הציור במנגה של נארוטו בצ'פטרים 139-141 התדרדו ממה שהיה בקרב של סאסקה וגאררה
Printable View
הציור במנגה של נארוטו בצ'פטרים 139-141 התדרדו ממה שהיה בקרב של סאסקה וגאררה
היי
למה לא מגיבים בנושא שלי בספרות :( :'(
[QUOTE=Amitlv;1384612]למה לא מגיבים בנושא שלי בספרות :( :'([/QUOTE]
לא נראלי שיש פה הרבה שקוראים 39 רמזים.. אני קראתי קצת אבל זה ממש משעמם לדעתי ):
אני תמהה מה הדעה המקצועית הרווחת בנוגע לכתיבת הערת רגל באמצע פרק בסיפור שבה כתוב הדבר הבא:
[FONT='Times New Roman'][1][/FONT][FONT=Times New Roman] עניינים שוליים כגון פרידת אנבסיל ממשפחתו אינם שייכים לקו המרכזי של רצף הארועים, ולכן יושמטו. הקורא יכול לדמיין את הארוע בעצמו, אם מרגיש צורך בכך. גישה זו תנקט רבות בעתיד, ועל הקורא לצפות לכך שידלגו על ארוע מסויים כי הוא אינו חשוב לרצף הארועים.[/FONT]
[QUOTE=יוסי בניון;1384613]לא נראלי שיש פה הרבה שקוראים 39 רמזים.. אני קראתי קצת אבל זה ממש משעמם לדעתי ):[/QUOTE]
ממש לא זה סדרה מדהימה!! היא ממש מרתקת אותך לספר ואתה לא מסוגל להזיז את העיניים שלך ממנו עד שהוא ניגמר
מי שלא קרא את כל הסדרה הזו לא יודע סידרה מה היא
[QUOTE=LordAbizi;1384615]אני תמהה מה הדעה המקצועית הרווחת בנוגע לכתיבת הערת רגל באמצע פרק בסיפור שבה כתוב הדבר הבא:
[FONT='Times New Roman'][1][/FONT][FONT=Times New Roman] עניינים שוליים כגון פרידת אנבסיל ממשפחתו אינם שייכים לקו המרכזי של רצף הארועים, ולכן יושמטו. הקורא יכול לדמיין את הארוע בעצמו, אם מרגיש צורך בכך. גישה זו תנקט רבות בעתיד, ועל הקורא לצפות לכך שידלגו על ארוע מסויים כי הוא אינו חשוב לרצף הארועים.[/FONT][/QUOTE]
איפה זה מופיע?
[QUOTE=Amitlv;1384616]ממש לא זה סדרה מדהימה!! היא ממש מרתקת אותך לספר ואתה לא מסוגל להזיז את העיניים שלך ממנו עד שהוא ניגמר
איפה זה מופיע?[/QUOTE]
קראתי ספר אחד, זה עלוב!! )))))):
אולי הראשון טיפה משעמם כי אין בוא את האקשן אבל אם הייתה מממשיך לא הייתה יכול לעצור
[quote=Amitlv;1384616]ממש לא זה סדרה מדהימה!! היא ממש מרתקת אותך לספר ואתה לא מסוגל להזיז את העיניים שלך ממנו עד שהוא ניגמר
איפה זה מופיע?[/quote]
אצלי...
[quote=♣לשתות♣;1384603]אבל בכל זאת, ה"לופי" שלכם מפסיד גם לפריזה, אחד הלוחמים החלשים שלנו.[/quote]
כל דמות בדרגון בול מנצחת את כל העולם של וואן פיס, כי הן שבורות בטירוף
אבל גם לופי יכול להרוס נגיד את כל העולם בנארוטו כי בוואן פיס המהירות והעוצמה הרבה יותר גדולים
וואן פיס עוקף את דרגון בול מבחינת איכות.
[QUOTE=Brook;1384623]כל דמות בדרגון בול מנצחת את כל העולם של וואן פיס, כי הן שבורות בטירוף
אבל גם לופי יכול להרוס נגיד את כל העולם בנארוטו כי בוואן פיס המהירות והעוצמה הרבה יותר גדולים
וואן פיס עוקף את דרגון בול מבחינת איכות.[/QUOTE]
הן לא שבורות, הן בנויות לעולם אחר.
אולי אני עיוור מהערצה לדרגון בול, אבל גם אתה.
אני לא עיוור מהערצה, איך הגעת לזה?
הן שבורות בטירוף, הן בנויות לעולם של דרגון בול, שבו כלללללללללל הדמויות שבורות
תפסיק להשוות את זה למשהו אחר
דרגון בול זה דרגון בול, כל הדמויות שם הם מה שיצרו אותן להיות, אין כזה דבר שבור ככה זה
[QUOTE=Brook;1384627]אני לא עיוור מהערצה, איך הגעת לזה?
הן שבורות בטירוף, הן בנויות לעולם של דרגון בול, שבו כלללללללללל הדמויות שבורות[/QUOTE]
אתה יודע מה זה כוח שבור ?כוח פיזי לא בהכרח אומר שבור, הכוח של לאו שבור.(עד לפני הקרב נגד סמוקר הוא היה נראה בלתי מנוצח) וסתם לידע כללי דרגון בול לא נחשב לאחד מהעולמות הכי חזקים ~
[quote=Brook;1384627]אני לא עיוור מהערצה, איך הגעת לזה?
הן שבורות בטירוף, הן בנויות לעולם של דרגון בול, שבו כלללללללללל הדמויות שבורות[/quote]
שבור ביחס למה? צריך להשוות את הכח של דמויות באנימה רק ביחס לאנימה עצמה... כל דמות של דרגון בול שבורה ליד נארוטו, אבל זו לא השוואה שצריך בכלל לעשות... ביחס לדרגון בול הדמויות של דרגון בול הן בסדר, כי זה הסטנדרט!