-
[B]איתי
[/B][I]יום שני, פאיוש, בוקר
--[/I]
אתה עוקב אחרי המכשף המוביל. הכישופייה חשוכה, ומוארת במקומות מסויימים על ידי לפידים בקירות. אתה מסיק שאין חלונות בכישופייה. לעתים כשאתם חולפים על פני אזור מואר אז אתה מבחין בכך שיש שם מכשף שעוסק במשהו, אך אתם חולפים מהר משאתה מסוגל לעשות היגיון במה שהוא עושה. אתם מגיעים לבסוף לחדר אחורי בכישופייה, שם יושב מכשף קוטורי נוסף בגלימות סגולות (פרט שאני מניח ששכחתי קודם לציין), זקן יותר ומרשים יותר.
"רב מכשפים, האדם הזה בא לקבל פוקימון כדי להיות מאמן." מסביר המכשף שליווה אותך.
"ובכן, דבר." אומר רב המכשפים.
[B]לי
[/B][I]יום שני, העיר אקרוס טיום, בוקר
--
[/I]"שאמאן שבנו חוזה..? ייתכן ואתה מדבר על השאמאן לודוויג? זה נשמע משונה שאיכר כמוך יוכל להיפגש עם לודוויג, אבל זה לא מקומי לשפוט זאת. אתה לא נראה חשוד אז אתה יכול להיכנס." אומר לך השומר ואתה מתקדם ומוצא את עצמך בתוך העיר.
[B]דור
[/B][I]יום ראשון, דרך מזרחית לפלירנציה, אחר הצהריים
[/I]מתקפה לא טריוויאלית מעודכנת מיד.
--
אתם הולכים עם הדרך מזרחה, מתרחקים מעט מפלירנציה. לאחר זמן מה אתה מוצא על עץ איפום תלוי, מסיבותיו שלו, ואתה מורה לסולוסיס לתקוף. סולוסיס שולח את הכדור הכחול הבוהק לעבר איפום, פוגע בו ומפתיע אותו. איפום מאבד את שיווי המשקל ונופל מהעץ.
[B]אלון
[/B][I]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
[/I]לא הגדרת מטרה אז אני מניח גרבודור
--
"טרנקוויל, אס אווירי על קקטורן. גרבודור תסטור לו!" אומר ונטור.
"קקטורן, תספוג את המכות, ואז תגיב בחזקה בנקמה!" אומר קרטר.
טרנקוויל מתחיל לנוע לכיוון קקטורן במהירות, ובמהירות גבוהה הוא מתמרן במיומנות גבוהה אל מאחורי קקטורן לפני שהוא מסוגל להגיב, ופוגע בו מאחור, ולפני שקקטורן מספיק להתואשש מזה גרבודור מגיע אליו ונותן לו סטירות עם הזרוע המוזרה הזו שלו. קקטורן סופג את המכות, ואז מתחיל להשתולל קצת ולהכות את הפוקימונים שמסביבו, והם מתרחקים ממנו, ובדיוק בזמן הזה יוצא גיבל ויורה את הקרן הקטנה אך ממוקדת של זעם דרקון ופוגע בגרבודור. נראה שטרנקוויל מתחיל קצת להתעייף.
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, סובפרום, אחר הצהריים
--[/I]
"קבלתי" אומר אוגוסט, "מנצ'לקס, תחזיק מעמד עד שגראוליט יגיע, ואז תתן לבסלרפאוט כמה אגרופים!"
"בסלפראוט, תצליף במנצ'לקס כל עוד אתה עליו!" אומר רול.
"פנפי, תתגלגל לעבר גראוליט, ותחבוט בו!" אומר לואיס.
גראוליט מנסה שוב להתקרב אל בסלפראוט, אך כמקודם בלספרואט חוסם את דרכו ומכה בו בדרך. גראוליט נותר עקשן ומגיע אל בלספראוט ונושך אותו. בלספראוט בזמן הזה הספיק להצליף מעט במנצ'לקס. הנשיכה של גראוליט נראה שמשפיעה על בסלרפאוט, ובסלפראוט עוזב את מנצ'לקס ומתרחק ממנו קצת, ואז מנצ'לקס מתנפל על בלסרפאוט ונותן לו כמה אגרופים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488851][B]איתי
[/B][I]יום שני, פאיוש, בוקר
--[/I]
אתה עוקב אחרי המכשף המוביל. הכישופייה חשוכה, ומוארת במקומות מסויימים על ידי לפידים בקירות. אתה מסיק שאין חלונות בכישופייה. לעתים כשאתם חולפים על פני אזור מואר אז אתה מבחין בכך שיש שם מכשף שעוסק במשהו, אך אתם חולפים מהר משאתה מסוגל לעשות היגיון במה שהוא עושה. אתם מגיעים לבסוף לחדר אחורי בכישופייה, שם יושב מכשף קוטורי נוסף בגלימות סגולות (פרט שאני מניח ששכחתי קודם לציין), זקן יותר ומרשים יותר.
"רב מכשפים, האדם הזה בא לקבל פוקימון כדי להיות מאמן." מסביר המכשף שליווה אותך.
"ובכן, דבר." אומר רב המכשפים.
.[/QUOTE]
״שלום לך, אני ג'ף״ אציג את עצמי
״באתי לכאן בחיפוש אחר שותף שיעזור לי במסעי להפוך למאמן פוקימונים מהשורה ולהגיע להר סילבר״
״תוכל בבקשה לעזור לי בכך?״ אשאל אותו
-
[QUOTE=LordAbizi;1488851][B]
[B]דור
[/I]מתקפה לא טריוויאלית מעודכנת מיד.
--
אתם הולכים עם הדרך מזרחה, מתרחקים מעט מפלירנציה. לאחר זמן מה אתה מוצא על עץ איפום תלוי, מסיבותיו שלו, ואתה מורה לסולוסיס לתקוף. סולוסיס שולח את הכדור הכחול הבוהק לעבר איפום, פוגע בו ומפתיע אותו. איפום מאבד את שיווי המשקל ונופל מהעץ.
[/QUOTE]
"מצוין סולוסיס! עכשיו, נסה להשתמש על איפום בשליטה, להטיח אותו בעץ שעליו הוא היה!" אומר לו. "אני יודע שאתה מסוגל!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1488851]
[B]אלון
--
טרנקוויל מתחיל לנוע לכיוון קקטורן במהירות, ובמהירות גבוהה הוא מתמרן במיומנות גבוהה אל מאחורי קקטורן לפני שהוא מסוגל להגיב, ופוגע בו מאחור, ולפני שקקטורן מספיק להתואשש מזה גרבודור מגיע אליו ונותן לו סטירות עם הזרוע המוזרה הזו שלו. קקטורן סופג את המכות, ואז מתחיל להשתולל קצת ולהכות את הפוקימונים שמסביבו, והם מתרחקים ממנו, ובדיוק בזמן הזה יוצא גיבל ויורה את הקרן הקטנה אך ממוקדת של זעם דרקון ופוגע בגרבודור. נראה שטרנקוויל מתחיל קצת להתעייף.
[/QUOTE]
אוי מצטער
--
"זה היה נהדר, גיבל!" אקרא לעברו בחיוך. "קרטר, גיבל נמצא מאחוריהם בעוד קקטורן מולם. אנחנו צריכים להשתמש בזה" אסביר לו, ואחשוב מעט על תכנית.
'אם גיבל יצליח לקלוע את הפוקימונים שם, קקטורן יוכל לסיים את העבודה.. אבל האם הוא יכול?' אחשוב לעצמי, "גיבל, נסה להעיף חול ולקלוע את טרנקוויל וגרבודור! אם אתה רואה שאתה לא מצליח.. טוב, פשוט תברח עם חפירה במהירות" אומר לו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488851][B]
[B]רודי
[/B][I]יום ראשון, סובפרום, אחר הצהריים
--[/I]
"קבלתי" אומר אוגוסט, "מנצ'לקס, תחזיק מעמד עד שגראוליט יגיע, ואז תתן לבסלרפאוט כמה אגרופים!"
"בסלפראוט, תצליף במנצ'לקס כל עוד אתה עליו!" אומר רול.
"פנפי, תתגלגל לעבר גראוליט, ותחבוט בו!" אומר לואיס.
גראוליט מנסה שוב להתקרב אל בסלפראוט, אך כמקודם [I]פנפי[/I] חוסם את דרכו ומכה בו בדרך. גראוליט נותר עקשן ומגיע אל בלספראוט ונושך אותו. בלספראוט בזמן הזה הספיק להצליף מעט במנצ'לקס. הנשיכה של גראוליט נראה שמשפיעה על בסלרפאוט, ובסלפראוט עוזב את מנצ'לקס ומתרחק ממנו קצת, ואז מנצ'לקס מתנפל על בלסרפאוט ונותן לו כמה אגרופים.[/QUOTE]
אני צועק אל הקרב "גראוליט, אתה מצוין! אנחנו בדרך הנכונה!", ועכשיו מורה "הפעם, אם פנפי יתגלגל אליך, התחמק ממנו או שתדחוף אותו עם סיום הגלגול- ואז תשיג אותו בריצה אל מאנצ'לאקס ובלספראוט!". אני פונה אל אוגוסט בצורה שבה לא יבינו את דבריי מהצד השני של הזירה "אתה חושב שאתה יכול לחסל אותו בסבב הזה? אהם, את הפוקימון של רול, כמובן".
-
[QUOTE=LordAbizi;1488851]
[B]לי
--
[/I]"שאמאן שבנו חוזה..? ייתכן ואתה מדבר על השאמאן לודוויג? זה נשמע משונה שאיכר כמוך יוכל להיפגש עם לודוויג, אבל זה לא מקומי לשפוט זאת. אתה לא נראה חשוד אז אתה יכול להיכנס." אומר לך השומר ואתה מתקדם ומוצא את עצמך בתוך העיר.
[/QUOTE]
אתחיל ללכת לי בעיר ואשאל את עוברי האורח " סליחה, אבל תוכל להגיד לי איפה אוכל למצוא את השאמן לוודוויג?"
-
[B]לא, אני לא עצלן.
איתי
[/B][I]יום שני, העיר פאיוש, בוקר
--
[/I]"שותף?" שואל רב המכשפים ואז נראה שהוא מבין. "אה, אתה מתכוון וודאי לפוקימון. כן יש לנו מלאי מסויים של פוקימונים שאנו שומרים למאמנים מתחילים. יש לך רעיון לגבי הפוקימון שתרצה?"
[B]דור
--
[/I]בזמן שאיפום מתאושש מהנפילה אז סולוסיס משתמש בשליטה. בינתיים נראה שאיפום קצת מתאושש, ומנסה להתנגד, אך כרגע סולוסיס מנצח אותו ודוחף אותו על העץ. איפום מצליח להשתחרר מהשליטה רץ אל סולוסיס ושורט אותו.
[B]אלון
[/B]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
wut אני לא מצליח להבין מה זה קליעה ואני לא מוצא אזכור להתקפה הזו בתגובות קודמות. כמובן ייתכן שיש לי brainfart וזה משהו ממש פשוט. replay the point.
[B]רודי
[/B]יום ראשון, סובפרום, אחר הצהריים
ו... לא נתת שום הוראה. אז גם לך replay the point.
[B]לי
--
[/I]אתה שואל כל מיני אנשים ואחד מהם עונה לך.
"שאמאן? אם הוא שאמאן הוא ודאי נמצא בבית הפולחן הגדול. רגע, אמרת לודוויג? הוא שאמאן מאוד חשוב... אני לא יודע אם תוכל להיפגש איתו." אומר לך עובר האורח וממשיך בעיסוקיו ונעלם בקהל.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488889][B]לא, אני לא עצלן.
איתי
--
[/I]"שותף?" שואל רב המכשפים ואז נראה שהוא מבין. "אה, אתה מתכוון וודאי לפוקימון. כן יש לנו מלאי מסויים של פוקימונים שאנו שומרים למאמנים מתחילים. יש לך רעיון לגבי הפוקימון שתרצה?"
[/QUOTE]
״הייתי רוצה פוקימון מסוג אופל״ אענה ״פוקימון מיוחד, שמקרין עוצמה״
״לארביטר יתאים״ אחליט בביטחון במחשבה שהוא בדיוק מה שאני צריך הן מבחינה מחאה דתית והן מבחינת האישיות ומה שהוא מקרין
״הנמצא ברשותכם אחד?״
-
[B]איתי
--
[/I]רב המכשפים אינו נרגש במיוחד לאזכור הפוקימון השונא כל כך ב[I]ג'וטרמו[/I].
"כן, יש לנו לרביטר." הוא עונה בענייניות. "אנא המתן." הוא מתחיל למלמל במהירות מילים שאינך קולט. מה שאתה כן קולט זה תחושת רטט מסויימת שיש באוויר, שמתגברת עם המילים שהוא אומר. לפתע יש הבזק חזק של אור, שאחריו הכל נרגע, ואתה רואה בידיו של רב המכשפים כמה פוקרשתות. "הנה, כאן יש פוקרשת המכילה את לרביטר, ושלוש פוקרשתות ריקות."
-
[QUOTE=LordAbizi;1488891][B]איתי
--
[/I]רב המכשפים אינו נרגש במיוחד לאזכור הפוקימון השונא כל כך ב[I]ג'וטרמו[/I].
"כן, יש לנו לרביטר." הוא עונה בענייניות. "אנא המתן." הוא מתחיל למלמל במהירות מילים שאינך קולט. מה שאתה כן קולט זה תחושת רטט מסויימת שיש באוויר, שמתגברת עם המילים שהוא אומר. לפתע יש הבזק חזק של אור, שאחריו הכל נרגע, ואתה רואה בידיו של רב המכשפים כמה פוקרשתות. "הנה, כאן יש פוקרשת המכילה את לרביטר, ושלוש פוקרשתות ריקות."[/QUOTE]
״תודה״ אקח את החפצים מידיו
״עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני יוצא?״ אשאל
אם יענה בשלילה, אבקש לצאת מהכישופייה (בהנחה שאסור להסתובב בה לבד) ואחפש פוקימון לערוך מולו את הקרב הראשון שלי וההיכרות עם לארביטר
אם בחיוב, אחכה שיסיים את דבריו
-
[B]איתי
--
[/I]רב המכשפים אינו מתנדב להוסיף לך שום מידע, והמכשף שהוביל אותך אל הכישופייה מוביל אותך אל היציאה ממנה. כעת אתה מחוץ לכישופייה, עדיין בפאיוש. בעיר עצמה אין פוקימונים פראיים אז אם אתה רוצה למצוא פוקימונים תצטרך להיות קצת יותר מדוייק.
-
[QUOTE=LordAbizi;1488896][B]איתי
--
[/I]רב המכשפים אינו מתנדב להוסיף לך שום מידע, והמכשף שהוביל אותך אל הכישופייה מוביל אותך אל היציאה ממנה. כעת אתה מחוץ לכישופייה, עדיין בפאיוש. בעיר עצמה אין פוקימונים פראיים אז אם אתה רוצה למצוא פוקימונים תצטרך להיות קצת יותר מדוייק.[/QUOTE]
אחפש את השלט בו בתים ועליהם קו אלכסוני ואלך בעקבותיו, לא משנה לאיזה כיוון, אלא אלך לקרוב ביותר מבלי להתרחק מדי מהעיר
בדרך אפתח את הרשת ואוציא את לארביטר, אערוך איתו היכרות קצרה בלי לבזבז יותר מדי זמן
אנסה ללמוד את המזג שלו (כאילו אופי), אבל לא אתחיל לדבר איתו שיחה ארוכה וניקבת אלא אמשיך להתמקד בחיפוש קרב שלדעתי מהווה היכרות טובה יותר ביני לבינו
-
[QUOTE=LordAbizi;1488889][B]לא, אני לא עצלן.
[B]דור
--
[/I]בזמן שאיפום מתאושש מהנפילה אז סולוסיס משתמש בשליטה. בינתיים נראה שאיפום קצת מתאושש, ומנסה להתנגד, אך כרגע סולוסיס מנצח אותו ודוחף אותו על העץ. איפום מצליח להשתחרר מהשליטה רץ אל סולוסיס ושורט אותו.
[/QUOTE]
מי אמר שאתה עצלן?
~~~~~~~~~~
"אוקיי סולוסיס, בוא ננסה משהו חדש! זוכר את האנרגיה המוחית ממקודם? עכשיו קח חלק ממנה, ותיצור לפניך מחסום מאנרגיה מוחית שיהיה חסין לכל סוג של נזק! שאיפום לא יוכל לחדור אותו!" אומר לסולוסיס ואקווה שאצליח להעביר את כוונתי.
-
[quote=lordabizi;1488851]
[B]אלון
--
ך אותו. בלספראוט בזמן הזה הספיק להצליף מעט במנצ'לקס. הנשיכה של גראוליט נראה שמשפיעה על בסלרפאוט, ובסלפראוט עוזב את מנצ'לקס ומתרחק ממנו קצת, ואז מנצ'לקס מתנפל על בלסרפאוט ונותן לו כמה אגרופים.[/quote]
[quote=snivy boy;1488881]אוי מצטער
--
"זה היה נהדר, גיבל!" אקרא לעברו בחיוך. "קרטר, גיבל נמצא מאחוריהם בעוד קקטורן מולם. אנחנו צריכים להשתמש בזה" אסביר לו, ואחשוב מעט על תכנית.
'אם גיבל יצליח לקלוע את הפוקימונים שם, קקטורן יוכל לסיים את העבודה.. אבל האם הוא יכול?' אחשוב לעצמי, "גיבל, נסה להעיף חול ולקלוע את טרנקוויל וגרבודור! אם אתה רואה שאתה לא מצליח.. טוב, פשוט תברח עם חפירה במהירות" אומר לו.[/quote]
[quote=lordabizi;1488889]
[B]אלון
[/B]יום ראשון, העיר ורידיוס אנטום, אחר הצהריים
wut אני לא מצליח להבין מה זה קליעה ואני לא מוצא אזכור להתקפה הזו בתגובות קודמות. כמובן ייתכן שיש לי brainfart וזה משהו ממש פשוט. Replay the point.
[/quote]
אוקיי, כנראה שהעברית שלי קצת לא עבדה כשכתבתי תתגובה.
הכוונה היא לכליאה, וטכנית התכוונתי שהוא ישתמש בסוג של sand tomb, אז אפילו כליאה לא בדיוק נכון.
--
"זה היה נהדר, גיבל!" אקרא לעברו בחיוך.
"קרטר, גיבל נמצא מאחוריהם בעוד קקטורן מולם. אנחנו צריכים להשתמש בזה" אסביר לו, ואחשוב מעט על תכנית.
'אם גיבל יצליח לקבור את הפוקימונים שם, קקטורן יוכל לסיים את העבודה.. אבל האם הוא יכול?' אחשוב לעצמי, "גיבל, נסה להעיף חול ולקבור תחתיו את טרנקוויל וגרבודור! אם אתה רואה שאתה לא מצליח.. טוב, פשוט תברח עם חפירה במהירות" אומר לו.
-
[QUOTE]לוקאס
יום ראשון, העיר צ'רלוגם, אחר הצהריים
--
"וולפיקס, תשתמש בשריטות, ולאחר מכן תדחוף אותו!" אומר המאמן שנרה שגם כן נגרר לעימות חזיתי. קרונגק בועט (לא בעיטה מסובבת כי הטכניקה שלו לא מאוד משוייפת כי הוא רגיל סתם לתת מכות) לראש של וולפיקס, ופוקימון האש ממהר לתקוף עם רגליו הקדמיות ולשרוט קצת את קרוגנק. וולפיקס לאחר מכן ממהר גם לדחוף את קרוגנק והודף אותו מעט אחורה. קרוגנק תופס את וולפיקס הקרוב ומטיח אותו לקרקע. נראה שגם קרוגנק מתחיל להתעייף מהקרב.[/QUOTE]
מה תפסתי קרוגאנק מוגבל?
~~~~
"קרוגאנק אתה חייב לסיים את זה עכשיו" אומר לו "תרוץ מסביבו במעגלי כדי לבלבל אותו ואז תקפוץ ותנחת לו על הראש עם הרגל שלך"