[QUOTE=Ace;709771]לא הגיוני בכלל שהוא רופא..
איך הוא יכול לרפא את עצמו??[/QUOTE]
במשחק האמיתי (קלפים) אני הייתי רופא ותכנית לפי החוקים זה מותר אני עשיתי את זה כל הזמן XD
Printable View
[QUOTE=Ace;709771]לא הגיוני בכלל שהוא רופא..
איך הוא יכול לרפא את עצמו??[/QUOTE]
במשחק האמיתי (קלפים) אני הייתי רופא ותכנית לפי החוקים זה מותר אני עשיתי את זה כל הזמן XD
[QUOTE=killerbee;709776]במשחק האמיתי (קלפים) אני הייתי רופא ותכנית לפי החוקים זה מותר אני עשיתי את זה כל הזמן XD[/QUOTE]
נראה לי בסוף אתה המאפיונר פה..
אומרים עליך בנושא המתים,וגם אתה כל הזמן נגד עומר,
אומר עליו תיאוריות.
וחוץ מזה,ניר היה מאפיונר והצביע לגיא,למה שמאפיונר יצביע למישהו שאיתו?
[QUOTE=Ace;709782]נראה לי בסוף אתה המאפיונר פה..
אומרים עליך בנושא המתים,וגם אתה כל הזמן נגד עומר,
אומר עליו תיאוריות.
וחוץ מזה,ניר היה מאפיונר והצביע לגיא,למה שמאפיונר יצביע למישהו שאיתו?[/QUOTE]
אני הצבעתי לאביב ואני לא אומר שעומר מאפיונר אני אומר שהוא רופא..
אני חושד במיכאל, לא יודע, גם מיכאל שנרצח אמר שיש לו תחושה שזה הוא וגם לי יש את אותה תחושה, אני עדיין לא מצביע.
[QUOTE=killerbee;709783]אני הצבעתי לאביב ואני לא אומר שעומר מאפיונר אני אומר שהוא רופא..[/QUOTE]
לא הגיוני לדעתי
באף אחת מגירסאות המאפיה שהיו פה רופא לא יכל לרפא את עצמו.
אתה אמרת אני הצבעתי לאביב! זה אומר שאתה מאפיונר!
אני קלטתי את כולם פה חוץ ממאפיונרים שזה כמעט בילתי אפשרי לגלות אני קלטתי את כל התפקידים של כולם במשחק...
ומור תעיפו אותי יאללה אתה תמיד מתיח האשמות בכל אחד שעובר ותמיד מדלגים כולם איכשהו עליך זה מוזר מאוד לדעתי מאוד מוזר!
[QUOTE=killerbee;709788]אני קלטתי את כולם פה חוץ ממאפיונרים שזה כמעט בילתי אפשרי לגלות אני קלטתי את כל התפקידים של כולם במשחק...[/QUOTE]
מתן אתה מאפיונר.
אמרתי ניר היה מאפיונר והצביע לגיא.
ואתה אמרת אני הצבעתי לאביב,זה אומר שאתה 100% מאפיונר
הוא לא ריפא את עצמו,מישהו עזר לו,ותסתכלו טוב על הרמז כתוב בו-"הנרצח השישי מצד אנשי העיר"...
[QUOTE=Ace;709789]מתן אתה מאפיונר.
אמרתי ניר היה מאפיונר והצביע לגיא.
ואתה אמרת אני הצבעתי לאביב,זה אומר שאתה 100% מאפיונר[/QUOTE]
זה לא קשור אני הצבעתי לאביב למה שמפיונר יצביע לחברו אני אפילו לא ניסיתי להגן על מישהו...
גם ראיתה איך הוא נלחץ כאשרריפאו את עומר.
אני מצביע בינתיים למתן
[QUOTE=killerbee;709792]זה לא קשור אני הצבעתי לאביב למה שמפיונר יצביע לחברו אני אפילו לא ניסיתי להגן על מישהו...[/QUOTE]
אני נתתי דוגמא לאיך מאפיונר לא הצביע לחברו,
ואתה אמרת,אני הצבעתי לאביב.
[QUOTE=danger;709793]גם ראיתה איך הוא נלחץ כאשרריפאו את עומר.
אני מצביע בינתיים למתן[/QUOTE]
מי זה מתן-קילרבי?
עם כן אז:
קילרבי-1
גם אני מצביע לקילרבי
[QUOTE=danger;709793]גם ראיתה איך הוא נלחץ כאשר עומר ריפא את עצמו מחדש.
אני מצביע בינתיים למתן[/QUOTE]
יופי קפצת על ההיזדמנות שמור [U]השוטר [/U] לא נגדך וישר מתן נלחץ מתן מאפיונר!!
כולם פה צבועים חחח יאללה
[QUOTE=killerbee;709800]יופי קפצת על ההיזדמנות שמור [U]השוטר [/U] לא נגדך וישר מתן נלחץ מתן מאפיונר!!
כולם פה צבועים חחח יאללה[/QUOTE]
תמשיך להגיד מה שאתה רוצה.
אתה הפלת את עצמך
מצב:
קילרבי-2
---------
אתם 10,אז צריכים רוב של שישה אנשים.
טוב יאללה אז אני מאפיונר...
[quote=killerbee;709800]יופי קפצת על ההיזדמנות שמור [U]השוטר [/U]לא נגדך וישר מתן נלחץ מתן מאפיונר!!
כולם פה צבועים חחח יאללה[/quote]
זהו אתה [U]מאפיונר[/U],
מצביע קילרבי.
[QUOTE=killerbee;709805]טוב יאללה אז אני מאפיונר...[/QUOTE]
אתה אומר שאני שוטר,שעומר רופא
העיקר להטיח האשמות חסרות שחר לכל עבר.
[QUOTE=Ace;709807]אתה אומר שאני שוטר,שעומר רופא
העיקר להטיח האשמות חסרות שחר לכל עבר.[/QUOTE]
אז תעיפו אותי...
זה מה שכל אחד היה עושה.
היה גורם לשחקנים רגשות אשם בגלל שמדיחים אותו
המשחק הפך למפגר אני מפיונר ותרצחו אותי...
הוא לא יודע לנהל משחק ומילא אין לנו סיכוי.
[QUOTE=RockStar:D;709817]המשחק הפך למפגר אני מפיונר ותרצחו אותי...
הוא לא יודע לנהל משחק ומילא אין לנו סיכוי.[/QUOTE]
אתה רוצה לפרוש תפרוש..
killerbee מת אוטומתית ויצא מהמשחק,מכיוון שהיה מאפיונר-וגילה את תפקידו,מה יש להגיד,האשמות של 2 אנשים זה לא דבר שאי אפשר לצאת ממנו,וחבל,כי לא בכל משחק זוכים להיות מאפיונר.
[SIZE="5"]עכשיו לילה[/SIZE]
[size="5"]הרצח+הרמז[/size]
אין ספק שאזרחי העיר קרובים מאוד לניצחון,אך המאבק עדין לא תם,יש עוד 2 מאפיונרים בחיים,ו-7 אנשים שהם לא מאפיונרים,ועכשיו ימות איש מהעיירה,-מה שיוביל לכך שהמאפיונרים יצתרכו שאנשי העיר לא יהרגו מאפיונר פעמיים,-ורוב הסיכוים שהניצחון יהיה בידיהם!,בחזרה לרמז:
המאפיונרים שלחו עוד נציג אשר ירצח את מי שהם רוצים,המאפיונר התקדם מדי מהר ברחובות העיר,-אך בדרך הוא גרם לכמה רעשים שלולא זה שהתחבא ושכל אזרחי העיר ישנו,-אולי הוא היה נתפס על זה,בכל מקרה המאפיונר נכנס לביתו של מור,כבל אותו בכבלים,ולקח אותו למקום מהמסוכנים בעיר,בריכת דגי הפירנה!,המאפיונר השליך את מור למים,שלמחורת שלדו נמצא באגם,כאשר אחד מתושבי העיירה בא לקחת משם מים.
לאחר בדיקה קצרה מור התגלה כ.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................אזרח רגיל!
----------------------
[U]הבוקר מתחיל[/U]
אני מצביע בשביל מיכאל, הוא חשף את עצמו.
מצב ההצבעות הנוכחי:
מיכאל-1
מיכאל
מצב ההצבעות הנוכחי:
מיכאל-2
מיכאל-הוא הודה.
[quote=SexStyle;709940]קילרבי-הודה שהוא מאפיונר וגם אפשר להבין מהתגובות שלו את זה.[/quote]
הוא הודח.
מצב ההצבעות הנוכחי:
מיכאל-3
רק עם שכחתם אנחנו 8-אז כאשר יהיו 5 הצבעות למישהו יעשו עליו לינץ'.
מיכאל - כי הוא חשף את עצמו כמאפיונר.
מצביע למיכאל
[size="5"]הלינץ'![/size]
אנשי הכפר תפסו את מיכאל,וכבלו אותו בכבלים,לאחר מכן הם לקחו אותו להר הנמצא סמוך אל הכפר,והפילו אותו מצוק בגובה 245 מטרים,לאחר שאנשי העיר ירדו מההר הם ראו את גופתו המרוסקת של מיכאל,ולאחר זמן קצר הם גילו שהוא.................................................................................................................................................................................................................................................מאפיונר!,ועכשיו שנשאר רק מאפיונר אחד במשחק אנשי העיר קרובים לניצחון מתמיד,-אך העם המאפיונר האחרון יצליח לשנות את המצב?
[size="4"]עכשיו לילה[/size]
[size="5"]הרצח+הרמז[/size]
המאפיונר האחרון התקדם לכיוון ביתו של אבי,-היו איזה 2-3 אנשים מהעיר שהיו ערים,-אך הם לא הבחינו בו בכלל!,-לאט לאט המאפיונר התקדם לכיוון ביתו של אבי,וכשהגיע לבית ומצא את אבי,הוא כבל אותו בחבלים,סתם את פיו,ולקח אותו לבית הקברות של העיירה,-המאפיונר שם את אבי בעודו בחיים בקבר שהכין יום לפני זה,ואז כיסה את הקבר ושלף מתיקו מצבה שעליה היה כתוב "כאן קבור אבי",ושם אותה ליד המקום שבו קבר את אבי,ולאחר מכן המאפיונר הסתלק מהמקום,ביום למחרת כאשר נראתה המצבה לאנשי העיר,הם גילו שאבי היה...........................................................................................................................................................................................................................................שוטר!,ועוד איזה שוטר,-אבי הצליח לחשוף 4 מאפיונרים בעזרת כוחותיו,-ולמרות שחשף את המאפיונר האחרון,מכיוון שמת הוא לא יוכל לספר מי זה היה,-ובכך לעזור לכם לגלות אותו.
-----------------------
[size="4"]עכשיו בוקר![/size]
התגובה של behappy בנושא המתים:
"זה מתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
תסתכלו היה כתוב היו איזה 2-3 שומרים נכון?
אז עכשיו תסתכלו על הניק של מתן , matan23
רמז טוב דווקא , עכשיו אתם רואים שזה הוא"
מצביע למתן
מצב ההצבעות הנוכחי:
מתן-1
אממ...מצביע למתן כי אני מאפיונר...
והוא רצח אותו ואני ניסיתי לרצוח את עומר אבל בכ"מ תהרגו אותי ואת מתן
[QUOTE=RockStar:D;711333]אממ...מצביע למתן כי אני מאפיונר...
והוא רצח אותו ואני ניסיתי לרצוח את עומר אבל בכ"מ תהרגו אותי ואת מתן[/QUOTE]
אחי אתה מת כבר
אתה לא יכול להצביע