-
אנג׳ל -
״אני ניגש לקרוא לו החוצה.״ קרא הפרופ׳. לאחר כמה דקות ארוכות פרופ׳ גבוה יצא יחד עם הזה ששלחת. הוא מיהר לבערך וסימן לך לעקוב אחריו. התרחקתם מהקבוצה ההיא והוא השחיל לך Usb ביד.
״יש לך 20 דקות לפצח את הקוד במחשב, הדבר הראשון שאני יודע זה שהקוד הראשוני הוא צ׳ארמנדר!״
לונדון -
התקבלת. תגיב להתחלה! (קשוח. ככה אתה אוהב את זה לא?)
-
[QUOTE=Charmander;1429787]אנג׳ל -
״אני ניגש לקרוא לו החוצה.״ קרא הפרופ׳. לאחר כמה דקות ארוכות פרופ׳ גבוה יצא יחד עם הזה ששלחת. הוא מיהר לבערך וסימן לך לעקוב אחריו. התרחקתם מהקבוצה ההיא והוא השחיל לך Usb ביד.
״יש לך 20 דקות לפצח את הקוד במחשב, הדבר הראשון שאני יודע זה שהקוד הראשוני הוא צ׳ארמנדר!״[/QUOTE]
"שו מחשב ? לא יכלת להביא לי איזה פאזל או משהו"אומר בתסכול ואחפש חנות או מקום כלשהו עם מחשב.
-
[QUOTE=Charmander;1426508]
[IMG]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTlBDi_eT4ya5xvbTxVmP-FUHgHcCMz1L93AnEKb6LIiijGWkvXfQ[/IMG][B][COLOR="Sienna"]התחלה:
[/B]
שנת 2013, מחוז קנטו, העיר פאלט.
כשאתה פוקח את עיניך אתה יודע שזה היום שאליו חיכית. אתה פותח את חלון חדרך ומשב רוח של לפנות בוקר מכה באפך. אתה מציץ בשעון ומגלה לאכזבתך כי השעה היא רק ארבע לפנות בוקר. חמש שעות בינך לבין המפגש שאליו חיכית כבר שנים.
כן, היום אתה אמור לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך מפרופסור אוק. המעמד מכובד בהחלט, אפילו אש קטצ'אם יכבד את המעמד בנוכחותו. כבר ידועה לך מטרתך בחיים ואתה ממש לא מעוניין לבזבז אפילו לא רגע. אתה מחליט להתלבש ולצאת לסיבוב קטן ולעבור ליד המעבדה של פרופסור אוק.
אתה מזנק מהחדר ובקלילות יורד במדרגות ועוזב את הבית.
הרחובות הריקים והדממה נראים בעיניך ככמעט לא טבעיים. איך יתכן וכולם ישנים כשבעוד שעות ספורות הדבר הכי מרגש בחיים שלך עומד להתחיל?!
אתה מדמיין את הפוקימון שלך עומד לצידך בקרבות. מקווה בכל הכוח שאכן הפוקימון שאתה רוצה יהיה נגיש. אתה מגיע למעבדה ורואה את הבמה המכובדת שבה יכריזו ככל הנראה את הטקס המקובל לקבלת הפוקימונים.
לפתע נשמע רעש מוזר מהחדר האחורי במעבדה! אתה ניגש לשם במהירות כשאתה מבחין בפרופסור אוק בכבודו ובעצמו לבוש בפיג'מה שלו עומד מיוזע כנגד אדם לבוש שחורים האוחז אקדח בידו שככל הנראה לא הבחין בך. כנראה שמסע חייך מתחיל מעט יותר מוקדם ממה שציפית. השאלה היא, האם כך ציפית שהוא יראה?[/COLOR]
[/QUOTE]
'מה לכל הרוחות הולך כאן?' אחשוב לעצמי ואתחיל להתגנב מאחוריו ואז אזנק עליו מאחור בתקווה להפיל אותו ולהשתלט על האקדח שברשותו
-
אנג׳ל -
״המחשב נמצא בחדר השינה של אוק, חזור למעבדה ותעלה לקומה העליונה!״ מלמל בלחץ, ״לא יכלו לשלוח מישהו ויפה יותר מנוסה במקום לסכן אותי כל הזמן?! זריז!״
לונדון ~
אתה מזנק עליו במטרה לקחת ממנו את האקדח אך הוא מעיף אותך מעליו בקלות. הוא מתקדם לעברך בכעס. אתה מביט סביב ורואה כי הדלת האחורית למעבדה פתוחה לגמרי. "רוץ מהר!" קרא פרופ' אוק. "יש פוקימונים בארון שבחדר הסמוך, תזדרז להגן על עצמך!"
-
[QUOTE=Charmander;1429790]אנג׳ל -
״המחשב נמצא בחדר השינה של אוק, חזור למעבדה ותעלה לקומה העליונה!״ מלמל בלחץ, ״לא יכלו לשלוח מישהו ויפה יותר מנוסה במקום לסכן אותי כל הזמן?! זריז!״[/QUOTE]
יפה יותר?
---------
במהירות אגש למעבדה ואעלה בחשאיות לקומה העליונה.
-
[QUOTE=Charmander;1429790]
לונדון ~
אתה מזנק עליו במטרה לקחת ממנו את האקדח אך הוא מעיף אותך מעליו בקלות. הוא מתקדם לעברך בכעס. אתה מביט סביב ורואה כי הדלת האחורית למעבדה פתוחה לגמרי. "רוץ מהר!" קרא פרופ' אוק. "יש פוקימונים בארון שבחדר הסמוך, תזדרז להגן על עצמך!"[/QUOTE]
"אבל פרופסור!" אשתנק ואז אתכופף מעט ואנסה לתפוס חול בידי ולהעיפו לעיניו של האיש בשחור ואז אסתובב במהירות לתוך החדר ואחפש פוקדורים ואתפוס את הראשון שאני רואה ואשחרר משם את מה שיוצא.
-
אנג'ל ~
מנוסה יותר.. אבל כנראה שלטעויות יש סיבה :)
לונדון ~
אתה ממהר בפחד לעבר הארון ונוטל פוקדור באופן רנדומלי. אתה זורק אותו לעבר הזר לבוש השחורים ונגלה לעיניך פוקימון!
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/109.gif[/IMG]
הזר לא מבזבז זמן ושולח לעברך פוקימון אף הוא!
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/088.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Charmander;1429793]
לונדון ~
אתה ממהר בפחד לעבר הארון ונוטל פוקדור באופן רנדומלי. אתה זורק אותו לעבר הזר לבוש השחורים ונגלה לעיניך פוקימון!
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/109.gif[/IMG]
הזר לא מבזבז זמן ושולח לעברך פוקימון אף הוא!
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/088.gif[/IMG][/QUOTE]
'איכס מה זה?' אחשוב לעצמי 'איזה מסריחים שניהם' אחשוב לעצמי בזילזול "אהה פוקימון תתקוף אותו עם חבטה או משהו!" אנסה לקחת פיקוד על הפוקימון שישחררתי.
-
[QUOTE=Charmander;1429793]אנג'ל ~
מנוסה יותר.. אבל כנראה שלטעויות יש סיבה :)
[/QUOTE]
)':
------
'דאמיט' אומר ואחפש דרך אחרת לעלות למעלה.
-
[QUOTE=Charmander;1429762]
אמייה יוצא מהפוקדור עם זנב כסוף מוכן להתקיף.
"אמרתי לך לא להתערב. כעת אני ושני אחיי נצתרך לעצור אותך! פינסיר בלימה!"
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/127.gif[/IMG]
אמייה נחסם לחלוטין. פינסיר נראה רב עוצמה.
"תניחו לו בשקט!" קראה הבחורה "הו מתוק שלי, גיבור!"[/QUOTE]
DUDE, DON'T GAY IT UP
):
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בוא נראה אתכם" אני אומר בכדי לאתגר אותם
"אמייה, השתמש בנהמה!" אני פוקד בכדי להחליש את התקפת הפינסיר היריב, ולאחר מכן ממשיך ואומר "ואח"כ השתמש בשריטה!"
-
לונדון~
"הקופינג הזה שייך למאמן שאני מכיר!" קרא אוק "הוא משתמש בכדור צל, מסך עשן, צוות כפול והשמדה עצמית!"
"עוקץ רעל, גריימר!" גריימר ירה לעבר קופינג חיצים סגולים והם עפו במהירות לעברו.
אנג'ל ~
"לאן אתה הולך ילד?" קרא אחריך המדען. "אני מעניין לדעת את דעתך ואז אפנה לך את הדרך לשירותים. לשירותים אתה צריך לא?"
"אז מה אתה אומר?" התעב השני. "תעלומה או הגיוני?"
ג'ייק ~
אמייה משתמש בנהמה. פינסיר נרתע לאחור לרגע ואמייה מנצל זאת כדי לתקוף בשריטה שפוגעת.
"פינסיר התקשחות ואז מתקפה מהירה!" פינסיר התקשח ומיהר לדחוף את אמייה שעף לאחור. ההתקפה היתה כה מהירה עד כי אמייה לא יכל לחשוב אפילו.
-
[QUOTE=Charmander;1429798]
אנג'ל ~
"לאן אתה הולך ילד?" קרא אחריך המדען. "אני מעניין לדעת את דעתך ואז אפנה לך את הדרך לשירותים. לשירותים אתה צריך לא?"
"אז מה אתה אומר?" התעב השני. "תעלומה או הגיוני?"
[/QUOTE]
"אשמת המאמן. אם הוא לא יודע להשתלט על הפוקימון שלו זה אך ורק אשמתו"אומר.
-
[QUOTE=Charmander;1429798]לונדון~
"הקופינג הזה שייך למאמן שאני מכיר!" קרא אוק "הוא משתמש בכדור צל, מסך עשן, צוות כפול והשמדה עצמית!"
"עוקץ רעל, גריימר!" גריימר ירה לעבר קופינג חיצים סגולים והם עפו במהירות לעברו.
[/QUOTE]
"אוקי! תודה פרופסור!" אקרא במהירות "קופינג צוות כפול ואז כדור צל!" אקרא
-
[QUOTE=Charmander;1429798]
ג'ייק ~
אמייה משתמש בנהמה. פינסיר נרתע לאחור לרגע ואמייה מנצל זאת כדי לתקוף בשריטה שפוגעת.
"פינסיר התקשחות ואז מתקפה מהירה!" פינסיר התקשח ומיהר לדחוף את אמייה שעף לאחור. ההתקפה היתה כה מהירה עד כי אמייה לא יכל לחשוב אפילו.[/QUOTE]
"אמייה, נהמה שוב! לאחר מכן עמוד במקום. ברגע שפינסיר יוצא לתקוף, השתמש בזנב ברזל בשביל להדוף אותו!"
-
אנג'ל ~
"רואה?! אמרתי לך!" קרא החוקר שעמד על המדרגות, הוא זז משם מהר והלך לעבר חוקר אחר לשגע אותו, מלווה בחוקר השני שצרח אחריו "קוסמי קוסמי, אני אומר לך!"
אתה ממהר לעלות במדרגות ובסריקה קלה מגלה חדר שינה גדול ומאוורר. אתה נכנס בקלילות פנימה ושומר על השקט. מחשב נצב ליד החלון, אתה ממהר להדליקו וסיסמא ראשונית מתבקשת. אתה מכניס את הסיסמא שהבחור שלך הביא לך ועולה בעיניך שאלה.
"מורוד וכחול נוצר ורוד ואפור, אבל אל תשאלו אותי מה התשובה כי אני טיפש מדי כדי לענות עליה. מי אני?"
לונדון ~
קופינג ממהר לציית. כפלים רבים שלו מתמלאים בחלל הקרב וכשגריימר מתבלבל ולא יודע לאן לתקוף קופינג מיהר לשלוח לעברו כדור צל שפגע בו פגיעה ישירה. לפתע גריימר ירה לעברך עוקץ רעל. המחטים הקטנים עפו היישר לעבר גופך!
ג'ייק ~
אמייה נוהם שוב בזמן שפינסיר מיהר לחבוט מתקפה מהירה. אמייה ממהר להרים זנב ברזל, פינסיר מאבד לגמרי את הכיוון והתרסק על הרצפה.
"פינסיר תתקשח ותשתמש בנשיכת חרק!" קרא יריבך.