B][/U][/COLOR]
אתה תראה...
[quote=Chity;1355875][U][B][COLOR=blue]הקבוצה הכחולה:[/COLOR][/B][/U]
אושאוט תוקף במשאבת על, והסילון העוצמתי מתקרב במהירות לכיוונו של מורקרו. ברגע האחרון מורקרו מתחמק, ומצחיל לנופף בכנפיו בחוזקה. הוא יוצר רוח חזקה ומהירה שמלאה בתוכה בקרחונים קטנים וחדים. אושאוט מתחמק, אבל אז מורקרו צולל אליו בהתקפת ניקור מהירה. הוא הופך את מקורו לחד וזוהר, ומתקרב לאושאוט במהירות שעלולה לפגוע בו.
[COLOR=red][U][B]הקבוצה האדומה:[/B][/U][/COLOR]
אתה תראה...
-
[quote]הקבוצה הכחולה:
[/quote]
"אושאוט תשתמש באקדח מים על מורקרו עכשיו!" אני אגיד בתקווה שהוא יצליח.