-
[QUOTE=James Storm;1392456][B]רד~[/B]
"זה הקרב הראשון שלי! קדימה ציקוריטה צא!" אתה קורא בשמחה ומשחרר החוצה את ציקוריטה שנראה מוכן לקרב "אני בחר בך, לדיבה!" קורא המאמן וזורק פוכדור. מתוך הפוכדור מגיחה החוצה חיפושית אדומה "בלימה!" פוקד המאמן.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/165.gif[/IMG]
QUOTE]
חג שמח ושנה טובה
"ציקוריטה תשתמש בעלי תער כדי לחסום את לידבה מלדחוף אותך" אומר לציקוריטה, בזמן שאבדוק עוד מידע על לידבה בפוקדע,לאחר מכן אני ימשיך ואומר לו ברצינות ובנחישות "תשתמש בעלי התער שלך שוב כדי להפיל עליו ענף ואז דחיפה", ואז אני יעודד אותו ואומר "בהצלחיה אני יודע שאתה יכל".
-
[quote]פיטר~
אתה משיב את טוטודייל לפוכדור שלו ומוציא החוצה את פ'וציאנה שנוהם מיד לעברם של הגאסטלים. פ'וציאנה קופץ ומשתמש בנשיכה, פוגע בחוזקה באחד הגאסטלים שמותח אחורנית על הרצפה ובורח מהמקום, אולם לא לפני שהוא מצליח לפגוע בחוזקה באייפום עם ליקוק ולשתק אותה.
נועה משיבה את אייפום לפוכדור שלה, והגאסטלי השני תוקף את פ'וציאנה עם היפנוזה, אבל פ'וציאנה מתחמק מההתקפה בקלות ולא נפגע.
לפתע, ראלטס משתחרר מידיה של נועה ותוקף עם בילבול את גאסטלי ומפתיע אותו, גאסטלי מסתובב לעבר ראלטס ונועה ועומד לתקוף אותם, ופ'וציאנה חופשי לתקוף אותו ישירות![/quote]
"פוצ'יאנה-תתקוף מהר את הגאסטלי בנשיכה!" אומר לפוצ'יאנה.
-
[b]רד~[/b]
אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על לדיבה. הפוקדע מספר לך שהיא מסוג חרק, ולכן מתקפות מסוג עשב לא ישפיעו עליה הרבה. אתה פוקד על ציקוריטה לתקוף עם עלי תער, והוא יורה עלי תער שחוסמים את הבלימה של לדיבה "תקפי עם אגרוף שביט!" פוקד המאמן. לדיבה מניפה את ידו ומייצר אור מוזהב, ועומד להכות בו את ציקוריטה בעוד הוא ממשיך עם עלי התער שלו. אגרוף השביט חוצה את עלי התער ופוגע בציקוריטה, מעיף אותו אחורנית בחוזקה "מעולה! עוד אחד!" קורא המאמן שלו בעידוד בעוד ציקוריטה מתאושש לאט לאט.
[b]פיטר~[/b]
"קדימה פ'וציאנה, נשיכה!" אתה פוקד על פ'וציאנה, והוא מזנק לעבר גאסטלי שקולט את ההתקפה, מסתובב במטרה להגן על עצמו אך פ'וציאנה היה יותר מהיר ופוגע בו בחוזקה עם נשיכה, וגאסטלי סופג מכה רצינית ונופל על רצפת המסדרון, מעולף מהמכה "עשית את זה!" קוראת נועה בשמחה.
"ראלטס..." אומר ראלטס בשקט ומסתכל עליך ועל נועה, ואז מתקרב לנועה ומחבק אותה "ראלטס... אתה רוצה להצטרף אליי?" שואלת נועה אותו וראלטס מהנהן בראשו. מחייכת, היא מוציאה פוכדור מכיסה ונוגעת בראלטס, שנשאב פנימה ונלכד. נועה מחייכת ומוציאה את ראלטס אחורנית, והוא מגיח בשמחה "אני אשאיר אותך בינתיים בחוץ" היא אומרת בחיוך לראלטס ומניחה אותו על כתפה "אז, מה אתה מתכוון לעשות עם גאסטלי?" שואלת אותך נועה, בעוד שניכם מסתכלים על גאסטלי המעולף.
-
[quote=James Storm;1392456
[B]אלון~[/B]
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם וקם על רגליך. אתה מתחיל לצעוד אל עבר העיר ויולט, ואחרי הליכה של שעתיים אתה מבחין פתאום במגדל גבוה מרחוק. אתה מתחיל לרוץ ואחרי כמה שניות אתה מבחין בעיר ויולט מרחוק!
אתה ממשיך לצעוד ואחרי כחצי שעה אתה נכנס בתוך תחומי העיר ויולט. אתה מטייל לך בהנאה בתוך העיר, כשלפתע אתה מבחין במרכז הפוקימונים.
[/quote]
אכנס למרכז הפוקימונים בחיפזון ואבקש במהירות מאחות ג'ואי לרפא את פוקימוניי. לאחר מכן אצא לטיול קצר בעיר, תוך כדי שאחפש את המגדל הגדול להתבונן עליו.
-
[quote]פיטר~
"קדימה פ'וציאנה, נשיכה!" אתה פוקד על פ'וציאנה, והוא מזנק לעבר גאסטלי שקולט את ההתקפה, מסתובב במטרה להגן על עצמו אך פ'וציאנה היה יותר מהיר ופוגע בו בחוזקה עם נשיכה, וגאסטלי סופג מכה רצינית ונופל על רצפת המסדרון, מעולף מהמכה "עשית את זה!" קוראת נועה בשמחה.
"ראלטס..." אומר ראלטס בשקט ומסתכל עליך ועל נועה, ואז מתקרב לנועה ומחבק אותה "ראלטס... אתה רוצה להצטרף אליי?" שואלת נועה אותו וראלטס מהנהן בראשו. מחייכת, היא מוציאה פוכדור מכיסה ונוגעת בראלטס, שנשאב פנימה ונלכד. נועה מחייכת ומוציאה את ראלטס אחורנית, והוא מגיח בשמחה "אני אשאיר אותך בינתיים בחוץ" היא אומרת בחיוך לראלטס ומניחה אותו על כתפה "אז, מה אתה מתכוון לעשות עם גאסטלי?" שואלת אותך נועה, בעוד שניכם מסתכלים על גאסטלי המעולף.[/quote]
"אני אלכוד אותו!" אומר ואזרוק פוכדור רגיל על הגאסטלי המעולף.
-
[QUOTE=James Storm;1391762][B]אייס~[/B]
שתדע, אתה צריך לחקור את העיר, אתה לא מכיר את כל המקומות בתוכה. להבא תסתכל במפה של העיר לפני שאתה הולך לבדוק דברים.
~~~~~~~~
אתה נכנס עם טום לתוך מרכז הפוקימונים ואתה מבקש ממנה לרפא לכם את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים ומרפא לכם אותם תוך כמה רגעים, ומחזירה לכם אותם. אתה שואל אותה איפה אתה יכול לישון בלילה וטום עונה במקומה "נוכל לשכור חדר כאן במרכז הפוקימונים". טום שולף דולר ומושיט לאחות גו'י, והיא מושיטה לו מפתח "זה סגור" הוא אומר לך בחיוך. אחרי הסתכלות קטנה במפת העיר אתם רואים שמגדל הספראוט הוא מקום טוב לבקר בו. טום מציץ בשעונו "רק 17:39. כדאי לנו לבקר שם עוד שעתיים, שיחשיך. בלילה יש פוקימונים טובים יותר שם" הוא מסביר לך.
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/004.gif[/IMG][/QUOTE]
"טוב , אני חושב על לתפוס פוקימון חשמל , שמעתי שהמכון פה הוא מכון מעופף וחשמל טוב על מעופף." אני אומר לטום , "בוא נלך לדרך שהיינו בה קודם ונחפש שם פוקימונים , ואחרי שעתיים נחזור למגדל הספראוט." אני אומר ומתקדם לכיוון היציאה מהעיר .
-
[QUOTE=James Storm;1392967][b]רד~[/b]
אתה מוציא את הפוקדע ובודק מידע על לדיבה. הפוקדע מספר לך שהיא מסוג חרק, ולכן מתקפות מסוג עשב לא ישפיעו עליה הרבה. אתה פוקד על ציקוריטה לתקוף עם עלי תער, והוא יורה עלי תער שחוסמים את הבלימה של לדיבה "תקפי עם אגרוף שביט!" פוקד המאמן. לדיבה מניפה את ידו ומייצר אור מוזהב, ועומד להכות בו את ציקוריטה בעוד הוא ממשיך עם עלי התער שלו. אגרוף השביט חוצה את עלי התער ופוגע בציקוריטה, מעיף אותו אחורנית בחוזקה "מעולה! עוד אחד!" קורא המאמן שלו בעידוד בעוד ציקוריטה מתאושש לאט לאט.
[b]פיטר~[/b]
"ראלטס..." אומר ראלטס בשקט ומסתכל עליך ועל נועה, ואז מתקרב לנועה ומחבק אותה "ראלטס... אתה רוצה להצטרף אליי?" שואלת נועה אותו וראלטס מהנהן בראשו. מחייכת, היא מוציאה פוכדור מכיסה ונוגעת בראלטס, שנשאב פנימה ונלכד. נועה מחייכת ומוציאה את ראלטס אחורנית, והוא מגיח בשמחה "אני אשאיר אותך בינתיים בחוץ" היא אומרת בחיוך לראלטס ומניחה אותו על כתפה "אז, מה אתה מתכוון לעשות עם גאסטלי?" שואלת אותך נועה, בעוד שניכם מסתכלים על גאסטלי המעולף.[/QUOTE]
סליחה שלא מחקתי אני פשוט באיפון
-------------------------------------------------
"טוב ציקוריטה כל הכבוד" אני ינסה לעודד אותו, ״עכשיו אני רוצה שתשתמש בבלימה כדי לחמוק ואז שוב בלימה שוב תוך כדי תנופה מאחד העצים״.
-
[B]פיטר~[/B]
"אני אלכוד אותו!" אתה אומר לה ובמהירות משליך פוכדור ריק אל עבר גאסטלי המעולף. גאסטלי נשאב פנימה אל תוך הפוכדור והפוכדור נוחת עלך הקרקע ומתחיל לנוע מספר פעמים על הקרקע בזמן שאתה ונועה עוקבים בדריכות אחריו. לבסוף הפוכדור נעצר. גאסטלי נלכד!
"בראבו" אומר לפתע קול שקט מאחוריכם. אתם קופצים בבהלה ומסתובבים, ולעיניכם מתגלה נזיר קירח "ברוכים הבאים למגדל הספראוט. אני מנהיג הנזירים במגדל. אם תרצו, אערוך מול אחד ממכם קרב. אם תנצחו, תוכלו לקבל ממני פרס שווה מאוד" הוא אומר בשקט.
"פיטר, לדעתי אתה צריך להילחם, אם בא לך, כמובן" אומרת לך נועה. ראלטס מסתכל עליך ומהנהן בראשו לאות הסכמה עם נועה.
[B]אלון~[/B]
אתה נכנס למרכז הפוקימונים וניגש אל האחות גו'י, מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים שלך בחיוך ומכניסה אותם למכונת הריפוי, ואחרי כמה דקות מחזירה לך אותם. אתה מודה לה ויוצא החוצה מהמרכז, מתחיל לעקוב מרחוק אחר המגדל שאתה רוצה לחקור. לאחר הליכה של כמה דקות, אתה מגיע אל המגדל ומגלה סימן של פוכדור עליו באדום, ומעליו שלט "מכון העיר ויולט".
[B]רד~[/B]
ציקוריטה משתמש בבלימה ופוגש את אגרוף השביט, ושני הפוקימונים נהדפים אחורנית. ציקוריטה מסתובב מהר וקופץ אל עץ סמוך, משתמש בו כקרש קפיצה ותוקף בבלימה נוספת, מצליח לפגוע בחוזקה בלדיבה ומטיח אותה באדמה. לדיבה מתאוששת לאט לאט "אל תוותרי! זריזות!" קורא המאמן. לדיבה מתאוששת לאט לאט ויורה 3 כוכבים זהובים לעבר ציקוריטה והם מתקרבים אליו במהירות.
[B]אייס~[/B]
"אוקיי, אני מסכים" אומר לך טום ואתם יוצאים החוצה ממרכז הפוקימונים, וחוזרים אל עבר דרך 31. אתם מתחילים להסתובב יחדיו בשדות העשב הגדולים, ולפתע אתם שומעים נהמה. אתם מסתכלים הצידה ואתה מבחין בכלב זאב קטן שמטייל לו שם. גופו ירקרק ופסים צהובים חוצים את גופו "ואו, זה אלקטריק!" קורא טום בהפתעה
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/309.gif[/IMG]
-
[QUOTE=James Storm;1393169][B]
[B]רד~[/B]
ציקוריטה משתמש בבלימה ופוגש את אגרוף השביט, ושני הפוקימונים נהדפים אחורנית. ציקוריטה מסתובב מהר וקופץ אל עץ סמוך, משתמש בו כקרש קפיצה ותוקף בבלימה נוספת, מצליח לפגוע בחוזקה בלדיבה ומטיח אותה באדמה. לדיבה מתאוששת לאט לאט "אל תוותרי! זריזות!" קורא המאמן. לדיבה מתאוששת לאט לאט ויורה 3 כוכבים זהובים לעבר ציקוריטה והם מתקרבים אליו במהירות.
[/QUOTE]
"ציקוריטה מהר תשתמש בעלי תער כדי לנתרל את הזריזות" אומר לו בזמן שאחשוב 'מה אני יכל לעשות יש לו היתרון של הסוג וולי אני ינסה לשנות זאת..' ואז אומר לו "ציקוריטה אני רוצה שתנסה להתקרב ללדיבה ולהשתמש בעלה שלך כדי ליצור רוח חזקה ואז בלימה".
-
[quote]פיטר~
"אני אלכוד אותו!" אתה אומר לה ובמהירות משליך פוכדור ריק אל עבר גאסטלי המעולף. גאסטלי נשאב פנימה אל תוך הפוכדור והפוכדור נוחת עלך הקרקע ומתחיל לנוע מספר פעמים על הקרקע בזמן שאתה ונועה עוקבים בדריכות אחריו. לבסוף הפוכדור נעצר. גאסטלי נלכד!
"בראבו" אומר לפתע קול שקט מאחוריכם. אתם קופצים בבהלה ומסתובבים, ולעיניכם מתגלה נזיר קירח "ברוכים הבאים למגדל הספראוט. אני מנהיג הנזירים במגדל. אם תרצו, אערוך מול אחד ממכם קרב. אם תנצחו, תוכלו לקבל ממני פרס שווה מאוד" הוא אומר בשקט.
"פיטר, לדעתי אתה צריך להילחם, אם בא לך, כמובן" אומרת לך נועה. ראלטס מסתכל עליך ומהנהן בראשו לאות הסכמה עם נועה.[/quote]
"טוב, קדימה." אומר לנזיר.לאחר מכן אגיד לפוצ'יאנה:"תישאר בשדה טוב?" ואגיד לנזיר:"קדימה,תוציא את הפוקימון שלך."
-
[QUOTE=James Storm;1391196][b]אנדרו~[/b]
"סליחה" אתה עונה למאמן וקם על רגליך "תסתכל גם אתה!" אתה משיב לעברו "אתה ניתקלת בי ראשון!" הוא עונה לך, בזמן שאתה מתחיל ללכת לעיר צארינגרו'ב "היי חכה!" הוא צועק לעברך ואתה עוצר "אתה בדרך לעיר צארינגרו'ב גם, אה? גם אני. ואני אהיה האלוף הבא של ג'וטו!" הוא אומר בגאווה. אתה מתחיל להתווכח איתו כל הדרך למרכז הפוקימונים בעיר מי יהיה האלוף הבא, ואחרי כמה דקות אתה נכנס לבפנים ושניכם מרפאים את הפוקימונים שלכם "אוי, נזכרתי ששכחתי להציג את עצמי. שמי בארי" הוא אומר לך פתאום.
[b]פיטר~[/b]
"טוטודייל, צא!" אתה קורא ומשחרר אותו במהרה אל שדה הקרב "שריטה!" אתה קורא ומצביע לעבר שני הרוחות, טוטודייל קופץ עם המתקפה ומניף את אחת מציפורניו ופוגע - לא! השריטה פשוט עברה דרך הגוף של אחד מהם, שמכה בו עם לשונו ומפיל אותו על הקרקע "פוקימוני רוח לא מושפעים ממתקפות מסוג נורמל! נסה עם אקדח מים!" צועקת לעברך נועה, שמצווה על אייפום לתקוף עם זריזות, והוא מצליח לפגוע עם כוכב אחד ברוח הימנית. ראלטס בינתיים אוחז בחוזקה בנועה ולא עוזב אותה.
אתה מוציא את הפוקדע ומגלה שאלה גאסטלים, פוקימוני רוח.
[b]אייס~[/b]
אתם משיב את סטארלי לפוכדור שלו, בעוד טום משיב את מגבי לפוכדור שלו "אל תדאג, הסטארלי שלך הראה יכולת חזקה למדי. לדעתי הוא הולך להתפתח בקרוב" אומר לך טום ומחבק אותך עם ידו "קדימה, אנחנו לא רחוקים מהעיר, נגיע לשם לבטח בעוד כשעתיים בערך" הוא אומר לך.
אתם מתחילים לצעוד אל עבר העיר ואתם משוחחים ביניכם. אחרי כשעה וחצי של הליכה אתם סוף סוף רואים את העיר מרחוק! "הגענו סוף סוף!" אומר טום בהתנשפות מההליכה.
אחרי כמה דקות אתם נכנסים אל תוך העיר ומטיילים בתוכה. אחרי כמה רגעים אתם מבחינים במרכז הפוקימונים.
[b]אלון~[/b]
אתה מוציא את סילקון החוצה מהפוכדור שלו והוא מגיח החוצה בקריאת "סילקון" קטנה, אתה פוקד עליו להשתמש בהתקשחות והוא מתקשח, אוניקס מביט בו ושואג בשילוב של צחוק, הוא מניף את זנבו ומעיף את סילקון עליך בעוצמה, ושניכם עפים אחורנית ומתגלגלים ביחד עם שינקס אל מחוץ למערה. אתם נבלמים בשיח גדול שנמצא בחוץ. אתה שומע את אוניקס מתרחק בתוך מעמקי המערה.
"סיל...קון" אומר סילקון בבילבול
[b]רד~[/b]
"ראט?" בוהה בך רטטה ואתה בו, אתה שואל אותו אם הוא רוצה להצטרף אליך ונראה שהוא חושב. אחרי כמה שניות הוא מחייך "רטטה!" הוא קורא ומהנהן בראשו לחיוב. אתה שולף פוכדור ריק מכיסף והוא מתקרב אליו, נוגע בו קלות עם ראשו, הפוכדור נפתח והוא נשאב פנימה באור אדום. אחרי כמה שניות הפוכדור נסגר ומיד נעצר. רטטה נלכד!
אתה מרים את הפוכדור מהרצפה ומכניס לחגורת הפוכדורים שלך ואתה ממשיך לנוע בדרך, ואחרי כשעתיים הליכה אתה מבחין לפניך בעיר גדולה. העיר צארינגרו'ב![/QUOTE]
אני מהאיפוד
------------------------------
״נעים להכיר אני אנדרו״ אומר לו ואז אשאל אותו ״אתה רוצה שנערוך קרב?״ ואוציא את שני הפוכדורים שלי ואחזיק אותם בידיים שלי ״שניים כל שניים״ אוסיף ואחכה לתגובתו
-
[QUOTE=James Storm;1393169][B]פיטר~[/B]
[B]אייס~[/B]
"אוקיי, אני מסכים" אומר לך טום ואתם יוצאים החוצה ממרכז הפוקימונים, וחוזרים אל עבר דרך 31. אתם מתחילים להסתובב יחדיו בשדות העשב הגדולים, ולפתע אתם שומעים נהמה. אתם מסתכלים הצידה ואתה מבחין בכלב זאב קטן שמטייל לו שם. גופו ירקרק ופסים צהובים חוצים את גופו "ואו, זה אלקטריק!" קורא טום בהפתעה
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/309.gif[/IMG][/QUOTE]
"צ'יקוריטה , צא עכשיו." אני אומר ומוציא את צ'יקוריטה מהפוקדור , "תשתמש בצווחה ובעלי תער(שילוב) , לאחר מכן תעלי על עלי התער וכל פעם שאלקטריק תוקף אותך תעלי על עלים אחרים עד שהם יפגעו בו , כשהם יפגעו בו תשתמשי בבלימה." אני אומר ברצינות ובודק את אלקטריק בפוקדע , 'אלקטריק יכול להיות תוספת מצויינת לשישיה שלי.' אני חושב ברצינות .