[QUOTE=Uzumaki Naruto;1348739]חברים שלי אמרו שקורה זה אדיר.. ויש להם חוש טעם בדברים כאלה..[/QUOTE]
צודק. ראית את פרק 12? [COLOR="Yellow"]טארלוק הוא אחיו של אמון והוא מפוצץ אותו ואת אמון או בעצם את נואטק[/COLOR]
Printable View
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1348739]חברים שלי אמרו שקורה זה אדיר.. ויש להם חוש טעם בדברים כאלה..[/QUOTE]
צודק. ראית את פרק 12? [COLOR="Yellow"]טארלוק הוא אחיו של אמון והוא מפוצץ אותו ואת אמון או בעצם את נואטק[/COLOR]
[QUOTE=Tobi...;1348737]שקד,רק תראה את פרק 12 ותבין על מה אני מדבר...[/QUOTE]
12 חרא, סוף מעפן לספר..
אני בכלל לא אוהב ממש את האווטאר החדש, זה לא מעניין אפילו. סתם.. פשוט סתם..
שקד,זכותך לחשוב כך,רק אני מצהיר בך,אנא אל תקבע דעה כללית.
ליאון,תענה לי,מתי אתה מפרסם את הנושא ה"מושקע" שלך
[QUOTE=Tobi...;1348743]שקד,זכותך לחשוב כך,רק אני מצהיר בך,אנא אל תקבע דעה כללית.[/QUOTE]
זה שאתה מחבר מילים שלא משומשות ביומיום כמו "מצהיר בך" ו"אנא" לא הופך אותך לחכם..:um_face:
[quote=Uzumaki Naruto;1348746]זה שאתה מחבר מילים שלא משומשות ביומיום כמו "מצהיר בך" ו"אנא" לא הופך אותך לחכם..:um_face:[/quote]
עידן?! מתי חזרת?
עידן,הנני יודע,אבל אני מנסה לשנות תדמית.
ליאון,תפסיק עם זה,זה מוציא אותך יותר אביזי מאביזי -_- ו[B][COLOR=red]מתי לעאזעזל אתה מפרסם את הנושא המושקע שלך!!![/COLOR][/B]
[QUOTE=Tobi...;1348743]שקד,זכותך לחשוב כך,רק אני מצהיר בך,אנא אל תקבע דעה כללית.[/QUOTE]
זאת עובדה לא דעה O:
[QUOTE=מלך השטיחים;1348753]זאת עובדה לא דעה O:[/QUOTE]
זכותך לחשוב כך,אם תכפה את ה"עובדה" כביכול שלך על אנשים בעלי דעה שונה,תיווכח שזוהי דעה
[QUOTE=Salamander;1348752]ליאון,תפסיק עם זה,זה מוציא אותך יותר אביזי מאביזי -_- ו[B][COLOR=red]מתי לעאזעזל אתה מפרסם את הנושא המושקע שלך!!![/COLOR][/B][/QUOTE]
הנני מוכן להישמע כאביזי ואפרסם את הנושא המושקע שלי ביום מן הימים(ייקח לי חודש בערך).
[QUOTE=Tobi...;1348755]זכותך לחשוב כך,אם תכפה את ה"עובדה" כביכול שלך על אנשים בעלי דעה שונה,תיווכח שזוהי דעה
הנני מוכן להישמע כאביזי ואפרסם את הנושא המושקע שלי ביום מן הימים(ייקח לי חודש בערך).[/QUOTE]
אתה לא משתמש נכון במילים ה"גבוהות" האלה..
ואני לא כופה את זה על אף אחד, אני מציג את זה בפניכם
שקד,אני מתנצל מעומק הלב אם יתברר כי שימושי במילים אלו לא הגוי כראוי. ובצורת ביטוי זו,אני מסכים.
[QUOTE=omer2012;1348735]היי נתן
אחנו ממשיכים אבל מחכים לאלון ודביר שילחמו...[/QUOTE]
עזוב את דביר יש לו חרא סטים אלק אין מהלכים לא תוקפים חוץ מרוסט...
קיצר תפסול אותו ויהיה אני או אופיר נגד אלון בגמר...
הנני הולך מהפורום הנ"ל להיום בעוד כמה דקות
[QUOTE=Tobi...;1348755]זכותך לחשוב כך,אם תכפה את ה"עובדה" כביכול שלך על אנשים בעלי דעה שונה,תיווכח שזוהי דעה
הנני מוכן להישמע כאביזי ואפרסם את הנושא המושקע שלי ביום מן הימים(ייקח לי חודש בערך).[/QUOTE]
חודש?!
יש לכך שתי סיבות אפשריות:
1)גרבוץ יתר שלוקח 99.9% מהזמן.
2)הקלדה במהירות של מילה בשעה וחצי.