האמת היא שחשבתי שהמצב הנוכחי הוא כפי שאני חותר אליו ורק בעזרתו של איתי, גיליתי שזה לא. מבחינתי, אני רק מחזיר את המצב לקדמותו.
Printable View
האמת היא שחשבתי שהמצב הנוכחי הוא כפי שאני חותר אליו ורק בעזרתו של איתי, גיליתי שזה לא. מבחינתי, אני רק מחזיר את המצב לקדמותו.
[quote=cho'gath;1454494]אין לך רעיונות לדברים בשביל הווינר אז אתה לוקח דברים מהרגילים?[/quote]
אלו דברים שבאתרים אחרים אם תשים לב עובדים קשה מאוד בשביל זה.. והווינר אצלנו הוא ללא משמעות - ואנחנו נעשה אותו משהו עם משמעות.
[quote=hit man;1454495]האמת היא שחשבתי שהמצב הנוכחי הוא כפי שאני חותר אליו ורק בעזרתו של איתי, גיליתי שזה לא. מבחינתי, אני רק מחזיר את המצב לקדמותו.[/quote]
אממ.. אוקיי? אבל תגיד לי, לווינרים תהיה הגבלה בזמן בשינוי כינוי?
היטמן פתח פורום פורנו לבעלי וינר!
מתזומרת מחזיר את המצב לקדמותו?
אייל, למה לא קיבלתי את הווינר שלי?
[quote=captain happy;1454500]אייל, למה לא קיבלתי את הווינר שלי?[/quote]
אתה כן, משחק העיירה נגמר.
[quote=monster;1454498]היטמן פתח פורום פורנו לבעלי וינר![/quote]
לא, הוא לא.
מה זה הטמטום הזה לא לשנות כינויים?!
זה לא פייר שאתה לוקח סתם דברים ממשתמשים רגילים!
זה כמו שביבי יקח לכל אזרחי המדינה את האפשרות לנהוג חוץ מעובדי מדינה-זה פשוט אבסורד!
היטמן-תתחיל לחשוב בהיגיון קצת אחרת הרבה הרבה הרבה אנשים יתחילו לפקפק בבחירה שלך לראשי...
זה אפשרי חחח
אני אישית לא מסכים עם השיטה של "במקום לתת בונוסים לווינר, נהפוך פשוט את השאר לפחות טוב"
להוריד את האפשרות לשנות כינוי זה קצת אבסורדי
אולי להאריך את זמן ההמתנה לפי דרגות כמו שפעם היה, אבל לבטל את האפשרות לגמרי לא יועיל בשום צורה לדעתי
אם משתמשים רגילים לא יכולים לשנות כינוי ותת כינוי
אז גם מנהלים?
Cho'gath - נראה לי שזה יהיה תלוי בזמן שתהיה בו ווינר.
monster - הלוואי ויכולתי. רותם לא רוצה.
Alien - פעם זה לא היה המצב, ושינויי כינויים היו ניתנים כפרס.
BloodLad - פעם זה לא היה המצב, ושינויי כינויים היו ניתנים כפרס.
[quote=bloodlad;1454502]מה זה הטמטום הזה לא לשנות כינויים?!
זה לא פייר שאתה לוקח סתם דברים ממשתמשים רגילים!
זה כמו שביבי יקח לכל אזרחי המדינה את האפשרות לנהוג חוץ מעובדי מדינה-זה פשוט אבסורד!
היטמן-תתחיל לחשוב בהיגיון קצת אחרת הרבה הרבה הרבה אנשים יתחילו לפקפק בבחירה שלך לראשי...[/quote]
+1
שינוי כינוי זאת לא אופציה חסרת משמעות... לפעמים אנשים פשוט מפסיקים לאהוב את השם שלהם או רוצים תדמית חדשה (למשל אני נרשמתי בכלל עם השם "המעריץ", וברגע שהתחלתי להיכנס לפורום הייתי נואש לשנות אותו)
[QUOTE=Amitlv;1454505]אם משתמשים רגילים לא יכולים לשנות כינוי ותת כינוי
אז גם מנהלים?[/QUOTE]
מתעלמים ממני ))):
[quote=hit man;1454506]cho'gath - נראה לי שזה יהיה תלוי בזמן שתהיה בו ווינר.
Monster - הלוואי ויכולתי. רותם לא רוצה.
Alien - פעם זה לא היה המצב, ושינויי כינויים היו ניתנים כפרס.
Bloodlad - פעם זה לא היה המצב, ושינויי כינויים היו ניתנים כפרס.[/quote]
אני פה 4 שנים,ואני די זוכר שאחרי כמה זמן יכולתי לשנות בלי שום פרס