[QUOTE=גרובייל;1504990]@theheliolisk אני אאלץ לסגור את המשחק אני מניח
להמשיך רק עם מישהו אחד זה...
גם הפורום מת[/QUOTE]
איך הגענו למצב הזה חח
Printable View
[QUOTE=גרובייל;1504990]@theheliolisk אני אאלץ לסגור את המשחק אני מניח
להמשיך רק עם מישהו אחד זה...
גם הפורום מת[/QUOTE]
איך הגענו למצב הזה חח
צריך אנשים שיעזרו לי לגמור להכין את המדריך של לב זהב ונשמת הכסף,
עם משהוא מעוניין(לא מצריך הרבה רק פרק אחד לפי הסדר מינימום) שיפנה אלי בפרטי בבקשה
[quote=theheliolisk;1504991]איך הגענו למצב הזה חח[/quote]
אני בבגרויות, אתה בלימודי איינשטיינים, טל התגייסה, אלון בענייניו, טל שאדובולבול וג'ירפעמית נעלמו אל הצללים, אביזי נשאב לxy המדובב ורותם ככל הנראה המשיך הלאה.
מספיק מפורט?
[QUOTE=DoctorInfinity;1504994]אני בבגרויות, אתה בלימודי איינשטיינים, טל התגייסה, אלון בענייניו, טל שאדובולבול וג'ירפעמית נעלמו אל הצללים, אביזי נשאב לxy המדובב ורותם ככל הנראה המשיך הלאה.
מספיק מפורט?[/QUOTE]
נראה לי
[QUOTE=TheHeliolisk;1504991]איך הגענו למצב הזה חח[/QUOTE]
אני בוודאי לא יודע
אבל זה לא מפתיע
צריך לעשות בפורום אופציה של מיון משתמשים ע"פ קבוצות ואולי לעשות למטה אפשרות שהיה אפשר ללחוץ על קבוצה ולראות מי חבר בא
[QUOTE=-pikachu-;1504999]צריך לעשות בפורום אופציה של מיון משתמשים ע"פ קבוצות ואולי לעשות למטה אפשרות שהיה אפשר ללחוץ על קבוצה ולראות מי חבר בא[/QUOTE]
יש לי תחושה שקודם צריך שיהיו מספיק משתמשים בשביל קבוצה :|
[QUOTE=-pikachu-;1504999]צריך לעשות בפורום אופציה של מיון משתמשים ע"פ קבוצות ואולי לעשות למטה אפשרות שהיה אפשר ללחוץ על קבוצה ולראות מי חבר בא[/QUOTE]
כבר היה משהו בסגנון, אבל מזמן.
היום את כמות האנשים שעדיין מתחברים לכאן אני יכול לספור על שני ידיי.
[QUOTE=TheHeliolisk;1505001]יש לי תחושה שקודם צריך שיהיו מספיק משתמשים בשביל קבוצה :|[/QUOTE]
יש כבר קבוצות צריך רק להוסיף אופציה או לחלופין לעדין את רשימת הקבוצות שיש בפורום משוב
[QUOTE=DoctorInfinity;1505002]כבר היה משהו בסגנון, אבל מזמן.
היום את כמות האנשים שעדיין מתחברים לכאן אני יכול לספור על שני ידיי.[/QUOTE]
לדעתי צריך לעשות החלפת קישורים או שיתוף פעולה עם פורומים אחרים לדעתי זה דבר שיעזור
[QUOTE=-pikachu-;1505004]לדעתי צריך לעשות החלפת קישורים או שיתוף פעולה עם פורומים אחרים לדעתי זה דבר שיעזור[/QUOTE]
שת"פ עם פורומים אחרים? בחיים לא.
גם לשפל שכזה יש קו אדום.
[QUOTE=DoctorInfinity;1505005]שת"פ עם פורומים אחרים? בחיים לא.
גם לשפל שכזה יש קו אדום.[/QUOTE]
למה שפל?
זה באמת יכול לעזור,
אני יודע שיש גם פורומים של קידום אתרים אפשר לפתוח שם אשכול פרסום
מי רואה האח הגדול?
[QUOTE=itayQT;1505008]מי רואה האח הגדול?[/QUOTE]
אנ יחושב שרק אתה
שנה עברה מאז שהתחברתי, נחמד לראות שעוד יש כאן כמה אנשים. לא להאמין שעוד חצי שנה המשתמש שלי וגם הפורום יחגגו 10 שנים...
כנראה הולך להיות לי סיפור קצר בבערך שבעה חלקים לפרסם כאן. אחרי ההיסטוריה שלי עם תת הפורום הזה יהיה נחמד לפרסם שם משהו מההתחלה ועד הסוף.