-
[QUOTE=The Charmander;1480578]אביזי ~
אמולגה מביט בך ורואה את התסכול והכאב שלך (הרגל). הוא מחליט לתת את כל כולו! הוא משתמש בהלם חשמלי שעד מהרה משתנה מעט לצבע כחלחל. זה פוגע ישירות בגאסטלי שמשותק על הרצפה. אמולגה מנסה לתקוף שוב אך יותא ממנו רק הלם חשמלי שמתפספס מתשישותו, גאסטלי מנצל זאת ומנסה לתקוף אך הוא משותק בעצמו.
[/QUOTE]
"פנטשטי אמולגה!" אתמוך בפוקימון, ואחשוב מה לעשות כעת. אני לא ארצה להעמיס יותר מדי על אמולגה, והעובדה שגסטלי גם משותק נותנת לי אפשרות לברוח, אבל ייתכן והוא עדיין יצליח לרדוף אחריי. לכן אני אחליט שהפתרון הטוב ביותר הוא לזרוק פוכדור על גסטלי, ומקסימום, אם אני אחליט שאני שונא אותו יותר מדי, אז אני אשרוף את הפוכדור הזה אחר כך.
-
אביזי ~
גסטלי נכנס לפוקדור והפוקדור מתנדנד לו בעצבנות מרובה. לא נראה שהוא כל כך שמח על המחווה המפתיעה שלך. עם זאת, לאחר מספר שניות הפוקדור נדם. תפסת לך גסטלי זכר.
הוא יודע ליקוק, פרצוף מפחיד והיפנוזה.
-
[QUOTE=The Charmander;1480580]אביזי ~
גסטלי נכנס לפוקדור והפוקדור מתנדנד לו בעצבנות מרובה. לא נראה שהוא כל כך שמח על המחווה המפתיעה שלך. עם זאת, לאחר מספר שניות הפוקדור נדם. תפסת לך גסטלי זכר.
הוא יודע ליקוק, פרצוף מפחיד והיפנוזה.[/QUOTE]
אני אחזיר את אמולגה לפוכדור, ואמשיך לצלוע את דרכי החוצה מבית הרוחות המקולל הזה.
-
אביזי ~
בעודך פוסע אתה רואה שהרגל מחלימה במהרה. אתה לפתע רואה נדנדה שעליך הנערה שאתה מייחל לראות. הנדנדה חורקת והיא מביטה לכיוון הנגדי, שערה מתנדנד עם הרוח.
-
[QUOTE=The Charmander;1480584]אביזי ~
בעודך פוסע אתה רואה שהרגל מחלימה במהרה. אתה לפתע רואה נדנדה שעליך הנערה שאתה מייחל לראות. הנדנדה חורקת והיא מביטה לכיוון הנגדי, שערה מתנדנד עם הרוח.[/QUOTE]
"הוי! סוזי! הגיע הזמן שתספקי לי תשובות. מי את, מה את רוצה ממני, ולמה אתה מסבכת אותי עם רוחות לעזאזל!? אני עורך דין, אני אמור לשחות בכסף, ולא להתעסק עם דברים על טבעיים מוזרים!" אני אצעק לכיוון שלה בזמן שאני מתקרב לשם.
-
[QUOTE=The Charmander;1480564]אלון ~
טוטודייל שולח אקדח מים מלווה באוושת אוויר חזקה מאוד לעבר בלבאזור שלהפתעתך מצליח לחצות את האקדח מים לחצי בעזרת הגפנים שלו. הוא נופל אך מוריד את הנזק באופן משמעותי.
"עלי תער!" פוקדת לעבר בלבאזור והוא מיד שולח לעבר טוטודייל כמות מרשימה מאוד של עלים חדות כתער.
אביזי ~
קיובון מיד נלכד. אעדכן את העמוד שלך מיד. נראה שזימנת לך קבוצת פוקימוני רוח שהחלו לרדוף אחריך, נררה שהם רוצים לגרש אותך מהבניין!
רובי ~
פרס שולך אבקת רעל שמלווה במתקפת חול של איווי, אך ספירו מיד שולח מתקפת רוח לעבר המתקפות שחוזרות אל יבר פרס שפשוט משתעל מעט. מיאו שולח מתקפת שריטות ןפרס חוסם אותו. הקרב צמוד מאוד אחד לשני. בנתיים ספירו מחליט לצרוח בקול רם על איווי שנראה מוטרד ממך שקורה[/QUOTE]
"איווי תתעלם ממנו ותשלח מכת חול לתוך הגרון שלו ואז הסתער עליו בדחיפה!" אקרא "פרס שלח שוב על מאיו אבקת רעל ואז תעבור לשריטות עליו!" אעודד אותו בקרב
-
[QUOTE=The Charmander;1480578]
אלון ~
טוטודייל משתולל.הוא מזנק במהירות ושורט בעוצמה אדירה את בלבאזור ההמום. הוא מנסה להדוף את טוטודייל עם גפן שנתפסה ישירות על ידי טוטודייל, היורה אקדח מים מטווח אפס לפניו של בלבאזור שמסתחרר מספר פעמים באויר!
"קרן סולרית!" נשמעה הפקודה ובלבאזור החל לשאוב אנרגיה מהשמש.[/QUOTE]
'אוקיי, בקצב הזה אנחנו בהחלט הולכים להפסיד את זה' אחשוב לעצמי בחשש.
"טוטודייל, נצל את זה שלבלזאור לוקח זמן ותקוף באקדח מים! במהרה, לפני הקרן הסולרית!" אורה לו.
-
אביזי ~
הנערה יורדת מהנדנדה ומביטה בך במבט עצוב שגורם לך להרגיש כמו שראית גופה מתה. הרגשות צפים בקרבך והיא מתחננת בלי קול. "עזור לי! כל כך קר לי! אני לא יכולה!" משום מה אתה מבין אותה והיא מתפוגגת לנגד עיניך!
"יש לך את מה שאתה צריך?" אתה שומע את אוק צופר לך. "יאללה בוא, מחכים לך! יש לך משפט בקרוב!"
רובי ~
איווי מספיק לשלוח חול ישירות לתוך פיו של ספירו שמשתנק. פרס שלך אבקת רעל שגרמה למיאו לעצור לרגע, מה שהווה לפרס מקדמה לתקוף בשריטות שוב. בנתיים איווי ניסה לתקוף בדחיפה, אך ספירו התעופף למעלה, תפס תנופה ודחף את איווי בעוצמה לאחור, אך עם זאת איבד שיווי משקל והמשיך להשתנק.
אלון ~
טוטודייל מעוצבן ממש והוא יורה אקדח מים עוצמתי לעבר בלבאזור שלא זע, אך האקדח פגע בו בעוצמה והוא נפל על גבו. הוא ירה את קרן הסולרית והתעופף באויר שולח את הגפנים שלו במהירות לטוטודייל המופתע שעף יחד עם בלבאזור!
-
[QUOTE=The Charmander;1480714]אביזי ~
הנערה יורדת מהנדנדה ומביטה בך במבט עצוב שגורם לך להרגיש כמו שראית גופה מתה. הרגשות צפים בקרבך והיא מתחננת בלי קול. "עזור לי! כל כך קר לי! אני לא יכולה!" משום מה אתה מבין אותה והיא מתפוגגת לנגד עיניך!
"יש לך את מה שאתה צריך?" אתה שומע את אוק צופר לך. "יאללה בוא, מחכים לך! יש לך משפט בקרוב!"
רובי ~
איווי מספיק לשלוח חול ישירות לתוך פיו של ספירו שמשתנק. פרס שלך אבקת רעל שגרמה למיאו לעצור לרגע, מה שהווה לפרס מקדמה לתקוף בשריטות שוב. בנתיים איווי ניסה לתקוף בדחיפה, אך ספירו התעופף למעלה, תפס תנופה ודחף את איווי בעוצמה לאחור, אך עם זאת איבד שיווי משקל והמשיך להשתנק.
אלון ~
טוטודייל מעוצבן ממש והוא יורה אקדח מים עוצמתי לעבר בלבאזור שלא זע, אך האקדח פגע בו בעוצמה והוא נפל על גבו. הוא ירה את קרן הסולרית והתעופף באויר שולח את הגפנים שלו במהירות לטוטודייל המופתע שעף יחד עם בלבאזור![/QUOTE]
"קדימה שניכם תתאפסו! פרס השתמש באבקת שיתוק על פירו ואז המשך לשרוט את מיאו! איווי מתקפת חול על מיאו ואז זנק על פירו, תנסה לגרום לו ליפול על האדמה ואז חסל אותו בדחיפה!" אקרא בביטחון מלא.
'אני מופתע מעצמי שאני ככה מצליח' אחשוב לעצמי 'אולי זה מה שאני אמור לעשות?' אמשיך להרהר לי
-
רובי ~
בזמן שפרס שורט את מיאו הוא שולך אבקה משתקת לעבר ספירו המשתנק. הוא משותק ואיווי קופץ עליו מגובה רב, מה שגרם לו להתרסק ולהתעלף. מיאו לפתע השתולל במתקפת סערה ופרס לא עמד בזה יותר, מעולף והמום כך שכב.
-
[QUOTE=The Charmander;1480717]רובי ~
בזמן שפרס שורט את מיאו הוא שולך אבקה משתקת לעבר ספירו המשתנק. הוא משותק ואיווי קופץ עליו מגובה רב, מה שגרם לו להתרסק ולהתעלף. מיאו לפתע השתולל במתקפת סערה ופרס לא עמד בזה יותר, מעולף והמום כך שכב.[/QUOTE]
"פרס חזור" אומר ואחזיר אותו לפוקדור שלו ואזרוק במהירות פוקדור ריק על פירן.
"אז נשארו הכלב והחתול" אומר ברוגע "איווי מוכן?" אשאל אותו שאלה רטורית "קדימה מכת חול ואז השתמש בדחיפה, אבל במקום עם הגוף תנסה להשתמש בזנב שלך!"
-
סורי שאני מאט לכם תמרתון עומר :p
[quote=the charmander;1480714]
אלון ~
טוטודייל מעוצבן ממש והוא יורה אקדח מים עוצמתי לעבר בלבאזור שלא זע, אך האקדח פגע בו בעוצמה והוא נפל על גבו. הוא ירה את קרן
הסולרית והתעופף באויר שולח את הגפנים שלו במהירות לטוטודייל המופתע שעף יחד עם בלבאזור![/quote]
"טוטודייל, אל דאגה!" אומר וארוץ בהתאם לאן שטוטודייל מועף, על מנת לעקוב אחר המתרחש.
"טוטודייל, תאחוז בגפנים ותנסה להתקדם לעבר בלבאזור!" אורה לו בתקווה שזה יעזור.
-
רובי ~
מיאו עמד מול איווי על ארבעת רגליו וגבו סמר. הוא זינק לעבר איווי ושלף ציפורנים למתקפת סערה! (Fury wipes) איווי שלח מתקפת חול שלא הפריעה למיאו מכלל וניסה לתקוף עם זנבו ללא הצלחה, הוא נפגע מאוד ממתקפת הסערה של מיאו שתקף בקשיחות!
אלון ~
טוטודייל לא איבד עשתונות אבל מיד משך אותו לעברו ואז ירה אקדח מים. בלבאזור ירה עלי תער. שפגעו בטוטודייל ושניהם התרסקו על הקרקע ברעש עוצמתי ביותר!
טוטודייל הזדקף באיטיות ובלבאזור אחריו. לבסוף שניהם קרסו יחד, בלבאזור פגע בקרקע שניה לפני טוטודייל! ניצחת בקרב!
-
[QUOTE=The Charmander;1480733]רובי ~
מיאו עמד מול איווי על ארבעת רגליו וגבו סמר. הוא זינק לעבר איווי ושלף ציפורנים למתקפת סערה! (Fury wipes) איווי שלח מתקפת חול שלא הפריעה למיאו מכלל וניסה לתקוף עם זנבו ללא הצלחה, הוא נפגע מאוד ממתקפת הסערה של מיאו שתקף בקשיחות!
אלון ~
טוטודייל לא איבד עשתונות אבל מיד משך אותו לעברו ואז ירה אקדח מים. בלבאזור ירה עלי תער. שפגעו בטוטודייל ושניהם התרסקו על הקרקע ברעש עוצמתי ביותר!
טוטודייל הזדקף באיטיות ובלבאזור אחריו. לבסוף שניהם קרסו יחד, בלבאזור פגע בקרקע שניה לפני טוטודייל! ניצחת בקרב![/QUOTE]
מה עם פירו?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא איווי! תתנער מזה ועבור מהר לדחיפה רגילה!" אקרא "אל תחשוש תנסה להשתמש בעצמת גופך כדי לשתק אותו למקום!"
-
[QUOTE=The Charmander;1480733]
אלון ~
טוטודייל הזדקף באיטיות ובלבאזור אחריו. לבסוף שניהם קרסו יחד, בלבאזור פגע בקרקע שניה לפני טוטודייל! ניצחת בקרב![/QUOTE]
ארוץ אל טוטודייל, "היית מדהים" אומר לו ואנסה לתפוס בו כדי שיצליח לעמוד.