-
[QUOTE=אדון פלריון;744707][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הנרי אומר לך בקול קר:"אין לך ולא לצ'ימצ'אר שלך סיכוי נגדי ונגד טריינטר ונגד אפקט הפחד שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/248.png[/IMG] מתקרב אל עבר[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/390.png[/IMG] שבורח אל עבר העץ הקרוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"עליך ללמוד להתגבר על הפחד אז נסה להילחם"
-
[QUOTE=אדון פלריון;745159][B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"אלף כבר תפסתי,בית תפסתי אותו למטרות ניסוי בשביל שאני אוכל לגלות לעולם למה דרקאי גומר לסיוטים,זה רווח אישי נכון אבל המטרה בכללי היא לעזור לעולם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=green][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial]ג'ון אומר לך:"אם אתה רוצה ללמוד איך להיות מאמן על זו אחת הדרכים אומנם ייקח לך זמן להיות מאמן כמוני כמו רד כמו מארלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"אתה צריך להוציא את הפוקימונים שלך זה אימונים לפוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]המאמן אומר:"כן אני גרי אוק ואכן יש לי אמבריון,אתה רוצה קרב או לא?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו שאסור לו לערוך ניסוים על פוקימונים גם עם זה למטרה טובה
ואחרי זה אני הולך למכון
-
כינוי:NatiMan
שם במשחק:ג'ראד גרין
תמונה\תיאור:שיער בלונדיני חלק שמוסט לצד ראשו הימני, עיניים כחולות, חולצה ירוקה, מכנסיים לבנים וסניקרס ירוקות, גבוה וצנום
פוקימוןהתחלתי:סקירטל, הצב הזה
פוקימונים:לאלגעת
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
בקשות:אני ממש חדש במ"תים של פוקימון אז ייקח לי קצת זמן להבין את זה
הערה:לא צריך רקע?
-
[quote=אדון פלריון;745159]
[B][COLOR=#666699][FONT=Arial]The Joker[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"אתה צריך להוציא את הפוקימונים שלך זה אימונים לפוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לו:"אוקיי" ואז אני לוקח את כל הפוכדורים של הפוקימונים שלי ואומר להם:"צאו טורצ'יק, דליבירד, דאסקל ואלקיד!"
-
[quote=אדון פלריון;744707][COLOR=black][FONT=Arial]DarkTiger[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]המאמן אומר לך בקול זלזול:"אמרתי לגרובייל לא לזוז,אתה חירש או מה?".[/FONT][/COLOR][/quote]
"חבטה עליו!" אני מצביע על המאמן
-
[quote=אדון פלריון;745159][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]המאמן אומר:"כן אני גרי אוק ואכן יש לי אמבריון,אתה רוצה קרב או לא?".[/FONT][/COLOR][/quote]
"בטח שאני רוצה ייאלה בוא נתחיל! צא סינדקוויל!"
'אני מקווה שאני יוכל לנצח את גרי הזה הוא נראה קשוח מאוד' אחשוב לעצמי
-
[quote=אדון פלריון;745159][B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"אלף כבר תפסתי,בית תפסתי אותו למטרות ניסוי בשביל שאני אוכל לגלות לעולם למה דרקאי גומר לסיוטים,זה רווח אישי נכון אבל המטרה בכללי היא לעזור לעולם".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]ג'ון אומר לך:"אם אתה רוצה ללמוד איך להיות מאמן על זו אחת הדרכים אומנם ייקח לך זמן להיות מאמן כמוני כמו רד כמו מארלי".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]המאמן אומר:"כן אני גרי אוק ואכן יש לי אמבריון,אתה רוצה קרב או לא?".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לג'ון: "ברור, הקרב הזה נותן לי ניסיון, אבל קודם צריך לסיים את הקרב הזה כי אני יודע מה לעשות כדי להתחזק", אני אומר לפיקאצ'ו: "תחכה עד שפיג'יוט יתקיף ואז תתקיף אותו במהירות רבה כדי להביס אותו בעזרת שיתוק ואז במכת ברק".
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הנרי אומר:"אם אתה לא יודע איך להילחם בקרב צ'ימצ'אר,אז אתה לא פוקימון קרבות אלה פוקימון מופעים,אני אראה לך את הדרך לי למרות שהקרב לא התקיים".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"אני לא עורך ניסויים כאלה,אני בודק את הכוח שלו נגד הכוחות של קרסליה,נוצת הירח הכוונה,הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=navy][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial]ג'ון אומר לך:"המתקפה שלי לא תתקיף עד שאתה תתקיף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"תחזיר את כול הפוקימונים חוץ מאלקיד הוא זה שהתאמן ראשון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]גרי אומר לך:"צא סיזור!",[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG] אתה רואה עוצמתי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]DarkTiger[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]המאמן אומר:"צא אלקזם תעיף את המאמן המוזר הזה ואת הפוקימון שלו לעזאזל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]NatiMan[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אתה לא רשום מסיבה אחת ואתה אמרת אותה שאין לך ניסיון במ''ת.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;745401][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הנרי אומר:"אם אתה לא יודע איך להילחם בקרב צ'ימצ'אר,אז אתה לא פוקימון קרבות אלה פוקימון מופעים,אני אראה לך את הדרך לי למרות שהקרב לא התקיים".[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תרא להנרי שאתה פוקימון קרבות."
-
[quote=אדון פלריון;745401][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]גרי אומר לך:"צא סיזור!",[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG] אתה רואה עוצמתי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
'מה אני הייתי בטוח שיש לו אמבראון אבל זה לא חשוב עכשיו,בגלל שסיזור הוא מסוג מתכת
אמור להיות לסינדקוויל שלי יתרון קטן אבל בגלל שאין לו מתקפת אש אז זה לא נחשב..אוף!' אחשוב
"הסיזור שלך יפה והוא נראה חזק אני רואה שאתה מאמן אותו טוב" אגיד בחיוך
"טוב בוא נתחיל סינדקוויל תשתמש בחבטה קדימה!"
-
[quote=אדון פלריון;745401]
[COLOR=black][FONT=Arial]המאמן אומר:"צא אלקזם תעיף את המאמן המוזר הזה ואת הפוקימון שלו לעזאזל!".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"תחטיף לו!" אני אומר לטריקו בזעם ודוחף על המאמן את גרוביל
-
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"תחזיר את כול הפוקימונים חוץ מאלקיד הוא זה שהתאמן ראשון".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני מחזיר את כל הפוקימונים חוץ מאלקיד שיתאמן ראשון, ואני שואל את צ'אק:"נו צ'אק, החזרתי את כולם, מה עכשיו?"
-
[COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]NatiMan[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אתה לא רשום מסיבה אחת ואתה אמרת אותה שאין לך ניסיון במ''ת.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
לא אמרתי את זה, יש לי המון ניסיון במ"תים, פשוט לא בשל פוקימון
-
[B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הנרי אומר לך:"ביום אחר נמשיך את הקרב,תראה את עץ חרקי הקרב הרקרוס,סייטר וסיזור תראה את העץ הזה ותדע שליד זה בצד ימין יש מקום שאפשר להגיע לפיוטר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הנרי הולך ואתה לא רואה אותו. [/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"איזה מתקפות האלקיד הזה יודע,שאני לא אמצא את עצמי מלמד פוקימון מתקפה שכבר יודע".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]גרי אומר לפוקימון שלו:"סיזור עוף לשמיים ותתכונן לקרב!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG] פורש כנפיים ועף.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]ה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/65.png[/IMG] משתמש בכדור צל ואתה נופל על הקרקע,אתה קם שאתה רואה שמאמן אחד מעיר אותך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]Natiman[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]שני דברים איך יש לך נסיון במשחקים אם אתה הצטרפת לפני שבוע בערך ויש לך פחות מ-30 הודעות ואתה מספים לי את המשחק ולכן תוצאה זו בלתי ניתנת לעירעור אתה לא נכנס למשחק שלי,אם אתה רוצה להתלונן רק בהודעות פרטיות.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;745639][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הנרי אומר לך:"ביום אחר נמשיך את הקרב,תראה את עץ חרקי הקרב הרקרוס,סייטר וסיזור תראה את העץ הזה ותדע שליד זה בצד ימין יש מקום שאפשר להגיע לפיוטר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הנרי הולך ואתה לא רואה אותו. [/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו ומחפש את עץ חרקי הקרב
-
[B][COLOR=navy][FONT=Arial][COLOR=#008080][/COLOR]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]ג'ון אומר לך:"המתקפה שלי לא תתקיף עד שאתה תתקיף".[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לפיקאצ'ו: "פיקאצ'ו תנסה לעשות מכת ברק חזקה שתהיה בכל השטח, אולי זה יצליח לנו ופיג'יוט יחשף".
-
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Dav5000[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]המאמן אומר:"לא הוצאתי את רוזליה שלי רק אמרתי שאני אשתמש בו לקרב,צא רוזליה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה לפניך[IMG]http://veekun.com/dex/media/heartgold-soulsilver/315.png[/IMG] .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר בעצבנות "אוקי, אז הקרב הזה מתחיל סוף סוף?"
-
[quote=אדון פלריון;745639][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial]גרי אומר לפוקימון שלו:"סיזור עוף לשמיים ותתכונן לקרב!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG] פורש כנפיים ועף.[/FONT][/COLOR]
'זו תיהיה בעיה עם סיזור יתקוף מלמעלה כי אני לא יוכל לפגוע בו' אחשוב
"סינדקוויל תשתמש בגלגול כדי לבלבל את סיזור!"
-
[QUOTE=אדון פלריון;745401][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"אני לא עורך ניסויים כאלה,אני בודק את הכוח שלו נגד הכוחות של קרסליה,נוצת הירח הכוונה,הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial]ג'ון אומר לך:"המתקפה שלי לא תתקיף עד שאתה תתקיף".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אתה לא רשום מסיבה אחת ואתה אמרת אותה שאין לך ניסיון במ''ת.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו שזה אותו הדבר
-
[quote=אדון פלריון;745639]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"איזה מתקפות האלקיד הזה יודע,שאני לא אמצא את עצמי מלמד פוקימון מתקפה שכבר יודע".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לצ'אק:"אוקי... בוא נראה... יש לאלקיד מכת ברק, סופת ברקים, אגרוף ברק"
-
[quote=אדון פלריון;745639]
[COLOR=black][FONT=Arial]ה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/65.png[/IMG] משתמש בכדור צל ואתה נופל על הקרקע,אתה קם שאתה רואה שמאמן אחד מעיר אותך[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"מי אתה?" אני שואל בחשדנות
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה מחפש ורואה עץ ענק וסביבו פוקימונים שנמצאים באמצע קרב אתה מזהה שהם[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG],אתה מבין שאתה בעץ הקרב .[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"זה לא אני לא כמו צוות [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] שרוצה לנצל את הפוקימונים האגדיים בשביל להרוס את העולם,האגדה מספרת שפוקימון אגדי מסוים לא יודעים מי הטיל קללה על שבט הדרקאי מאז הפוקימונים האלה מנודים,הקללה היא קללת הסיוט,מה שאני עושה זה לחקור איך מבטלים הקללה בשביל העולם שלנו,עכשיו הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/25.png[/IMG] שולח מכת ברק ואתה רואה שליד האגם יש דמות בלתי נראית כמו פוקימון אבל הוא לא פוקימון מעופף, אתה מזהה שהוא פוקימון אגדי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק חושב רגע,הולך לחדר השמאלי ומוציא משם בובת אימונים מעץ והוא אומר לך:"תגיד לאלקיד להשתמש באגרוף ברק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG] מתחיל לנחות בעזרת אגרוף ממוקד,אתה רואה את אגרופו של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG]זוהר .[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]המאמן אומר לפוקימון שלו בקור רוח:"הגיע הזמן רוזליה,תתקיף ברגע שהוא יתקיף בעזרת אגרוף שאיבה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"קוראים לי תום,האמת שקוראים לי תומס אבל אני מעדיך תום,אני מאמן חדש יחסית קיבלתי את הפוקימון שלי לפני כמה דקות,ראיתי אותך נלחם הטכניקה קצת מוזרה אבל יפה".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;746113]
[COLOR=lime][FONT=Arial]אתה רואה ש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG] מתחיל לנחות בעזרת אגרוף ממוקד,אתה רואה את אגרופו של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG]זוהר .[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מהר סינדקוויל תשתמש בגלגול כדי להתחמק מהאגרוף של סיזור ואז תשתמש בחבטה"
'אני מקווה שזה יצליח למרות שאני חושב שחבטה של פוקימון כמו סינדקוויל לא תפגע חזק בפוקימון פלדה כמו סיזור,אז אני חושב שאני בבעיה גדולה' אחשוב בלחץ
-
[B][COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/25.png[/IMG] שולח מכת ברק ואתה רואה שליד האגם יש דמות בלתי נראית כמו פוקימון אבל הוא לא פוקימון מעופף, אתה מזהה שהוא פוקימון אגדי.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לג'ון: "היי ג'ון, נראה לי ראיתי עכשיו פוקימון אגדי ליד האגם הזה שם, מה זה אומר?".
-
[COLOR=black][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"קוראים לי תום,האמת שקוראים לי תומס אבל אני מעדיך תום,אני מאמן חדש יחסית קיבלתי את הפוקימון שלי לפני כמה דקות,ראיתי אותך נלחם הטכניקה קצת מוזרה אבל יפה".[/FONT][/COLOR][/quote]
"לא ממש נלחמתי" אני עונה באדישות "המאמן ההוא הלך? מה שלום טריקו?"
-
[QUOTE=אדון פלריון;746113][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה מחפש ורואה עץ ענק וסביבו פוקימונים שנמצאים באמצע קרב אתה מזהה שהם[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/214.png[/IMG] ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG],אתה מבין שאתה בעץ הקרב .[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחפש את היציה מן היער
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]המאמן אומר לפוקימון שלו בקור רוח:"הגיע הזמן רוזליה,תתקיף ברגע שהוא יתקיף בעזרת אגרוף שאיבה".[/FONT][/COLOR]
אני אומר לפיפלאפ "נעשה אותו דבר, חכי עד שהוא יתקוף
ואז תתחמקי בסבוב ותנקרי את רוזליה,אוקי?"
אני חושב לעצמי "הכי טוב להשתמש בנשק של היריב
נגדו".
-
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק חושב רגע,הולך לחדר השמאלי ומוציא משם בובת אימונים מעץ והוא אומר לך:"תגיד לאלקיד להשתמש באגרוף ברק".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לצ'אק:"או.אוקיי" ואז אני פונה לאלקיד ואומר לו:"אלקיד, תשתמש באגרוף ברק על הבובת אימונים הזאת!"
-
[QUOTE=אדון פלריון;746113][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"זה לא אני לא כמו צוות [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] שרוצה לנצל את הפוקימונים האגדיים בשביל להרוס את העולם,האגדה מספרת שפוקימון אגדי מסוים לא יודעים מי הטיל קללה על שבט הדרקאי מאז הפוקימונים האלה מנודים,הקללה היא קללת הסיוט,מה שאני עושה זה לחקור איך מבטלים הקללה בשביל העולם שלנו,עכשיו הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/25.png[/IMG] שולח מכת ברק ואתה רואה שליד האגם יש דמות בלתי נראית כמו פוקימון אבל הוא לא פוקימון מעופף, אתה מזהה שהוא פוקימון אגדי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"קוראים לי תום,האמת שקוראים לי תומס אבל אני מעדיך תום,אני מאמן חדש יחסית קיבלתי את הפוקימון שלי לפני כמה דקות,ראיתי אותך נלחם הטכניקה קצת מוזרה אבל יפה".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר אבל אתה משחרר אותם אחר כך נכון
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה פתח קטן בין העצים,ואתה רואה לידו שלט שכתוב בו:"העיר פיוטר שעיר הקדומה".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"אחרי שאני אצליח להסיר את הקללה הזו,אני אשחרר את הדרקאי שלי אבל קודם הוא ישתמש בכוח עולמי שינקה את הקללה מכול שבט הדרקאי שבעולם שלנו".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial]ג'ון מסתובב וגם הוא רואה את אותה ישות מוזרה והוא אומר לך:"הפוקימון נראה לי כמו קרסליה אבל אני לא בטוח, [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מארלי את מתקשרת עם פוקימונים את יכולה לעזור לנו?", מארלי מהנהנת ומתקרבת לישות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/239.png[/IMG] משתמש באגרוף חשמלי חזק שמעיף את הבובה,צ'אק אומר לך:"מה זה הפוקימון החזק הזה,לא ראיתי פוקימון חזק כזה מזמן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/155.png[/IMG] מתגלגל אל עבר הצבת השנייה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG]שתופס אותו בחוזקה,גרי אומר:"זה טריק לכידת צוות ממוקדת,טכניקה פשוטה אך יעילה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"יפה להשתמש בטריק שלי נגדי אבל הפעם זה לא ממש יועיל בקרבות,שני הפוקימונים לא זזים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תום אומר לך:"הטריקו שלך בסדר הוא לידך,תגיד אני יכול להצטרף למסע שלך,כי אני מפחד להיות לבד בלי מישהו אנושי שלא תבין אותי לא נכון אני אוהב פוקימונים,אז אני יכול?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;746715][B][COLOR=lime][FONT=Arial]Poke Style[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=lime][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/155.png[/IMG] מתגלגל אל עבר הצבת השנייה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG]שתופס אותו בחוזקה,גרי אומר:"זה טריק לכידת צוות ממוקדת,טכניקה פשוטה אך יעילה".[/FONT][/COLOR]
'אני חייב לעשות משהו כדי לשחרר את סינדקוויל שלי מהצבת הזאת'אחשוב בלחץ
"סינדקוויל תנסה לשרוף את סיזור בעזרת הלהבה שעל הגב שלך כדי להשתחרר ואז תשתמש בחבטה"
-
[QUOTE=אדון פלריון;746715][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה פתח קטן בין העצים,ואתה רואה לידו שלט שכתוב בו:"העיר פיוטר שעיר הקדומה".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"אחרי שאני אצליח להסיר את הקללה הזו,אני אשחרר את הדרקאי שלי אבל קודם הוא ישתמש בכוח עולמי שינקה את הקללה מכול שבט הדרקאי שבעולם שלנו".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT=Arial]ג'ון מסתובב וגם הוא רואה את אותה ישות מוזרה והוא אומר לך:"הפוקימון נראה לי כמו קרסליה אבל אני לא בטוח, [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מארלי את מתקשרת עם פוקימונים את יכולה לעזור לנו?", מארלי מהנהנת ומתקרבת לישות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/239.png[/IMG] משתמש באגרוף חשמלי חזק שמעיף את הבובה,צ'אק אומר לך:"מה זה הפוקימון החזק הזה,לא ראיתי פוקימון חזק כזה מזמן".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]המאמן אומר לך:"יפה להשתמש בטריק שלי נגדי אבל הפעם זה לא ממש יועיל בקרבות,שני הפוקימונים לא זזים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תום אומר לך:"הטריקו שלך בסדר הוא לידך,תגיד אני יכול להצטרף למסע שלך,כי אני מפחד להיות לבד בלי מישהו אנושי שלא תבין אותי לא נכון אני אוהב פוקימונים,אז אני יכול?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר אבל אני לא מוכן לעזור לך לתפוס אותו
-
[quote=אדון פלריון;746715]
[/quote]
אני אומר לצ'אק:"הוא חזק מאוד זה בטוח, אני פתאום קיבלתי אותו, והוא הפגין מאז כוח רב"
-
[QUOTE=אדון פלריון;746715][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני נכנכס לעיר פיוטר ומחפש את סטון
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה מגיע לעיר פיוטר,אתה רואה איש זקן מאוד שיש לידו הרבה חפצי פיתוח כמו שאתה רואה מאבני אש עד שטיח רפאים,האיש אומר לך:"מחפש את "סטון" נערי?".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"הפוכדור השחור יש בתוכו כבר דרקאי,תבין דרקאי נחשב לפוקימון כמעט בלתי אפשרי לעצור את כוחו האדיר,מי שינצח אותו יאפשר לי לגלות את כוחו האמיתי של דרקאי וככה קללת הסיוט תיפסק לעד!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"אתה יש לך מזל אתה שקיבלת פוקימון חזק כזה,טוב איזה עוד פוקימונים יש לך,אני מאמן את הפוקימונים רק למתקפות פיזיות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]גרי אומר לך:"להבת הסינדווקויל לא מסוכנת לפוקימונים אחרים היא מקור הכוח של הסינדווקויל כמו להבת הזנב של צ'רמנדר וצ'ימצ'אר,אז אין סיכוי שתצליח להשתמש בלהבה בתור מתקפה,סיזור עזוב את סינדווקויל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG] עוזב את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/155.png[/IMG].[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;747120][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה מגיע לעיר פיוטר,אתה רואה איש זקן מאוד שיש לידו הרבה חפצי פיתוח כמו שאתה רואה מאבני אש עד שטיח רפאים,האיש אומר לך:"מחפש את "סטון" נערי?".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"הפוכדור השחור יש בתוכו כבר דרקאי,תבין דרקאי נחשב לפוקימון כמעט בלתי אפשרי לעצור את כוחו האדיר,מי שינצח אותו יאפשר לי לגלות את כוחו האמיתי של דרקאי וככה קללת הסיוט תיפסק לעד!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]צ'אק אומר לך:"אתה יש לך מזל אתה שקיבלת פוקימון חזק כזה,טוב איזה עוד פוקימונים יש לך,אני מאמן את הפוקימונים רק למתקפות פיזיות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial]גרי אומר לך:"להבת הסינדווקויל לא מסוכנת לפוקימונים אחרים היא מקור הכוח של הסינדווקויל כמו להבת הזנב של צ'רמנדר וצ'ימצ'אר,אז אין סיכוי שתצליח להשתמש בלהבה בתור מתקפה,סיזור עזוב את סינדווקויל".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Arial][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/212.png[/IMG] עוזב את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/155.png[/IMG].[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו עם כך אז אני הלחם נגדו ואחר כך אני מוציא את צ'רמנדר
-
[quote=אדון פלריון;747120]
[COLOR=lime][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לצ'אק:"יש לי גם טורצ'יק" ואני אוציא את טורצ'יק
-
[QUOTE=אדון פלריון;747120][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
][/QUOTE]
אני אומר לאיש "כן"
-
[quote=אדון פלריון;746715][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"אחרי שאני אצליח להסיר את הקללה הזו,אני אשחרר את הדרקאי שלי אבל קודם הוא ישתמש בכוח עולמי שינקה את הקללה מכול שבט הדרקאי שבעולם שלנו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]ג'ון מסתובב וגם הוא רואה את אותה ישות מוזרה והוא אומר לך:"הפוקימון נראה לי כמו קרסליה אבל אני לא בטוח, [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תום אומר לך:"הטריקו שלך בסדר הוא לידך,תגיד אני יכול להצטרף למסע שלך,כי אני מפחד להיות לבד בלי מישהו אנושי שלא תבין אותי לא נכון אני אוהב פוקימונים,אז אני יכול?".[/FONT][/COLOR][/quote]
"כן" אני מושך בכתפיי
-
[quote=אדון פלריון;746715][B][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הולמן אומר לך:"אחרי שאני אצליח להסיר את הקללה הזו,אני אשחרר את הדרקאי שלי אבל קודם הוא ישתמש בכוח עולמי שינקה את הקללה מכול שבט הדרקאי שבעולם שלנו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]ג'ון מסתובב וגם הוא רואה את אותה ישות מוזרה והוא אומר לך:"הפוקימון נראה לי כמו קרסליה אבל אני לא בטוח, [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תום אומר לך:"הטריקו שלך בסדר הוא לידך,תגיד אני יכול להצטרף למסע שלך,כי אני מפחד להיות לבד בלי מישהו אנושי שלא תבין אותי לא נכון אני אוהב פוקימונים,אז אני יכול?".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני שואל את ג'ון: "מי זה קרסליה?" ואז אני מחכה לתשובה של מארלי בנוגע לפוקימון האגדי.