ביי שקד היי ליאור,איזה סגנון אתה רוצה ואם חתימה אז אמריקאית או ישראלית? ותן תמונות ^^
Printable View
ביי שקד היי ליאור,איזה סגנון אתה רוצה ואם חתימה אז אמריקאית או ישראלית? ותן תמונות ^^
[QUOTE=Element;1148847]ביי שקד היי ליאור,איזה סגנון אתה רוצה ואם חתימה אז אמריקאית או ישראלית? ותן תמונות ^^[/QUOTE]
מה הבדל בין אמריקאית לישראלית?
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQAdYSisYJuZY9rhdVRoL4XoWlQeKaFlcyHwv5AjPjMBThndOLC[/IMG]
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5IFwXyFtw9vrRl7UKaqXMWmDyHTq-FJCEO0u4qJhI0miJWceNnQ[/IMG]
תמונות טובות?
ותכתוב Deva Path
.money money money
אבבא האלה תקועים לי בראש.
ברחבה אני יוכל להשתמש ברקע אבל אני צריך רנדר (בלי רקע או עם רקע רק לבן) ישראלית היא שיוצאיים מהמסגרת הדמות והמברשות ואמריקאית היא כמו זו בחתימה שלי (במימדים וזה,לא כל כך טוב חח)
יצרתי סגנון חדש של לוגואים! איך יצא? לעשות מדריך?:
[IMG]http://i56.tinypic.com/2jewq45.png[/IMG]
מה קורה עומר?
אני כל הזמן מנסה לדבר איתך ואתה מתחמק..
חצוף! D:
חזרתי, אני חושב, לא יודע לכמה זמן.
יכול להיות לדקה...
איזה משעמם פה בלי אלי ושקד...
סליחה אלון חח,איך הלוגו החדש שיצרתי? (סגנון שאני יצרתי) סתכל בעמוד הקודם
היי
הי דוד ומשה
[QUOTE=Element;1148921]סליחה אלון חח,איך הלוגו החדש שיצרתי? (סגנון שאני יצרתי) סתכל בעמוד הקודם[/QUOTE]
עאלק מתקן...
i am tired
[QUOTE=KillerBee;1148927]i am tired[/QUOTE]
so go to sleep. XD
היי ליאור. מה נשמע?
אני קרוב לסיום כתיבת המ"ת!
[QUOTE=Artist Ninja;1148929]היי ליאור. מה נשמע?
אני קרוב לסיום כתיבת המ"ת![/QUOTE]
המשחק על נארוטו?
אצלי בסדר
[QUOTE=monster;1148925]הי דוד ומשה[/QUOTE]
משעמם מה קורה?
תיקנתי בנושא, אני צריך להתרגל בסדר? אתה יכול בבקשה להפסיק להעיר לי על זה? תודה.
[QUOTE=white_angel;1148932]משעמם מה קורה?[/QUOTE]
גם אצלי משעמם
אני משעומם ואין לי מה לעשות כדי להפיג תשעומם
[QUOTE=monster;1148935]גם אצלי משעמם
אני משעומם ואין לי מה לעשות כדי להפיג תשעומם[/QUOTE]
אני עד כדי כך משועמם שאני מתלבט אם להחליף סמל אישי עוד הפעם. XD
אני מתכנן לפתוח משחק ואני מחפש מישהו שיעזור לי לחשוב על רקע ועל דברים למשחק... יש מתנדבים (ינתן קרדיט)
מה קורה כולם?
אני רוצה לעשות משחק בהמטרה בו היא להרוג את אש קאטצ'אם, להשתלט על העולם ולשעבד את כל הפוקימונים
[QUOTE=Element;1148941]מה קורה כולם?[/QUOTE]
היי מה קורה?
[QUOTE=KillerBee;1148943]אני רוצה לעשות משחק בהמטרה בו היא להרוג את אש קאטצ'אם, להשטלת על העולם ולשעבד את כל הפוקימונים[/QUOTE]
עשית לי חשק להירשם למשחק הזה אם הוא יפתח
נכון בפוקימון יש את הסיסמא הזאת יו גוטה קאטצ' זם אול או משהו כזה אז אצלי זה יהיה אותו דבר אבל עם Kill
[QUOTE=KillerBee;1148946]נכון בפוקימון יש את הסיסמא הזאת יו גוטה קאטצ' זם אול או משהו כזה אז אצלי זה יהיה אותו דבר אבל עם Kill[/QUOTE]
תקרא למשחק KILL THE POKEMON
מה קורה?
[quote=7;1148949]מה קורה?[/quote]
היי ראול מה קורה?
הי ראול
[QUOTE=white_angel;1148950]היי ראול מה קורה?[/QUOTE]
חזרתי מיממדיון..
מה איתך?
[quote=7;1148953]חזרתי מיממדיון..
מה איתך?[/quote]
משעמם לי מתגעגע לאתמול כשהייתי בבריכה בים המלח. Xd
[QUOTE=white_angel;1148954]משעמם לי מתגעגע לאתמול כשהייתי בבריכה בים המלח. Xd[/QUOTE]
כמה אנשים היה שם! לא להאמין.
הרקע
[spoiler]היום, כמעט ולא תמצא פוקימון ו/או אדם בעולם שלא מכיר את אש קאטצ'ם ומעריץ אותו.
כל אדם ופוקימון שהוא עובר לידם סוגד לו, בהתחלה זה לא היה כזה נורא הוא היה בסדר ונשאר אותו ילד מוגבל כפי שהיה כל המסע שלו... אבל אחרי 3 שנים הכל הישתנה! כל מי שלא סגד לו והעריץ את העריץ הנורא נשלח אל הבור! (למרות שזה לא קרה הרבה כי כמעט כולם העריצו אותו...) אתם והמשפחה שלכם החלטתם לעבור למחוז מקסיקו שם הוא לא שולט באף אחד אבל לפני שעליתם למטוס גילו שאתם לא מעריצים אותו!!! חבל שבאותו היום הוא החליט לא לקחת שבויים... הוא הרג את כל משפחתכם חוץ מכם כי הצלחתם לברוח למטוס ביחד עם 3 עריקים נוספים.
במקסיקו גיליתם שיש אירגון בשם קילרים זה ארגון של כל אלה שרוצים להפסיק את שלטונו הרודני של אש בעולם! היות ואש הסביר לפוקימוניו איך נראים אנשי הארגון (כן הוא יודע עליכם ובגלל זה יש עליו אבטחה כבדה...) הם לא ניתנים לתפיסה בפוקדור רגיל ולכן המציאו משהו חדש שיפורט בהמשך...[/spoiler]
[QUOTE=KillerBee;1148960]הרקע
[spoiler]היום, כמעט ולא תמצא פוקימון ו/או אדם בעולם שלא מכיר את אש קאטצ'ם ומעריץ אותו.
כל אדם ופוקימון שהוא עובר לידם סוגד לו, בהתחלה זה לא היה כזה נורא הוא היה בסדר ונשאר אותו ילד מוגבל כפי שהיה כל המסע שלו... אבל אחרי 3 שנים הכל הישתנה! כל מי שלא סגד לו והעריץ את העריץ הנורא נשלח אל הבור! (למרות שזה לא קרה הרבה כי כמעט כולם העריצו אותו...) אתם והמשפחה שלכם החלטתם לעבור למחוז מקסיקו שם הוא לא שולט באף אחד אבל לפני שעליתם למטוס גילו שאתם לא מעריצים אותו!!! חבל שבאותו היום הוא החליט לא לקחת שבויים... הוא הרג את כל משפחתכם חוץ מכם כי הצלחתם לברוח למטוס ביחד עם 3 עריקים נוספים.
במקסיקו גיליתם שיש אירגון בשם קילרים זה ארגון של כל אלה שרוצים להפסיק את שלטונו הרודני של אש בעולם! היות ואש הסביר לפוקימוניו איך נראים אנשי הארגון (כן הוא יודע עליכם ובגלל זה יש עליו אבטחה כבדה...) הם לא ניתנים לתפיסה בפוקדור רגיל ולכן המציאו משהו חדש שיפורט בהמשך...[/spoiler][/QUOTE]
רקע טוב אהבתי אותו
היי ראול. מה קורה?
[QUOTE=Artist Ninja;1148966]היי ראול. מה קורה?[/QUOTE]
סבבה תגיב במפעל החתימות..
[quote=7;1148971]סבבה תגיב במפעל החתימות..[/quote]
אוקיי. אבל בכל מקרה אני מתכוון לשנות את מה שכתבתי שם...
[COLOR=blue][B]תגיבו! [/B][/COLOR]
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=42396"][B][COLOR=blue]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=42396[/COLOR][/B][/URL]
שלום לכולם
הי ארווין
היי ארווין.
זהו, סוף סוף, סיימתי! סיימתי לכתוב את המ"ת!
עכשיו לחלק מעצבן נוסף, לשלוח אותו.