-
[B][CENTER]עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.
דבר נוסף שאני רוצה לציין זה כשאני מגיב לדוגמא [I]הראקרוס משתמש בנגיחה ופוצע את לפרס קשה[/I] אל תכתבו: [I]אני אומר ללפרס שתתחמק[/I], זה קצת סותר את מה שרשמתי לכם...
~~~
מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם, פרופסור אוק, צוות רוקט, אופל.
משתתפים שענו: קודאק (9 נקודות), ניב (6 נקודות), תומר (9 נקודות), תמיר (6 נקודות), עמית (2 נקודות), נועם (6 נקודות), סיגל (3 נקודות). הנקודות עודכנו בלוח הניקוד.
- קבוצה אדומה: 18 -
- קבוצה ירוקה: 14 -
- קבוצה כחולה: 16 -
כעת נעבור לשאלות על השחקנים עצמם! לא תהיה לשחקן אשר עליו נשאלת שאלה לענות עליה.
יהיו עשר שאלות שכל אחת מהן שווה נק', ועד חצות (בין יום א' ל-ב') כולכם תצטרכו לשלוח לי את התשובות לפרטי.
השחקנים יזכו את הקבוצות שלהם במספר נקודות בין 0-10 לפי מס' התשובות הנכונות. כולם יכולים לצבור פה נקודות!
השאלות (יש לשלוח את התשובות לפרטי בלבד!!!):
1. מהו הכינוי הקודם של דוד? (לדוד אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה ירוקה)
2. מה הכינוי של השחקן אותו החליף תמיר? (לתמיר אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה כחולה)
3. מה קרה לשחקן אותו מחליף ברנדון? (לברנדון אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה אדומה)
4. סדרו את השחקנים מ-1 עד 9 ע"פי סדר הרשמתם המקורי.
5. מהי המתקפה הראשונה שנלמדה במשחק, איזה פוקימון למד אותה ולמי הוא שייך?
6. איזה פוקימון היה הראשון שהוזכר במשחק כולו?
7. מה היה שמו של הפרטנר של סוכן רוקט 962 אותו פגש תומר ביער וירידיאן?
8. מי פתר את השלמת המילים הרביעית?
9. מה היה הכינוי הקודם של השה"מ (אנוכי)?
10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.[/CENTER]
תומר;[/B]
[I]הקוצים הפריעו לו... האפקט הוא שכל פעם שפוקימון זז הקוצים מכאיבים לו. כולל אם הוא יצא מהפוכדור.[/I]
~~~
קורפיש משתמש בבועות ומעיף ממנו את שלדר ששריונו מתמלא בבועות גדולות.
אחיזת הצבת נמשכת, והוא מוחץ את שלדר יותר חזק עד שהשריון שלו נסגר ולשונו נמחצת. הוא צווח.
שלדר פותח את שריונו לאחר מאמץ, ומעיף מעילו את קורפיש שנוחת על הקוצים. הוא זוהר באור ירקרק וכששלדר שולח רסיסי קרח הם לא פוגעים בו.
[B]נועם;[/B]
אתה מוציא את אייביזור והוא הולך לצידך במהירות לאורך המבוך.
אתה פונה פעמיים שמאלה ופעם אחת ימינה, ומגיע למבוי סתום. אתה מרגיש רעידה קלה בקרקע.
אתה רואה שמן הקרקע במצמץ פוקימון אדמה חום עם אף עגול.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/50a.png[/IMG]
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1065066][B][CENTER]
[B]ברנדון;[/B]
ונונאט שולח ארס הלם, הפעם לעבר רטטה, וגורם לאדים לעלות ממנו. פוקימון העכבר צווח בכאב, ורץ לעבר ונונאט.
הוא משתמש בניב על (Hyper Fang) וונונאט נפצע קשות. בינתיים, צ'ארמנדר שולח רשף להבות בצבע טורקיז ופוגע בבלספראוט.
פוקימון הפרח שולח מפיו ארס הלם כמו ונונאט, וגורם לצ'ארמנדר להיות מורעל.
[/QUOTE]
"זה לא טוב! אני לא אוכל לתת לצ'רמנדר להילחם בכאבים! חזור!" אומר ואחזיר אותו לפוכדור שלו.
"פיקאצ'ו תחליפי אותו! תשתמשי בגל הלם על בלאספורט ואז מכת ברק! את תצליחי!" אעודד אותה
"ונונאט! תשתמש בבילבול ותטיח את רטטה ברצפה! לאחר מכן על קולי!" אומר לו
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1065013]
[B]דוד;[/B]
[I]סורי.[/I]
~~~
אייביזור מתעצבן בדיוק כמוך ושולח זוג גפנים, באחת הוא מצליף בפוקימון האדמה ובשנייה בעטלף.
העטלף נושך את הגפן ומכאיב לאייביזור, שואב ממנו אנרגיה. (Leech Life)
לעומתו, פוקימון האדמה נפצע קשות.[/QUOTE]
"אייביזור" אני נבהל "אתה בסדר?".'נחזיר לו בדרך שלו' אני חושב "תשתמש בעלוקת זרע".אני מוציא את הפוקדור של פיקאצ'ו "תהיה מוכן" אני לוחש לו וזורק את הפוקדור "צא עכשיו ותשתמש במכת ברק". לבסוף אני פונה אל איש הצוות-רוקט ואומר לו "אם תספיק לפני שתתחשמל, תסביר לי מה אתה רוצה".
-
[quote=Lord Voldemort;1065066]
[B]ניב;[/B]
אתה מתלהב מאייביזור החדש ומפלאפי המפותחת, ומוציא את פוליוואג ומיים ג'וניור מהפוכדורים שלהם.
הם משחקים שלושתם ביחד לאחר שפלאפי ואייביזור מתאוששים, ונראה שהם נהנים.
אייביזור ופלאפי מסתדרים, למרות הקרב.[/quote]
תגיד יש לי שאלה, יכול ליהיות שיהיה לילה ואני אלון איפה שהוא? וגם שיהיו פוקימונים שנפוצים בלילה?
ויש לי אוכל לתת להם?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אשב תחת עץ ואשען על הגזע שלו, אביט בהם באנחה ואמלמל בלחש "כיף להירגע קצת.."
ואז אביט בהם ואחשוב 'נראה שכולם נהנים ומסתדרים טוב עם פלאפי, אולי הוא מתאים לצוות!'
אחפש להם פירות ואוכל בין השיחים והעצים ואקרא להם לאכול, בזמן הארוחה אשאל את פלאפי בחיוך רחב "תגיד פלאפי, תרצה להצטרף אלי וליהיות חלק מהצוות שלי?"
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1065083]תומר;[/B]
[I]הקוצים הפריעו לו... האפקט הוא שכל פעם שפוקימון זז הקוצים מכאיבים לו. כולל אם הוא יצא מהפוכדור.[/I]
~~~
קורפיש משתמש בבועות ומעיף ממנו את שלדר ששריונו מתמלא בבועות גדולות.
אחיזת הצבת נמשכת, והוא מוחץ את שלדר יותר חזק עד שהשריון שלו נסגר ולשונו נמחצת. הוא צווח.
שלדר פותח את שריונו לאחר מאמץ, ומעיף מעילו את קורפיש שנוחת על הקוצים. הוא זוהר באור ירקרק וכששלדר שולח רסיסי קרח הם לא פוגעים בו.
[/QUOTE]
"קרופיש תשתמש בבועות בכול הכוח ואז תתקוף בכול הכוח באחיזת צבת! אתה מסוגל!" אגיד לקורפיש ואצפה במעשיו.
-
[quote]אתה מוציא את אייביזור והוא הולך לצידך במהירות לאורך המבוך.
אתה פונה פעמיים שמאלה ופעם אחת ימינה, ומגיע למבוי סתום. אתה מרגיש רעידה קלה בקרקע.
אתה רואה שמן הקרקע במצמץ פוקימון אדמה חום עם אף עגול.[/quote]
אני שם לב שאיוויזור מנסה להוציא את הפוקדקס מכיסי.אני מכניס את הפוקדקס יותר עמוק לכיס ואומר:"זה בסדר איוויזור,אני מכיר את הפוקימון הזה,זה דיגלט.אבל איוויזור אני מכיר אותך.כמה עלי תער ואנחנו גומרים אותו.אז איוויזור תשתמש בעלי תער לכיוון דיגלט!"
-
[B][CENTER]עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.
דבר נוסף שאני רוצה לציין זה כשאני מגיב לדוגמא [I]הראקרוס משתמש בנגיחה ופוצע את לפרס קשה[/I] אל תכתבו: [I]אני אומר ללפרס שתתחמק[/I], זה קצת סותר את מה שרשמתי לכם...
~~~
מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם, פרופסור אוק, צוות רוקט, אופל.
משתתפים שענו: קודאק (9 נקודות), ניב (6 נקודות), תומר (9 נקודות), תמיר (6 נקודות), עמית (2 נקודות), נועם (6 נקודות), סיגל (3 נקודות). הנקודות עודכנו בלוח הניקוד.
כעת נעבור לשאלות על השחקנים עצמם! לא תהיה לשחקן אשר עליו נשאלת שאלה לענות עליה.
יהיו עשר שאלות שכל אחת מהן שווה נק', ועד חצות (בין יום א' ל-ב') כולכם תצטרכו לשלוח לי את התשובות לפרטי.
השחקנים יזכו את הקבוצות שלהם במספר נקודות בין 0-10 לפי מס' התשובות הנכונות. כולם יכולים לצבור פה נקודות!
השאלות (יש לשלוח את התשובות לפרטי בלבד!!!):
2. מה הכינוי של השחקן אותו החליף תמיר? (לתמיר אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה כחולה)
3. מה קרה לשחקן אותו מחליף ברנדון? (לברנדון אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה אדומה)
10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.[/CENTER]
ברנדון;[/B]
אתה מסרב לתת לצ'ארמנדר לסבול, ומחזיר אותו לפוכדור. פיקאצ'ו מחליפה אותו.
הייא שולחת בזריזות גל הלם לעבר בלספראוט והוא משתתק; מיד לאחר מכן היא פוגעת בו במכת ברק שהיא טוענת בלחייה האדומות.
ונונאט בינתיים משתמש בבלבול על רטטה ומעיף אותו באוויר. כשהוא מתמש בעל קולי, גם בלספראוט ופיקאצ'ו מתבלבלים.
רטטה משתמש בניב על על בלספראוט.
[B]דוד;[/B]
"אני רוצה את הפוקימונים שלך" הוא אומר בקול רשע, ופיקאצ'ו שיוצא מן הפוכדור מחשמל אותו.
להפתעתך, האיש רק צוחק. "זו חליפה מבודדת חשמל ואש!" הוא אומר בחיוך זדוני. אייביזור משתמש בעלוקת זרע.
גפנים עוטפים את סאנדשרו וגורמים לאייביזור לספוג אנרגיה רבה מגופו. פיקאצ'ו משתמש במכת ברק גם על זובאט.
שני הפוקימונים משיבים בנשיכה ועוקץ רעל.
[B]ניב;[/B]
[I]עוד לא היה לך לילה? לכולם כבר היה...[/I]
~~~
אתה מאכיל אותם בפירות וצופה בהם בהנאה, שמח שהם מסתדרים.
פלאפי מתקרב אליך, ומהנהן בחיוך מתוק. אתה שולף מכיסך פוכדור ריק ולוכד את פלאפי.
לאחר שהפוכדור נסגר הוא מתנדנד ומיד נעצר. ברכותיי, לכדת פלאפי!
אתה מבחין שהשמש כבר כמעט נעלמת, והלילה מתקרב.
[B]תומר;[/B]
קורפיש משתמש בבועות במאמצים רבים, ומשתמש באחיזת צבת פעם נוספת.
לפתע, השריון של שלדר נסדק והוא נופל על הקוצים הרעילים, מעולף. הוא מוחזר לפוכדור.
"ניצחת..." אומר דיפ בהפתעה. "ברכותיי!" הוא אומר ולוחץ את ידך. "היית יריב ראוי, היה קרב ממש טו-"
לפתע, החכה של דיפ שטבולה במים מתחילה לרעוד. הוא מגלגל את הרולר והחוט נמשך, כשלפתע הורסי קטן נמשהך החוצה.
"תוכל לעזור לי לעלף אותו?" שואל דיפ. "הייתי רוצה ללכוד אותו, אבל שלדר קווילפיש וגולדין כבר התעלפו..."
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/41.png[/IMG]
[B]נועם;[/B]
[I]התפקיד שלך הוא לכתוב מה אתה עושה, תשתדל לא לכתוב איך אייביזור או ג'סיקה מגיבים.[/I]
~~~
אייביזור נעמד מול דיגלט בחיוך, ושולח מספר עלי תער, שכעת הם גדולים יותר משל בלבאזור.
הוא פוגע בדיגלט בחוזקה, ודיגלט ממהר להיכנס אל האדמה. הוא נעלם לכמה שניות, ומופיע שוב מתחת לאייביזור.
הוא נוגח בו בחוזקה, ואייביזור עף באוויר.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1065152][B]תומר;[/B]
לפתע, השריון של שלדר נסדק והוא נופל על הקוצים הרעילים, מעולף. הוא מוחזר לפוכדור.
"ניצחת..." אומר דיפ בהפתעה. "ברכותיי!" הוא אומר ולוחץ את ידך. "היית יריב ראוי, היה קרב ממש טו-"
לפתע, החכה של דיפ שטבולה במים מתחילה לרעוד. הוא מגלגל את הרולר והחוט נמשך, כשלפתע הורסי קטן נמשהך החוצה.
"תוכל לעזור לי לעלף אותו?" שואל דיפ. "הייתי רוצה ללכוד אותו, אבל שלדר קווילפיש וגולדין כבר התעלפו..."
[/QUOTE]
למה זובאט?
-------------------------
"כן אני אעזור לך, בתנאי אחד! תעזור לי לפתח את קורפיש אוקיי?" אגיד לדייג תוך כדי שאני מחזיר את קורפיש לפוקדור שלו ומוציא את צ'ארמיליון.
"צ'ארמיליון תשתמש בשריטה ואז בזעם דרקון לעבר ההורסי הזה!" אגיד לצ'ארמיליון בשמחה.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1065152]
[B]דוד;[/B]
"אני רוצה את הפוקימונים שלך" הוא אומר בקול רשע, ופיקאצ'ו שיוצא מן הפוכדור מחשמל אותו.
להפתעתך, האיש רק צוחק. "זו חליפה מבודדת חשמל ואש!" הוא אומר בחיוך זדוני. אייביזור משתמש בעלוקת זרע.
גפנים עוטפים את סאנדשרו וגורמים לאייביזור לספוג אנרגיה רבה מגופו. פיקאצ'ו משתמש במכת ברק גם על זובאט.
שני הפוקימונים משיבים בנשיכה ועוקץ רעל.
[/QUOTE]
[I]לא כתבת שהם נפגעו...[/I]
~~~
"תחמקו מהם" אני צועק לפוקימונים שלי "ואז פיקאצ'ו תשתמש בגל רעם על שניהם ואייביזור, אתה תשתמש ישר עליו בעלי תער". אני נושם נשימה עמוקה ופונה לאיש בכעס "אין לך זכות לקחת את הפוקימונים [B]שלי[/B]"
-
[quote=Lord Voldemort;1065152]
[B]ניב;[/B]
[I]עוד לא היה לך לילה? לכולם כבר היה...[/I]
~~~
אתה מאכיל אותם בפירות וצופה בהם בהנאה, שמח שהם מסתדרים.
פלאפי מתקרב אליך, ומהנהן בחיוך מתוק. אתה שולף מכיסך פוכדור ריק ולוכד את פלאפי.
לאחר שהפוכדור נסגר הוא מתנדנד ומיד נעצר. ברכותיי, לכדת פלאפי!
אתה מבחין שהשמש כבר כמעט נעלמת, והלילה מתקרב.
[/quote]
לא שזכור לי... ובקשר לפלאפי בעדכון הראשון היה בת אחר-כך בן ואז שוב בת ועכשיו שוב בן! מהו בדיוק?
~~~~~~~~~~
אביט בשמיים ואנסה לחשוב מה לעשות, 'כדי להתקדם במהירות ולחפש אחר מקום לינה קרוב'
אחזיר את כולם, אשים בתיק והתחיל להתקדם בצעדים מהירים, אסתכל לכל הצדדים בחיפוש אחר מקום לינה, בית כלשהו או אולי אנשים.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1065152][B][CENTER]
ברנדון;[/B]
אתה מסרב לתת לצ'ארמנדר לסבול, ומחזיר אותו לפוכדור. פיקאצ'ו מחליפה אותו.
הייא שולחת בזריזות גל הלם לעבר בלספראוט והוא משתתק; מיד לאחר מכן היא פוגעת בו במכת ברק שהיא טוענת בלחייה האדומות.
ונונאט בינתיים משתמש בבלבול על רטטה ומעיף אותו באוויר. כשהוא מתמש בעל קולי, גם בלספראוט ופיקאצ'ו מתבלבלים.
רטטה משתמש בניב על על בלספראוט.
[/QUOTE]
"איך זה קרה שפיקאצ'ו התבלבלה גם?" אמלמל ואחשוב על תוכנית.
"ונונאט! תנסה יותר למקד את המתקפות שלך! תשתמש בנשיכת חרק על בלאספורט ואז ארס הלם על רטטה! פיקאצ'ו אל תילחצי! כשתרגישי מוכנה תשתמשי במתקפה מהירה לכיוונו של בלאספורט!" אסביר לשניהם ואפנה לקיילי ואבדוק מה היא עושה, "איך אפשר לרפא את צ'רמנדר מהרעל?" אשאל אותה במהירות
-
[quote]עמית;
בלספראוט מיד יעודכן בעמוד הרשומים... (:
~~~
אתה שמח, ומתקדם עם צ'ארמיליון בהמשך השביל. אתה מגיע לשפת אגם.
אתה מביט פנימה בחיפוש אחר פוקימון מעניין, כשלפתע פוקימון בצבע צהוב מחליא עולה משם.
כתמים חומים רבים על גופו דמוי הדג, וסנפיריו הכחולים מכוסים באצות. "פיייייבאס..." הוא אומר בקול משועמם.
[/quote]
"וואוו זה פיבאס!" אומר לעצמי "אני יודע זאת כי לאחד מהשוטרים בבסיס של אבא היה מילוטיק שהתפתח מפיבאס באחד מהטיולים.כדאי שאאמן אחד מהפוקימונים שלי נגדו!" ואוציא את מאנקי ואפקוד עליו להשתמש בשבירת לבנים.
-
[CENTER]
[IMG]http://i51.tinypic.com/20h6exc.png[/IMG]
[SIZE="4"]אוונט פסח יוצא לדרך!!![/SIZE]
[SIZE="3"]
באוונט הזה, הכל הולך להשתנות... זוכי החידונים והשאלנוים שנקבעו היו קבוצת האדומים, אך לאור מספר הערות שמשכו את תשומת לבי, החלטתי להעניק את השינוי לשחקנים ניב, תומר, קודאק וסיגל.
[U]עלילת האוונט:[/U][/SIZE]
[I]"קדימה, 962." אמרה בחור צעירה בעלת שיער ורוד. שניהם היו במפקדה של צוות רוקט. "אל תיתן לדוקטור אייס לחכות לנו..."
הם נכנסו לחדר גדול וחשוך, וראו בחור לבוש חלוק מעבדה לבן ומלוכך, מעט קבוע, שיערו כחול ופרוע ובידיו מבחנה בצבע ירוק.
על מיטת חולים מולו שכב נער צעיר וכהה, שיערו פרוע כאילו נלקח לשם בכוח. הוא היה רדום. לצידו היה פוכדור קטן.
"הגעתם בזמן... תתחילו לצלם..." אמר האיש בקול קר. הבחורה ורודת השיער שלפה מצלמה מכיסה, והחלה להסריט:
המדען טפטף מעט מהנוזל הירוק לתוך פיו של הבחור, ולפתע פניו החלו לדהות ולהיעלם. הוא זהר באור נוגה בצבע סגול כהה, והתיישר.
קולות בקעו ממנו, ללא שום פה, והוא שלף את הפוכדור שלו. ברגע שנגע בפוכדור ושלח את הפוקימון שבו החוצה, הפוקימון התעוות;
גופו הכחול-כהה הוריק, עליו התחדדו והאדימו, ועיניו התארכו והסגילו. פיו נעלם, והוא נעמד על מיטת החולים, שולח אבקנים מבין עליו.
אנשי צוות רוקט נפלו ארצה, פניהם נעלמו, והמדען לקח צעד אחורה... "לא!" הוא צעק. "לאאא!" ורץ החוצה, חוטף את המסרטה לידיו.[/I]
[U]
[SIZE="3"]אירועים מיוחדים באוונט:[/SIZE][/U]
* הסיכוי למצוא פוקימונים בהתפתחות שנייה גובר *
* הסיכוי שאחד הפוקימונים שלכם יתפתח גובר *
* ליצני סטוג' ילמדו את שניים מהפוקימונים שלכם מתקפה *
* הסיכוי למצוא פוקימונים נדירים או בעלי תשלובת סוגים מיוחדת גובר *
* בלילה הלבן, יום ה' 14/04/2011, תהיה משימה מיוחדת בה תוכלו להחזיר הכל לקדמותו, או להשאיר הכל כמו שהוא... פרטים בקרוב! *
* כל אחד מכם יקבל נוגדן שפיתחו פרופסור אייס ופרופסור אוק בשיתוף *
[U]
[SIZE="3"]מהות השינוי:[/SIZE][/U]
* אם דבק בכם הוירוס, אז פניכם נמחקות. אתם תוכלו לתקשר עם הפוקימונים שלכם באמצעות מחשבה *
* גם הפוקימונים שלכם נדבקו בוירוס וכעת נוספה לכל אחת מהם מתקפה מסוג רשע *
* כל מי שלא שונה, מטרתו היא לרסס את שאר המשתתפים בנוגדן שיקבל מהפרופסור אוק, וכן פוקימונ בר ומאמנים שונים *
[SIZE="3"]
[B][U][COLOR="Red"]תוכן האוונט יחל מחר בשעה 15:30, אבקש מכל המשתתפים להיות פה![/COLOR][/U][/B][/SIZE]
~~~
[U]הנה זה מתחיל!!![/U]
צוות הרשע-
תומר, ניב, קודאק וסיגל, כבר השתנו, והרשע הטהור זורם בדמם השחור משחור.
אם לא שמתם לב, עמוד הרשומים נערך וכעת אתם הצוות השחור- צוות הרשע.
נוסף בטופס שלכם יכולות אופל, ואתם תרכשו אותם במהלך האוונט; תעופה, שחייה, קריאת מחשבות...
אתם תידבקו על ידי הפוקימון הראשון שסבל מהוירוס, אודיש, והוא ימצא אתכם בזמן הקרוב מאוד עם מאמנו- דרייק.
לפוקימונים שלכם הוחלפו כמה מהמתקפות לטובת מתקפות רשע (למשל: Scratch = Evil Slash).
מטרתכם תהיה להדביק כמה שיותר אנשים ופוקימונים בוירוס. בהצלחה!
צוות הטובים-
ברנדון, עמית, דוד, נועם ותמיר, יקבלו את המשימות שלהם בסוף הפעולה הנוכחית.
הפרופסור אוק והפרופסור אייס יפגשו אתכם בקרוב ויעניקו לכם נוגדן שפיתחו לוירוס.
אתם תצטרכו להביס כל פוקימון רשע שתפגשו, ולרסס אותו (וגם את המאמן שלו אם הוא לא פוקימון בר) בנוגדן.
מטרתכם תהיה להתיז את הנוגדן על כמה שיותר אנשים ופוקימונים שנדבקו, ולטהר אותם. בהצלחה!
[/CENTER]
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1064803][B][CENTER][B]סיגל;[/B]
[I]מצוטט מההודעה הראשית- [B]7. חוק חדש[/B] (10 באפריל 2011): אין לערוך קרבות שבהם מספר הפוקימונים שלך ושל הצד האויב לא שווה, לדוגמא: שלושה פוקימונים על אחד. יוצאים-מן-הכלל ייקבעו על ידי.
ואבקשך לענות על השאלות כדי שאקבע את הצוות המנצח (:[/I]
~~~
ביחד עם גרובייל של אמרלד, וורטרטל מזנק לעבר זובאט וסאנדשרו (את השמות את מגלה לאחר שהאיש מצווה עליהם לתקוף).
גרובייל משתמש בעלי תער על סאנדשרו ופוצע אותו קשות בזמן שזובאט משתמש עליו בעלוקה (Leech Life) ופוצע אותו חזק, סופג ממנו אנרגיה.
וורטרטל משתמש באקדח מים בסיבוב ופוצע את זובאט ואת סאנדשרו בזמן שמים מרעננים עוטפים את גרובייל. הוא משתמש במתקפה מהירה על זובאט.
כשאת מבקשת מבאטרפרי להחליף את וורטרטל הוא מסיכם, ובאטרפרי משתמש בנשיכת חרק על זובאט וטווה סביבו וסביב סאנדשרו קורים.
וורטרטל משתמש באקדח מים חזק מאוד, ובאטרפרי באבקת שיתוק על האיש ועל זובאט אך מפספס את סאנדשרו.
.[/I][/QUOTE]
"אוקי אמרלד אני סומכת אליך תקשור את האיש והפוקימון הזה לעץ קרוב וקדימה וורטלטל ובאטרפרי אתם תנצחו ואתם אתם צוות מעולה! וורטלטל מסך בועות! באטרפרי תפתיע בנשיכת חרק את סאנדרו לאחר מכן באטרפרי תעזור לאמרלד אם יריית חוט כדאי שהפוקימון והאיש היו קשורים ותקשור אותם הכי טוב שאפשר! לביינתיים אקדח מים בשיא החוזק אל סאנדרשו ולאחר מכן תשתמש בנסיגה שלא תושפע מהאבקת שיתוק ובאטרפרי אבקת שיתוק אליו ותוסיף אותו גם לחבורה הקשורה שלנו ותקשור אותם עוד פעם ביריית חוט ועוד פעם אבקת שיתוק שלא יברחו לשום מקום!" אני קוראת שמחה ללכוד פושע
-
[B][CENTER]
עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.
~~~
[U]התשובות~[/U]
ת: [I]dav5000[/I]
ת: [I]קיבלתי Darkboy, DarkGaara וכל כינוי אחר שהיה לו. בנוסף, קיבלתי גם משתמשים שכתבו 'טל'.[/I]
ת: [I]לוקאס/KillerBee הועף מהמשחק עקב חוסר פעילות ארוך אחרי התראה מראש[/I]
ת: [I]קיבלתי את הסדר המקורי (טל, לוקאס, קודאק, תומר, עמית, ניב, דוד, סיגל), ואת סדר הרשומים כולל החדשים (קודאק, תומר, עמית, ניב, דוד, סיגל, ברנדון, תמיר).
החשבתי כניקוד מלא עד שתי טעויות.[/I]
ת: [I]הבלבאזור של ניב למד עלי תער.[/I]
ת: [I]הפוקימון הראשון שהוזכר במשחק היה קאטרפי, הוזכר בחוקים. היחיד שענה נכון- נועם.
קיבלתי גם אם ענו: ההתחלתיים/צ'ארמנדר/סקווירטל/בלבאזור.[/I]
ת: [I]לא היה לו שם... P:[/I]
ת: [I]קודאק, שניחש- 'דם'.[/I]
ת: [I]NegativeX[/I]
10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.
ת: [I]סיגל, נועם, תומר, דוד, קודאק, עמית, ברנדון, ניב ותמיר. קיבלתי גם אם היו עד שתי טעויות.[/I]
[/CENTER]
ברנדון;[/B]
[I]בטעות XD[/I]
~~~
"איך בדיוק? הוא מתפתח ברמה שלושים..." אומר הקול הפנימי שלך.
קורפיש חוזר לפוכדור, וצ'ארמיליון מופיע במקומו על המזח, הרוח הנעימה מרטיטה את הלהבה בזנבו.
צ'ארמיליון משתמש בשריטה, ומיד לאחר מכן בזעם דרקון; שתי המתקפות פוצעות את הורסי.
"הורררסי!" צווח הורסי, נאבק כדי להשתחרר מהחכה ושולח מסך עשן וזרם של קרן בועות. הוא פוגע בצ'ארמיליון.
[B]דוד;[/B]
פיקאצ'ו מתחמק ושולח גל רעם שמשפיע על זובאט בלבד. אייביזור, לעומתו, לא מצליח להתחמק.
הוא ננשך ונעקץ, אך מצליח לשחרר שלושה עלי תער מהפרח על גבו, פוגע בסאנדשרו.
"אין זכויות בצוות רוקט!" הוא אומר, "רק חובות! לתקוף!!!" וכך עושים פוקימוניו- סאנדשרו מתגלגל וזובאט משתמש במתקפת כנף. סאנדשרו פוגע בפיקאצ'ו.
[B]ניב;[/B]
[I]טרנסג'נדר. הוא זכר עם גוף ורוד, הוא לא בטוח מה עובר עליו.[/I]
~~~
אתה אוסף את חפציך ואת פוקימוניך, ורץ קדימה במהירות לפני שיחשיך.
אתה פונה בעיקול מסביב לאגם, ולפתע רואה פתח של מערה עצומה בתחתית של הר גבוה מאוד.
אתה רואה מדרגות חצובות על ההר, שמובילות למרכז פוקימונים. שלט עץ קטן מכריז כי הגעת למערת הירח.
[B]ברנדון;[/B]
פיקאצ'ו לוקחת את הזמן, בעוד ונונאט משתמש בנשיכת חרק שפוצעת את בלספראוט בחוזקה.
בינתיים, הוא שולח ארס הלם לעבר רטטה המבולבל שנופל על גבו ומכשכש בזנבו.
בלספראוט שולח גפנים מצליפות לעבר שני הפוקימונים שלך, אך פיקאצ'ו מקדימה אותו ומשתמש במתקפה מהירה.
[B]עמית;[/B]
אתה מבחין בפוקימון המוכר, ומחליט להילחם בו.
מאנקי יוצא מהפוכדור, מביט בפיבאס המסכן, ומיד משתמש בשבירת לבנים- הוא מנחית מכה כואבת על גבו של פיבאס.
"פייי..." הוא אומר בקול משועמם, ומשתמש בהתנגשות. מאנקי לא סופג הרבה נזק.
[B]סיגל;[/B]
"לא אתה לא!" אומר האיש ושולף מכיסו זוג פוכדורים כאשר הוא מבחין באמרלד מתקרב לעברו.
הוא מחזיר את סאנדשרו וזובאט, ושולף פוכדור שלישי ממנו יוצא פוקימון מעופף בצבע חום כהה.
הוא עולה על גבו ועף הרחק, אל השמיים. "לעזאזל!" צועק אמרלד, ובועט באבן.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/22.png[/IMG]
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1065383][B][CENTER]
[B]סיגל;[/B]
"לא אתה לא!" אומר האיש ושולף מכיסו זוג פוכדורים כאשר הוא מבחין באמרלד מתקרב לעברו.
הוא מחזיר את סאנדשרו וזובאט, ושולף פוכדור שלישי ממנו יוצא פוקימון מעופף בצבע חום כהה.
הוא עולה על גבו ועף הרחק, אל השמיים. "לעזאזל!" צועק אמרלד, ובועט באבן.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/22.png[/IMG][/QUOTE]
"לא נורא אמרלד האמת היא שאני די מרוצה, לא כול יום מוצאים פושע אולי נוכל להעביר את המידע אליו ועל הפוקימונים שלו לג'ני בעיר הבאה לביינתיים בואו נלך במהירות לעיר הבאה כי אנחנו ממש בסוף אז בואו מהר נלך לעיר פיוטר! " אני אומרת ומחזירה את וורטלטל ובאטרפרי "עבדתם מעולה ואני גאה בכם מגיע לשניכם לנוח " אני אומרת ואז עוצמת תעייניים שניה וחושבת מחשבות לא ברורות ואז פוקחת אותם ומתחילה ללכת במהירות "נו יאלה בוא כבר!" אני אומרת לאמרלד ואז הולכת איתו לכיוון העיר פיוטר
-
[quote=Lord Voldemort;1065383]
[B]ניב;[/B]
[I]טרנסג'נדר. הוא זכר עם גוף ורוד, הוא לא בטוח מה עובר עליו.[/I]
~~~
אתה אוסף את חפציך ואת פוקימוניך, ורץ קדימה במהירות לפני שיחשיך.
אתה פונה בעיקול מסביב לאגם, ולפתע רואה פתח של מערה עצומה בתחתית של הר גבוה מאוד.
אתה רואה מדרגות חצובות על ההר, שמובילות למרכז פוקימונים. שלט עץ קטן מכריז כי הגעת למערת הירח.
[/quote]
לא הבנתי מה כתבת למעלה.. ואל תרדים אותי ישירות אני רוצה לנצל מעט את הלילה!
ואחי הצלחתי לתקן ל-8 זוכר? ובסוף נקבל -5 נקודות על כך ש-Maniato לא הגיב?
~~~~~~~~~~~
אסתכל על המדרגות בתסכול ואומר "אווייי לאא.. ככמממהה מדרגווותתת!!!"
לאחר מכן אתחיל לעלות בריצה קלה ואומר "לא כואב לי, לא קשה לי, קדימה למעלה" ואמלמל זאת שוב ושוב ואדרבן את עצמי כל הדרך למעלה.
לאחר שאגיע אתייצב מול פתח המרכז ואסדר את הנשימה ואז אכנס ואבקש להזכיר חדר, בנוסף אוסיף לשאול "ג'וי תוכלי לרפות את בלבאזור ופלאפי שלי בבקשה?"
ואביט בה בחיוך מנומס ואחכה לתשובה.
-
[CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1065370&postcount=653][IMG]http://i51.tinypic.com/20h6exc.png[/IMG][/URL]
[I]אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה![/I][/CENTER]
[B]סיגל;[/B]
מרוצה, את ממשיכה יחד עם אמרלד לאחר שאת מחזירה את וורטרטל ובאטרפרי לפוכדורים שלהם.
את מגיעה לפתע לקצה של צוק, ומביטה למטה בפחד. את רואה את העיר פיוטר למרגלות הצוק הגבוה מאוד.
"מה נעשה? זה בערך מאה מטרים..." אומר אמרלד בבהלה כשהוא מבחין בצוק.
[B]ניב;[/B]
[I]קראת מה שרשמתי? זה לא לפי הקבוצות, בחרתי ארבעה. אתה, תומר, סיגל וקודק.[/I]
~~~
מתוסכל, אתה מביט במדרגות, אך עולה בריצה קלה, מדרבן את עצמך להמשיך.
אתה נעמד לבסוף אל מול הדלת, והיא נפתחת אוטומטית. האחות ג'וי וצ'אנסי מקבלות אותך בברכה.
הן מרפאות את איוויזור, פלאפי ושאר הפוקימונים, ומחזירות לך אותן. "אני רואה שיש לך פוקדקס," היא אומרת.
אתה רואה שהפוקדקס מבצבץ מכיסך. "אם כך, מגיע לך חדר בחינם למשך הלילה." היא אומרת בחיוך.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1065406][CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1065370&postcount=653][IMG]http://i51.tinypic.com/20h6exc.png[/IMG][/URL]
[B]סיגל;[/B]
מרוצה, את ממשיכה יחד עם אמרלד לאחר שאת מחזירה את וורטרטל ובאטרפרי לפוכדורים שלהם.
את מגיעה לפתע לקצה של צוק, ומביטה למטה בפחד. את רואה את העיר פיוטר למרגלות הצוק הגבוה מאוד.
"מה נעשה? זה בערך מאה מטרים..." אומר אמרלד בבהלה כשהוא מבחין בצוק.
.[/QUOTE]
"אממ יש לי רעיון אבל הוא לא ימצא חן בעיינך " אני אומרת ומוציאה את באטרפרי "באטרפרי תשתמש ביררית חוט ללמטה החוט הכי עבה וקשיח שתוכל ליצור !" אני אומרת ופונה לאמרלד "נראה לך שחוט יחזיק אותנו?" אני אומרת ומחייכת
-
[quote=Lord Voldemort;1065406][CENTER][URL="http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1065370&postcount=653"][IMG]http://i51.tinypic.com/20h6exc.png[/IMG][/URL]
[B]ניב;[/B]
[I]קראת מה שרשמתי? זה לא לפי הקבוצות, בחרתי ארבעה. אתה, תומר, סיגל וקודק.[/I]
~~~
מתוסכל, אתה מביט במדרגות, אך עולה בריצה קלה, מדרבן את עצמך להמשיך.
אתה נעמד לבסוף אל מול הדלת, והיא נפתחת אוטומטית. האחות ג'וי וצ'אנסי מקבלות אותך בברכה.
הן מרפאות את איוויזור, פלאפי ושאר הפוקימונים, ומחזירות לך אותן. "אני רואה שיש לך פוקדקס," היא אומרת.
אתה רואה שהפוקדקס מבצבץ מכיסך. "אם כך, מגיע לך חדר בחינם למשך הלילה." היא אומרת בחיוך.[/quote]
קראתי גם שיננתי, אבל כאשר ראיתי מי זכה לא התאצלתי לקרוא את ההמשך "לאור הנסיבות. . ."
זה אומר שאני באנשים שיקבלו את הווירוס נכון? אויי לא הפנים היפות שלי XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אביט בפוקדור שמציץ לי מהכיס ואשלוף, "תודה רבה לך!" אומר בחיוך אסיר תודה.
לאחר מכן שארגע קצת בחדר אצא אקח איתי את פוליוואג, אנעל את הלדת ואגש לשאול את האחות ג'וי "סליחה, יש לכם כאן מגבות? אני מעוניין לצאת לטבול באגם שראיתי למטה!"
ואחכה בציפייה לתשובה חיובית!
-
[CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1065370&postcount=653][IMG]http://i51.tinypic.com/20h6exc.png[/IMG][/URL]
[B]סיגל;[/B]
"השתגעת!?" הוא אומר בבהלה. "חוט אחד לא יחזיק את שנינו... נצטרך עזרה גם מסורסקיט..."
פוקימון עכביש המים הכחול נעמד לצד באטרפרי שאת מוציאה, ושניהם טווים חוט ארוך ביחד שמגיע עד לקרקע למטה.
הם מושכים אותו מעט ומדביקים אותו לעץ עבה מאוד. "את ראשונה.." אומר אמרלד בפחד.
[B]ניב;[/B]
אתה עולה לחדר מספר 329 בקומה השלישית, נח קצת על המיטה, צופה בטלוויזיה.
אתה רואה במרפסת ג'קוזי ונוף הררי מדהים, מקלחת, שירותים ומיני-בר. אתה לוקח מגבת מהאמבטיה ויורד למטה עם פוקימוניך.
אתה יורד במדרגות יחד עם פוליוואג, ומגיע לבסוף למטה. אתה מזהה את האגם מרחוק, ורץ אליו בהתרגשות.
פוליוואג מיד מזנק פנימה בשמחה ושוחה. אתה מניח את הפוכדורים והפוקדקס על שפת האגם עם המגבת לצד חולצתך, מוריד אותה וטובל במי האגם החמימים.
אתה מבחין בירח הגדול, כשלפתע מן האוויר מגיח פוקימון שחור בעל מקור צהוב ועיניים אדומות.
[IMG]http://i54.tinypic.com/t04wmb.png[/IMG]
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1065441][CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1065370&postcount=653][IMG]http://i51.tinypic.com/20h6exc.png[/IMG][/URL]
[B]סיגל;[/B]
"השתגעת!?" הוא אומר בבהלה. "חוט אחד לא יחזיק את שנינו... נצטרך עזרה גם מסורסקיט..."
פוקימון עכביש המים הכחול נעמד לצד באטרפרי שאת מוציאה, ושניהם טווים חוט ארוך ביחד שמגיע עד לקרקע למטה.
הם מושכים אותו מעט ומדביקים אותו לעץ עבה מאוד. "את ראשונה.." אומר אמרלד בפחד.[/QUOTE]
"אממ אוקי.. בעצם אתה הבן אתה ראשון.. בעצם אולי אני אהיה ראשונה למרות הכול.. באטרפרי תעשה טובה ותעוף לצידי" אני אומרת ומוציאה את סמוצ'אם "סמוצ'אם את כול הזמן משתמש אלי בבלבול ככה שאם אני יפול הבלבול שלך יחזיק אותי באוויר לזמן קצר עד שבאטרפרי יתפוס אותי אם הקורים אוקי?" אני אומרת ואז קורכת סביבי תחוט חבל בודקת שהוא קשור לאחר שהוא קשור אני קושרת אותו עוד פעם לעץ ואומרת "הנה מתחילים.." אני אומרת ויורדת למטה
-
[quote=Lord Voldemort;1065441][CENTER][URL="http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1065370&postcount=653"][IMG]http://i51.tinypic.com/20h6exc.png[/IMG][/URL]
[B]ניב;[/B]
אתה עולה לחדר מספר 329 בקומה השלישית, נח קצת על המיטה, צופה בטלוויזיה.
אתה רואה במרפסת ג'קוזי ונוף הררי מדהים, מקלחת, שירותים ומיני-בר. אתה לוקח מגבת מהאמבטיה ויורד למטה עם פוקימוניך.
אתה יורד במדרגות יחד עם פוליוואג, ומגיע לבסוף למטה. אתה מזהה את האגם מרחוק, ורץ אליו בהתרגשות.
פוליוואג מיד מזנק פנימה בשמחה ושוחה. אתה מניח את הפוכדורים והפוקדקס על שפת האגם עם המגבת לצד חולצתך, מוריד אותה וטובל במי האגם החמימים.
אתה מבחין בירח הגדול, כשלפתע מן האוויר מגיח פוקימון שחור בעל מקור צהוב ועיניים אדומות.
[IMG]http://i54.tinypic.com/t04wmb.png[/IMG][/quote]
מעניין עם כדי לתפוס אותו.. אני מאוד אוהב את הפוקימון הזה אבל יש לי יותר מידי כבר.. יחסית למכון ראשון.
יש עליי את הפוקדע תגיד?
~~~~
[U][I]עם יש:[/I][/U]
אסתכל עליו במבט רציני תוקפני מעט "מעניין מי זה.." אלחש לפוליוואג וארוץ החוצה לקחת מבין בגדים את הפוקדע.
אברר על הפוקימון מידע ובנתיים אשמור על קשר עין עם פוליוואג לראות שהוא בסדר.
עם אין:
אסתכל עליו במבט רציני תוקפני מעט "מעניין מי זה.." ואחפש בין כיסי את הפוקדע, אתפוס את ראשי ואומר ואחשוב לעצמי 'איזה דפוק אתה, פשוט שחכת את הפוקדע במרכז'
אנסה לשמוע את קולו, קורא את שמו וכך אדע לפחות מה שמו...
אביט בוא ואומר "אוקיי פוליוואג תיהיה זהיר, אנני יודע עם הוא תוקפני!"
-
[quote]אייביזור נעמד מול דיגלט בחיוך, ושולח מספר עלי תער, שכעת הם גדולים יותר משל בלבאזור.
הוא פוגע בדיגלט בחוזקה, ודיגלט ממהר להיכנס אל האדמה. הוא נעלם לכמה שניות, ומופיע שוב מתחת לאייביזור.
הוא נוגח בו בחוזקה, ואייביזור עף באוויר.[/quote]
"אייבזור,מהר!תנסה לשלוח שוט גפן לעבר הקיר כדי להיתפס בו ולנחות ברצפה כמו שצריך!"אני אומר,מסתכל על איוויזור,ומקווה שהוא יצליח.
-
[B]ברנדון;[/B]
פיקאצ'ו לוקחת את הזמן, בעוד ונונאט משתמש בנשיכת חרק שפוצעת את בלספראוט בחוזקה.
בינתיים, הוא שולח ארס הלם לעבר רטטה המבולבל שנופל על גבו ומכשכש בזנבו.
בלספראוט שולח גפנים מצליפות לעבר שני הפוקימונים שלך, אך פיקאצ'ו מקדימה אותו ומשתמש במתקפה מהירה.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/22.png[/IMG][/QUOTE]
"יפה מאוד ונונאט! ופיקאצ'ו!" אעודד אותם להמשיך.
"פיקאצ'ו תגמרי את רטטה במכת ברק!! ונונאט בילבול על בלאספורט ונשיכת חרק!" אומר להם
-
[quote=Lord Voldemort;1064974][B][CENTER]עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.[/CENTER]
[/B]
[CENTER][B]דבר נוסף שאני רוצה לציין זה כשאני מגיב לדוגמא [I]הראקרוס משתמש בנגיחה ופוצע את לפרס קשה[/I] אל תכתבו: [I]אני אומר ללפרס שתתחמק[/I], זה קצת סותר את מה שרשמתי לכם...[/B]
[B]~~~[/B]
[B]מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם, פרופסור אוק, צוות רוקט, אופל.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]משתתפים שענו: קודאק (9 נקודות), ניב (6 נקודות), תומר (8 נקודות), תמיר (6 נקודות), עמית (2 נקודות), נועם (6 נקודות), סיגל (3 נקודות). הנקודות עודכנו בלוח הניקוד.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]- קבוצה אדומה: 17 -[/B]
[B]- קבוצה ירוקה: 14 -[/B]
[B]- קבוצה כחולה: 16 -[/B]
[B]כעת נעבור לשאלות על השחקנים עצמם! לא תהיה לשחקן אשר עליו נשאלת שאלה לענות עליה.[/B]
[B]יהיו עשר שאלות שכל אחת מהן שווה נק', ועד חצות (בין יום א' ל-ב') כולכם תצטרכו לשלוח לי את התשובות לפרטי.[/B]
[B]השחקנים יזכו את הקבוצות שלהם במספר נקודות בין 0-10 לפי מס' התשובות הנכונות. כולם יכולים לצבור פה נקודות![/B]
[B]השאלות (יש לשלוח את התשובות לפרטי בלבד!!!):[/B]
[B]1. מהו הכינוי הקודם של דוד? (לדוד אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה ירוקה)[/B]
[B]2. מה הכינוי של השחקן אותו החליף תמיר? (לתמיר אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה כחולה)[/B]
[B]3. מה קרה לשחקן אותו מחליף ברנדון? (לברנדון אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה אדומה)[/B]
[B]4. סדרו את השחקנים מ-1 עד 9 ע"פי סדר הרשמתם המקורי.[/B]
[B]5. מהי המתקפה הראשונה שנלמדה במשחק, איזה פוקימון למד אותה ולמי הוא שייך?[/B]
[B]6. איזה פוקימון היה הראשון שהוזכר במשחק כולו?[/B]
[B]7. מה היה שמו של הפרטנר של סוכן רוקט 962 אותו פגש תומר ביער וירידיאן?[/B]
[B]8. מי פתר את השלמת המילים הרביעית?[/B]
[B]9. מה היה הכינוי הקודם של השה"מ (אנוכי)?[/B]
[B]10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.[/B][/CENTER]
[B]תמיר;[/B]
וורטרטל משתמש בנסיגה ונסוג לתוך שריונו הגדול והקשיח.
אקדח מים נורה מבפנים, אך המים שמציפים את הקונכיה של וורטרטל גורמים לידיו, ראשו וזנבו להחליק בחזרה החוצה.
בכל זאת, המים גורמים לרייהורן להחליק על הקרקע, והוא מתהפך ונפצע.
[/quote]
"זה בסדר וורטלטל... נעבוד אח"כ על המהלך הזה" אני מעודד אותו "בינתיים, השתמש בהתנגשות, לא לפני שאתה שולח עליו אקדח מים נוסף!" אני קורא ומצביע לעברו של רייהורן.
-
[U]התשובות~[/U]
ת: [I]dav5000[/I]
ת: [I]קיבלתי Darkboy, DarkGaara וכל כינוי אחר שהיה לו. בנוסף, קיבלתי גם משתמשים שכתבו 'טל'.[/I]
ת: [I]לוקאס/KillerBee הועף מהמשחק עקב חוסר פעילות ארוך אחרי התראה מראש[/I]
ת: [I]קיבלתי את הסדר המקורי (טל, לוקאס, קודאק, תומר, עמית, ניב, דוד, סיגל), ואת סדר הרשומים כולל החדשים (קודאק, תומר, עמית, ניב, דוד, סיגל, ברנדון, תמיר).
החשבתי כניקוד מלא עד שתי טעויות.[/I]
ת: [I]הבלבאזור של ניב למד עלי תער.[/I]
ת: [I]הפוקימון הראשון שהוזכר במשחק היה קאטרפי, הוזכר בחוקים. היחיד שענה נכון- נועם.
קיבלתי גם אם ענו: ההתחלתיים/צ'ארמנדר/סקווירטל/בלבאזור.[/I]
ת: [I]לא היה לו שם... P:[/I]
ת: [I]קודאק, שניחש- 'דם'.[/I]
ת: [I]NegativeX[/I]
10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.
ת: [I]סיגל, נועם, תומר, דוד, קודאק, עמית, ברנדון, ניב ותמיר. קיבלתי גם אם היו עד שתי טעויות.[/I]
[/CENTER]
[B]דוד;[/B]
פיקאצ'ו מתחמק ושולח גל רעם שמשפיע על זובאט בלבד. אייביזור, לעומתו, לא מצליח להתחמק.
הוא ננשך ונעקץ, אך מצליח לשחרר שלושה עלי תער מהפרח על גבו, פוגע בסאנדשרו.
"אין זכויות בצוות רוקט!" הוא אומר, "רק חובות! לתקוף!!!" וכך עושים פוקימוניו- סאנדשרו מתגלגל וזובאט משתמש במתקפת כנף. סאנדשרו פוגע בפיקאצ'ו.
[/QUOTE]
אני מתעצבן עוד יותר, אני מרגיש איך הידיים שלי נהיות אדומות מזעם. "חוצפן" אני אומר "צוות רוקט לא מעניין אותי.אייביזור" אני פוקד "תשתמש בהצלפת גפן בשיא העוצמה על סאנדשרו". אני נושם נשימה עמוקה ומתחיל להרגע "פיקאצ'ו, חסל את זובאט במתקפה מהירה". אני נושם עמוק שוב ואומר לאיש "עכשיו תבין מה זה לתקוף".
-
[quote]עמית;
אתה מבחין בפוקימון המוכר, ומחליט להילחם בו.
מאנקי יוצא מהפוכדור, מביט בפיבאס המסכן, ומיד משתמש בשבירת לבנים- הוא מנחית מכה כואבת על גבו של פיבאס.
"פייי..." הוא אומר בקול משועמם, ומשתמש בהתנגשות. מאנקי לא סופג הרבה נזק.[/quote]
סליחה שלא הייתי,הייתי אצל חבר..
-----------------------------------------------
"מאנקי-השתמש בבעיטה נמוכה על פיבאס!" אומר למאנקי.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1065152][B]תומר;[/B]
[/QUOTE]
למה זובאט?
-------------------------
"כן אני אעזור לך, בתנאי אחד! תעזור לי לפתח את קורפיש אוקיי?" אגיד לדייג תוך כדי שאני מחזיר את קורפיש לפוקדור שלו ומוציא את צ'ארמיליון.
"צ'ארמיליון תשתמש בשריטה ואז בזעם דרקון לעבר ההורסי הזה!" אגיד לצ'ארמיליון בשמחה.
-
[quote=Lord Voldemort;1064803][B][CENTER]עקב פעמים רבות בהן הערתי על ניהול קרב עם מספר לא שווה של פוקימונים (שלושה על אחד, למשל) ועקב זה שעדיין לא הפנימו, נוצר חוק חדש. הבא שיעבור על החוק הזה יגרום להורדת נקודה מקבוצתו, גם אם זה יגרור את הקבוצה למינוס שלושים נקודות. תודה ויום טוב.[/CENTER]
[/B]
[CENTER][B]~~~[/B]
[B]מילים קודמות: פסח, וירוס, נוגדן, דם, פרופסור אוק, צוות רוקט, אופל.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]משתתפים שענו: קודאק (9 נקודות), ניב (6 נקודות), תומר (8 נקודות), תמיר (6 נקודות). הנקודות עודכנו בלוח הניקוד.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]- קבוצה אדומה: 15 -[/B]
[B]- קבוצה ירוקה: 8 -[/B]
[B]- קבוצה כחולה: 13 -[/B]
[B]כעת נעבור לשאלות על השחקנים עצמם! לא תהיה לשחקן אשר עליו נשאלת שאלה לענות עליה.[/B]
[B]יהיו עשר שאלות שכל אחת מהן שווה נק', ועד השעה 19:30 כולכם תצטרכו לשלוח לי את התשובות לפרטי.[/B]
[B]השחקנים יזכו את הקבוצות שלהם במספר נקודות בין 0-10 לפי מס' התשובות הנכונות. כולם יכולים לצבור פה נקודות![/B]
[B]השאלות (יש לשלוח את התשובות לפרטי בלבד!!!):[/B]
[B]1. מהו הכינוי הקודם של דוד? (לדוד אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה ירוקה)[/B]
[B]2. מה הכינוי של השחקן אותו החליף תמיר? (לתמיר אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה כחולה)[/B]
[B]3. מה קרה לשחקן אותו מחליף ברנדון? (לברנדון אין אפשרות לענות על שאלה זו - קבוצה אדומה)[/B]
[B]4. סדרו את השחקנים מ-1 עד 9 ע"פי סדר הרשמתם ה[B]מקורי[/B].[/B]
[B]5. מהי המתקפה הראשונה שנלמדה במשחק, איזה פוקימון למד אותה ולמי הוא שייך?[/B]
[B]6. איזה פוקימון היה הראשון שהוזכר במשחק כולו?[/B]
[B]7. מה היה שמו של הפרטנר של סוכן רוקט 962 אותו פגש תומר ביער וירידיאן?[/B]
[B]8. מי פתר את השלמת המילים הרביעית?[/B]
[B]9. מה היה הכינוי הקודם של השה"מ (אנוכי)?[/B]
[B]10. סדרו את שחקני המשחק על פי הותק שלהם בפורום, הראשון הוא החדש ביותר והאחרון הוא הישן ביותר.[/B][/CENTER]
[B]קודאק;[/B]
"לפני שנתחיל," אומר ברוק, "העוזר שלי ירפא את הפוקימונים שלך." וכך נעשה- הבחור שקיבל אותך ושלח אותך למבוך לוקח ממך את הפוכדורים ואת וורטרטל.
הוא מרפא אותם במכונת ריפוי כדורית כמו של האחות ג'וי, ומחזיר לך אותם. אתה בוחר בוורטרטל.
הוא נעמד מול ג'יודוד המרחף, ושולח אקדח מים שמציף את הזירה, אך המים נספגים מיד באדמה ונוצר בוץ.
"ג'יודוד, התפלשות (Mud Sport)!" קורא ברוק, וג'יודוד קובר את עצמו בבוץ כך שרק קצה מצחו נראה. "חפירה!" הוא מוסיף.
ג'יודוד טס במהירות דרך האדמה לעבר וורטרטל, מתיז גושי בוץ עצומים, אך וורטרטל משתמש בכוויה וג'יודוד עף החוצה מן האדמה ומתגלגל אחורה.
"סלסול הגנה, וגלגול!" קורא ברוק. ג'יודוד מתכדרר כמו הסאנדשרו של צוות רוקט, ומתגלגל במהירות לעבר וורטרטל.
[/quote]
*מצטער שלא הגבתי..בעיות..(אינטרט)
"וורטורטל נסיגה!" אקרא במהירות ואסמן לו לזוז.
"עכשיו,וורטורטל,אני יודע שאתה מסוגל,תסתובב במקום ותשתמש בכוויה! תנסה שזה יעשה כמו מזרקה וייפגע בכל מה שליידך! וגם תצפה ששהוא יקבל כוויה!" אומר ואצפה שזה יצליח.
-
[I]אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה![/I]
~~~
חלה טעות, רציתי לכתוב שהאוונט יתחיל בשעה חמש וחצי, וכתבי 15:30 במקום 17:30...
אז אני אעביר את זה לשעה 19:45 שכולם יוכלו להיות פה... מצטער על אי הנוחות ><[/CENTER]
[B]תומר;[/B]
[I]הגבתי לך אבל בטעות כתבתי ברנדון...[/I]
~~~
קורפיש חוזר לפוכדור, וצ'ארמיליון מופיע במקומו על המזח, הרוח הנעימה מרטיטה את הלהבה בזנבו.
"הורררסי!" צווח הורסי, נאבק כדי להשתחרר מהחכה ושולח מסך עשן וזרם של קרן בועות. הוא פוגע בצ'ארמיליון.
[B]סיגל;[/B]
"ליידיז פירסט!" הוא אומר בבהלה. את כורכת את הקור סביבך ומחליקה למטה, סמוצ'אם בידייך ובאטרפרי מרחף לצידכן.
את יורד שניים-שלושה מטרים ואמרלד מצטרף, גרובייל אחריו. אתם יורדים משהו כמו חמישה עשר מטרים כשלפתע קולות נשמעים מאחוריכם.
את רואה זוג ספירו מנקרים את באטרפרי.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/21.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/21.png[/IMG]
[B]ניב;[/B]
[I]היה כתוב: 'אתה מניח את הפוכדורים והפוקדקס על שפת האגם עם המגבת...[/I]
~~~
אתה מביט בפוקימון הבר, לוקח מחוף האגם את הפוקדקס ובודק מידע עליו.
[IMG]http://i54.tinypic.com/t04wmb.png[/IMG]
[I]מרקרוו, פוקימון האפלה. אדם שיבחין בו בטבע יירדף אל שבילי ההרים הקרובים וילך לאיבוד.[/I]
מרקרוו נוחת על ענף בעץ צמוד לאגם, ואתה מביט בו בשקט. פוליוואג שוחה לעברך.
[B]נועם;[/B]
אייביזור שולח זוג גפנים אל צידי המבוך, ונוחת בשלום.
דיגלט משתמש בשריטה, ואייביזור משיב בשוט גפן נוסף על דעת עצמו. דיגלט נפצע קשות.
[B]ברנדון;[/B]
פיקאצ'ו שולחת מכת ברק לעבר רטטה ומחסלת אותו לאחר שאתה מעודד אותה ואת ונונאט.
פוקימון החרק משתמש בנשיכת חרק על פוקימון הפרח, פוצע אותו קשות וזה מתעלף.
"כל הכבוד!" אומרת קיילי ומחבקת אותך.
[B]תמיר;[/B]
[I]תהנה באירוע (:[/I]
~~~
וורטרטל רץ לעבר רייהורן בהתנגשות, ובדרך שולח לעברו אקדח מים גדול.
אקדח המים פוצע את רייהורן קשות וגורם לסביבתו להיות מוצפת, מה שעוזר למהלך הבא של וורטרטל.
הוא מתנגש בפוקימון הסלע העצום וזה מחליק אחורה, מתהפך ומתעלף.
אתה מבחין שהדלת שעליה שמר רייהורן נפתחת.
[B]דוד;[/B]
אייביזור ופיקאצ'ו מתעצבנים בדיוק כמוך, ותוקפים בשיא הכוח.
פיקאצ'ו טס במהירות כזו לעבר זובאט שאתה רואה רק את הצל שלו; פוקימון העטלף נוחת על הקרקע, מובס.
הוא מוחזר לפוכדור, אך לא לפני שאייביזור שולח זוג גפנים ארוכות, מניף אותן בזעם ומצליף בסאנדשרו שמתגלגל, ומועף לעבר מאמנו כמו כדור באולינג.
המאמן נופל אל הארץ, בסבך השיחים. אתה שומע רעש מסוקים, והבחור שמזדקף אומר: "הגיעה התגבורת... מול חמישים אנשים אין לך סיכוי!" הוא אומר בצחוק מרושע.
[B]עמית;[/B]
[I]בסדר, לכולנו יש חיים (:[/I]
~~~
מאנקי רץ לעבר פיבאס, ומשתמש בבעיטה נמוכה שמעיפה את פיבאס על גבו.
פוקימון הדג המשועמם משתמש בהתנגשות פעם נוספת, אך מחמיץ.
[B]קודאק;[/B]
ג'יודוד נעצר, ותחיל להתחמק במהירות מזרמי המים הרותחים ששולח וורטרטל.
לבסוף, הוא נפגע ישירות, נופל אחורה ומתגלגל קלות. "מדידת עוצמה!" קורא ברוק, וג'יודוד מכה בקרקע בזוג ידיו.
האדמה מתחילה לרעוד בצורה חזקה מאוד, וברוק מחייך. וורטרטל נפצע קשות. (Magnitude 8)
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1066132][CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1065370&postcount=653][IMG]http://i51.tinypic.com/20h6exc.png[/IMG][/URL]
~~~
[B]סיגל;[/B]
"ליידיז פירסט!" הוא אומר בבהלה. את כורכת את הקור סביבך ומחליקה למטה, סמוצ'אם בידייך ובאטרפרי מרחף לצידכן.
את יורד שניים-שלושה מטרים ואמרלד מצטרף, גרובייל אחריו. אתם יורדים משהו כמו חמישה עשר מטרים כשלפתע קולות נשמעים מאחוריכם.
את רואה זוג ספירו מנקרים את באטרפרי.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/21.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/21.png[/IMG]
. (Magnitude 8)[/QUOTE]
"מהר באטרפרי תרוף אותם בנשיכת חרק! לאחר מכן אמרלד תאמר לגרוביל להשתמש בעלי טער קצת ובאטרפרי תתקוף את הספירו בחוזקה בנשיכת חרק! לאחר מכן תשתמש בהתנגשות!" אני קוראת לו ומתרכזת בחבל
-
[quote=Lord Voldemort;1066132][CENTER][URL="http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1065370&postcount=653"][IMG]http://i51.tinypic.com/20h6exc.png[/IMG][/URL]
~~~
אז אני אעביר את זה לשעה 19:45 שכולם יוכלו להיות פה... מצטער על אי הנוחות ><[/CENTER]
[B]קודאק;[/B]
ג'יודוד נעצר, ותחיל להתחמק במהירות מזרמי המים הרותחים ששולח וורטרטל.
לבסוף, הוא נפגע ישירות, נופל אחורה ומתגלגל קלות. "מדידת עוצמה!" קורא ברוק, וג'יודוד מכה בקרקע בזוג ידיו.
האדמה מתחילה לרעוד בצורה חזקה מאוד, וברוק מחייך. וורטרטל נפצע קשות. (Magnitude 8)[/quote]
"סקווירטל,הא,סליחה,וורטורטל! אתה בסדר חבר? תשתמש באקדח מים,ותנסה לגרום לכך שהוא לא יוכל לזוז,במידה והוא מתחמק תשתמש בנסיגה!" אומר ואבדוק את ג'יודוד בפוקדקס.
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1066132][CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1065370&postcount=653][IMG]http://i51.tinypic.com/20h6exc.png[/IMG][/URL]
[B]ברנדון;[/B]
פיקאצ'ו שולחת מכת ברק לעבר רטטה ומחסלת אותו לאחר שאתה מעודד אותה ואת ונונאט.
פוקימון החרק משתמש בנשיכת חרק על פוקימון הפרח, פוצע אותו קשות וזה מתעלף.
"כל הכבוד!" אומרת קיילי ומחבקת אותך.
(Magnitude 8)[/QUOTE]
"תודה.." אומר לקיילי בעודי מסמיק בסתר.
"את יודעת איך אני אוכל לרפאות את צ'רמנדר? מרכז הפוקימונים רחוק..." אומר לה ואפנה לפוקימונים שלי.
"כל הכבוד! יש לכם כוח לעוד?" אשאל אותם
-
~~~
[B]דוד;[/B]
אייביזור ופיקאצ'ו מתעצבנים בדיוק כמוך, ותוקפים בשיא הכוח.
פיקאצ'ו טס במהירות כזו לעבר זובאט שאתה רואה רק את הצל שלו; פוקימון העטלף נוחת על הקרקע, מובס.
הוא מוחזר לפוכדור, אך לא לפני שאייביזור שולח זוג גפנים ארוכות, מניף אותן בזעם ומצליף בסאנדשרו שמתגלגל, ומועף לעבר מאמנו כמו כדור באולינג.
המאמן נופל אל הארץ, בסבך השיחים. אתה שומע רעש מסוקים, והבחור שמזדקף אומר: "הגיעה התגבורת... מול חמישים אנשים אין לך סיכוי!" הוא אומר בצחוק מרושע.
[/QUOTE]
[I]אני לא חושב שאוכל להיות פה בתחילת האוונט...[/I]
~~~
"אוי לא" אני אומר. אני מוציא את הפוקדור של אייביזור ומחזיר אותו. "פיקאצ'ו" אני פוקד ומתחיל לרוץ לאחור "תעלה על הכתף שלי, מהר". אני מגביר את המהירות 'פיקאצ'ו הרבה יותר מהיר ממני, הוא ישיג אותי' אני רץ לכיוון לא ידוע, מקווה למצוא עיר או מקום ישוב במהרה. 'תגבורת?' אני שואל בליבי 'כאילו שהם משטרה ואני פושע מועד'.
-
~~~
חלה טעות, רציתי לכתוב שהאוונט יתחיל בשעה חמש וחצי, וכתבי 15:30 במקום 17:30... מקווה שכולם עדיין זמינים![/CENTER]
[B]סיגל;[/B]
באטרפרי משתמש על שני הספירו בנשיכת חרק, ופוגע בהם בצורה קלה.
לאחר מכן הוא משתמש בהתנגשות בזמן שגרובייל משתמש בעלי תער, ומעיף אחד מהם לעבר הצוק.
שני הספירו משתמשים בניקור על באטרפרי ועל גרובייל שחלשים נגדם, ופוצעים אותם.
[B]קודאק;[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/74a.png[/IMG]
[I]ג'יודוד, פוקימון הסלע. בשעת מנוחה, הוא נראה בדיוק כמו סלע. אם מישהו ידרוך עליו מבלי לשים לב, הוא יתרגז ויניף את אגרופיו בזעם.[/I]
וורטרטל פוער את פיו, ושולח אקדח מים חזק. ג'יודוד מחליק על הקרקע ונפצע. המים נספגים באדמה סביבו מהר והופכים לבוץ במגע עם החול.
"התפלשות, וחפירה!" קורא ברוק בחיוך. ג'יודוד נעלם בגוש הבוץ, וטס במהירות, קבור למחצה בקרקע, ומתנגש בוורטרטל.
[B]ברנדון;[/B]
"יש לי שיקוי..." היא אומרת ושולפת מכיסה תרסיס בצבע כתום-אדום. [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/a/a3/Bag_Super_Potion_Sprite.png[/IMG]
היא מרססת מעט על ונונאט ופיקאצ'ו. אתה מוציא את צ'ארמנדר, והיא מרססת מעט גם עליו.
צ'ארמנדר כבר לא מורעל, ושלושתם בריאים.
[B]דוד;[/B]
[I]לא נורא... ><[/I]
~~~
פיקאצ'ו מטפס על כתפך במהירות בזמן שאתה מחזיר את אייביזור, ואתם מתחילים לרוץ במהירת.
כועס, אתה ממשיך לרוץ ולא מוותר למרות שרגליך כבר מתחילות לכאוב ונשימותיך מתקצרות.
אתה מרגיש כאב חד בצלעות, וכשאתה מנסה לבלום במהירות אתה מחליק ונופל על הקרקע.
רחש המסוקים שהתחיל כשברחת נחלש, ואתה מוצא פינה לנוח בצילו של עץ. אתה רואה שפיקאצ'ו מביט במקום כלשהו על הקרקע מולכם.
שנייה לאחר שאתה מבחין בפיקאצ'ו, פוקימון פורץ מן הקרקע. הוא קטן ולבן עם זוג עלים על גבו, עיניים גדולות, ורגליים קדמיות ארוכות.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/290a.png[/IMG]
-
[QUOTE=Lord Voldemort;1066194][CENTER][URL=http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1065370&postcount=653][IMG]http://i51.tinypic.com/20h6exc.png[/IMG][/URL]
~~~
חלה טעות, רציתי לכתוב שהאוונט יתחיל בשעה חמש וחצי, וכתבי 15:30 במקום 17:30... מקווה שכולם עדיין זמינים![/CENTER]
[B]דוד;[/B]
[I]לא נורא... ><[/I]
~~~
פיקאצ'ו מטפס על כתפך במהירות בזמן שאתה מחזיר את אייביזור, ואתם מתחילים לרוץ במהירת.
כועס, אתה ממשיך לרוץ ולא מוותר למרות שרגליך כבר מתחילות לכאוב ונשימותיך מתקצרות.
אתה מרגיש כאב חד בצלעות, וכשאתה מנסה לבלום במהירות אתה מחליק ונופל על הקרקע.
רחש המסוקים שהתחיל כשברחת נחלש, ואתה מוצא פינה לנוח בצילו של עץ. אתה רואה שפיקאצ'ו מביט במקום כלשהו על הקרקע מולכם.
שנייה לאחר שאתה מבחין בפיקאצ'ו, פוקימון פורץ מן הקרקע. הוא קטן ולבן עם זוג עלים על גבו, עיניים גדולות, ורגליים קדמיות ארוכות.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/290a.png[/IMG][/QUOTE]
"איכס" אני אומר וקופץ על רגלי. אני מוציא את הפוקדע ומכוון אותו על הפוקימון 'הוא חרק?' אני חושב 'בעעע, אני הולך להקיא' אני מגחח 'אז למה תפסתי ווידל, גם הוא חרק והרבה יותר מגעיל'
-
~~~
[B]תומר;[/B]
[I]הגבתי לך אבל בטעות כתבתי ברנדון...[/I]
~~~
[/QUOTE]
"צ'ארמיליון! תתאושש ותשלח במהירות זעם דרקון! אתה מסוגל!" אגיד בלצ'ארמיליון ואז אחכה לתגובתו בנושא.
-
[quote]אייביזור שולח זוג גפנים אל צידי המבוך, ונוחת בשלום.
דיגלט משתמש בשריטה, ואייביזור משיב בשוט גפן נוסף על דעת עצמו. דיגלט נפצע קשות.[/quote]
חייכתי,כי עלה לי רעיון."איוויזור,יש לי רעיון איך נעבור את כל המבוך הזה בלי להיפגש בשום פוקימון!"עליתי על גבו של איוויזור."עכשיו איוויזור,תשתמש בשוט גפן כדי לתפוס את הפינות של הקירות וכך נוכל להתנדנד מקיר לקיר!"אני אומר בביטחון מלא.
-
[quote=Lord Voldemort;1066194][CENTER][URL="http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1065370&postcount=653"][IMG]http://i51.tinypic.com/20h6exc.png[/IMG][/URL]
~~~
[B]קודאק;[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/74a.png[/IMG]
[I]ג'יודוד, פוקימון הסלע. בשעת מנוחה, הוא נראה בדיוק כמו סלע. אם מישהו ידרוך עליו מבלי לשים לב, הוא יתרגז ויניף את אגרופיו בזעם.[/I]
וורטרטל פוער את פיו, ושולח אקדח מים חזק. ג'יודוד מחליק על הקרקע ונפצע. המים נספגים באדמה סביבו מהר והופכים לבוץ במגע עם החול.
"התפלשות, וחפירה!" קורא ברוק בחיוך. ג'יודוד נעלם בגוש הבוץ, וטס במהירות, קבור למחצה בקרקע, ומתנגש בוורטרטל.
[/quote]
*אתה יודע שג'יודוד הוא מסוג אדמה/אבן ומים חזקים גם על אדמה וגם על אבן ? אני לא בא בטענות רק שואל..
"וורטורטל! אתה שומע אותי?! תשתמש מהר בכוויה! לאחר מכן איך שהוא עף אחורה תרוץ אליו ותנשך אותו בחוזקה! תנסה ללמוד את המתקפה נשיכה! אם ותראה שלא תצליח תשתמש בבועות שיעוותו לו את הראייה!" אומר ואסתכל על הזירה כדיי לחשוב איך לנצל אותה.