אנג׳ל~
״אני מוכן להילחם איתך בהשגחת גב׳ לאמפרט. מה אתה אומר?״ אמר דיאבלו וחייך. הוא נעמד וניקה את האבק מבגדיו.
Printable View
אנג׳ל~
״אני מוכן להילחם איתך בהשגחת גב׳ לאמפרט. מה אתה אומר?״ אמר דיאבלו וחייך. הוא נעמד וניקה את האבק מבגדיו.
[quote=the charmander;1466768]אנג׳ל~
״אני מוכן להילחם איתך בהשגחת גב׳ לאמפרט. מה אתה אומר?״ אמר דיאבלו וחייך. הוא נעמד וניקה את האבק מבגדיו.[/quote]
"אני לא רואה סיבה למה אנחנו צריכים להילחם עוד הפעם. ניצחתי אותך fair and square, וזה לא כאילו אני שומר טינה או משהו... נלחם שוב שתתחזק קצת"אומר ואשלח את ידי קדימה.
אנג׳ל ~
הוא שלח יד בדיוק באותו זמן ביחד איתך והאוויר התנגש והסתחרר. הוא הנהן הסתובב ונעלם, יחד עם אימו.
"אנג׳ל!״ נשמע קולה של סרנה. היא רצה לעברך. ״בוא מהר לראות, יש קרב ענק בין שני אלפים בקומה למטה! אתה בא?״
[QUOTE=The Charmander;1466770]אנג׳ל ~
הוא שלח יד בדיוק באותו זמן ביחד איתך והאוויר התנגש והסתחרר. הוא הנהן הסתובב ונעלם, יחד עם אימו.
"אנג׳ל!״ נשמע קולה של סרנה. היא רצה לעברך. ״בוא מהר לראות, יש קרב ענק בין שני אלפים בקומה למטה! אתה בא?״[/QUOTE]
"כן"אומר בהתלהבות וארוץ אחריה.
אנג'ל ~
אתה רץ בכל הכח יחד עם סרנה אל הקומה התחתונה. נראה שהיא כבר הספיקה להכיר את המבנה היטב ועד מהרה אתה שומע קולות של עידוד. פרץ אש חזק פגע בקיר הסמוך אליך וככל שאתה מתקרב אתה נחשף לשני מה שנראו כמו שני דינוזאורים ואלפים נעמדו בצדדים ופניהם החתומות לא הביעו דבר. אחד האלפים שלף כדור אנרגיה מידו והשליך אותה על הדמון שלו שתפח למימדים עצמומים וירה אש חזקה פי כמה. הדיונזאור הירוק השני התרסק בעוצמה על הקרקע וגופו הצטמק. האלף מיהר לטפל בו והקרב הסתיים, המשגיח הרים את היד והכריז על מנצח. "אני מזמין את המתמודד הבא, בתמורה לשני נקודות קרב! אם תפסידו אין צורך לשלם לי בנקודות קרב!"
[QUOTE][RIGHT][COLOR=#666666][FONT=Arial]אנג'ל ~[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666666][FONT=Arial]אתה רץ בכל הכח יחד עם סרנה אל הקומה התחתונה. נראה שהיא כבר הספיקה להכיר את המבנה היטב ועד מהרה אתה שומע קולות של עידוד. פרץ אש חזק פגע בקיר הסמוך אליך וככל שאתה מתקרב אתה נחשף לשני מה שנראו כמו שני דינוזאורים ואלפים נעמדו בצדדים ופניהם החתומות לא הביעו דבר. אחד האלפים שלף כדור אנרגיה מידו והשליך אותה על הדמון שלו שתפח למימדים עצמומים וירה אש חזקה פי כמה. הדיונזאור הירוק השני התרסק בעוצמה על הקרקע וגופו הצטמק. האלף מיהר לטפל בו והקרב הסתיים, המשגיח הרים את היד והכריז על מנצח. "אני מזמין את המתמודד הבא, בתמורה לשני נקודות קרב! אם תפסידו אין צורך לשלם לי בנקודות קרב!"[/FONT][/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
אחכה לראות אם אלף אחר נכנס לקרב, אני לא מטומטם מספיק בשביל להיכנס לקרב במערכת שאני בקושי מכיר.
[QUOTE=The Charmander;1466764][B][COLOR=#ff8c00]אנג׳ל ~
״גב׳ לאמפרט, אני רואה שבנך מתאקלם יופי.״ אמר פרופ׳ כרוסטובר. הוא מביט בך ומחייך. ״הוא כבר רכש לו חבר, מר ווסטן לא?״
היא החווירה מיד והביטה בך ועיניה הצטמצמו.
[/COLOR][COLOR=#800080]
אנייה ~
״גור אריות.״ אמר האלף והוריד אותך ישר ״היית צריכה להגיד שאת מתכוונת לסאם וחייך. הוא הוריד אותך מהר ודיבר בשקט. ״הוא גר בבורום ווד, לונדון. רחוב צ׳אנדוס מספר שבע. אבל הוא די ביישן אז אל תתקפי אותו בנשיקות״ קרץ האלף באופן מבחיל והיה ברור שהוא לא מאמין למילה שלך.
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אגלגל את עיניי בכעס "אתה יודע מה הדרך הכי מהירה לדם?" אשאל אותו
אנג׳ל ~
אלף נוסף נכנס לזירה ואתה מחליט לצפות. הוא מזמן דמון שנראה בדיוק כמו פאנג, רק בצבע כחול. הקרב החל תוך דקות, מבלי להחליף מילה! הדמון הכחול זינק לעבר הדינוזאור הכתום בעל הלסתות החזקות, שהזכיר קצת טירנוזאורוס רקס. שניה לפני שלעס לו את הפנים הדמון הכתום ירה להביור אש לוהט. הדמון הכחול היה מוכן והוא התעטף בבועת מים שהס חררה במהירות וגדלה. הוא התנגש בעוצמה אדירה בדמון הכתום שיצר אדים חזקים עם האש שלו. לבסוף הדמון הכחול זינק החוצה והתרסק לצד הזירה, מותש.
״זה היה קצר!״ הכריז המתמודד בגאווה. ״אני חושב שאפרוש להלילה.
כולם התפזרו וסרנה נראתה עם ניצוץ בעיניים. ״אני כל כך הייתי רוצה לעמוד שם, לנצח.״ אמרה בהתלהבות. ״יש חי רעיון, בוא נילחם? בצורה ידידותית כמובן!״
אנייה ~
״אנמ״שיפשף האלף את קרחתו ״מונית? את יודעת איך להגיע למוניות פה?״
[QUOTE=The Charmander;1466777]אנג׳ל ~
אלף נוסף נכנס לזירה ואתה מחליט לצפות. הוא מזמן דמון שנראה בדיוק כמו פאנג, רק בצבע כחול. הקרב החל תוך דקות, מבלי להחליף מילה! הדמון הכחול זינק לעבר הדינוזאור הכתום בעל הלסתות החזקות, שהזכיר קצת טירנוזאורוס רקס. שניה לפני שלעס לו את הפנים הדמון הכתום ירה להביור אש לוהט. הדמון הכחול היה מוכן והוא התעטף בבועת מים שהס חררה במהירות וגדלה. הוא התנגש בעוצמה אדירה בדמון הכתום שיצר אדים חזקים עם האש שלו. לבסוף הדמון הכחול זינק החוצה והתרסק לצד הזירה, מותש.
כולם התפזרו וסרנה נראתה עם ניצוץ בעיניים. ״אני כל כך הייתי רוצה לעמוד שם, לנצח.״ אמרה בהתלהבות. ״יש חי רעיון, בוא נילחם? בצורה ידידותית כמובן!״
אנייה ~
״אנמ״שיפשף האלף את קרחתו ״מונית? את יודעת איך להגיע למוניות פה?״[/QUOTE]
"לא וגם אין לי כסף" אומר לו בקול תמים
[QUOTE=The Charmander;1466777]אנג׳ל ~
אנייה ~
״אנמ״שיפשף האלף את קרחתו ״מונית? את יודעת איך להגיע למוניות פה?״[/QUOTE]
'אתה מוכן ?'אשאל את פאנג ואענה לסרנה לפי התשובה של פאנג.
אנייה ~
״כסף זה לא בעיה!״ קרא המוכר והביא לך שטר של עשרים פאונד. הוא הדריך אותך כיצד להגיע למוניות. כשהגעת לכיכר גדול מחוץ לקניון הבחנת במוניות שחורות רגילות למדי, באנגליה כולן נראות כך. את נכנסת למונית ונשאלת לכתובת. המונית מזנקת קדימה ונעצרת אחרי דקה. ״עשר פאונד! מכריז הנהג.״ את משלמת ויורדת ומבחינה בבית גדול במיוחד. גדול יוצר ממה שאי פעם ראית.
אנג׳ל ~
'בטח שאני מוכן!׳ קרא פאנג וצחק ׳בזמן האחרון אצה לוקח את כל התהילה לעצמך!׳
אתה מאשר ואתם תופסים מיקום בזירה ללא אלמנטים. (שכחתי לציין שבקומה שאתם נמצאים כל הזירות בבית הספר נמצאים)
סרנה מרינה את ידה גבוה לאויר וצב ירוק מתרסק על הקרקע. ״תכיר! זה סוויפטי!״
[QUOTE=The Charmander;1466780]אנייה ~
״כסף זה לא בעיה!״ קרא המוכר והביא לך שטר של עשרים פאונד. הוא הדריך אותך כיצד להגיע למוניות. כשהגעת לכיכר גדול מחוץ לקניון הבחנת במוניות שחורות רגילות למדי, באנגליה כולן נראות כך. את נכנסת למונית ונשאלת לכתובת. המונית מזנקת קדימה ונעצרת אחרי דקה. ״עשר פאונד! מכריז הנהג.״ את משלמת ויורדת ומבחינה בבית גדול במיוחד. גדול יוצר ממה שאי פעם ראית.
אנג׳ל ~
אתה מאשר ואתם תופסים מיקום בזירה ללא אלמנטים. (שכחתי לציין שבקומה שאתם נמצאים כל הזירות בבית הספר נמצאים)
סרנה מרינה את ידה גבוה לאויר וצב ירוק מתרסק על הקרקע. ״תכיר! זה סוויפטי!״[/QUOTE]
" וואו זה יותר גדול מהבית הקודם שלנו" אומר בהתלהבות לווילו "וךנו היו לפחות שישה אגפים! " אמשיך בקול רם, ואז אנער את ראשי ואלך בצעד בטוח לעבר הבית ואדפוק בדלת
אנייה ~
את דופקת בדלת וילדה בגילך, בלונדינית כחולת עיניים מחייכת לעברך עם שיניים לבנות ישרות. ״שלום דולי!!״ היא קראה, כאילו אתן מכירות שנים.
[QUOTE=The Charmander;1466780]אנייה ~
אנג׳ל ~
סרנה מרינה את ידה גבוה לאויר וצב ירוק מתרסק על הקרקע. ״תכיר! זה סוויפטי!״[/QUOTE]
אזמן את פאנג ואציג אותו.
"טוב אז מה החוקים ?"אשאל את השופט
[QUOTE=The Charmander;1466782]אנייה ~
את דופקת בדלת וילדה בגילך, בלונדינית כחולת עיניים מחייכת לעברך עם שיניים לבנות ישרות. ״שלום דולי!!״ היא קראה, כאילו אתן מכירות שנים.[/QUOTE]
אחייך בנוקשות "אני מחפשת את סאם. הוא פה? " אשאל