-
אז עוד פרק עם trial mission. היי אין דבר כזה wild kingdra. איזה כיף שמכירים בזה שסידרה מתפתח בהחלפה עם dragon scale. אני מניח שזה סוטופוליס או משהו? אין לי כח לבדוק. או זה או מוסדיפ. הם משתמשים בsurf כמו במשחקים! ועכשיו הם עושים dive! והם פשוט מחזיקים את הנשימה בלי בעיה. לול לזרוק פוכדור במים. הם מצאו פיבאס פראי בקלות כזאת??? ויילורד 3> כן זה מאמן הדרקון מהאליט פור של הואן! צדקתי. אה כן הם נלחמו פעם באנימה, נכון? הספינה שלו מגניבה. צוללת מלפני אלפי שנים...? זה לא באמת הגיוני. שימושים יצירתיים לaura הכל-יכולה של לוקאריו... הקולות לא אמורים לעבור מהקסדה של גו החוצה ודרך המים... הכבל שמחבר אותם אומר שיש להם בגדול רק דרך אחת לצאת, והיא בדרך שבה הם נכנסו... כי קוהומולוגיה עובדת. לול גו לכד שרפידו בטעות.... מערבולת של קינגרדה? זה מאוד נועז מצד גו... קולות לא עובדים במים!!!! אחלה קרב של אינטלאון. Dragon breath משמש כמנוע סילון תת ימי... Wtf קפטן levi והחברה שלו נלחמים ברג'ירוק...?? אחלה פרק.
בפרק הבא:
[spoiler]
אה ברור, פרק שמערב את דון ודיאלגה ופלקיה לכבוד היציאה של remake של דור 4.
[/spoiler]
-
[B]פרק 89
[/B]סדרות עם עלילה של יקומים מקבילים זה תמיד טוב ומעניין, רק חבל שהארכ הזה יהיה 2 פרקים.
צוות רוקט של היקום המקביל ממש טוב, נראה שהם לכדו את דיאלגיה ופאלקיה ואחראים לכל מה שקרה בפרק.
אם דון מיקום מקביל היא כמעט אלופת סינו אז אש מיקום מקביל מתחרה בתחריות פוקימונים?:tiresome:
אז לסינת'יה יש פוקימון חדש, עוד פסאדו אגדי!
אש מזכיר מאורע שכרגע בסאגת SM.
קיצר היה פרק מעולה.
בפרק הבא [COLOR=#ffff00]נזכה לראות את פיקאצ'ו של אש חוזר להיות פיצ'ו, או שזה הפיקאצ'ו מיקום מקביל[/COLOR].
-
אה נכון אז אלו הפרקים שהם פרסומת לbdsp או וואטבר. אוקיי, אז זה פרק מהסוג הזה. איזה מגניב זה שדון מתקשרת לאש כשהיא בצרות! אני ממש עברתי התניה שכשאני שומע go אני כבר מתחיל לדלג על הפתיח בראש שלי. אש מביא אוכל לבחורה שיש לה בעיות כדי לעודד אותה. נראה שהוא צפה בהרבה סרטונים של אומנות הפיתוי או וואטבר. כלומר המאורע הזה עד כדי כך לא שגרתי שזה לא נשמע מוזר לג'ני כשאנשים מתלוננים שהפוקימונים שלהם נעלמים לתוך חורים מסתוריים שנעלמים, כי העולם של פוקימון מוזר טילים. מה צוות רוקט עכשיו. תשמע, הם עושים ship מטורף לאש/דון בפרק הזה, מה זה צריך להיות. יש לי ניחוש למה יהיה הפוקימון בכרטיס ההפסקה של הפרק הבא. פרופסור רואן! מת עליו מפלטינום! לא הבנתי מה הקטע של השינקס ההוא שהיה לידם עכשיו... דייי עד מגוחך העולם הזה שקוהארו פשוט חושבת על הפתרון הזה באקראי.. חומרים שזמינים רק בספרייה ולא בפורמט דיגיטלי... חשוד. סינת'יה! לול הבלון של צוות רוקט על העץ. סינת'יה הבינה מה קורה. למה שאש של המימד המקביל יהיה בשינו...?
טוב, פרק לא רע.
בפרק הבא:
[spoiler]
נראה שגם הפרק הבא יהיה מוזר כזה.
[/spoiler]
-
[B]פרק 90[/B]
כמו הפרק הקודם זה היה פרק טוב, פחות אהבתי את דרך שבה הם הצילו את המצב, הכותבים לא יכלו להמציא משהו יותר טוב מזה? זה יותר מזכיר לי את גוקו שמבקש שיביאו לו את האנרגיית החיים בשביל ליצור את גנקי דאמה.
דווקא תוכנית לא רועה הייתה לצוות רוקט מהיקום המקביל, אך נראה שלא משנה אם זה יקום אחר, העתיד של צוות רוקט זה פשוט להיכשל.
לפוי האופי של אש מיקום מקביל נראה שהוא עושה תחריות פוקימונים?- כנראה שלעולם לא נגלה זאת
-
אוקיי אז אנחנו ממשיכים עם הפרקים הסויראליסטיים... שני אשים זה יותר מדי. אש השתמש בFLY כמו במשחקים! ועוד עם... גנגר (???). אוקיי הם תת-התפתחו, וכרגיל פיקאצ'ו (עכשיו פיצ'ו) לא יכול להיכנס לפוכדור אז הוא נכנס לכיס של אש וזה "מספיק טוב". כי "סיבות". כן, פשוט תלכו לSPEAR PILLAR על הר קורונט ושם תפגשו את דיאלגה ופלקיה. קל. דרגונייט וגנגר תתהתפתחו, מזל שיש ארודוקטיל ופלייגון. WTF גו וקוהארו מהעולם הזה עם פוקימונים במצב טוב והשריון של צוות רוקט??? מה הולך פה?? קוהארו של העולם הזה היא סופר האקר?? לול הביטחון העצמי של גו גדל אקספוננציאלית כתוצאה מזה שיש עוד גו לידו. ללא פיקאצ'ו, ה"אס" של אש זה אינפרנייפ. איפשהו, במרחב, צ'אריזרד בוכה. אופס צוות רוקט גילו שאין מה להתעסק עם הכוח של האלים... כמה נוח שGATE שמראה את מה שקורה שם נפתח מול סינתיה... אז הפתרון הוא... לקוות לטוב? אוקיי.. וזה עובד. טוב אני חייב להבין מה הקטע של קוהארו של העולם המקביל שהיא סופר האקרית עם 200IQ. אפשר פרק שעוסק בזה? וכמובן שזה מסתיים במונולוג של הפרק הראשון "pocket monsters, and for short pokemon..."
בפרק הבא:
[SPOILER]
פרק רוחות מפחיד כזה.
[/SPOILER]
כן, לא ברור מה הקטע של אש ביקום המקביל. הניחוש שלי הוא שהוא גם מאמן, אבל מאז שהוא איבד את פיקאצ'ו זה איכשהו הוציא לו את כל הרוח מהמפרשים ויש לו בעיות של ביטחון עצמי.
-
[B]פרק 91
[/B]פרק משעשע, אש אחוז דיבוק.
היו צריכים לשדר את הפרק כשהיה הלואיין ולא השבוע.
-
אה כן אז היום יש פרק סרטן מפגר.
אש עושה מאמץ מוגזם להחזיר לבן אדם אקראי את הכרטיס שלו. לא רוצה, לא צריך! כן, בוא נעלה על רכבת אקראית שיוצאת מהמרתף ובמקרה מגיעה לאותו יעד שאני צריך להגיע אליו, במקום לרכבת שתכננתי לעלות עליה. לא אמרו "let's go" לפני הפתיח... אני מרגיש מרומה. אבל הוא לא יהיה בקרון הקדמי כי אין לו כרטיס! הפוקימונים האלו תופסים בידיים של ילדים וגוררים אותם איתם אל העולם הבא?!?!?!?!? Wtf is this. טרול פוקדקס. גו לכד שדינג'ה!!! וכמובן שהוא עשה את זה בטעות! שדינג'ה זה כזה פוקימון טרול לול. ספיריטומב! אחד הפויקמונים של סינתיה, אני חושב. כמובן שגו נמצא עם אבסול, הולם. והנה אש חזר לעצמו. ומשתמש בגנגר, כמובן. פוקימוני רוח בפוקימון זה כל כך מוזר. זה כמעט כמו הסוף של נארוטו כשנארוטו וססקה שמו את הסימנים של השמש והירח על אלת הארנבים מהחלל החיצון והירח או מה שזה לא היה.
כן אוקיי, וואטבר. זה היה פרק.
בפרק הבא:
[spoiler]
רגע רגע הילד מרכבת הרוחות (ואני מניח שהוא דמות במשחקים) יופיע גם בפרק הזה! ופרקים שעוסקים בגנגר! נחמד, לא יזיק קצת פוקוס לגנגר.
[/spoiler]
-
[QUOTE=LordAbizi;1514264]אה כן אז היום יש פרק סרטן מפגר.
אש עושה מאמץ מוגזם להחזיר לבן אדם אקראי את הכרטיס שלו. לא רוצה, לא צריך! כן, בוא נעלה על רכבת אקראית שיוצאת מהמרתף ובמקרה מגיעה לאותו יעד שאני צריך להגיע אליו, במקום לרכבת שתכננתי לעלות עליה. לא אמרו "let's go" לפני הפתיח... אני מרגיש מרומה. אבל הוא לא יהיה בקרון הקדמי כי אין לו כרטיס! הפוקימונים האלו תופסים בידיים של ילדים וגוררים אותם איתם אל העולם הבא?!?!?!?!? Wtf is this. טרול פוקדקס. גו לכד שדינג'ה!!! וכמובן שהוא עשה את זה בטעות! שדינג'ה זה כזה פוקימון טרול לול. ספיריטומב! אחד הפויקמונים של סינתיה, אני חושב. כמובן שגו נמצא עם אבסול, הולם. והנה אש חזר לעצמו. ומשתמש בגנגר, כמובן. פוקימוני רוח בפוקימון זה כל כך מוזר. זה כמעט כמו הסוף של נארוטו כשנארוטו וססקה שמו את הסימנים של השמש והירח על אלת הארנבים מהחלל החיצון והירח או מה שזה לא היה.
כן אוקיי, וואטבר. זה היה פרק.
בפרק הבא:
[spoiler]
רגע רגע הילד מרכבת הרוחות (ואני מניח שהוא דמות במשחקים) יופיע גם בפרק הזה! ופרקים שעוסקים בגנגר! נחמד, לא יזיק קצת פוקוס לגנגר.
[/spoiler][/QUOTE]
לפי המשחקים, הילד הוא מנהיג מכון הרוח בגאלר.
-
כן, קשה לומר שאני מופתע לנוכח העובדה שהוא יופיע בפרק הבא ויעזור למשהו שקשור לגנגר, ואיך שהסדרה עשתה דברים עד עכשיו. טוב לדעת.
-
[B]פרק 92
[/B]עוד פרק משעשע, אז עכשיו השיישיה של אש מסוגלת לעשות: התפתחות מגה, מתקפת z וכעת קידומאקס.
אש יש לך דרגונייט שיודע לעוף, אז מה אתה משתמש בגנגר?!
הקטע עם דרקון הרוח היה משעשע.
הפרק הבא ישןדר 14.1.22 עקב חגים.
-
אה, אז זה למה אש בגאלאר, כדי מגה לפתח את גנגר. קול. קוראים למנהיג מכון... בצל. אוקיי הגיוני בצל מגרש שדים, או משהו? (או שזה שום?) אה זה אותה העיר שבה גברת תמנון נמצאת?? לול פיקאצ'ו נותן "fist bumps" עם מצ'מפ. ובצל כזה awkward אני מת עליו. "dai soup"... כמה חשוד. וואו קורסולה שזה פוקימון רוח?? כמה מוזר. ומסר ירוק על שינויי אקלים לול. אם גנגר מסוגל לסחוב את המשקל של אש (לגנגר יש אפס מסה כי הוא רוח...) למה אש לא יושב עליו מאחורה..? וכן, למה הוא לא משתמש בדרגונייט לול. אורוט נראה מגניב. למה לא להילחם בפוקימון הזה... סרונורי המשוגע. בצל ראה... משהו כשגנגר חסם את דורונצ'י בגופו... קיודאימקס גנגר נראה כמו אחד השערים שפיין היה מזמן בנארוטו. בצל הוא בחור מצחיק אני מחבב אותו. אוקיי...פרק די... Straightforward.
בוא נראה מה מחכה לנו בעוד שלושה שבועות...
[spoiler]
אה, פרק על ההוא עם מגנמייט-פטיש (רנג'י?)
[/spoiler]
-
-
אחלה תגובה של ליאור כדי להחזיר את הנושא מהתרדמת הכמעט חודש שלו.
פוקימוני חשמל שניזונים מחשמל זה... קצת מוזר. הם הרי... מייצרים חשמל... יש קדחת מגנימייט בגלל cme. לול כובע אלומיניום... רנג'י מאמין בקונספירציות. הם לגמרי אימצו את הרעיון של לעוף ממקום למקום על פוקימונים. היי על השולחן בקפה יש את המנורה שרנג'י תיקן. כן, אם פרנסואז יכולה לטוס מהר כמו פלייגון ודרגונייט, אז כך גם כל המגנימייט שעוקבים אחריהם... וואו איזו הטעיה גאונית של גו אני לא עומד בזה. אוי לא פרנסואז איבד את הכובע שלו. התיאורים של אש... כן, לוויין שהתקלקל זה.. סביר? לוויין שגורם לכ להמגנטים בעיר מסויימת להשתגע... פחות? אוקייי. מה איך פתאום הוא פתח מחדש? איך רנג'י תמך בו? זה הסיפור האמיתי שלא סופר בפרק הזה.
אוקיי.
בפרק הבא:
[spoiler]
אריקה!!! נשמע כמו פרק מפגר, אבל לפחות תהיה בו אריקה.
[/spoiler]
-
[B]פרק 94
[/B]עוד 6 פרקים לפרק מאה!
בהחלט יש שיפור מהפרק המשעמם של שבוע.
סיפור אהבה בין 2 פוקימונים, זה דווקא רעיון נחמד. נראה לי שהראו את כל הפוקימונים שגו תפס בפרק הזה (לא כולל התחלתיים של גאלר).
אש ואריקה זוכרים את אחד השני, חשבתי אש ישכח אותה. אני לא זוכר שהיה שריפה במכון שלה(?).
קיצר פרק נחמד ביותר.
-
אכן, עוד 6 פרקים ל-100! הם גדלים כל כך מהר! ;_; או איזהו סמיילי, אני לא יודע.
יש קוף שרוכב על קמרפט. סמים של sweet scent. אה כן זה הפרק המגוחך הזה. טוב בוא נראה מה הם מוציאים מהפרק עם הרעיון המגוחך הזה. גו כבר קלט את כל מה שקורה פה. מוזר לי לחשוב על פינסיר כעל בחורה. אש זוכר קרב מכון +10 נקודות לפרק הזה. המסר בפרק הזה כל כך מעוות. אני בטוח שאצל אש תצא איזשהי מפלצת פרחים מעוותת שהכל נמצא בה, כי ככה תמיד נראים העיצובים של אש... לול מיאו... האם מכון סלדון יעלה באש גם הפעם? כמובן שהם יקבלו פוקימוני עשב בפרק הזה. כמובן שאש יעשה משהו מטומטם כל כך. הפינסיר הזה מגוחך. צוות רוקט moment. מעניין שאריקה לא זוכרת (?) את צוות רוקט. כן תתקיפו פוקימון עלה/חרק עם מתקפות עלה, נייס. שוב המכון לא נשרף אבל יש בו חור בצורת צוות רוקט עכשיו... מקסים. הלאה.
בפרק הבא:
[spoiler]
צוות רוקט מציג את הפרק הבא?.?פרק על צוות רוקט... ששוב רוצים לפרוש מלהיות צוות רוקט, בפעם המיליון.
[/spoiler]