-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 19 2009, 11:02 AM
[b] אתה תוקע לשניהם את הרגליים,ושניהם נאבקים לזוז אתה משתמש בדחיפה על זה שמולך ומפיל אותו ואז גומר אותו עם קרן קרח,להפתעתך,הוא נעלם "זה דווקא די משעשע" אומר דארקאיי והריידון השני משתחרר ומשתמש בחפירה [/b][/quote]
"אתה יודע, זה רק עוזר לי בסופו של דבר" אני אומר ואשתמש בדחיפה חזקה על האדמה כדי "לשלוף" את הריידון ממנה ואז אגמור אותו בעוד קרן קרח.
-
[b]הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:מדקיפ
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:סליימבו
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:כשסליימבו נולד ועוד לא ידע כלום,מאמן די מרושע מצע אותו וכלא אותו,הוא רצה למכור אותו בהרבה כסף,ובגלל זה לקח אותו מאביו ואמו. כעבור כמה ימים הוריו הצליחו למצוא את הכלוב שלו בביתן הקטן של המאמן המרושע,הם תקפו מיד ונלחמו על חייהם,סליימבו הצליח לברוח אך הם לא,ומאז הוא מנסה לחיות רגיל ולשרוד.[/b]
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 19 2009, 09:56 AM
[b] ספארקי:אתה יוצא מביתך ויורד גשם,יוצאים לך ניצוצות מגופך ואתה מרגיש טעון,זאת תחושה די נעימה,אתה הולך לכיוון כלשהו שבחרתה ועלה על ההר כשלפתע,אתה נתקע בגרולייט זועם[[img]http://i30.tinypic.com/x3hcvm.gif[/img]] [/b][/quote]
"מה קרה ?"אני אשאל אותו בזמן שאני מוכן לזה שהוא יתקוף .
-
טוב, שלחתי מחדש את הטופס:
הפוקימון: מאדקיפ [[img]http://i28.tinypic.com/and6kl.png[/img]]
שם הפוקימון: דיפ (Deep)
רקע: דיפ היה עוד פוקימון צעיר כאשר באו ציידי פוקימונים ותקפו את ההורים שלו רק כדי לתפוס אותו ואת אחיו! מיכאל לא הבין מה קורה, כל האחים שלו כבר ניתפסו והוא רואה את הציידים באים לעברו אם פוקדור! פיתאום הגיע פוקימון שניראה כמו שקנאי [[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa279.png[/img]] מהשמים, לקח אותו בפה שלו ולקח אותו רחוק מהאזור! כאשר המאדקיפ הקטן כבר ידע לדבר ולהבין אז הפוקימון אמר לו ששמו הוא פליפר והסביר שהציידים רצו לתפוס אותו ואת משפחתו אותו כדי להביא אותו למאמנים מתחילים! מאז המאדקיפ הצעיר שנא בני-אדם... פליפר החליט לקרוא למאדקיפ הקטן דיפ!
-
פיירו:הוא מסתכל עליך לשניה,ואז הוא מתחיל לקפץ בשמחה למראה פנייך הכועסים
רט:גרידוס[[img]http://i31.tinypic.com/xc87m8.gif[/img]] יוצא מהמים ומסתכל עליך,הוא מגחח למראך ומעיף אותך לעץ קרוב,זה גם פוצע אותך קל
גיל:אתה מתכונן לתקוף את האדמה וריידון יוצא בדיוק מאותו מקום 'איך הוא יודע?' עוברת לך מחשבה חפוזה בראש ואתה מבין שדארקאיי הוא זה שמפעיל אותו,ריידון מעיף אותך חזק עם מתקפת קרן ואתה נופל פצוע על הרצפה
סליימבו:רקע די קצר,ומדקיפ גם תפוס
ספארקי:"מי אתה חושב שאתה,שאתה נתקע בי?!" הוא אומר בכעס ומשתמש בגלגל להבה שאתה בקושי מתחמק ממנו
דיפ:רשום,התחלה בקרוב
-
[b] צ'ופי:ליפאון וקיט בסדר גמור,הם מסתכלים עליך בבילבול,נראה שהם מחכים שתגיד להם מה לעשות
[/b][/quote]
אני מסתכל לראות איפה אנחנו
--
תתאר מקום
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 20 2009, 12:46 PM
[b] פיירו:הוא מסתכל עליך לשניה,ואז הוא מתחיל לקפץ בשמחה למראה פנייך הכועסים [/b][/quote]
אני מתחיל להתעצבן עליו נורא ואני צועק עליו:"מה כל כך משמח אותך?!" ואני מתחיל לתקוף אותו במתקפת שריטות
-
[b] ספארקי:"מי אתה חושב שאתה,שאתה נתקע בי?!" הוא אומר בכעס ומשתמש בגלגל להבה שאתה בקושי מתחמק ממנו
[/b][/quote]
"אני לא רוצה להילחם נגדך "אני אומר בזמן שאני הולך לאחת האבנים למקרה שהוא ישתמש בגלגל אש עוד פעם אני אתחמק ואז הוא יתקע באבן .
-
[b] טוקסי:מאצ'וק חוטף פגיעה ישירה ומתחיל להתנשם במהירות על הקרקע,טורקול משתמש בסיחרור ומתחיל להתגלגל,מה שעודף את עוקצי הרעל אחד אחרי השני.
שני הוולריינים שולחים אליך קרן קרח גדולה במיוחד,אך איטית.
[/b][/quote]
ארוץ אל מאצ'וק ואדחף אותו אל הקרן.
ואז אתקרב אל טורקול ממש קרוב ואכה בו עם הפצת ריח ועוקצי רעל.
-
צ'ופי:אתם בבניין הצוותים,חדר עגול בצורתו וענקי שבדרך כלל מלא בפוקמונים,אבל עכשיו הוא ריק
-----------
ליפאון משתגע,אתה מרגישים את האפלה עופפת אתכם כמו ארפל וליפאון מתחיל לירות עליי טער לכל כיוון,להפתעתכם,בכל פעם שאחד מעליי הטער פוגע בקיר,העולם הופך למושתש ואז מיד חוזר לצורתו המקורית
פיירו:אתה פוגע בפניו עם שריטה,והוא מתחיל לבכות,להפתעתך הוא לא מחזיר,רק בוכה
ספארקי:"כן בטח!" הוא אומר ומשתמש בעוד גלגל להבה,אתה מתחבא מאחורי אבן והוא פוגע באבן במקומך,לפתע האבן קמה! "מי העיר אותי?!" שואלת האבן שמסתברת כג'יודוד[[img]http://i30.tinypic.com/1zdrt3o.gif[/img]] בעצבנות
אתה מרים את מאצ'וק והקרן פוגעת בו,הוא נופל,קפוא.
אתה מתכונן לרוץ אל מאצ'וק כשלפתע שני הוולריינים יוצרים חומה בינכם ומעיפים אותך אחורה עם רוח קפואה
-
טופס הרשמה:
הפוקימוןטריקו
שם הפוקימון:ג'יי
רקע:ג'יי יום אחד קם מול חבורה של בידרילים שתיכננו ליתקוף אותו ג'יי נילחם בכולם וכימעט הם חיסלו אותו הוא ניסה ליברוח עד שגיעו חבורה של סניזלים שהתחילו ליתקוף אותו ג'יי הקטן ברח מישם פצוע והבטיח לעצמו שהוא יתנקם בהם
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 20 2009, 02:29 PM
[b] פיירו:אתה פוגע בפניו עם שריטה,והוא מתחיל לבכות,להפתעתך הוא לא מחזיר,רק בוכה [/b][/quote]
"למה אתה לא מחזיר?! למה אתה לא נלחם בחזרה?! תענה לי!" אני צועק לו בעצבנות.
-
[b] אתה מרים את מאצ'וק והקרן פוגעת בו,הוא נופל,קפוא.
אתה מתכונן לרוץ אל מאצ'וק כשלפתע שני הוולריינים יוצרים חומה בינכם ומעיפים אותך אחורה עם רוח קפואה [/b][/quote]
אנסה שוב לתקוף אותם עם הפצות ריח ועוקצי רעל.
-
[b] ספארקי:"כן בטח!" הוא אומר ומשתמש בעוד גלגל להבה,אתה מתחבא מאחורי אבן והוא פוגע באבן במקומך,לפתע האבן קמה! "מי העיר אותי?!" שואלת האבן שמסתברת כג'יודוד[[img]http://i30.tinypic.com/1zdrt3o.gif[/img]] בעצבנות
[/b][/quote]
"יש לי הרגשה שאנחנו בצרות "אני אומר .
"אולי במקום לריב אחד עם השני נעזור אחד לשני ונלחם ביחד נגדו?"אני אומר בזמן שאני מתכונן לזה שאחד מהם יתקוף .
-
[b] צ'ופי:אתם בבניין הצוותים,חדר עגול בצורתו וענקי שבדרך כלל מלא בפוקמונים,אבל עכשיו הוא ריק
-----------
ליפאון משתגע,אתה מרגישים את האפלה עופפת אתכם כמו ארפל וליפאון מתחיל לירות עליי טער לכל כיוון,להפתעתכם,בכל פעם שאחד מעליי הטער פוגע בקיר,העולם הופך למושתש ואז מיד חוזר לצורתו המקורית
[/b][/quote]
"ליפאון, תשתמש בעוד עלי טער" אני אומר לליפאון
ואז אני משתמש במתקפת ברק על הקיר
-
אפשר עוד להרשם אם כן אז אני נרשם:
טופס הרשמה:
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:סטארלי
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:שניף
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:זה קרה לפני שנה עפתי לי ביער ביפוש אחר מזון ופתאום נתקלתי בפידג'י.בגלל היריבות שלנו הוא התקיף אותי אז נלחמתי בו.באמצע הקרב בא אורסרינג זועם וירה קרן על כל השטח שנינו נמלטנו והסתתרנו בין העצים אחרי כמה שניות ראינו שהוא לו סתם כעס אלא בגלל מאמן שניסה ללכוד אותו.לבסוף המאמן הצליח לתפוס אותו והלך מהמקום באותו רגע החלטתי שאני אלחם על החופש שלי ולא אתן למאמנים לתפוס אותי.
בקשה מיוחדת:תן לצוות שלי פאצ'יריסו
-
זה ההרשמה הישנה שלי...
הפוקימון:בלבאזור
שם הפוקימון: באז
רקע:לאחר שבאז בקע מהביצה הוא החליט לברוח מביתו ויצא לחפש חבר. בדרך התקרב אליו טורטרה גדול והתחיל לדבר איתו.באז סיפר לו שהוא ברח מהבית וטורטרה אירח אותו בביתו. לאחר כמה ימים ... קם בבוקר וראה שטורטרה נלחם במאמן.באז התחבא וראה הצד את הקרב, בסוף הקרב הצמוד והמותח טורטרה נתפס ע"י המאמן.
מאז באז החליט שאף אחד לא יתפוס אותו!
-------
יש מצב אתה מחזיר לי את הפוקימונים שהיו איתי בצןןת?
-
באז ג'יי ושניף:אני אודיע לכם אם אתם רשומים בהודעה הבאה,קחו את הזמן כדי לבדוק את טופסי ההרשמה שלכם טוב טוב,כי הם לא מי יודע מה מוצלחים
פיירו:הוא ממשיך לבכות,אתה מתקרב אליו כשלפתע הוא מפסיק בשניה,תופס אותך לא מוכן,ונושך אותך בכוח רב.
טוקסי:למה אתה לא משתמש בהתקפות האחרות שלך?
-----------------------
אתה תוקף בעוקצי רעל,בל הוולריינים עודפים אותם עם רוח קפואה,אתה בא להם מהצד כדי לתקפוף אותם מאחור כשלפתע הם מזנקים כמו הסילואים ומנסים להגן על ההר שמאחוריהם,לא על טורקול.
בעודך תוהה על דבר זה ההר מתחיל לרעוד ונראה שמשהו עומד לצאת ממנו
ספארקי:בעודך מנסה לדבר אליו גרולייט מרים את כף רגלו לכיוונך,אתה מבין שהוא מצביע עליך שאתה זה שנתקע בו,ג'יודוד משתמש עליך בהעפת אבנים ואתה עף במורד חצי ההר,אבל נראה שלג'יודוד זה לא מספיק
צ'ופי:אתה תוקף במכת ברק והעולם מתחיל להיעלם,כשלפתע משום מקום מופיעים מסביבכם בהפתעה כ15 גרולייטים[[img]http://i32.tinypic.com/141nzg5.gif[/img]],מרוב הפתעה אתם מפסיקים לתקוף והעולם מתקן את עצמו
-
[b] טרי:אתה נרדם,אבל מתעורר תוך שניה,לפחות לפי מה שאתה מרגיש,אתה מתהפך ופגוע בקיר עם שיריונך ולהפתעתך העולם מתערפל,ואז חוזר למצבו הרגיל
[/b][/quote]
"זה היה מוזר... טוטודייל, נידורן, בואו נבדוק אם זה היה גם לצ'ופי" אני אומר ומחפש אותו במבנה.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 23 2009, 03:02 PM
[b] טוקסי:למה אתה לא משתמש בהתקפות האחרות שלך?
-----------------------
אתה תוקף בעוקצי רעל,בל הוולריינים עודפים אותם עם רוח קפואה,אתה בא להם מהצד כדי לתקפוף אותם מאחור כשלפתע הם מזנקים כמו הסילואים ומנסים להגן על ההר שמאחוריהם,לא על טורקול.
בעודך תוהה על דבר זה ההר מתחיל לרעוד ונראה שמשהו עומד לצאת ממנו
[/b][/quote]
אשתמש בדחיפה כדי להתקרב אל טורקול ואז אשתמש בהפצת ריח משופרת
ואם אפשר אשתמש גם בעוקץ רעל.
אחרי זה אסתכל מה קורה בהר.
-
[b] באז ג'יי ושניף:אני אודיע לכם אם אתם רשומים בהודעה הבאה,קחו את הזמן כדי לבדוק את טופסי ההרשמה שלכם טוב טוב,כי הם לא מי יודע מה מוצלחים
[/b][/quote]
אבל כבר התקבלתי פעם שעברה... מה לא טוב?
אתה יכול לראות בעמוד הראשון את הטופס שלי..
-
[b] פיירו:הוא ממשיך לבכות,אתה מתקרב אליו כשלפתע הוא מפסיק בשניה,תופס אותך לא מוכן,ונושך אותך בכוח רב. [/b][/quote]
אני מנסה להתנעק ממנו ואז אני משתמש עליו בשריטות כמה פעמים בכל הכוח שלי כדי להעיף אותו ממני ואני צועק עליו:"רד ממני עלוקה"
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 20 2009, 01:46 PM
[b] גיל:אתה מתכונן לתקוף את האדמה וריידון יוצא בדיוק מאותו מקום 'איך הוא יודע?' עוברת לך מחשבה חפוזה בראש ואתה מבין שדארקאיי הוא זה שמפעיל אותו,ריידון מעיף אותך חזק עם מתקפת קרן ואתה נופל פצוע על הרצפה
[/b][/quote]
'רגע, בוא נחשוב שנייה' אני אומר 'אולי אני אספר לדארקי את האמת? שלדודה שלי יש תחתונים ורודות?' אני אחשוב בידיעה שהוא קורא את מחשבותיי.
ואז בתת מודע אגיע להבנה, זה החלום [b]שלי[/b] וזה אומר ש...
"דארקאי, הנה פוקימון שלא יילך לישון הלילה עם סיוטים" אני אלחש לו ואדמיין בכל בכוח שמשקולת של מאה טון תיפול ותמחץ למוות את ריידון, אחרי הכל אני חולם את זה. גם אם דארקאי שולט בחלום זה לא אומר שאני לא יכול ליצור ולהשמיד דברים גם.
-
[b] ספארקי:בעודך מנסה לדבר אליו גרולייט מרים את כף רגלו לכיוונך,אתה מבין שהוא מצביע עליך שאתה זה שנתקע בו,ג'יודוד משתמש עליך בהעפת אבנים ואתה עף במורד חצי ההר,אבל נראה שלג'יודוד זה לא מספיק
[/b][/quote]
"חשבתי שנוכל להיות חברים ולא אויבים "אומר.
עם גיודאוד תוקף אני קופץ על הראש שלו וגורם לו להיתקע בריצפה .
-
[b] צ'ופי:אתה תוקף במכת ברק והעולם מתחיל להיעלם,כשלפתע משום מקום מופיעים מסביבכם בהפתעה כ15 גרולייטים[[img]http://i32.tinypic.com/141nzg5.gif[/img]],מרוב הפתעה אתם מפסיקים לתקוף והעולם מתקן את עצמו [/b][/quote]
"זה חדר מלכודת?" אני אומר "מעניין מה הרעיון כאן"
"תמשיכו לתקוף ולא להבהל, עם הם יתקפו אז לתקוף חזרה"
-
הפרס הסודי של פידג'יוטו היה על עמוד 45,בגלל שבאז לא רשום פיירו זכה בפידג'יוטו!
טרי:אתם מחפשים את צ'ופי ליפאון וקיט בכל בניין הצוותים,אבל אין להם זכר,טוטודייל מתחיל לבכות ונידורן מנסה להרגיע אותו
טוקסי:אתה תוקף את טורקול בדחיפה ומערער את שיווי משקלו ואז מעיף אותו עם הפצת ריח,טורקול משתרע על הרצפה ונפגע מארבעה עוקצי רעל שאתה יורה לעברו,לפתע,ראש ההר נשבר ומתוכו יוצאת ציפור ענקית בצבעי כחול-תכלת שמשום מה מזכירה לך מאוד את מולטרס[[img]http://i26.tinypic.com/2e5tzm8.gif[/img]] "מי היה זה שהעיר אותי?!" היא שואלת בעצבנות
באז ג'יי ושניף:הרקעים של כולכם לא טובים,אתם מתארים מקרה,לא עבר,יש לכם הזדמנות עד ההודעה ההבאה לתקן,תשקיעו עוד 10 דקות ותעשו רקע נורמאלי,אם אתם רוצים להיכנס למשחק כמובן
פיירו:אתה מצליח להוריד אותו ממך,אבל הוא משתמש באקדח מים שמעיף אותך רחוק,אתה מסתכל על להבתך ורואה שכחצי ממנה כבה
גיל:אתה מפתיע את דארקאי ומפיל את המשקולת על רידון,אבל כשניה לפני שהיא פוגעתת דארקאי משנה אתה מסלולה וגורם לה לעוף אליך
ספארקי:אתה מנסה לקפוץ על ג'יודוד,אבל ג'יודוד משתמש בגילגול וכמעט שמפיל אותך מההר,גרולייט צופה במתרחש מהצד בהנאה גלויה
צ'ופי:כל הגרולייטים משתמשים בלהביור,ליפאון וקיט מתחילים לרעוד מפחד כשאתה בכוח שמעולם לא חלמתה שיש לך משתמש במכת ברק שמתפצלת ובולמת את כל הלהביור
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 25 2009, 04:30 PM
[b] טרי:אתם מחפשים את צ'ופי ליפאון וקיט בכל בניין הצוותים,אבל אין להם זכר,טוטודייל מתחיל לבכות ונידורן מנסה להרגיע אותו
[/b][/quote]
"טוטודייל, אל תבכה. אנחנו נמצא אותם, תירגע" אני אומר לו ומרים אותו על הגב שלי.
"נידורן, בואי" אני אומר ומתחיל ללכת אל החדר הכי קרוב, ואז נכנס אליו, מחפש פוקימונים חארים.
-
[b] טוקסי:אתה תוקף את טורקול בדחיפה ומערער את שיווי משקלו ואז מעיף אותו עם הפצת ריח,טורקול משתרע על הרצפה ונפגע מארבעה עוקצי רעל שאתה יורה לעברו,לפתע,ראש ההר נשבר ומתוכו יוצאת ציפור ענקית בצבעי כחול-תכלת שמשום מה מזכירה לך מאוד את מולטרס[[img]http://i26.tinypic.com/2e5tzm8.gif[/img]] "מי היה זה שהעיר אותי?!" היא שואלת בעצבנות
[/b][/quote]
"תכירי..
מאצ'וק וטורקול..
אני לא מכיר אותם.. הם תקפו אותי פתאום והתגוננתי.
הם רצו להלחם בוולרינים וכנראה פגעו בהר."
אני אומר ומצביע עליהם.
-
הפוקימון:בלבאזור
שם הפוקימון: באז
רקע:לאחר שבאז בקע מהביצה הוא החליט לברוח מביתו ויצא לחפש חבר. באז ידע שיהיה לו קשה אבל הוא התחיל לנדוד. יום אחד חבורה של רטטות התחילו לתקוף אותו לבאז היה קשה אבל הוא הצליח להלחם בהם, לאחר שהעיף את כל הרטטות הוא התחיל לרוץ בשיא המהירות עד שפתאום תפס אותו רטטה אחד ונתן לו מכה חזקה. באז עף הצידה ובמהירות ניסה לחבוט ברטטה אך פתאום אור זוהר הגיח מהרטטה ועמד שם פוקימון גדול בעל שיניים גדולות. הפוקימון נתן נשיכה גדולה לבאז והוא התחיל לדמם ופתאום הגחי מהשיחים טורטרה גדול וחזק שהעיף את הפוקימון על העץ ואז הוא ברח.הטורטרה לקח במהירות את באז לביתו וטיפל בו. באז שכן אצלו כמה ימים עד שיום אחד בא מאמן וניסה לתפוס את טורטרה. טורטרה נלחם בחוזקה ובמהירות אך לבסוף נתפס.. באז היה מאוד עצוב והבטיח לעצמו שלעולם לא יתפס!
בקשות: אם אתה יכול להחזיר לי את הפוקימונים שהיו לי (לוטאד ו.. לא זוכר)
-
[b]
רט:גרידוס[[img]http://i31.tinypic.com/xc87m8.gif[/img]] יוצא מהמים ומסתכל עליך,הוא מגחח למראך ומעיף אותך לעץ קרוב,זה גם פוצע אותך קל
[/b][/quote]
'אולי עם אני יעצבן אותו הוא ירדוף אחריו ויתקוף במתקפות המים שלו,ואז אני יצליח להביא אותו לעץ ולטורטרה,והוא יכבה את השרפה!'אני חושב לעצמי,"איזה גרידוס חלשלוש!,אתה בכלל לא הזזת לי!,אני מכיר קאטרפים יותר חזקם ממך!"אני אומר לו,ומוציא לא לשון,וכשהוא בא לתקוף אותי אני רץ בשיא המהירות שלי למקום שבו נמצא טורטרה
-
[b] ספארקי:אתה מנסה לקפוץ על ג'יודוד,אבל ג'יודוד משתמש בגילגול וכמעט שמפיל אותך מההר,גרולייט צופה במתרחש מהצד בהנאה גלויה
[/b][/quote]
"תצחק כל עוד אתה יכול "אגיד בזמן שאני רץ לכיוונו של גרולייט מהנחה שגיודוד ירדוף אחריי אני יזוז בשניה האחרונה כדי שהם יתנגשו אחד בשני .
"אתה בטח שאתה לא רוצה לעזור אחד לשני בשביל לנצח אותו ?"אשאל במבט רציני את גרולייט .
-
[b]
צ'ופי:כל הגרולייטים משתמשים בלהביור,ליפאון וקיט מתחילים לרעוד מפחד כשאתה בכוח שמעולם לא חלמתה שיש לך משתמש במכת ברק שמתפצלת ובולמת את כל הלהביור [/b][/quote]
למה המשחק לא פעיל?
--
אני נדהם מהכוח שלי ועושה עוד מכת ברק כדי לפגוע בהם
-
בגלל חוסר היכולת שלי להיות פעיל בתגובות כאן,אני סוגר את המשחק.
תודה לכולם,הייתם אחלה שחקנים,ואני מקווה שהמנהל הבא של המשחק יהיה יותר פעיל ממני ויגרום לכם יותר הנאה מהמשחק.
אפשר לנעול
-