[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jul 31 2008, 04:13 PM
[b] או להוריד את ליאור [/b][/quote]
גם..
Printable View
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jul 31 2008, 04:13 PM
[b] או להוריד את ליאור [/b][/quote]
גם..
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jul 31 2008, 01:12 PM
[b] יודעים מה
בואו נעשה הצבעה
[u][SIZE=2][color=red][b]מי שחושב שאני יכולה להיות אדמינית יותר טובה מאביב שיגיד אני[/b][/color][/SIZE][/u] [/b][/quote]
D:
טרינר אמר זין, צחק על אלכסיי וכו' וכבר כמה ימים שהוא מעליב אותי
---
ליאור ירד כי הוא קילל אותי וקיבל אזהרות, זה הכל.
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 04:15 PM
[b] טרינר אמר זין, צחק על אלכסיי וכו' וכבר כמה ימים שהוא מעליב אותי
---
ליאור ירד כי הוא קילל אותי וקיבל אזהרות, זה הכל. [/b][/quote]
אז הוא אמר 'זין'! אז ליאור קילל אותך!
מה אתה לוקח קשה? אתה אדמין אחרי הכל, קצת בגרות.
[quote][i]Originally posted by ranma[/i]@Jul 31 2008, 03:12 PM
[b] יודעים מה
בואו נעשה הצבעה
[u][SIZE=2][color=red][b]מי שחושב שאני יכולה להיות אדמינית יותר טובה מאביב שיגיד אני[/b][/color][/SIZE][/u] [/b][/quote]
אני...
אם את באדמין ואני בגלובאל הפורום פורח
אביב סתם חש...
להזכירך אביב לא היינו פה במשך שלושה חודשים..אני וניצן ניהלנו בהרבה מקומות...
איזה מקומות.....בסך הכל גנבתם כמה משתמשים מפה כמו שגיא והיה לכם פורום שלא החזיק מעמד XDD
---
זאקום, איתם היה דבר שלא יכולתי לעמוד בו והוא פגע בו בהמון אנשים, לא היית פעיל פה כל כך ואתה לא מכיר את כל סיפור איתם, אבל כל מי שיקלל וכו' שלא סמגרת איתם יקח אחריות על מעשיו.
למה אתם תוקפים אותי אני ביום קשה!
אביב סתום כבר!
אתה לא היית איתי ועם ניצן במשך השלושה חודשים האלה...
הפורום של שגיא זה סתם קקה...
אתה לא מבין!?
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 04:18 PM
[b] איזה מקומות.....בסך הכל גנבתם כמה משתמשים מפה כמו שגיא והיה לכם פורום שלא החזיק מעמד XDD
---
זאקום, איתם היה דבר שלא יכולתי לעמוד בו והוא פגע בו בהמון אנשים, לא היית פעיל פה כל כך ואתה לא מכיר את כל סיפור איתם, אבל כל מי שיקלל וכו' שלא סמגרת איתם יקח אחריות על מעשיו.
למה אתם תוקפים אותי אני ביום קשה! [/b][/quote]
מה זאקום? יש לי שם!
אפילו לא איכפת לך. כולנו בשבילך סתם משתמשים שאפשר לשחק בנו עם חוט.
[quote][i]Originally posted by Ace[/i]@Jul 31 2008, 03:20 PM
[b] מה זאקום? יש לי שם!
אפילו לא איכפת לך. כולנו בשבילך סתם משתמשים שאפשר לשחק בנו עם חוט. [/b][/quote]
הוצאת לי את המילים מהפה
שמגלים מי אביב באמת מגלים יצור מתנשא מתוסכל שחושב שכולם בובות שלו
אין פלא ששגיא עשה את מה שהוא עשה...
ממש לא, פוקימוס הוא המשפחה שלי, אבל אתם לא מבינים שכעת, על זה שלא הסכמתי שיקללו את אמי, כלל המשתמשים חוץ מאלכסיי תוקפים אותי, הסתכלו רגע על המעמד בו אני נמצא.
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 01:15 PM
[b] טרינר אמר זין, צחק על אלכסיי וכו' וכבר כמה ימים שהוא מעליב אותי
---
ליאור ירד כי הוא קילל אותי וקיבל אזהרות, זה הכל. [/b][/quote]
חזרתי, ואני מוכן להקריב הרבה יותר מניהול בפורום בשביל להגן על חבריי..
אני זה שקיללו את אמו ואתם תוקפים אותי
יש לי שבוע קשה מה אתם תוקפים אותי אני עצבני :(
מפי טרינר:
[quote][b]מוזר שכשאלכסיי נטפל אלי הוא לא מקבל באן[/b][/quote]
תפסיקו! כבר! וואי אני מרגיש בקרב בין מיוטו למיו! אני אומר את זה רק בגלל שאנחנו בפוקימון
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 03:23 PM
[b] אני זה שקיללו את אמו ואתם תוקפים אותי
יש לי שבוע קשה מה אתם תוקפים אותי אני עצבני :( [/b][/quote]
אתה עוד לא מתבייש לרדת על ניצן ועל דברים שאני אומר לך!?
חתיכת...
לאלכסיי יש מד מאוד גבוה, מי אמר שהוא לא קיבל אזהרות? שאלו אותו בעצמכם
---
יוסי ממתי ירדתי על ניצן?
[quote][i]Originally posted by Goku-San[/i]@Jul 31 2008, 01:23 PM
[b] תפסיקו! כבר! וואי אני מרגיש בקרב בין מיוטו למיו! אני אומר את זה רק בגלל שאנחנו בפוקימון [/b][/quote]
תפסיק לנסות, זו מלחמה הכרחית!
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 03:26 PM
[b] לאלכסיי יש מד מאוד גבוה, מי אמר שהוא לא קיבל אזהרות? שאלו אותו בעצמכם
---
יוסי ממתי ירדתי על ניצן? [/b][/quote]
אני אמרתי שלכל אחד יש שבוע קשה לפעמים ואתה עושה מזה צחוק!
עכשיו אתה זלזלת בדבריי!!!
חתיכת...
לי יש שבו קשה, אתהל א יודע עד כמה יוסי
דני מי אמר? יודע כמה אזהרות יש לי?
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 03:28 PM
[b] לי יש שבו קשה, אתהל א יודע עד כמה יוסי [/b][/quote]
בסדר בסדר...
[quote][i]Originally posted by Goku-San[/i]@Jul 31 2008, 04:28 PM
[b] דני מי אמר? יודע כמה אזהרות יש לי? [/b][/quote]
אבל טרינר קיבל באן. אתה לא -.-
אתה יודע, שבכל החופש הגדול עד כה, לא נפגשתי עם חברים,יצאתי לים,לבלות,לבית מלון וכלום אפילו פעם אחת? אם אתם יודעים, כמה כמות שיעורים, אני לומד, בשביל היחידות, וכמה שעות ביום אני לומד, כל יום, שעוווות, גם בלילה עד מאוחר, וכמה עולות כל המורות הפרטיות וכל הנסיעות אליהם שהם גרות ממני שעה נסיעה כל אחת[במקרה יצא שהן אחת ליד השנייה בערך] ואת כל הבעיות שלי מהצד שאני לא צריך ולא רוצה לספר לכם בכלל, לא הייתם מדברים
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 03:30 PM
[b] אתה יודע, שבכל החופש הגדול עד כה, לא נפגשתי עם חברים,יצאתי לים,לבלות,לבית מלון וכלום אפילו פעם אחת? אם אתם יודעים, כמה כמות שיעורים, אני לומד, בשביל היחידות, וכמה שעות ביום אני לומד, כל יום, שעוווות, גם בלילה עד מאוחר, וכמה עולות כל המורות הפרטיות וכל הנסיעות אליהם שהם גרות ממני שעה נסיעה כל אחת[במקרה יצא שהן אחת ליד השנייה בערך] ואת כל הבעיות שלי מהצד שאני לא צריך ולא רוצה לספר לכם בכלל, לא הייתם מדברים [/b][/quote]
אז לך לפסיכולוג ואל תוציא את התסכול שלך עליינו
אביב נתן לי באן לפני כמה ימים אבל רותם ויתר לי
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 01:30 PM
[b] אתה יודע, שבכל החופש הגדול עד כה, לא נפגשתי עם חברים,יצאתי לים,לבלות,לבית מלון וכלום אפילו פעם אחת? אם אתם יודעים, כמה כמות שיעורים, אני לומד, בשביל היחידות, וכמה שעות ביום אני לומד, כל יום, שעוווות, גם בלילה עד מאוחר, וכמה עולות כל המורות הפרטיות וכל הנסיעות אליהם שהם גרות ממני שעה נסיעה כל אחת[במקרה יצא שהן אחת ליד השנייה בערך] ואת כל הבעיות שלי מהצד שאני לא צריך ולא רוצה לספר לכם בכלל, לא הייתם מדברים [/b][/quote]
אתה יודע שכל החופש אני לא יצאתי פעם אחת לבילוי? אני כל השבוע עובד ולומד? הפעם היחידה שיצאתי לבילוי זה היה סוף שבוע אצל סבתא! אז אל תגיד לנו שרק לך יש בעיות, לכל אחד החבילה שלו, אז אל תוסיף לנו על החבילה.
אמרתי, יש עוד דברים שאני לעולם לא אספר לכם על עצמי, תאמינו לי, שאתם לא יודעים מה זה בעיות, תאמינו לי, עבודה ולימודים זה כלום לעומת בעיות אמיתיות.
יודעים מה החבילה שלי? בגלל הבעיות ברגל שלי אני בכלל לא יצאתי כול השנה! אפילו לא לטיול אחד!!!!! לא לדבר על שתי חופשים גדולים שלא יצאתי מהבית!!!!! וגם כול הכאבים! אז אתם לא יודעים על מה אתם מדברים!!! אומרים שלכם יש בעיות...
לא הבנתי על מה אתם רבים :mellow:
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 01:33 PM
[b] אמרתי, יש עוד דברים שאני לעולם לא אספר לכם על עצמי, תאמינו לי, שאתם לא יודעים מה זה בעיות, תאמינו לי, עבודה ולימודים זה כלום לעומת בעיות אמיתיות. [/b][/quote]
אתה לא רוצה שאני אשפוך פה מה יש לי על הלב, וזה מה שאני אומר, כל אחד והחבילה שלו.
החבילה שלי עוד ענקית הבעיות עם הרגל זה רק דבר אחד בואו אני יספר לכם עוד דבר! אני נולדתי עם משהו בראש מלבד מוח1 מין גידול! אני יכול למות כול לרגע אז הבעיות שלכם לא מגיעות בכלל לבעיות שלי! כול שנתיים אני צריך לעשות בדיוק ממש מכיאבות שיראו את הגודל של זה אם זה טוב אם לא! אני בכלל יכול לא להגיע לגיל 15 אז תשתקו כולם!
בסדר, אז תבינו אותי, ואל תקללו את אמא שלי וזהו אני בסך הכל לא מרשה שיגידו דבר על אמי, לא משנה מי, באיזהמצב הוא נמצא ואם הוא ראש הממשלה, אמא שלי מי שילדה אותי, ואני נותן לה כבוד יותר מלכולם.
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Jul 31 2008, 04:30 PM
אז למה אתה צריך להוציא ת'תסכול שלך על טרינר?
[quote][i]Originally posted by Goku-San[/i]@Jul 31 2008, 01:37 PM
[b] החבילה שלי עוד ענקית הבעיות עם הרגל זה רק דבר אחד בואו אני יספר לכם עוד דבר! אני נולדתי עם משהו בראש מלבד מוח1 מין גידול! אני יכול למות כול לרגע אז הבעיות שלכם לא מגיעות בכלל לבעיות שלי! כול שנתיים אני צריך לעשות בדיוק ממש מכיאבות שיראו את הגודל של זה אם זה טוב אם לא! אני בכלל יכול לא להגיע לגיל 15 אז תשתקו כולם! [/b][/quote]
מצטער בשבילך באמת שאני מצטער, גם אני בסוג של סכנה, אבל אני אספר בפעם אחרת.
יואו סתמו כבר!!
דיי לדבר פה על בעיות!
לא סובלת את אביב
יצאתי בהצהרה
[quote][i]Originally posted by SnorlaxKun[/i]@Jul 31 2008, 01:40 PM
[b] יואו סתמו כבר!!
דיי לדבר פה על בעיות! [/b][/quote]
בטח כי לך אין בעיות, XD
חכה כמה שנים!
לא הוצאתי תתסכול על טרינר, גם אלכסיי היה בעונש של כמה ימים, הוא אמר פה בעצמו
יש רק רופא אחד שיכול לרפא אותי בכול העולם! והסיכוים 30 חי 70 מת!
כמה רעש על אשכול שהיה אמור להסגר כבר משפתחו אותו ^^
זה ממש משעשע אותי ^_^