-
[b]מאט[/b]
אתה יאנו בטוח שאתה רוצה ליתקוף מישהוא מהצוות שלך ??
כי אז זה יחשב לבגידה ואם הורגים אותך זה שבוע ההקפאה.
[b]ארתור[/b]
רשום לך ההתקפות בדף הרשומים =]
~~~~~~~~~~~~~~~
מיזל תוקף בפעימת מים ופוגע בפוקימון שמשמיע קול כזה:סוריקי סוריקיטי" ואז תוקף בבעיטה כפולה אך מיזל תוקף אותו בבועות ואז ישר בנשיקה מתוקה שמבלבלת אותו סוריקיטי עומד ליתקוף באגרוף מך מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 10:06 PM
[b] [b]מאט[/b]
אתה יאנו בטוח שאתה רוצה ליתקוף מישהוא מהצוות שלך ??
כי אז זה יחשב לבגידה ואם הורגים אותך זה שבוע ההקפאה.
[/b][/quote]
מהצוות שלי?
הוא מרגל או שהוא חבר רשמי בצוות גלקטיק..?
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 09:17 PM
[b] [b]ירין[/b]
תחליט לבד או שאתה מתגלה או שאתה תוקף
~~~~~~
הפרופסור שעסוק בקרב שלו נגד מארס והסקוניטנק שלה לא שם לב כשהפוקימונים של החייל תוקפים את הבלסטואיס שלו ומחסלים אותו הפרופסור מוציא את טריניטר שלו ופוריגון זי וצועק:"פוריגון צא מיתקפה משולשת וטריניטר צאי מיתקפת דופק אפל ואז רעידת אדמה ואתה פוריגון להביור" מה תעשה?? [/b][/quote]
א יודע..
----
אני מנסה לקרוא למאמנים שיבאו לעזור ואז אני בורח ומסתכל מהצד
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 10:06 PM
[b] [b]ארתור[/b]
רשום לך ההתקפות בדף הרשומים =]
~~~~~~~~~~~~~~~
מיזל תוקף בפעימת מים ופוגע בפוקימון שמשמיע קול כזה:סוריקי סוריקיטי" ואז תוקף בבעיטה כפולה אך מיזל תוקף אותו בבועות ואז ישר בנשיקה מתוקה שמבלבלת אותו סוריקיטי עומד ליתקוף באגרוף מך מה תעשה?? [/b][/quote]
"מיזל תשתמש בנשיקה מתוקה כדי לעצור אותו ואחרי זה תשתמש בבועות ומיד אחרי זה תהרוס לו את האוזניים עם יללה ואז תראה לו מה זה עם בועות"
-
[b]מאט[/b]
אתה שואל יותר מידי שאלות ודברים שאתה שבמשחק אתה לא אמור לדעת גם אם הוא מרגל אתה לא יודע את זה!!
הוא מהצוות שלך תגיב להמשך הקודם
[b]ירין[/b]
הפרופסור מיסתכל עלייך ומסמן לך לעזור לחייל בינתיים הפוקימונים של הפרופסור מנצחים את של החייל.
[b]ארתור[/b]
מיזל תוקף בנשיקה מתוקה אך סוריקיטי מתחמק ופוגע במיזל,מיזל תוקף בבועות ואז ביללה הסוריקיטין ניפגע קלות אך עדיין יכול להילחם מיזל תוקף בבועות פעם נוספת אך סוריקיטי מיתחמק ותוקף באגרוף חשמל מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 09:50 PM
[b] [b]מאט[/b]
במי ליתקוף ?? בניתאי?? [/b][/quote]
לא,
את הפוקימון האגדי או מה שזה לא יהיה
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 05:12 PM
[b] [b]ארתור[/b]
מיזל תוקף בנשיקה מתוקה אך סוריקיטי מתחמק ופוגע במיזל,מיזל תוקף בבועות ואז ביללה הסוריקיטין ניפגע קלות אך עדיין יכול להילחם מיזל תוקף בבועות פעם נוספת אך סוריקיטי מיתחמק ותוקף באגרוף חשמל מה תעשה?? [/b][/quote]
"מיזל תתחמק וא תשתמש ביללה כדי לעצור אותו לשניה ובשניה הזאתי תשתמש בבועות"
-
[b]מאט[/b]
את~[img]http://www.arkeis.com/images/sprites/pollution.png[/img]~ כי הוא היחיד שאתה מצליח ליראות מהגובהה הזה אם כן אז~
טרופיוס תוקף בעלי תער אך הם פשוט נישאבים לתוך הפוקימון הפוקימון מיסתגכל עלייך ותוקף בירית רעל מה תעשה??
[b]ארתור[/b]
מיזל חומק במזל ואז תוקף ביללה ומיד אחרי זה בבועות סוריקיטי עדיין עומד יכול להילחם,סוריקיטי תוקף בבעיטה כפולה ומעיף את מיזל לאוויר ואז הוא תוקף בקרב מגע מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 05:25 PM
[b] [b]ארתור[/b]
מיזל חומק במזל ואז תוקף ביללה ומיד אחרי זה בבועות סוריקיטי עדיין עומד יכול להילחם,סוריקיטי תוקף בבעיטה כפולה ומעיף את מיזל לאוויר ואז הוא תוקף בקרב מגע מה תעשה?? [/b][/quote]
"תשתמש בהקסמה כדי שיעזוב אותך ואז תשתמש בבועות ותגמור אותו עם אקדח מים"
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 05:25 PM
[b] [b]מאט[/b]
את~[img]http://www.arkeis.com/images/sprites/pollution.png[/img]~ כי הוא היחיד שאתה מצליח ליראות מהגובהה הזה אם כן אז~
טרופיוס תוקף בעלי תער אך הם פשוט נישאבים לתוך הפוקימון הפוקימון מיסתגכל עלייך ותוקף בירית רעל מה תעשה??
[/b][/quote]
"טרופיוס תעוף למעלה ותתחמק ואחרי זה תתקוף באס אווירי ודריכה"
-
[b]ארתור[/b]
לא הגזמת עם הלחסל הזה חחח
~~~~~~~~~~
מיזל ימיתמש בהקסמה אך זה לא פועל כי שניהם זכרים,מיזל ניפגע ממקרב המגע ונופל למטה כשכל גופו מוכה.
מיזל תוקף בבועות אך הוא לא מצליח וכל הבועות פוגעות בו הבועות עוזרות למיזל להיתאושש והוא יורה אקדח מים על סוריקיטי שנח בינתיים אחרי מיתקפת קרב המגע,סוריקיטי רץ לכיוון מיזל עם אגרוף פרץ אנרגייה מה תעשה??
[b]מאט[/b]
אל תישכח שאתה יושב על טרופיוס
~~~~~~~~~
טרופיוס עף לצד במהירות ואתה כמעט נופל ממנו טרופיוס עף אל היצור הסגול ותוקף באס אויירי אך בימקום ליפגוע בוא נוצר חתך ששואב אתכם לתוכו מה תעשה הכל חשוך??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 05:45 PM
[b] [b]ארתור[/b]
לא הגזמת עם הלחסל הזה חחח
~~~~~~~~~~
מיזל ימיתמש בהקסמה אך זה לא פועל כי שניהם זכרים,מיזל ניפגע ממקרב המגע ונופל למטה כשכל גופו מוכה.
מיזל תוקף בבועות אך הוא לא מצליח וכל הבועות פוגעות בו הבועות עוזרות למיזל להיתאושש והוא יורה אקדח מים על סוריקיטי שנח בינתיים אחרי מיתקפת קרב המגע,סוריקיטי רץ לכיוון מיזל עם אגרוף פרץ אנרגייה מה תעשה?? [/b][/quote]
:(
_____
"טוב מיזל תשתמש בנשיקהמתוקה בשביל של יפגע בך ואז תשתמש בבועות ואקדח מים ואז תשתמש בהתקלות"
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 05:45 PM
[b]
[b]מאט[/b]
אל תישכח שאתה יושב על טרופיוס
~~~~~~~~~
טרופיוס עף לצד במהירות ואתה כמעט נופל ממנו טרופיוס עף אל היצור הסגול ותוקף באס אויירי אך בימקום ליפגוע בוא נוצר חתך ששואב אתכם לתוכו מה תעשה הכל חשוך?? [/b][/quote]
אני יודע שאני יושב עליו..
-----------
נשאבנו לתוף הפוקימון?!
----------
"טרופיוס עלי תער ואס אווירי בשביל לחתוך את הגוף שלו"אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 05:12 PM
[b] [b]ירין[/b]
הפרופסור מיסתכל עלייך ומסמן לך לעזור לחייל בינתיים הפוקימונים של הפרופסור מנצחים את של החייל.
[/b][/quote]
"פנפי הפלה על הפוקימון של הפופסור!" אני צוועק ולוחש לו"חלש"
-
[b]ארתור[/b]
מיזל תוקף בנשיקה מתוקה ומבלבל את סוריקיטי,בגלל הבילבול סוריקיטי תוקף את הריצפה וזה יוצר בור שלתוכו נופל סוריקיטי ומיתכסה בחול,מיזל מישתמש בהיתוי ותוקף באקדח בועות מים[שילוב מיתקפות]שפוגע בסוריקיטי והופך את כל החול שעליו לבוץ שמקשה עליו לזוז סוריקיטי מיתעצבן ופיתאום הוא מתחיל ליזהור ובשנייה האחרונה אתה שם לב שיש לו אבן ביד אחרי שתי שניות בימקום סוריקיטי עומד שם~[img]http://i32.tinypic.com/vq38xz.jpg[/img]~אימתני ועצבני שמשגר מכת חשמל לכיוון מיזל מה תעשה??
[b]מאט[/b]
כן~!!~!
~~~~~~~
טרופיוס תוקף בעלי תער אך הם פשוט יוצאים החוצא ולא יוצרים חתך,פיתאום הכל מתחיל לירעוד ואתם מרגישים שהפוקימון נופל וגם נעשה לכם יותר חם והפה של היצור ניפתח מה תעשה??
[b]ירין[/b]
מה אתה דואג הפוקימונים של הפרופסור חזקים מאד!~!
~~~~~~~~~~
פאנפי תוקף את פוריגון אך לא מזיז לו.הפרופסור צועק:"פוריגון זי טריניטר שניכם תחזרו צא בליזיקאן ומגניאום בליזיקאן ציפור עמיצה ואז אפרקוט אווירי ואז חסל אותו בהבזק להבה ואת מגניאום צאי יום שימשי עלי קסם וקרן סולראית " ואז שניהם תוקפים ומחסלים את הפוקימונים של החייל הפרופסור אומר למגניאום:"נבגי שינה"ומגניאום מרדימה אותו ואותך אתה מיתעורר ומעבדהנ של הפרופסור מה תגיד מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 06:27 PM
[b]
[b]ירין[/b]
מה אתה דואג הפוקימונים של הפרופסור חזקים מאד!~!
~~~~~~~~~~
פאנפי תוקף את פוריגון אך לא מזיז לו.הפרופסור צועק:"פוריגון זי טריניטר שניכם תחזרו צא בליזיקאן ומגניאום בליזיקאן ציפור עמיצה ואז אפרקוט אווירי ואז חסל אותו בהבזק להבה ואת מגניאום צאי יום שימשי עלי קסם וקרן סולראית " ואז שניהם תוקפים ומחסלים את הפוקימונים של החייל הפרופסור אומר למגניאום:"נבגי שינה"ומגניאום מרדימה אותו ואותך אתה מיתעורר ומעבדהנ של הפרופסור מה תגיד מה תעשה?? [/b][/quote]
"מה קרה?" אני שואל
-
[b]
[b]מאט[/b]
כן~!!~!
~~~~~~~
טרופיוס תוקף בעלי תער אך הם פשוט יוצאים החוצא ולא יוצרים חתך,פיתאום הכל מתחיל לירעוד ואתם מרגישים שהפוקימון נופל וגם נעשה לכם יותר חם והפה של היצור ניפתח מה תעשה??
[/b][/quote]
"טרופיוס זה הזמן,בוא נצא מהר מהיצור הזה"אני אומר לו
-
[b] [b]ארתור[/b]
מיזל תוקף בנשיקה מתוקה ומבלבל את סוריקיטי,בגלל הבילבול סוריקיטי תוקף את הריצפה וזה יוצר בור שלתוכו נופל סוריקיטי ומיתכסה בחול,מיזל מישתמש בהיתוי ותוקף באקדח בועות מים[שילוב מיתקפות]שפוגע בסוריקיטי והופך את כל החול שעליו לבוץ שמקשה עליו לזוז סוריקיטי מיתעצבן ופיתאום הוא מתחיל ליזהור ובשנייה האחרונה אתה שם לב שיש לו אבן ביד אחרי שתי שניות בימקום סוריקיטי עומד שם~[img]http://i32.tinypic.com/vq38xz.jpg[/img]~אימתני ועצבני שמשגר מכת חשמל לכיוון מיזל מה תעשה?? [/b][/quote]
"מיזל תתחמק ואז תנסה שוב פעם הקסמה אולי הוא נהפך לבת בעקבות מה שקרה לו" אני אצעק ואקווה לטוב
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 8 2009, 07:37 PM
[b] [b]מאט וקיט[/b]
מאט~אתה וניתאי ניפגשתם במשחק ניתאי הגיב לפנייך אז תגיב לפי מה שהוא הגיב הינה:
"אני איתך" אני אומר לו וצול עם מייגון לגובה שלו,ואז מורה למייגון,להשתמש בפעימת דרקון על מי שהוא נלחם נגדו
אחרי שתערוך אני יעשה ההמשך לשניכם. [/b][/quote]
מצטער שלא הייתי פעיל...
מה עכשיו?
-
[b]ירין[/b]
אתה רואה שאין אף אחד ושבעצם זאת בכלל לא המעבדה של פרופסור ריד אלה מערה ומולך עומד ~[img]http://i32.tinypic.com/2ypfeco.jpg[/img]~ והעיינים שלו זוהרות בכחול ניראה שהוא מנסה לבלבל אותך אך משהו חוסם אותו,ואז פיתאום אתה שומע קול בראש:"למה אתה פה במערה הזאת פולש" מה תעשה??
[b]מאט[/b]
אתה וטרופיוס יוצאים ופיצאום רואים איש מוזר שעל החולצה שלו יש סימן איקס ומיתחת לאיקס סימן של גאלקטיק ולידו ~[img]http://i32.tinypic.com/302v0ph.jpg[/img]~ מה תעשה ??
[b]ארתור[/b]
מה זה בדיחה איך לפוקימון יכול להישתנות המין??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מיזל מיתחמק ואז אתה שומע שאגה:"טרינננגר" וישר אחריי מכת ברק שמחסלת את מיזל סנורנט יורד לך מהכתף מוכן לקרב מה תגיד לו לעשות??
ניתאי~בגלל שלא היית פעיל פספסת חלק חשוב באוונט שהוא חלק הפגישת מישהוא שמשחק איתך במשחק אז במצב הנוכחי אתה באוויר על מייגון אך על האדמה יש רק את~[img]http://www.arkeis.com/images/sprites/pollution.png[/img]~ מעולף ומפה שלו יוצאים מאט וטרופיוס שאר המאמנים עדיין נילחמים.
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 07:15 PM
[b]
[b]מאט[/b]
אתה וטרופיוס יוצאים ופיצאום רואים איש מוזר שעל החולצה שלו יש סימן איקס ומיתחת לאיקס סימן של גאלקטיק ולידו ~[img]http://i32.tinypic.com/302v0ph.jpg[/img]~ מה תעשה ??
[/b][/quote]
"היי אתה!אתה מצוות גלקטיק?"אני צועק לו
-------
פתחתי 2 עמודים..יש איזה פרס?
-
[b] ניתאי~בגלל שלא היית פעיל פספסת חלק חשוב באוונט שהוא חלק הפגישת מישהוא שמשחק איתך במשחק אז במצב הנוכחי אתה באוויר על מייגון אך על האדמה יש רק את~[img]http://www.arkeis.com/images/sprites/pollution.png[/img]~ מעולף ומפה שלו יוצאים מאט וטרופיוס שאר המאמנים עדיין נילחמים. [/b][/quote]
"צא! מייגון! נשימת דרקון על הקבוצה של המאמנים ואז זנבות אקווה!"
-
[b] [b]ארתור[/b]
מה זה בדיחה איך לפוקימון יכול להישתנות המין??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מיזל מיתחמק ואז אתה שומע שאגה:"טרינננגר" וישר אחריי מכת ברק שמחסלת את מיזל סנורנט יורד לך מהכתף מוכן לקרב מה תגיד לו לעשות?? [/b][/quote]
לא יודע אולי><
אתה צריך לקבל פוקימון לא נדיר ולא חסר היתפתחויות על פתיחת עמוד =אני יודע שאתה כל כך רוצה אלקיד תקבל אם לא תגיד אני ישנה,על פתיחת עמוד 45 עוד אבן עוד גריט בול ו1500 +פרס סודי =אולטרה בול 3 ראר קנדד=] וביצה בוקעת בעוד 2 הודעות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הוא עונה לך:"לא אבל אתה כן זה טורקומנדר חסל אותו בהיתפצות געשית ואז היתקשחות ונשימת דרקון" והטורקומנדר שלו יוצא למיתקפה מה תעשה??
[b]קיט[/b]
מייגון תוקף ומחסל כמה פוקימונים פצועים ואז תוקף עוד כמה פעמים וממשיך לחסל פוקימונים לאמן את עצמו עד שלבסוף ~[img]http://i26.tinypic.com/2yknihy.jpg[/img]~ תופס לו תזנבב ומעיף אותו לאויר ואז עף אליו במהירות עם אפרקוט אויירי מה תעשה??
[b]ארתור[/b]
סנורנט תוקף ברוח קרב[אין נוותר לך הפעם] ואז בניב קרח[הוא למד הרגע =) ומקפיא את רגלו של טרינגר טרינגר מנסה לזוז אך לא מצליח,טרינגר תוקף בדופק אפל לכיוונו של סנורנט מה תגיד לסנורנט לעשות??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 07:39 PM
[b] [b]מאט[/b]
אתה צריך לקבל פוקימון לא נדיר ולא חסר היתפתחויות על פתיחת עמוד =אני יודע שאתה כל כך רוצה אלקיד תקבל אם לא תגיד אני ישנה,על פתיחת עמוד 45 עוד אבן עוד גריט בול ו1500 +פרס סודי =אולטרה בול 3 ראר קנדד=] וביצה בוקעת בעוד 2 הודעות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הוא עונה לך:"לא אבל אתה כן זה טורקומנדר חסל אותו בהיתפצות געשית ואז היתקשחות ונשימת דרקון" והטורקומנדר שלו יוצא למיתקפה מה תעשה??
[/b][/quote]
אני רוצה אלקיד!ואם אפשר במקום אבן אני רוצה את החפץ שמפתח את אלקטבאז..ומה התפקיד של הרייר קאנדיז במשחק,כי אין רמות..
------
"טרופיוס תתעופף מסביבו ואז תתקוף באס אווירי ואז עלי תער ואז תשתמש בניחוח מתוק ושוב אס אווירי"אני צועק לו
-
[b] [b]ירין[/b]
אתה רואה שאין אף אחד ושבעצם זאת בכלל לא המעבדה של פרופסור ריד אלה מערה ומולך עומד ~[img]http://i32.tinypic.com/2ypfeco.jpg[/img]~ והעיינים שלו זוהרות בכחול ניראה שהוא מנסה לבלבל אותך אך משהו חוסם אותו,ואז פיתאום אתה שומע קול בראש:"למה אתה פה במערה הזאת פולש" מה תעשה??
[/b][/quote]
"אני פתאום התעוררתי כאן.." אני אומר
-
[b]מאט[/b]
לא אמרתי לך כבר רק אבנים והראר קנדי מזרזות למידת מיתקפות והיתפתחות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[הפוקימון סוג אבן אש]טרופיוס תוקף את טורקומנדר אך זה לא מזיז לו טורקומנדר שאגר עד כה את מתקפת היתפרצות געשית תוקף את טרופיוס ואת כל הפוקימונים של צוות גאלקטיק שמסביב ומחסלך חלק מהם בינהם טרופיוס במי תיבחר עכשיו??
[b]ירין[/b]
אתה שומע עוד פעם את אותו כל:"עכשיו אני מבין הפרופסור הביא אותך לכאן טוב אני יסביר לך מה קורה פע,אני ואחי המשרתים של ריינו לכל אחד מאיתנו ולעוד פוקימון לא ידוע יש עדר של 30 פוקימונים לאחי העדר בנוי מפיירדזארד והעדר שלי בנוי מאייסונים הם לא פע בינתיים,העדר של הלא ידוע הוא הכי חזק ובנוי מכמה סוגי פוקימונים הבנת עד כה מה הולך" מה תענה??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 08:33 PM
[b] [b]מאט[/b]
לא אמרתי לך כבר רק אבנים והראר קנדי מזרזות למידת מיתקפות והיתפתחות
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[הפוקימון סוג אבן אש]טרופיוס תוקף את טורקומנדר אך זה לא מזיז לו טורקומנדר שאגר עד כה את מתקפת היתפרצות געשית תוקף את טרופיוס ואת כל הפוקימונים של צוות גאלקטיק שמסביב ומחסלך חלק מהם בינהם טרופיוס במי תיבחר עכשיו??
[/b][/quote]
"פרינפלאפ צא!"אני צועק ומוציא אותו ומחזיר את טרופיוס,אני נותן לפרינפלאפ רייר קנדי אחד ואומר לו,"תקוף בדופק מים ואז באקדח מים ואז תקוף בניקור ושוב דופק מים!"אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 08:33 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה שומע עוד פעם את אותו כל:"עכשיו אני מבין הפרופסור הביא אותך לכאן טוב אני יסביר לך מה קורה פע,אני ואחי המשרתים של ריינו לכל אחד מאיתנו ולעוד פוקימון לא ידוע יש עדר של 30 פוקימונים לאחי העדר בנוי מפיירדזארד והעדר שלי בנוי מאייסונים הם לא פע בינתיים,העדר של הלא ידוע הוא הכי חזק ובנוי מכמה סוגי פוקימונים הבנת עד כה מה הולך" מה תענה?? [/b][/quote]
"מי זה ריינו?ומי זה הלא ידוע?" אני שואל
-
[b]מאט[/b]
פרינפלאפ אוכל את הראר קנדי ויוצא לקרב,טורקומנדר תוקף בקבר אבן אך מפספס את פרינפלאפ,פרינפלאפ תוקף בפעימת מים ופוגע בטורקומנדר,טורקומנדר תוקף ברעידת אדמה שלא משפיע כל כך על פרינפלאפ אך פוגעת בפוקימוני חברי הצוות שלך ואף מחסלת חלק,פרינפלאפ משלב מיתקפת אקדח מים עם ניקור ויוצא ניקור מים שפוגע בטורקומנדר בעוצמה,טורקומנדר תוקף בשאגת-על שפוגעת בשמיעה של פרינפלאפ שתוקף בפעימת מים בעוצמה רבה ופוגע בטורקומנדר,המאמן של טורקומנדר אומר:"טור צא מיתקפת פיצוץ" טורקומנדר עומד להיתאבד ולקחת איתו את פרינפלאפ ורוב הפוקימונים שבטווח שלו מה תעשה??
[b]ירין[/b]
אתה שומע עוד פעם את אותו הקול שאומר:"איך אתה לא יודע מי זה ריינו הוא אחד האגדיים שיצרו את המחוז וגם ואם מצרפים אותו לשאר 4 האגדים הם יוצרים את ארמגדו שיחסל את כל מי שבדרכו של השליט שלו,והלא ידוע הוא פוקימון לא ידוע שבדיוק כמוני משרת את ריינו אך הוא החזק משלושתינו יש לך עוד שאלות או שנתחיל?" מה תענה??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 09:02 PM
[b] [b]מאט[/b]
פרינפלאפ אוכל את הראר קנדי ויוצא לקרב,טורקומנדר תוקף בקבר אבן אך מפספס את פרינפלאפ,פרינפלאפ תוקף בפעימת מים ופוגע בטורקומנדר,טורקומנדר תוקף ברעידת אדמה שלא משפיע כל כך על פרינפלאפ אך פוגעת בפוקימוני חברי הצוות שלך ואף מחסלת חלק,פרינפלאפ משלב מיתקפת אקדח מים עם ניקור ויוצא ניקור מים שפוגע בטורקומנדר בעוצמה,טורקומנדר תוקף בשאגת-על שפוגעת בשמיעה של פרינפלאפ שתוקף בפעימת מים בעוצמה רבה ופוגע בטורקומנדר,המאמן של טורקומנדר אומר:"טור צא מיתקפת פיצוץ" טורקומנדר עומד להיתאבד ולקחת איתו את פרינפלאפ ורוב הפוקימונים שבטווח שלו מה תעשה??
[/b][/quote]
"פרינפלאם תקוף בקרן בועות ובניקור בשביל לעצור אותו"אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 09:02 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה שומע עוד פעם את אותו הקול שאומר:"איך אתה לא יודע מי זה ריינו הוא אחד האגדיים שיצרו את המחוז וגם ואם מצרפים אותו לשאר 4 האגדים הם יוצרים את ארמגדו שיחסל את כל מי שבדרכו של השליט שלו,והלא ידוע הוא פוקימון לא ידוע שבדיוק כמוני משרת את ריינו אך הוא החזק משלושתינו יש לך עוד שאלות או שנתחיל?" מה תענה?? [/b][/quote]
"מובן-תתחיל" אני אומר
-
[b]מאט[/b]
פרינפלאפ תוקף מאוחר מידי והוא מיתעלף וגם כל הפוקימונים שבאזור,ופיתאום משום מקום מגיע להביור ענקי שכמעט פוגע בכל מי שלידך מה תעשה??
[b]ירין[/b]
-"אתה צריך לעזור לי לפנות את האזור הזה ממאמנים של הר שינימון כי ריינו לא אוהב שנילחמים על הגג של הבית שלו,טוב אני צריך לדעת מה הפוקימונים שלך?" מה תענה??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 09:40 PM
[b] [b]מאט[/b]
פרינפלאפ תוקף מאוחר מידי והוא מיתעלף וגם כל הפוקימונים שבאזור,ופיתאום משום מקום מגיע להביור ענקי שכמעט פוגע בכל מי שלידך מה תעשה??
[/b][/quote]
לא נשארו לי פוקימונים? מה עם הביצה?
-----------
אני מתחיל להסתובב לחפש מאיפה זה הגיע
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 09:40 PM
[b]
[b]ירין[/b]
-"אתה צריך לעזור לי לפנות את האזור הזה ממאמנים של הר שינימון כי ריינו לא אוהב שנילחמים על הגג של הבית שלו,טוב אני צריך לדעת מה הפוקימונים שלך?" מה תענה?? [/b][/quote]
אני אומר לו את השמות של הפוקימונים שלי ומחכה לתגובתו
-
[b] [b]ארתור[/b]
סנורנט תוקף ברוח קרב[אין נוותר לך הפעם] ואז בניב קרח[הוא למד הרגע =) ומקפיא את רגלו של טרינגר טרינגר מנסה לזוז אך לא מצליח,טרינגר תוקף בדופק אפל לכיוונו של סנורנט מה תגיד לסנורנט לעשות?? [/b][/quote]
"סנורנט תתחמק עם צוות כפול ואז תשתמשו בניב קרח ומיד אחרי זה כולכם תשתמשו ברוח קרח"
-
[b]מאט[/b]
מה אם הונדום ולופיני??
~~~~~~~~~
אתה מיסתכל סביבך ולא רואה שום פוקימון אבל אתה רואה שכל המאנים יושבים ליד הפוקימונים המעולפים וחלק אפילו מתים [פוקימונים] אחד המאמנים צועק הגיע הזמן לנקמה צא דרגונייט חסל את כל חברי צוות גאלקטיק שפה" הדרגונייט הענק שם לב אלייך ראשון והולך לכיוונך מה תעשה ??
[b]ירין[/b]
-"אמממ' טוב לא רע,בשביל ליאונר תתצטרך אבן אש כדי לפתח אותו למפותח האחרון[יש לו 3 מפותחים]אממ' במקרה יש לי אחת בזאת פה" והפוקימון מבי לך אבן אש ואז ממשיך לדבר:"דרך אגב שמי הוא טרינורק ולאחי קוראים טיקרון,טוב שנצא לדרך ??" מה תענה??
[b]ארתור[/b]
סנורנט מיתחמק ותוקף בצוות כפול,טרינגר תוקף בציפורן מתכת ומחסל 5 שיכפולים מתוך 30=25,הסנורטנטים תוקפים בניב קרח ואז באבקת קרח[אין לך רוח קרח] ומחסלים את טררינגר.אתה מיסתכל סביבך ורואה שרוב הפוקימונים מעולפים או מתים ורק דרגונייט ענק הולך לכיוון אחד מחברי צוות גאלקטיק מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 10:03 PM
[b] [b]מאט[/b]
מה אם הונדום ולופיני??
~~~~~~~~~
אתה מיסתכל סביבך ולא רואה שום פוקימון אבל אתה רואה שכל המאנים יושבים ליד הפוקימונים המעולפים וחלק אפילו מתים [פוקימונים] אחד המאמנים צועק הגיע הזמן לנקמה צא דרגונייט חסל את כל חברי צוות גאלקטיק שפה" הדרגונייט הענק שם לב אלייך ראשון והולך לכיוונך מה תעשה ??
[/b][/quote]
"לופיני תתקפי אותו בקרן קרח,האונדום תקוף אחריה בלהביור,לופיני תתקפי באגרוף חשמל אחרי האונדום ואז האונדום תתקוף בניב אש"אני צועק להם.
-------------
מה עם הביצה??
-
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 9 2009, 10:03 PM
[b]
[b]ירין[/b]
-"אמממ' טוב לא רע,בשביל ליאונר תתצטרך אבן אש כדי לפתח אותו למפותח האחרון[יש לו 3 מפותחים]אממ' במקרה יש לי אחת בזאת פה" והפוקימון מבי לך אבן אש ואז ממשיך לדבר:"דרך אגב שמי הוא טרינורק ולאחי קוראים טיקרון,טוב שנצא לדרך ??" מה תענה??
[/b][/quote]
האבן אש זה הפרס שלי?
-------
"כמובן" אני אומר והלך אחריו
-
[b] [b]קיט[/b]
מייגון תוקף ומחסל כמה פוקימונים פצועים ואז תוקף עוד כמה פעמים וממשיך לחסל פוקימונים לאמן את עצמו עד שלבסוף ~[img]http://i26.tinypic.com/2yknihy.jpg[/img]~ תופס לו תזנבב ומעיף אותו לאויר ואז עף אליו במהירות עם אפרקוט אויירי מה תעשה?? [/b][/quote]
"הדוף אותו עם זנב אקווה!,ואז נשימת דרקון!"