[quote=hecarim;1451708]אני הצבעתי לרותם
עד שנסטי המפגרת הודיע שזה סקלטרון.משום למיניאטו יש את גוטסו מלאך המוות,ולמלאך המוות יש חרמש שהוא דומה למגל ורצחו את מגל עם מגל.[/quote]
אל תקרא לה מפגרת מה היא עשתה??
זכותה להביע את דעתה!!
Printable View
[quote=hecarim;1451708]אני הצבעתי לרותם
עד שנסטי המפגרת הודיע שזה סקלטרון.משום למיניאטו יש את גוטסו מלאך המוות,ולמלאך המוות יש חרמש שהוא דומה למגל ורצחו את מגל עם מגל.[/quote]
אל תקרא לה מפגרת מה היא עשתה??
זכותה להביע את דעתה!!
טוב הלכתי לשנות את ההצבעה לאייל ואני אצטט את מה שהוא אמר כי הוא בטח רוצח והוא לא רוצה להרוג רוצח אחר
טוב אם אתם כל כך רוצים לשחק לידיים שלהם אז אני לא אעצור בעדכם.
[quote=lordabizi;1451712]אהא. אז אתה מעדיף שלא להצביע למי שאתה יודע שהוא רוצח, כי יש לך מניעים אחרים? איזה מניע יכול לגרום לאדם לא להצביע לרוצח... בחיי אני לא יודע....
איזו התנהגות לא חשודה זה הרי טירוף!!![/quote]
התכוונתי שאני יודע את העובדות,יש סיכוי גדול יותר שהוא רופא אז אני בוחר לא לגעת בו. ויש אנשים שאני חושד בהם יותר. אני לא מאמין שראיתי את אביזי מדבר בציניות!
[quote=hecarim;1451711]זה הדמות שהוא בחר
וזה עוד יותר מפגר כי הדמות היא סתם בשביל הכיף ואין לה שום קשר למשחק[/quote]
נכון! אני גלאקטוס\הסנטרי ואם הדמות שלי הייתה קשורה אז המשחק היה נגמר כי כולם היו מתים על ידי כשאני אוכל כוכב! וגם כי אני גדול מדי לעיירה...
[QUOTE]
אני לא יודעת עם שמתם לב אבל לדמות של סקלטרון יש את המתקפה : ג'וטסו מלאך המוות
למלאך המוות היה כלי נשק מיוחד שרובנו מכירים כ-חרמש או המחרשה
אז ברור שהוא זה שרצח את מגל ומגל הרי חשד בסקלטרון עד שהוא נרצח
[/QUOTE]
dafuq?
[quote=alien;1451718]dafuq?[/quote]
כןזה הדבר הכי מפגר ששמעתי
שהיא אמרה "הדמות שיש לה את המתקפה:ג'וטסו מלאך המוות" היא התכוונה לשיניגאמי,להוקאגה השלישי או [color=yellow]אורוצ'ימארו [color=black][כי גם לו יש סוג של מלאך המוות]? [/color][/color]וזה טכניקה,לא מתקפה
ומגל זה יותר דומה לקרס [כמו של קפטן הוק] מאשר לחרמש [בגלל שמגל זה יותר קצר]
"אני יודע שהוא רוצח אבל אני לא רוצה לרצוח אותו עכשיו"
זה הרבה יותר מפגר
אתם מגיבים פה יותר מאשר בעיירה תגובות כאלה אמורות ליהיות ברשומה של העיירה לא פה!!!
[quote]אתם נופלים ישר לידיים של סקלטרון הוא רצה שתסקלו את רותם בגלל זה הוא רצח את נארוטו[/quote] פעם אחרונה שבדקתי,נארוטו חי,בועט וחזק רצח
הפינה של טוגפי שווה כניסה!!!!! [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=54857[/url]
[quote=alien;1451725]פעם אחרונה שבדקתי,נארוטו חי,בועט וחזק רצח[/quote]
במשחק "העיירה" הוא מת
מי הזבל שרצח את עידן?!
[QUOTE=Alien;1451729]מי הזבל שרצח את עידן?![/QUOTE]
הרוצחים חחחחחח
[QUOTE=Alien;1451721]שהיא אמרה "הדמות שיש לה את המתקפה:ג'וטסו מלאך המוות" היא התכוונה לשיניגאמי,להוקאגה השלישי או [color=yellow]אורוצ'ימארו [color=black][כי גם לו יש סוג של מלאך המוות]? [/color][/color]וזה טכניקה,לא מתקפה
ומגל זה יותר דומה לקרס [כמו של קפטן הוק] מאשר לחרמש [בגלל שמגל זה יותר קצר][/QUOTE]
על מיניאטו