חזרתי הביתה
גיליתי שיש ישיבה כפולה
אני חוזר לצופים ב3
Printable View
חזרתי הביתה
גיליתי שיש ישיבה כפולה
אני חוזר לצופים ב3
באסה...
עזרה דחוף, ליץ' סיד לוקחים שמינית מחיי היריב, אם הוא רגיש לעשב פי 4, זה אומר שזה יקח לו חצי מהחיים<?
[QUOTE=Blackbeard;685918]עזרה דחוף, ליץ' סיד לוקחים שמינית מחיי היריב, אם הוא רגיש לעשב פי 4, זה אומר שזה יקח לו חצי מהחיים<?[/QUOTE]
אביב תענה להודה ששלחתי לך
[quote=Blackbeard;685918]עזרה דחוף, ליץ' סיד לוקחים שמינית מחיי היריב, אם הוא רגיש לעשב פי 4, זה אומר שזה יקח לו חצי מהחיים<?[/quote]
זה נשמע לי מפוברק למדי. אבל אל תסמוך עליי, לא בדקתי.
[QUOTE=LordAbizi;685925]זה נשמע לי מפוברק למדי. אבל אל תסמוך עליי, לא בדקתי.[/QUOTE]
מסכים! (לשם שינוי)
[QUOTE=Blackbeard;685918]עזרה דחוף, ליץ' סיד לוקחים שמינית מחיי היריב, אם הוא רגיש לעשב פי 4, זה אומר שזה יקח לו חצי מהחיים<?[/QUOTE]
תבדוק את זה
נראה לי שלא כיוון שאין דמג' למתקפה ולכן כנראה שלקיחת החיים היא קבועה
היי
היי כולם, מי כאן?
אני
[QUOTE=MatanS23;685948]היי כולם, מי כאן?[/QUOTE]
אני פה
להגיב בדיון שבירוק [!]
תקשיבו חברה אני בדילמה...מצאתי משהו ענק לעיצוב משחקי תפקידים של פוקימון, לא ענק, משהו סופר מגה מגניב...באמת מגניב, הקטע שחבל לי לעשות על זה עוד מדריך ושכן יסתכלו ולא יסתכלו...אז אולי הפעם אשתמש בזה כדי לבנות משחק פוקימון ואעשה תחרות כלשהי שהזוכים בה יזכו לנהל אותו? אבל זה אומר שאם אני בונה משחק כמו שאני רוצה, זה השקעה של שבועות Xd וזה בעיקר לכתוב מה קורה בכל פעם, אילו פוקימונים יכולים המתמודדים לפגוש בכל מקום וכו', וזה דבר שאולי המנהלים ירצו לעשות או שלא יתייחסו אליהם...לא יודע מה לעשות, כי מה שמצאתי הוא ממש מגניב וחבל לי רק לעשות עליו מדריכון
[QUOTE=DarkTiger;685955]להגיב בדיון שבירוק [!][/QUOTE]
הוגב
[quote=Blackbeard;685959]תקשיבו חברה אני בדילמה...מצאתי משהו ענק לעיצוב משחקי תפקידים של פוקימון, לא ענק, משהו סופר מגה מגניב...באמת מגניב, הקטע שחבל לי לעשות על זה עוד מדריך ושכן יסתכלו ולא יסתכלו...אז אולי הפעם אשתמש בזה כדי לבנות משחק פוקימון ואעשה תחרות כלשהי שהזוכים בה יזכו לנהל אותו? אבל זה אומר שאם אני בונה משחק כמו שאני רוצה, זה השקעה של שבועות Xd וזה בעיקר לכתוב מה קורה בכל פעם, אילו פוקימונים יכולים המתמודדים לפגוש בכל מקום וכו', וזה דבר שאולי המנהלים ירצו לעשות או שלא יתייחסו אליהם...לא יודע מה לעשות, כי מה שמצאתי הוא ממש מגניב וחבל לי רק לעשות עליו מדריכון[/quote]
אני מצאתי משהו למשחקי פנטזיה [יסודות וכאלה..]
אבל אין לי למה לפרסם את זה כי זה לא מדריך, זה אתר שאפשר להוציא ממנו תמונות מגניבות בעזרת צילום מסך...
[QUOTE=Blackbeard;685959]תקשיבו חברה אני בדילמה...מצאתי משהו ענק לעיצוב משחקי תפקידים של פוקימון, לא ענק, משהו סופר מגה מגניב...באמת מגניב, הקטע שחבל לי לעשות על זה עוד מדריך ושכן יסתכלו ולא יסתכלו...אז אולי הפעם אשתמש בזה כדי לבנות משחק פוקימון ואעשה תחרות כלשהי שהזוכים בה יזכו לנהל אותו? אבל זה אומר שאם אני בונה משחק כמו שאני רוצה, זה השקעה של שבועות Xd וזה בעיקר לכתוב מה קורה בכל פעם, אילו פוקימונים יכולים המתמודדים לפגוש בכל מקום וכו', וזה דבר שאולי המנהלים ירצו לעשות או שלא יתייחסו אליהם...לא יודע מה לעשות, כי מה שמצאתי הוא ממש מגניב וחבל לי רק לעשות עליו מדריכון[/QUOTE]
אז תעשה משחק תפקידים
[quote=killerbee;685960]הוגב[/quote]
יופי D:
[QUOTE=DarkTiger;685967]יופי D:[/QUOTE]
מתי תפתח את החידון
[quote=Eustass Kid;685969]מתי תפתח את החידון[/quote]
בקרוב, אני צריך לעבוד עליו..
[QUOTE=DarkTiger;685971]בקרוב, אני צריך לעבוד עליו..[/QUOTE]
אוקי
[QUOTE=Blackbeard;685959]תקשיבו חברה אני בדילמה...מצאתי משהו ענק לעיצוב משחקי תפקידים של פוקימון, לא ענק, משהו סופר מגה מגניב...באמת מגניב, הקטע שחבל לי לעשות על זה עוד מדריך ושכן יסתכלו ולא יסתכלו...אז אולי הפעם אשתמש בזה כדי לבנות משחק פוקימון ואעשה תחרות כלשהי שהזוכים בה יזכו לנהל אותו? אבל זה אומר שאם אני בונה משחק כמו שאני רוצה, זה השקעה של שבועות Xd וזה בעיקר לכתוב מה קורה בכל פעם, אילו פוקימונים יכולים המתמודדים לפגוש בכל מקום וכו', וזה דבר שאולי המנהלים ירצו לעשות או שלא יתייחסו אליהם...לא יודע מה לעשות, כי מה שמצאתי הוא ממש מגניב וחבל לי רק לעשות עליו מדריכון[/QUOTE]
באמת אל תעשה מדריך אף אחד לא באמת מקשיב לזה...
אני רוצה גם שעוד יגיבו בדיון... שאני אפתח את ה"חידון" לפחות ל10 משתמשים
משעמם לי...
[quote=MatanS23;686012]משעמם לי...[/quote]
אסור להגיב תגובות כאלו [גם בנו"ד], זה ספאם
כבר לא..מור ביטל את זה...
מה קורה אביב?
בסדר...חזרתי ממשחק פינג פונג ארוך...
מור ביטל את חוק המשעמם?!
Wtf?!
המפגש נגמר כבר? ם:
כן הוא אמר לי...
מה?!
מזה הדבר הזה?! אני נלחמתי פה עם משתמשים על החוק הזה והוא מוריד אותו בשניה?!
זה מה שאני יודע...
אבל הוא מעדיף שלא יכתבו משעמם..
מה זה השטות הגמורה הזאת!?
החוק עדיין בתוקף עד שאני אדבר איתו!
הבנת??דודי חמודי...
אוקיי סליחה לא ידעתי שאסור לכתוב את זה... ונגמר המפגש כבר? כי אם כן זה המפגש קצר מאוד.
[quote=David Villa;686029]מה זה השטות הגמורה הזאת!?
החוק עדיין בתוקף עד שאני אדבר איתו![/quote]
אני אמרתי שהוא לא? XD
ידעתי שזה טעות לתת לו לכתוב חוקים בלי העזרה שלי O:
למה זהבכלל אסןר לכתוב את זה??