-
[QUOTE=The Saw;1039612][B][COLOR="Sienna"][U][SIZE="3"]KillerBee[/SIZE][/U]
אורסרינג מתחיל להתעצבן ואז ההילה שלו גדלה ואז הוא מייצר כדור ענקי ואז הוא שולח אותו לעבר האברוקים.
האברוקים נפגעים מהכדור הזה ואז נוצר פיצוץ ותוך כדי שאתה מוציא את לומבריי ואז הוא משתמש באגרוף קרח שמקפיא לכול הארבוקים את הזנב שלהם.
ואז אתה מוציא את קומבי והיא משתמש בבאג באז לא לפני שאורסרינג ולומבריי עוטמים את אוזניים.
המתקפה של קומבי פוגעת בכול הארבוקים והם מתעלפים מחוץ הארבוק הראשון שתקף.
האברוק שנשאר תוקף בניב רעל את קומבי ואת לומבריי, פוגע בהם והם נרעלים.אתה מחזיר אותם לפוקדורים שלהם.
ארבוק תוקף את אורסרינג בזנב ברזל.
מה תעשה? [/COLOR][/B][/QUOTE]
"אורסרינג לא!!!" אומר לאורסרינג וארוץ לעבר הארבוק הראשון שתקף 'הזנב שלו קפוא אז הוא כבד' אחשוב לעצמי ושתמש בזנב שלו כדי לקפוץ לו על הראש ואז אפוצץ לא את הראש באגרופים, אקפוץ מהראש שלו מתי שהוא מסוחרר "אורסרינג שוב פיצוץ ממוקד!"
-
[quote=The Saw;1039610][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מעודד את בלייזיקן ואז בלייזיקן אוגר לו כוח בגופו, קופץ ואז משתמש בציפור אמיצה על דיאלגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כוח אדיר עוטף את בלייזיקן ואז הוא עף לעבר דיאלגיה, פוגע בו ואז נוצר פיצוץ ענקי בגלל המתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בגלל הפיצוץ נוצר מלא עשן בזירה ואז אתה לא רואה כלום בזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה שומע כול מיני קולות מהצד של דיאלגיה ואז אתה שומע:"בלייזיקן לך לישון!"ואז שנעלם אתה רואה את בלייזיקן רדום אבל את דיאלגיה שרוט בגלל המתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה שולח לעבר בלייזיקן פלאש ברזל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה בלייזיקן תתעורר! אתה יכול לעשות את זה! קדימה! אני מאמין בך! קום והשתמש בצוות כפול ולאחר מכן בלהביור!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=The Saw;1038480]
[B][COLOR="Orange"][U][SIZE="3"]TheMasterBar[/SIZE][/U]
"תודה רבה אבל זה לא יעזור לך מה שקומבאסקין יעשה!"צועק קורי ואז קומבאסקין מסתובב לו וכך מתחמק מהאס האווירי של גלמיאו ואז שולח אליו להביור.
יוצא מפיו של קומבאסקין אש ענקית שפוגעת בגלמיאו ישירות ואז מעלפת אותו במהירות.
"אוי לא...תחזור גלמיאו!"אומר קורי ואז הוא מחזיר את גלמיאו לפוקדור שלו תוך כדי שהוא בא אליך.
"טוב ניצחת אז קח את תג היכולת!"מוסיף קורי ואז מגיש לך את תג היכולת [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/2fc3e94d9308eefe03f95707ff4df172.png[/IMG][/URL] .
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כל הכבוד קומבאסקין קבלנו את התג הראשון שלי, אנחנו צוות מעולה תודה קורי, נתראה בהמשך, קומבאסקקין חזור מגיעה לך מנוחה" אגיד אחזיר את קומבאסקין אקח את התג והצא מהמכון לכיווןם מרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלי
-
[quote=The Saw;1039376][B][COLOR=royalblue][U][SIZE=3]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]ספקטייל שולח עלי תער ענקיים לעבר ארידוס ולעבר נוקטאול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]סלאמנס לפי פקודתך משתמש בלהביור שמפורר את העלי תער של ספקטייל ופוגעים בנוקטאול ובארידוס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]בגלל שארידוס מסוג חרק הוא נפגע קשות ומתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]נוקטאול נפגע מהמתקפה אבל הוא מצליח להחזיר אותה ולפגוע בסקפטייל ולהעלף אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]האוגניק של ארידוס בורח אבל האוגניק של נוקטאול נשאר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשה? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen] [/COLOR][/B][/quote]
[B]"סאלמנס תשתמש עליו בזעם דרקון!" אני אומר לסאלמנס בנחישות,[/B]
[B]"תחסל אותו בנשיכה!, קדימה! בכל הכוח!" אני אומר לסאלמנס בחיוך ומכון לראות את תוצאות הקרב הזה.[/B]
-
[B][COLOR="RoyalBlue"][U][SIZE="3"]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U]
סלאמנס שולח זעם דרקון לעבר נוקטאול אבל נוקטאול מתחמק מהמתקפה בקלות בעזרת צוות כפול.
נוצר מלא נוקטאולים בזירה ואז כול הנוקטאלים שולחים על-חושי לעבר סלאמנס.
העל-חושי פוגע בסלאמנס ואז הוא עף לעבר העץ ונפגע ממנו קשות.
סלאמנס קם במהירות ומשתמש בנשיכה על כול הנוקטאולים אבל הוא מתבלבל בגלל כול הנוקטאולים.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"][U][SIZE="3"]TheMasterBar[/SIZE][/U]
אתה מחזיר את קומבאסקין ואז לוקח את התג במהירות כדי ללכת למרכז פוקימונים.
אחרי שאתה יוצא מהמכון אתה הולך למרכז הפוקימונים ואז אחרי כמה דקות אתה מגיע ומרפא את הפוקימונים שלך.
האחות ג'וי לוקחת ממך את הפוקדורים ואז היא מגישה לך פתק שכתוב אליו:"תבוא לעיר ג'ובילייף ברגל כדי לפגוש אותנו בבניין הפוקאץ'."
ואז אחרי כמה דקות האחות ג'וי מגישה לך את הפוקדורים.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DeepSkyBlue"][U][SIZE="3"]Kogarasumaru[/SIZE][/U]
אתה מעודד את בלייזיקן שהוא יתעורר אבל הוא לא מתעורר אלה יושן בחוזקה.
המתקפה של דיאלגיה פוגעת בבלייזיקן אבל זה נראה שהוא לא נפגע בכלל בגלל שהמתקפה היא מסוג ברזל.
"בלייזיקן!"נשמע הקול של בלייזיקן, בלייזיקן מייצר מלא כפילים ואז משתמש בלהביור שפוגע בדיאלגיה קשות.
דיאלגיה נופל על רגליו אבל לא מתעלף.
"זה לא הגיוני!"צועק דיאלגיה ואז הוא שולח משאבת הידרו לעבר בלייזיקן.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Sienna"][U][SIZE="3"]KillerBee[/SIZE][/U]
אתה לא יכול להרביץ לפוקימונים!
---------------
אתה מצווה על אורסרינג להשתמש בפיצוץ ממוקד ואז הוא שולח כדור ענקי לעבר ארבוק.
המתקפה נשלחת אבל אברוק שובר אותה בעזרת הזנב ברזל ופוגע באורסרינג קשות בבטן.
ארבוק שובר את הקרח שנמצא על גבו ואז שולח קרן על לעבר אורסרינג.יוצא מפיו של ארבוק קרן כתומה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1039751]
[B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מעודד את בלייזיקן שהוא יתעורר אבל הוא לא מתעורר אלה יושן בחוזקה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]המתקפה של דיאלגיה פוגעת בבלייזיקן אבל זה נראה שהוא לא נפגע בכלל בגלל שהמתקפה היא מסוג ברזל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"בלייזיקן!"נשמע הקול של בלייזיקן, בלייזיקן מייצר מלא כפילים ואז משתמש בלהביור שפוגע בדיאלגיה קשות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה נופל על רגליו אבל לא מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"זה לא הגיוני!"צועק דיאלגיה ואז הוא שולח משאבת הידרו לעבר בלייזיקן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"כל הכבוד בלייזיקן, אתה עושה זאת! עכשיו מיקוד אנרגיה והתפרצות בכל הכוח! קדימה!" אני מצווה עליו.
-
בלייזיקן משתמש במיקוד אנרגיה וכך מתחזק כול כך ואז שולח התפרצות לעבר המשאבת ההידרו של דיאלגיה.
יוצא מהגוף של בלייזיקן מטאורי אש שפוגעים במשאבת הידרו של דיאלגיה, הודפים אותם ואז פוגעים בדיאלגיה קשות.
דיאלגיה נפגע קשות מהמתקפה של בלייזיקן אבל הוא לא מתעלף אלה משתמש בפוטוסינטזה.
הגוף של דיאלגיה מתחיל לנצוץ ואז הוא נרפא לגמרי.
דיאלגיה שולח מכת ברק לעבר בלייזיקן התשוש.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1039765][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן משתמש במיקוד אנרגיה וכך מתחזק כול כך ואז שולח התפרצות לעבר המשאבת ההידרו של דיאלגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]יוצא מהגוף של בלייזיקן מטאורי אש שפוגעים במשאבת הידרו של דיאלגיה, הודפים אותם ואז פוגעים בדיאלגיה קשות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה נפגע קשות מהמתקפה של בלייזיקן אבל הוא לא מתעלף אלה משתמש בפוטוסינטזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]הגוף של דיאלגיה מתחיל לנצוץ ואז הוא נרפא לגמרי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה שולח מכת ברק לעבר בלייזיקן התשוש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"קדימה בלייזיקן אתה יכול להתחמק מההתקפה, קדימה! השתמש בצוות כפול כדי לחמוק ממכת הברק, ולאחר מכן רוץ אליו קדימה והשתמש באגרוף שמיים! אתה יכול להצליח!" אני מעודד אותו.
-
בלייזיקן משתמש בצוות כפול ובעזרת המתקפה הוא מתחמק ונוצר 20 כפילים שלו.
כולם משתמשים באגרוף שמיים לפי הפקודה שלך ופוגעים בראשו של דיאלגיה והוא צד כמה צעדים אחורה.
"זה עדיין לא הגיוני!"צועק דיאלגיה ואז הוא מוסיף:"עכשיו נשתמש במתקפה שרק אני יודע אותה!שאגת הזמן!"ואז דיאלגיה שואג וכך הכול נעלם.
אחרי כמה שניות אתה רואה את עצמך מול דיאלגיה שוב, בלי בלייזיקן ופרינפלאפ המעולף.
"חזרנו בזמן...מצטער אבל זה הקרב האחרון"אומר דיאלגיה בקשיחות תוך כדי שאתה מחזיר את פרינפלאפ לפוקדור שלו.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Saw;1039604][B][COLOR="DeepSkyBlue"]
[B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
איווי מעודכן
-------------
איווי מראה לך עם ראשו שהוא רוצה קרב נגד אנשים ואז הוא עולה על כתפיך לפני שאתה העלית אותו על כתפיך.
אתה נותן לפליים יד ואז מוציא שוב את הרקרוס החוצה, אומר לאיווי שמהיום קוראים לו פוקס ואז חושב בשביל הרקרוס.
אחרי כמה דקות הליכה אתה אומר להרקרוס שקוראים לו מהיום באגי והוא מתחיל לשמוח.
לאחר כמה דקות הליכה אתה רואה אישה עם סרט על החולצה שלה עם פרינפלאפ.
מה תעשה?
----------------------
[/QUOTE]
״שלום״ אגיד לה ״אני אייס, רוצה להלחם מולי?״
-
"שלום לך...כן אני רוצה קרב אבל אני אלחם עם פוקימון אחר"אומרת הילדה תוך כדי שהיא מחזירה את פרינפלאפ לפוקדור שלו.
"תיצא טיילו"אומרת הילדה בשקט ואז היא מוציאה פוקדור שיוצא ממנו טיילו חמוד.
"מי יהיה הפוקימון שלך?חזק או חלש או בינוני?"מוסיפה הילדה בשאלה.
מה תעשה?
-------------
[SPOILER][URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/3a0d7b263fb31772de4debc273e92dfe.png[/IMG][/URL][/SPOILER][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Saw;1039790][B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
"שלום לך...כן אני רוצה קרב אבל אני אלחם עם פוקימון אחר"אומרת הילדה תוך כדי שהיא מחזירה את פרינפלאפ לפוקדור שלו.
"תיצא טיילו"אומרת הילדה בשקט ואז היא מוציאה פוקדור שיוצא ממנו טיילו חמוד.
"מי יהיה הפוקימון שלך?חזק או חלש או בינוני?"מוסיפה הילדה בשאלה.
מה תעשה?
-------------
[SPOILER][URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/3a0d7b263fb31772de4debc273e92dfe.png[/IMG][/URL][/SPOILER][/COLOR][/B][/QUOTE]
״נחייה ונראה״ אענה לה ״צא פוקס!״
-
אתה מוציא את פוקס במהירות ואז פוקס יוצא באושר מהפוקדור שלו.
"וואו איזה פוקימון יפה אבל אני ראשונה בגלל שאני בת אז טיילו תשתמש בניקור לעבר איווי."אומרת הילדה ואז טיילו עף במהירות לעבר פוקס ומנקר אותו בחוזקה.
פוקס הולך קצת הצידה בכאב ואז הוא מחכה לתגובה שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1039785][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן משתמש בצוות כפול ובעזרת המתקפה הוא מתחמק ונוצר 20 כפילים שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]כולם משתמשים באגרוף שמיים לפי הפקודה שלך ופוגעים בראשו של דיאלגיה והוא צד כמה צעדים אחורה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"זה עדיין לא הגיוני!"צועק דיאלגיה ואז הוא מוסיף:"עכשיו נשתמש במתקפה שרק אני יודע אותה!שאגת הזמן!"ואז דיאלגיה שואג וכך הכול נעלם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אחרי כמה שניות אתה רואה את עצמך מול דיאלגיה שוב, בלי בלייזיקן ופרינפלאפ המעולף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"חזרנו בזמן...מצטער אבל זה הקרב האחרון"אומר דיאלגיה בקשיחות תוך כדי שאתה מחזיר את פרינפלאפ לפוקדור שלו.[/COLOR][/B]
"חזרנו בזמן? אז זה אומר שבלייזיקן עכשיו בריא ב100%... זה לא יקל עליך!" אני אומר לו ומוציא החוצה שוב את בלייזיקן לאחר שאני משיב את פרינפלאפ לפוכדור שלו "בלייזיקן אני יודע עכשיו בוודאות שאתה תנצח אותו, אז בוא נעשה את זה!" אני אומר לו "השתמש במיקוד אנרגיה, ולאחר מכן רוץ קדימה ותשתמש בציפור אמיצה! קדימה!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=The Saw;1039795][B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
אתה מוציא את פוקס במהירות ואז פוקס יוצא באושר מהפוקדור שלו.
"וואו איזה פוקימון יפה אבל אני ראשונה בגלל שאני בת אז טיילו תשתמש בניקור לעבר איווי."אומרת הילדה ואז טיילו עף במהירות לעבר פוקס ומנקר אותו בחוזקה.
פוקס הולך קצת הצידה בכאב ואז הוא מחכה לתגובה שלך.
קוראים למתקפה לא עזרת יד אלא יד עוזרת, תתקן בדף הראשי אם בא לך..
---
״תשתמש במכת זנב!״ אורה לפוקס
-
תיקנתי :wink:
ומכת זנב זה Tail Whip...
-----------------
איווי משתמש במכת זנב וכך הוא קופץ ומוריד לטיילו את הביטחון להילחם.
"אוי לא טיילו תשתמש במכת כנף"אומרת הילדה ואז טיילו עף במהירות לעבר איווי עם הכנף שלו.
טיילו פוגע באיווי אבל איווי עדיין עומד מהמתקפה ומחכה לפקודה שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
"יכול שזה יקל אלי ויכול להיות שלא..."אומר דיאלגיה ואז אתה מוציא את בלייזיקן.
"השתמש במיקוד אנרגיה, ולאחר מכן רוץ קדימה ותשתמש בציפור אמיצה!"אתה אומר לבלייזיקן ואז בלייזיקן אוגר כוח ועולה לו הביטחון והכוח.
לאחר מכן בלייזיקן משתמש בציפור אמיצה, פוגע בדיאלגיה אבל דיאלגיה מצליח לתפוס אותו בעזרת פיו ואז מעיף אותו לאדמה.
בלייזיקן עף לאדמה אבל פתאום הרגל לו הופכת להיות באש והוא נופל על הרגל הזאת בריא ושלם.יתכן שבלייזיקן למד רגל אש!
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Saw;1039813][B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
תיקנתי :wink:
ומכת זנב זה Tail Whip...
-----------------
איווי משתמש במכת זנב וכך הוא קופץ ומוריד לטיילו את הביטחון להילחם.
"אוי לא טיילו תשתמש במכת כנף"אומרת הילדה ואז טיילו עף במהירות לעבר איווי עם הכנף שלו.
טיילו פוגע באיווי אבל איווי עדיין עומד מהמתקפה ומחכה לפקודה שלך.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
לא הערתי כלום על המכת זנב
---
״תשתמש במתקפת חול בעודך באוויר״ אורה לפוקס
-
אני יודע...
רציתי שתדע...
------------------------
פוקס נופל על רגליו בעודו על האדמה ואז שטיילו מתקרב אליו הוא שולח חול לעברו של טיילו.
טיילו נפגע מהמתקפה ומסתנוור ובגלל זה הוא עף לצד השני ונפגע בעץ הקרוב.
טיילו נופל על האדמה לא מעולף אלה תשוש ופוקס גם תשוש.
"תסיים את הקרב בניקור."אומרת הילדה ואז טיילו חוזר לעוף והוא עף במהירות עם המקור שלו לעבר פוקס.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1039813][B][COLOR=darkgreen][U][SIZE=3]DarkTiger[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"יכול שזה יקל אלי ויכול להיות שלא..."אומר דיאלגיה ואז אתה מוציא את בלייזיקן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"השתמש במיקוד אנרגיה, ולאחר מכן רוץ קדימה ותשתמש בציפור אמיצה!"אתה אומר לבלייזיקן ואז בלייזיקן אוגר כוח ועולה לו הביטחון והכוח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]לאחר מכן בלייזיקן משתמש בציפור אמיצה, פוגע בדיאלגיה אבל דיאלגיה מצליח לתפוס אותו בעזרת פיו ואז מעיף אותו לאדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]בלייזיקן עף לאדמה אבל פתאום הרגל לו הופכת להיות באש והוא נופל על הרגל הזאת בריא ושלם.יתכן שבלייזיקן למד רגל אש![/COLOR][/B]
*בעיטת אש
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"זה יהיה שילוב מעניין" אני אומר בחיוך "בסדר בלייזיקן, רוץ קדימה מסביבות תוך כדי שאתה מכה בקרקע עם בעיטת האש, תיצור מעגל אש מסביבו! לאחר מכן, הוא בטח ינסה לכבות את זה אז תפתיע אותו עם אגרוף שמיים!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=The Saw;1039823][B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
אני יודע...
רציתי שתדע...
------------------------
פוקס נופל על רגליו בעודו על האדמה ואז שטיילו מתקרב אליו הוא שולח חול לעברו של טיילו.
טיילו נפגע מהמתקפה ומסתנוור ובגלל זה הוא עף לצד השני ונפגע בעץ הקרוב.
טיילו נופל על האדמה לא מעולף אלה תשוש ופוקס גם תשוש.
"תסיים את הקרב בניקור."אומרת הילדה ואז טיילו חוזר לעוף והוא עף במהירות עם המקור שלו לעבר פוקס.
אני מחכה שטיילו יהיה ממש קרוב אל פוקס ואורה לו ״תתקופף ותתגלגל מתחתיו כדי לחמוק מהמתקפה!״
כשטיילו ייתרסק על הרצפה אורה לפוקס ״תשתמש בדחיפה!״
-
[quote=The Saw;1039751][B][COLOR=royalblue][U][SIZE=3]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]סלאמנס שולח זעם דרקון לעבר נוקטאול אבל נוקטאול מתחמק מהמתקפה בקלות בעזרת צוות כפול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]נוצר מלא נוקטאולים בזירה ואז כול הנוקטאלים שולחים על-חושי לעבר סלאמנס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]העל-חושי פוגע בסלאמנס ואז הוא עף לעבר העץ ונפגע ממנו קשות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]סלאמנס קם במהירות ומשתמש בנשיכה על כול הנוקטאולים אבל הוא מתבלבל בגלל כול הנוקטאולים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue][/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"סאלמנס! מה זה הפאדיחות האלה?! תחסל את הקרב הזה בעזרת נשיכה אחת אחרונה!" אני אומר לסאלמנס בנחישות.[/B]
-
[QUOTE]KillerBee
אתה לא יכול להרביץ לפוקימונים!
---------------
אתה מצווה על אורסרינג להשתמש בפיצוץ ממוקד ואז הוא שולח כדור ענקי לעבר ארבוק.
המתקפה נשלחת אבל אברוק שובר אותה בעזרת הזנב ברזל ופוגע באורסרינג קשות בבטן.
ארבוק שובר את הקרח שנמצא על גבו ואז שולח קרן על לעבר אורסרינג.יוצא מפיו של ארבוק קרן כתומה.
מה תעשה?[/QUOTE]
אוף...
-------
'יופי קרן על' אחשוב לעצמי בשמחה "תחמוק בעזרת מתקפה מהירה ואז חסל אותו עם אגרוף אש שהוא לא יכול לזוז!"
-
נשיכה לא תעזור בקרב הזה...
------------------
סלאמנס משתמש בשניכה אבל נוקטאול מתחמק ממנה בקלות ואז תוקף את סלאמנס בניקור.
המקור של נוקטאול גודל והוא עף לעבר סלאמנס ופוגע בו קשות אבל לא מעלף אותו.
סלאמנס נהיה תשוש ונוקטאול לא תשוש מכול המתקפות.
"תסיים את הקרב הזה באס אווירי!"צועק אוגניק ואז נוקטאול תוקף באס אווירי את סלאמנס במהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
אתה מחכה לטיילו שיהיה קרוב לפוקס.טיילו מרחק מטר מפוקס ואז אתה פוקד על פוקס להתכופף ואז להתגלגל.
פוקס מתכופף בזמן אז מתגלגל הצידה וכך ניצל מהמתקפה.
טיילו עף לעבר העץ ופוגע בו בעזרת ניקור והמקור שלו נתקע בתוך העץ.
פוקס מנצל את המצב בכך שהוא משתמש בדחיפה, פוגע בטיילו ומעלף אותו.
"תחזור טיילו היית מצוין"אומרת הילדה ואז הולכת משם לאט לאט...
מה תעשה?[/COLOR][/B]
אסור להתבלבל?!
--------------------
בלייזיקן משתמש בבעיטת אש על האדמה ומייצר עיגול אש בגלל המתקפה.
דיאלגיה משתמש באקדח מים כדי לכבות את המעגל ופתאום בלייזיקן תוקף אותו באגרוף שמיים ופוגע בו בראש.
דיאלגיה נפגע קשות מהמתקפה אבל הוא לא מתעלף.
"איך?זה לא הגיוני שוב!!!"צועק דיאלגיה ברוב הכעס ופתאום יוצא מהאדמה גייזרים שפוגעים בבלייזיקן והוא באוויר וגם משותק בגללם.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
אוסרינג משתמש במתקפה מהירה וכך מתחמק מהקרן על ואז תוקף אותו באגרוף אש.
האגרוף של אורסרינג הופך להיות באש ואז הוא פוגע באברוק והוא מתעלף.
אורסרינג מרוב אושר בגלל שהוא ניצח את אברוק.
אורסרינג מסמן לך שאתה יכול לתפוס אותו אם אתה רוצה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE]KillerBee
אוסרינג משתמש במתקפה מהירה וכך מתחמק מהקרן על ואז תוקף אותו באגרוף אש.
האגרוף של אורסרינג הופך להיות באש ואז הוא פוגע באברוק והוא מתעלף.
אורסרינג מרוב אושר בגלל שהוא ניצח את אברוק.
אורסרינג מסמן לך שאתה יכול לתפוס אותו אם אתה רוצה.
מה תעשה?[/QUOTE]
"יופי פוקימון זוהר!" אומר ואזרוק פוקדור על ארבוק "תודה אורסרינג ידידי אומר ואחבק את הדוב הענקי שעומד לידי"
-
אתה מודה לאורסרינג שהוא נותן לך לתפוס את ארבוק הזוהר ואז אתה זורק אליו פוקדור ריק.
פתאום ארבוק מעולף קם, פוגע בפוקדור בניב רעל ושובר אותו לגמרי.
האברוק שקם לו אומר:"אר...ארבוק!"ופתאום אתה רואה את כול הארבוקים נעלמים לך.
אורסרינג מתחיל להתאכזב ואז הולך כמה צעדים אחורה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Saw;1039902][B][COLOR="Sienna"][U][SIZE="3"]KillerBee[/SIZE][/U]
אתה מודה לאורסרינג שהוא נותן לך לתפוס את ארבוק הזוהר ואז אתה זורק אליו פוקדור ריק.
פתאום ארבוק מעולף קם, פוגע בפוקדור בניב רעל ושובר אותו לגמרי.
האברוק שקם לו אומר:"אר...ארבוק!"ופתאום אתה רואה את כול הארבוקים נעלמים לך.
אורסרינג מתחיל להתאכזב ואז הולך כמה צעדים אחורה.
"לא!" אצעק לשמיים בזעם "אורסרינג זאת לא אשמתך אתה נלחמת באומץ זה הארבוקים הרמאים האלה!" אומר לאורסרינג "עכשיו בוא נלך אני רוצה להגיע היום לצוות" אומר ואתחיל לצאת מהמערה
-
אתה הולך עם אורסרינג לחוץ המערה ואחרי כמה דקות אתה יוצא עם אורסרינג לתוך העיר אורבורג.
אתה רואה עם אורסרינג מרכז פוקימונים, חנות למאמנים ואת המכון של העיר אורבורג!
אתה ממשיך להסתובב ולבדוק פרטים על העיר ואז אתה רואה שעל המכון כתוב:"מכון הנורמל מנהל אותו מנהיג המכון קורי"
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=The Saw;1039908][B][COLOR="Sienna"][U][SIZE="3"]KillerBee[/SIZE][/U]
אתה הולך עם אורסרינג לחוץ המערה ואחרי כמה דקות אתה יוצא עם אורסרינג לתוך העיר אורבורג.
אתה רואה עם אורסרינג מרכז פוקימונים, חנות למאמנים ואת המכון של העיר אורבורג!
אתה ממשיך להסתובב ולבדוק פרטים על העיר ואז אתה רואה שעל המכון כתוב:"מכון הנורמל מנהל אותו מנהיג המכון קורי"
אני הולך לרפא את הפוקימונים שלי 'אורסרינג יהיה טוב במכון הזה, יש לו מכות לחימה רבות והוא מכיר הייטב את סוג הנורמאל' אחשוב לעצמי ואצא ממרכז הפוקימונים "אתה מוכן לקרב המכון הראשון שלך אורסרינג?" אשאל אותו ואתקדם למכון
-
[QUOTE]⎈YamiYugi⎈
אתה עונד את הפוקאץ' ואז הולך לעבר יער אטרנה.
אתה הולך לדרכך ואז מגיע לדרך 204 ואז אתה רואה אישה זקנה עם מקל ענקי .
"אני בורמה ואני שומרת על דרך 204...פעם הייתי מנהיגת מכון בעיר אטרנה אבל פרשתי...בשביל לעבור את הדרך תצטרך להילחם נגדי טוב?"אומרת לך בורמה.
"צא קדברה!"צועקת בורמה ואז מוציאה פוקדור בצבע אדום שיוצא ממנו קדברה .
מה תעשה?[/QUOTE]
"טוב, קדימה מונפרנו!" אומר ואוציא את מונפרנו.
לאחר מכן אומר לו:"קדימה מונפרנו-תשתמש באגרוף מאך!"
-
[B][COLOR="Red"][U][SIZE="3"]⎈YamiYugi⎈[/SIZE][/U]
אתה מוציא את מונפרנו החוצה ופוקד אליו להשתמש באגרוף מאך.
מונפרנו יוצא החוצה ומשתמש באגרוף מאך לעבר קדברה אבל קדברה משתמש בעל-חושי שמעיף אותו הצידה.
מונפרנו נפגע קשות מהמתקפה בגלל שהוא לחימה.
"למה בחרת את מונפרנו?או לחימה וקדברה הוא על-חושי אבל לא משנה כי קדברה הולך לחסל את מונפרנו!"צועקת בורמה ואז מוסיפה:"קדברה תשתמש בהיפנוזה ואז בכדור צל!".
קדברה קופץ ואז שולח עיגולים בצבע ורוד שפוגעים במונפרנו ומרדימים אותו.קדברה שולח כדור בצבע אפור לעבר מונפרנו.
מה תעשה? [/COLOR][/B]
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימוניעם שלך בעזרת האחות ג'וי.
האחות ג'וי לוקחת את הפוקדורים, מרפא אותם ואז מגישה לך את כול הפוקדורים.
אתה יוצא מהמרכז תוך כדי שאתה מוציא את אורסרינג ושואל אותו עם הוא רוצה להילחם.
אורסרינג מראה לך עם הראש שהוא לא רוצה להילחם עכשיו, הוא רוצה לנוח ואז הוא חוזר לפוקדור שלו במהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1039900][B][COLOR=royalblue][U][SIZE=3]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]נשיכה לא תעזור בקרב הזה...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]סלאמנס משתמש בשניכה אבל נוקטאול מתחמק ממנה בקלות ואז תוקף את סלאמנס בניקור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]המקור של נוקטאול גודל והוא עף לעבר סלאמנס ופוגע בו קשות אבל לא מעלף אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]סלאמנס נהיה תשוש ונוקטאול לא תשוש מכול המתקפות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"תסיים את הקרב הזה באס אווירי!"צועק אוגניק ואז נוקטאול תוקף באס אווירי את סלאמנס במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"סאלמנס תתחמק ותשתמש בזעם דרקון! תנסה לעשות את זה כשהוא אהיה קרוב אליך! ככה הוא יפגע יותר חזק! תגמור את הקרב הזה בלהביור!" אני אומר לסאלמנס וחיוך עולה על פני.[/B]
-
[QUOTE]KillerBee
אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימוניעם שלך בעזרת האחות ג'וי.
האחות ג'וי לוקחת את הפוקדורים, מרפא אותם ואז מגישה לך את כול הפוקדורים.
אתה יוצא מהמרכז תוך כדי שאתה מוציא את אורסרינג ושואל אותו עם הוא רוצה להילחם.
אורסרינג מראה לך עם הראש שהוא לא רוצה להילחם עכשיו, הוא רוצה לנוח ואז הוא חוזר לפוקדור שלו במהירות.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני הולך למכון
-
אתה לא יכול לעשות את הקרב הזה עכשיו...
אתה חייב ללכת למכון קודם!
תגיב מחדש![/COLOR][/B]
סלאמנס מתחמק בקושי ותוקף את נוקטאול בזעם דרקון שעוטף את נוקטאול.
אחרי זה הוא שולח להביור ששורף את נוקטאול וגם את הזעם דרקון וכך נוקטאול נופל על האדמה, מעולף.
"תחזור נוקטאול אנחנו נתראה!"צועק אוגניק ואז הוא מחזיר את נוקטאול לפוקדור שלו ואז בורח משם.
"דרינג דרינג"אתה שומע מהכיס שלך ואתה מבין שמתקשרים אליך.
אתה עונה לשיחה ואז אתה שומע את קולו של הפרופסור:"שלום טוני יש לי הפתעה בשבילך רק תגיע לעיר סנדג'ם"ואז הוא מנתק.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1039900][B][COLOR=darkgreen][U][SIZE=3]DarkTiger[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מחכה לטיילו שיהיה קרוב לפוקס.טיילו מרחק מטר מפוקס ואז אתה פוקד על פוקס להתכופף ואז להתגלגל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]פוקס מתכופף בזמן אז מתגלגל הצידה וכך ניצל מהמתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]טיילו עף לעבר העץ ופוגע בו בעזרת ניקור והמקור שלו נתקע בתוך העץ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]פוקס מנצל את המצב בכך שהוא משתמש בדחיפה, פוגע בטיילו ומעלף אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"תחזור טיילו היית מצוין"אומרת הילדה ואז הולכת משם לאט לאט...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"תודה על הקרב המעולה" אצעק אליה, אלך לרפא את פוקס ואז אבדוק מה האטרקציות במקום שאני נמצא בו.
-
"תודה גם לך!"היא צועקת ואז היא נעלמת מטווח הראייה שלך.
אתה הולך עם פוקס למרכז הפוקימונים שבעיר פלוארמה ואחרי כמה דקות אתה מגיע לשם.
אתה נכנס למרכז הפוקימונים, מרפא את פוקס ואז הולך שוב למקום שהיית בו.
אתה רואה שולט שכתוב אליו:"יער אטרנה"ועוד שלט שליד אגם וכתוב שם:"האגם השקט"
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1039991][B][COLOR=darkgreen][U][SIZE=3]DarkTiger[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"תודה גם לך!"היא צועקת ואז היא נעלמת מטווח הראייה שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה הולך עם פוקס למרכז הפוקימונים שבעיר פלוארמה ואחרי כמה דקות אתה מגיע לשם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה נכנס למרכז הפוקימונים, מרפא את פוקס ואז הולך שוב למקום שהיית בו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה רואה שולט שכתוב אליו:"יער אטרנה"ועוד שלט שליד אגם וכתוב שם:"האגם השקט"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"לאן אתם רוצים ללכת?" אשאל את פוקס, באגי ופליים
-
הם בפוקדורים שלהם...
----------------
אתה מוציא את פוקס, פליים ואת באגי ושואל אותם לאן הם רוצים ללכת.
פוקס מסמן לך שהוא רוצה ללכת לאגם השקט, פליים ליער אטרנה ולבאגי לא אכפת לאן.
אתה רואה את פוקס הולך לאגם ומתחיל לשתות ממנו קצת מים ופוקס הולך לו לאט ליער.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1039985]
[B][COLOR=sienna][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue][U][SIZE=3]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]סלאמנס מתחמק בקושי ותוקף את נוקטאול בזעם דרקון שעוטף את נוקטאול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אחרי זה הוא שולח להביור ששורף את נוקטאול וגם את הזעם דרקון וכך נוקטאול נופל על האדמה, מעולף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"תחזור נוקטאול אנחנו נתראה!"צועק אוגניק ואז הוא מחזיר את נוקטאול לפוקדור שלו ואז בורח משם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"דרינג דרינג"אתה שומע מהכיס שלך ואתה מבין שמתקשרים אליך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה עונה לשיחה ואז אתה שומע את קולו של הפרופסור:"שלום טוני יש לי הפתעה בשבילך רק תגיע לעיר סנדג'ם"ואז הוא מנתק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
[B]"סאלמנס! אני מקווה שיש לך עוד כוח" אני אומר תוך כדאי שאני מנתק את השיחה,[/B]
[B]'מעניין מה יש לפרופסור להראות לי' אני חושב תוך כדי דאני קופץ על הגב של סאלמנס,[/B]
[B]" סאלמנס! תעוף לעיר סנדג'ם!" אני מצווה על סאלמנס.[/B]
-
אתה עולה על סלמאנס תוך כדי שאתה מנתק את השיחה של הפרופסור ואומר לו לטוס לעיר סנדג'ם.
אתה חושב על מה הפרופסור רוצה להראות לך ואז סלאמנס אומר בשאלה:"סלמאנס?סלמאנס..." ואז אתה שומע קול:"סלאמנס לא מבין מה זה העיר סנדג'ם".
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE]KillerBee
אתה לא יכול לעשות את הקרב הזה עכשיו...
אתה חייב ללכת למכון קודם!
תגיב מחדש![/QUOTE]
אני הולך למכון ופותח את דלת המכון