[quote=Lambo;1342629]אני חשבתי שעכשיו קיץ...[/quote]
זה שם של שיר S_S
Printable View
[quote=Lambo;1342629]אני חשבתי שעכשיו קיץ...[/quote]
זה שם של שיר S_S
היי
מצטערים מר פיזה, אנשים פה כנראה שומעים מוזיקה טובה, כל מה שהוא לא ישראלי אתה יודע
היי אל תלכלך על שירים ישראליים ם:
[QUOTE=snivy~;1342643]היי אל תלכלך על שירים ישראליים ם:[/QUOTE]
שירים ישראליים נחמדים. מתברר שאני היחיד שיוצר קשר עם ותיק מסוים כרגע באימייל. נחשו מי
[QUOTE=Forza Azzurri!;1342636]היי[/QUOTE]
היי משה, מה קורה? D:
[QUOTE=snivy~;1342643]היי אל תלכלך על שירים ישראליים ם:[/QUOTE]
איכסה עברית שפה פלוץ
רק שתדע לך שדיברתי עם חבר בסקייפ יחד עם עוד איזה בריטי אחד, הוא חשב שאנחנו מדברים רוסית כשדיברנו עברית, אתה מבין איזו בושה?! רוסית חרא שפה גועל נפש טפו טפו.. וגם עברית, אבל בצורה שונה.
דרך אגב, שים אותי בפותחים של הנו"דים ):
[quote=X-Drake;1342641]מצטערים מר פיזה, אנשים פה כנראה שומעים מוזיקה טובה, כל מה שהוא לא ישראלי אתה יודע[/quote]
לא אמרתי שזה שיר טוב, רק ציפיתי לידע בסיסי.
ואני שונא כשקוראים לי מר פיזה ><
[QUOTE=Tobi...;1342644]שירים ישראליים נחמדים. מתברר שאני היחיד שיוצר קשר עם ותיק מסוים כרגע באימייל. נחשו מי[/QUOTE]
לא יודע ולא אכפת לי.
[QUOTE=Lambo;1342648]לא יודע ולא אכפת לי.[/QUOTE]
אז כולם חוץ מעמית. אתה יכול בבקשה לקרוא את הסיפור החדש שלי?
[QUOTE=Tobi...;1342649]אז כולם חוץ מעמית. אתה יכול בבקשה לקרוא את הסיפור החדש שלי?[/QUOTE]
לא.לשם שינוי אני מעדיף ללמוד לפיזיקה במקום זה, ואני שונא פיזיקה.
עצוב שבארץ קוראים לשיר כמו 'עונת התפוזים' "רוק" ישראלי. זה שיר רוק? כל שיר שתוסיף אליו גיטרה חשמלית זה רוק? תוסיף צליל גיטרה לפתיח הטלטאביז, זה רוק? שיבדקו מה זה באקטהד.
[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/1205/antijokechickenphotou10.jpg[/IMG]
[quote=X-Drake;1342651]עצוב שבארץ קוראים לשיר כמו 'עונת התפוזים' "רוק" ישראלי. זה שיר רוק? כל שיר שתוסיף אליו גיטרה חשמלית זה רוק? תוסיף צליל גיטרה לפתיח הטלטאביז, זה רוק? שיבדקו מה זה באקטהד.[/quote]
אני מעולם לא קראתי לו ככה.
סתם השיר הזה נתקע לי בראש. בנוגע להערה של הטלאטביז, לא נראה לי שממש אפשר גם לכנות את שיר, זה פתיח לתוכנית ילדים.
[IMG]http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/22289470.jpg[/IMG]
[quote=מלך השטיחים;1342645]היי משה, מה קורה? D:
איכסה עברית שפה פלוץ
רק שתדע לך שדיברתי עם חבר בסקייפ יחד עם עוד איזה בריטי אחד, הוא חשב שאנחנו מדברים רוסית כשדיברנו עברית, אתה מבין איזו בושה?! רוסית חרא שפה גועל נפש טפו טפו.. וגם עברית, אבל בצורה שונה.
דרך אגב, שים אותי בפותחים של הנו"דים ):[/quote]
הווו לפחות מישהו נחמד פה, סבבה שקד איך אתה?