-
[quote=הראשון מהסוף;595764][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler][COLOR=dimgray][B]אייס נראה כועס. "אנחנו צריכים לדבר על זה. כי אני צריך שתבין."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"מצטער שאני לא אוהב לשמוע על אנשים מתים .."אומר לו .
"תמשיך "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-[/COLOR][/B]
[spoiler][COLOR=DimGray][B] "תראה, אני מצטער שגרמתי לך להכנס לכלא, והייתי נכנס במקומך." הוא אומר.[/B][/COLOR][/spoiler]
[COLOR=RoyalBlue][B]אריאל- ברוך השב, הסתכל בחוקים, הוספתי חוק חדש.
[COLOR=Red]אריאל וסטיב- [/COLOR][/B][/COLOR][spoiler][B][COLOR=Red]תמשיכו לדבר, אני לא מתערב עד להודעה חדשה:cool:[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;595780][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B]
[spoiler][COLOR=dimgray][B] "תראה, אני מצטער שגרמתי לך להכנס לכלא, והייתי נכנס במקומך." הוא אומר.[/B][/COLOR][/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]
"זה בסדר כבר סלחתי לך ברגע שכיוונת עליי תאקדח "אומר לו עם חיוך.
"אגב מה עבר עליך בזמן שהייתי בכלא ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-
[/COLOR][/B][spoiler]"נו אני מנסה לספר לך יא קרצייה." הוא אומר בחצי חיוך. "אגב, למה דוקא ברגע שכיוונתי עליך את האקדח סלחת לי?"[/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;595789][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B]
[spoiler]"נו אני מנסה לספר לך יא קרצייה." הוא אומר בחצי חיוך. "אגב, למה דוקא ברגע שכיוונתי עליך את האקדח סלחת לי?"[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"בחיי מה זה השאלה המטומטמת הזאת ?"אומר לו.
"למה אתה לא היית סולח למישהו עם הוא היה מכוון עליך אקדח ?"אשאל.
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER]"כן, אבל עכשיו אני כבר לא מכוון עליך אקדח..." הוא מוציא את האקדח וזורק אותו הרחק מהישג יד. "למה עכשיו אתה סולח לי?"[/SPOILER][COLOR=DimGray][/COLOR]
-
[quote=הראשון מהסוף;595799][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]"כן, אבל עכשיו אני כבר לא מכוון עליך אקדח..." הוא מוציא את האקדח וזורק אותו הרחק מהישג יד. "למה עכשיו אתה סולח לי?"[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"תאמת לא יודע ,אולי בגלל שפעם היית חבר היחיד שלי "אומר .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER]אייס נראה מהורהר. "טוב, בוא נלך לישון. סביר להניח שעד מחר סטן כבר ימצא אותנו, אז נצטרך אולי לעזוב את ניו יורק. וסטן הוא לא היחיד שרודף אחריי... אבל לפחות ביחד יש לנו סיכוי יותר טוב..."[/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;595815][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]אייס נראה מהורהר. "טוב, בוא נלך לישון. סביר להניח שעד מחר סטן כבר ימצא אותנו, אז נצטרך אולי לעזוב את ניו יורק. וסטן הוא לא היחיד שרודף אחריי... אבל לפחות ביחד יש לנו סיכוי יותר טוב..."[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"לילה טוב "אומר לו בזמן שאני עוטף את עצמי בכנפיים שלי .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler]בתוך הכנפיים הגדולות שלך אתה מרגיש כמו במיטה חמה, מכורבל ומחומם. לאחר שינת לילה טובה לשם שינוי, אייס מעיר אותך. "תראה." הוא מצביע לעבר הרקיע, כפי שאפשר לראות אותו מפסל החירות. השמש עולה ונראית יפה בצורה מדהימה. כל כך הרבה צבעים רואים בנוף ומתחת את ניו יורק עם מאות אלפי אורות קטנים מנצנצים. "הלוואי שאם הייתה פה. " הוא אומר בעצב.[/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;595845][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]בתוך הכנפיים הגדולות שלך אתה מרגיש כמו במיטה חמה, מכורבל ומחומם. לאחר שינת לילה טובה לשם שינוי, אייס מעיר אותך. "תראה." הוא מצביע לעבר הרקיע, כפי שאפשר לראות אותו מפסל החירות. השמש עולה ונראית יפה בצורה מדהימה. כל כך הרבה צבעים רואים בנוף ומתחת את ניו יורק עם מאות אלפי אורות קטנים מנצנצים. "הלוואי שאם הייתה פה. " הוא אומר בעצב.[/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"תתעודד"אומר לו והסתכל עליו .
"טוב נזוז ?"אשאל אותו.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-
[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]"כן" הוא אומר. אתם יורדים מהפסל אל האי הקטן שבו הוא נמצא, מורידים את הכנפיים שלכם ואייס שם מעיל. "אתה לא יכול להסתובב בלי חולצה..." הוא אומר. "חכה כאן." הוא הולך לחנות המזכרות של האתר ומביא לך[URL="http://www.efavata.com/TCBMS/cart/images/P/300_full.jpg"] חולצה חדשה.[/URL][/COLOR][/B][B][COLOR=DimGray]"מעניין אם תוכל להכניס אותה לגוף שלך." הוא תוהה בקול רם."[/COLOR][/B]
[/spoiler][B][COLOR=DimGray]
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;595756][B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple][B]
לא לשכוח לשים את התגובה בתוך ספויילר...
----------------------------------------
היא שוב מצחקקת. "וואו איזה כבד אתה... לא ראית את "האביר האפל"?"[/B][/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"כן ראיתי.. אני יודע מי זה הג'וקר.. בכל מקרה נחתתי על השיח וניצלתי,אבל קיבלתי שריטות עמוקות ונשארו לי מזה צלקות.." אגיד ואצחקק מעט.[/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;595851][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B]
[spoiler][B][COLOR=dimgray]"כן" הוא אומר. אתם יורדים מהפסל אל האי הקטן שבו הוא נמצא, מורידים את הכנפיים שלכם ואייס שם מעיל. "אתה לא יכול להסתובב בלי חולצה..." הוא אומר. "חכה כאן." הוא הולך לחנות המזכרות של האתר ומביא לך [URL="http://www.bigfluff.com/images/siteimages/tees/newmens/liberty_tee_grey.jpg"]חולצה חדשה.[/URL][/COLOR][/B][B][COLOR=dimgray] "מעניין אם תוכל להכניס אותה לגוף שלך." הוא תוהה בקול רם."[/COLOR][/B]
[/spoiler]
[/quote]
[SPOILER]
"אתה יודע לא כול העולם צרים לשמוע את זה "אומר לו בזמן שאני שם את החולצה.
"אני דיי בטוח שכן אבל אני לא חושב שאני אנסה את זה כאן"אומר.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][spoiler]"זאת דרך מעניינת להתחיל עם בחורה." היא אומרת. "זה בטוח מקורי...."[/spoiler]
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler]אייס ואתה הולכים לחנות המזון המהיר של האתר. אתם יושבים ומזמינים ארוחת בוקר. "אם זה נכון, אז זה יעזור לנו מאוד. נוכל לאחסן הרבה אספקה." אומר אייס.[/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;595863][B][COLOR=purple]אנדרו-[/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]
אייס ואתה הולכים לחנות המזון המהיר של האתר. אתם יושבים ומזמינים ארוחת בוקר. "אם זה נכון, אז זה יעזור לנו מאוד. נוכל לאחסן הרבה אספקה." אומר אייס.
"[/spoiler][/quote]
"יכול להיות "ואומר לו "תזמין משהו טאק אווי אני אנסה לאחסן את זה . "
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler]"השאלה היא אם תצליח לשמור את זה בלי שזה יתקלקל." אומר אייס. אתם מזמינים ממה שיש שם, לא הרבה מסתבר, רק המבורגרים קטנים וצ'פס. אתה מנסה לספוג אותם לתוך הגוף ומצליח. אתה מרגיש את החום שלהם בתוך הגוף ומחוץ לגוף, כמו שהרגשת עם הכדור שאייס ירה בך. אתה מצליח להשאיר אותם חמים בלי מאמץ.[/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;595893][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]"השאלה היא אם תצליח לשמור את זה בלי שזה יתקלקל." אומר אייס. אתם מזמינים ממה שיש שם, לא הרבה מסתבר, רק המבורגרים קטנים וצ'פס. אתה מנסה לספוג אותם לתוך הגוף ומצליח. אתה מרגיש את החום שלהם בתוך הגוף ומחוץ לגוף, כמו שהרגשת עם הכדור שאייס ירה בך. אתה מצליח להשאיר אותם חמים בלי מאמץ.[/spoiler][/quote]
"אני חושב שהדברים שאני מכניס לגוף יוצאים באותו מצב שהם היו לפניי זה אז כנראה שאני יכול לשמור עליהם"אומר .
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל
[/B][/COLOR][spoiler]"מגניב." אומר אייס. אתם אוכלים את האוכל הזה, ובכסף שנשאר קונים עוד אוכל שמאוחסן אצלך. ואז אתם עפים מהאי. "לפני שנחליט מה עושים הלאה, כדאי שנלך לברונקס. יש לי שם כמה עסקים לא פתורים..."[/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;595915][COLOR=dimgray][B]מייקל[/B][/COLOR]
[spoiler]"מגניב." אומר אייס. אתם אוכלים את האוכל הזה, ובכסף שנשאר קונים עוד אוכל שמאוחסן אצלך. ואז אתם עפים מהאי. "לפני שנחליט מה עושים הלאה, כדאי שנלך לברונקס. יש לי שם כמה עסקים לא פתורים..."[/spoiler][/quote]
"למה יש לי הרגשה שזה לא הולך להיות כל כך נחמד ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler]"לא לא, לא הולכים לחסל אף אחד. אבל אבא שלי מאוד חולה, ולפני 4 שנים כבר הבטחתי לו שאני אבקר אותו, אבל מנסיבות כאלה ואחרות...."[/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;595924][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]"לא לא, לא הולכים לחסל אף אחד. אבל אבא שלי מאוד חולה, ולפני 4 שנים כבר הבטחתי לו שאני אבקר אותו, אבל מנסיבות כאלה ואחרות...."[/spoiler][/quote]
"הוא היחיד שנשאר לך לא ?"אשאל אותו.
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER]"אם מתה, ג'סי מתה.. כן רק הוא נשאר..." הוא אומר, מהורהר.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;595863][B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][spoiler]"זאת דרך מעניינת להתחיל עם בחורה." היא אומרת. "זה בטוח מקורי...."[/spoiler]
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler]אייס ואתה הולכים לחנות המזון המהיר של האתר. אתם יושבים ומזמינים ארוחת בוקר. "אם זה נכון, אז זה יעזור לנו מאוד. נוכל לאחסן הרבה אספקה." אומר אייס.[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"אולי.. מעולם לא התחלתי עם בחורה אף פעם.. לא היה לי זמן לזה בכלל.."אגיד לה במעט עצב.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][spoiler]"באמת? זה מוזר... אתה הולך למקומות רנדומליים כדי ללכת מכות עם אנשים ואין לך זמן לבחורות?"[/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;595960][B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][spoiler]"באמת? זה מוזר... אתה הולך למקומות רנדומליים כדי ללכת מכות עם אנשים ואין לך זמן לבחורות?"[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"האמת היא שלא תכננתי ללכת לפה כדי ללכת מכות. העיר הזאת השתנתה מאוד מאז הייתי ילד קטן,וכאן בדיוק הייתה המסעדה האהובה עליי,אז הלכתי לפה. לא ידעתי שזה עכשיו מועדון איגרוף.."[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו:
[/COLOR][/B][SPOILER]"אהה, המסעדה של מרלוט? כן היא עוד פתוחה, לא רחוק מכאן. אני ניצחתי, אז אתה מזמין."[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;595983][B][COLOR=Purple]אנדרו:
[/COLOR][/B][SPOILER]"אהה, המסעדה של מרלוט? כן היא עוד פתוחה, לא רחוק מכאן. אני ניצחתי, אז אתה מזמין."[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"היא עוד פתוחה?!"אגיד בהתלהבות. "כן טוב אני מזמין,דקה אני צריך לבדוק שיש עליי מזומנים. אם אין לי אני צריך ללכת הביתה,תרצי לבוא איתי?" אשאל ואחפש כסף בכיסים.
---------------
תזכור שאני משחק דמות של ילד עשיר.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][SPOILER]יש לך מספיק כסף. אתם יוצאים החוצה והיא נועלת את המכון. "טוב זה בכיוון ההוא." היא מצביעה לך לעבר הכיוון.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;596068][B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][SPOILER]יש לך מספיק כסף. אתם יוצאים החוצה והיא נועלת את המכון. "טוב זה בכיוון ההוא." היא מצביעה לך לעבר הכיוון.[/SPOILER][/QUOTE]
אלך לעבר הכיוון שהיא הצביעה עליו. "אז שרה,ספרי לי קצת על עצמך עד שנגיע למסעדה." אשאל בנימוס.
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו-
[/B][/COLOR][SPOILER]"אני?" היא שואלת. "החיים שלי די פשוטים... כמו שראית, יש לי מכון אומנויות לחימה, אבל הוא לא ממש מצליח..."[/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;595931][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler]"אם מתה, ג'סי מתה.. כן רק הוא נשאר..." הוא אומר, מהורהר.[/spoiler][/quote]
"טוב אז איפה זה ?"אשאל .
-
[QUOTE=mor15;595765]"אוקיי..." אומר.
"מצטער אם אני נשמע חטטן אלב תוכל לאמר לי מה ריי בשבילך?, והאם הבחנת בכתובת מסויימת עליו כשניסו לרצוח אותו?" אשאל לפתע.[/QUOTE]
ריי הוא המשפחה היחידה שיש לי
ברחתי מבייתי בגיל צעיר ואני גר עם ריי בחנות העתיקות שלו .
יש לו בן ושלושה נכדים .
ושמתי לב לכתובת מיוחדת בשפה שאני לא מכיר
אישה אחת אמרה לי שהפירוש של זה , הוא "מלאך נופל"
או משהו כזה .
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;596178][COLOR=Purple][B]אנדרו-
[/B][/COLOR][SPOILER]"אני?" היא שואלת. "החיים שלי די פשוטים... כמו שראית, יש לי מכון אומנויות לחימה, אבל הוא לא ממש מצליח..."[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ובכן אני חושב שאני עשיר מספיק בכדי לעזור לך לשפץ את המכון ולפרסם אותו. מה את אומרת?" אשאל אותה במבט רציני.[/SPOILER]
-
[quote=Steve;596259]ריי הוא המשפחה היחידה שיש לי
ברחתי מבייתי בגיל צעיר ואני גר עם ריי בחנות העתיקות שלו .
יש לו בן ושלושה נכדים .
ושמתי לב לכתובת מיוחדת בשפה שאני לא מכיר
אישה אחת אמרה לי שהפירוש של זה , הוא "מלאך נופל"
או משהו כזה .[/quote]
"זאת אותה הכתובת שהייתה בפיגוע הטירור!" אומר לפתע.
"מישהו מנסה להעביר משהו... אבל מה?" אמלמל לעצמי.
"יש לך רעיון ליסה?" אשאל את ליסה.
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]"כמו שאמרתי, ברונקס." הוא אומר. אתם עפים עוד כמה דקות, עד שאתם מגיעים לרובע ברונקס בצפון ניו יורק. אתם הולכים ומגיעים לבית חולים ישן באיזור. "אתה רוצה להכנס או לחכות לי כאן? זה לא ייקח הרבה." הוא אומר לך
-----------
תרשום בתוך ספויילר דאמ יו:punch:
[/B][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Red]אריאל וסטיב-
[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Red]כמה הבהרות:
1. ליסה איתכם באוטו אבל היא ישנה
2.ליסה אמרה לך (סטיב) מה הפירוש של זה.
3. אריאל היה שם כשהיא אמרה לך את זה.
4. תכתבו בתוך ספויילרים בבקשה
-------------------
ליסה עוד ישנה טוב טוב. נשארה לכם לפחות עוד שעת נסיעה.[/COLOR][/B][/SPOILER][B][COLOR=Red]
[COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/COLOR][/B]
[SPOILER] [COLOR=Purple][B]היא מחייכת. "תודה אבל לא תודה... המקום כבר משופץ מספיק... אבל רואה החשבון שלי אומר שהבעיה היא ביחס שלי לאנשים שבאים ובגלל זה אין לי לקוחות... אני לא מבינה מה הוא רוצה ממני."[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;596675][COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]"כמו שאמרתי, ברונקס." הוא אומר. אתם עפים עוד כמה דקות, עד שאתם מגיעים לרובע ברונקס בצפון ניו יורק. אתם הולכים ומגיעים לבית חולים ישן באיזור. "אתה רוצה להכנס או לחכות לי כאן? זה לא ייקח הרבה." הוא אומר לך
-----------
תרשום בתוך ספויילר דאמ יו:punch:
[/B][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Red]אריאל וסטיב-
[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Red]כמה הבהרות:
1. ליסה איתכם באוטו אבל היא ישנה
2.ליסה אמרה לך (סטיב) מה הפירוש של זה.
3. אריאל היה שם כשהיא אמרה לך את זה.
4. תכתבו בתוך ספויילרים בבקשה
-------------------
ליסה עוד ישנה טוב טוב. נשארה לכם לפחות עוד שעת נסיעה.[/COLOR][/B][/SPOILER][B][COLOR=Red]
[SPOILER] [COLOR=Purple][B]היא מחייכת. "תודה אבל לא תודה... המקום כבר משופץ מספיק... אבל רואה החשבון שלי אומר שהבעיה היא ביחס שלי לאנשים שבאים ובגלל זה אין לי לקוחות... אני לא מבינה מה הוא רוצה ממני."[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אז הכתוב הזה מסביר משהו
אמרתי לך , הפירוש של זה , זה - מלאך נופל .
אבל על איזה מלאך הם מדברים ומה זה עוזר לנו?"
אשאל אותו ואוסיף
"לא אמרת לי עוד מה אתה ואיך יש לך כנפיים"[/SPOILER]
-
[SPOILER] [COLOR=Purple][B]היא מחייכת. "תודה אבל לא תודה... המקום כבר משופץ מספיק... אבל רואה החשבון שלי אומר שהבעיה היא ביחס שלי לאנשים שבאים ובגלל זה אין לי לקוחות... אני לא מבינה מה הוא רוצה ממני."[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"בלי לפגוע אני יכול קצת להבין אותו... את לפעמים קצת לא נחמדה." אגיד אבל ממש בזהירות כדי לא לעצבן אותה.[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו-
[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Purple][B]"על מה אתה מדבר?" היא אומרת בהפתעה.[/B][/COLOR][/spoiler]
-
[quote=Steve;596748][spoiler]"אז הכתוב הזה מסביר משהו
אמרתי לך , הפירוש של זה , זה - מלאך נופל .
אבל על איזה מלאך הם מדברים ומה זה עוזר לנו?"
אשאל אותו ואוסיף
"לא אמרת לי עוד מה אתה ואיך יש לך כנפיים"[/spoiler][/quote]
[SPOILER]"אני לא יודע מה אני, אבל יש לי השערה, שמי שיש לו את הכנפיים הוא אחד מן המלאכים הנופלים האלו ויש לו כוח מיוחד כלשהו" אומר לו ואמשיך לנסוע.[/SPOILER]