-
[QUOTE=Blackbeard;1190372]אוי כמה שיש כאן אנשים תינוקיים ומפגרים... אני מקווה בשביל כל אותם האנשים שיקבלו קצת שכל כשיתבגרו...
מי שמבזבז את כל היום שלו ברצון לקבל אזהרות ובאנים ומנסה לעבור על חוקים, מבחינתי לא צריך לחשוב פעמיים... להעיף אותם על טיל. כשהייתי אדמין ידעתי איך לטפל בדברים האלה...
למה Yami לא בבאן? משתמש שאומר שהוא רוצה לפרוש כשיקבל באן, איזה רמז אתם צריכים לכמה רע שהוא יעשה לפורום? ה40 אלף הודעות של בן אדם כזה[שאני מניח שרובן ספאם מפגר על פי התנהגות הבן אדם] לא ישתוו גם ל400 הודעות של אדם שרוצה לעשות טוב לקהילה.[/QUOTE]
צודק...אגב אחי, אתה ממש ותיק פה אז אני יכול לשאול אותך משהו?
-
[QUOTE=Blackbeard;1190372]אוי כמה שיש כאן אנשים תינוקיים ומפגרים... אני מקווה בשביל כל אותם האנשים שיקבלו קצת שכל כשיתבגרו...
מי שמבזבז את כל היום שלו ברצון לקבל אזהרות ובאנים ומנסה לעבור על חוקים, מבחינתי לא צריך לחשוב פעמיים... להעיף אותם על טיל. כשהייתי אדמין ידעתי איך לטפל בדברים האלה...
למה Yami לא בבאן? משתמש שאומר שהוא רוצה לפרוש כשיקבל באן, איזה רמז אתם צריכים לכמה רע שהוא יעשה לפורום? ה40 אלף הודעות של בן אדם כזה[שאני מניח שרובן ספאם מפגר על פי התנהגות הבן אדם] לא ישתוו גם ל400 הודעות של אדם שרוצה לעשות טוב לקהילה.[/QUOTE]
אני מנסה למחוק מדריכים ולסגור פעיליות, ולא שעושים משהו :O
נמאס לי מהתנהגות התינוקית של הפורום אז אני פשוט יעלם ממנו לאט לאט
-
דניס ועמית קקה מנהלים
-
כן, הוא קילל אותי אבל זרמתי.. O:
[QUOTE=Machine X;1190373]צודק...אגב אחי, אתה ממש ותיק פה אז אני יכול לשאול אותך משהו?[/QUOTE]
שאל אותי :sunglasses:
סתם חח..
-
יואב,גם אם תקבל תשובה,איך אתה יודע שזו תשובה חיובית?
-
[QUOTE=Imperia;1190362]לא, אבל אתה תהיה בטופ 10.[/QUOTE]
תקדיש לי!
-
[QUOTE=Primo;1190378]יואב,גם אם תקבל תשובה,איך אתה יודע שזו תשובה חיובית?[/QUOTE]
אני פשוט רוצה לקבל תשובה. אני שונא שמתעלמים ממני.
-
-
בודאי, שאל.
וצביליך- תראה למחוק מדריכים זו בדיוק ההתנהגות התינוקית. הייתי בפורום אחד שהשקעתי בו שעות על גבי שעות על מדריכים, כתבות וכו'. התייחסו אליי שם בצורה מחרידה. אבל לא הלכתי ומחקתי, לא בשביל כל אותם האנשים, גם אם הבודדים, שכן צריכים את זה... אני יכול להבין אולי רק אנשים שנורא נורא פגועים שעושים כזה דבר, והיטמן לדוגמא נפגע מ500 כיוונים פי כמה יותר ממני, ולעולם לא מחק... אבל לא כולם חייבים להיות כמוהו כמובן
קונסקריפט, אני ראיתי את מה שהיה והכל היה הוגן, מה שלא היה הוגן זה למה אתה לא בבאן? לא ראיתי הרבה דברים טובים בנוד הזה בין הקללות נגד ערבים[אני ימני אגב שלא תתבלבל] והצעות לאיך לקבל אזהרות וכו'... אתם לא יכולים לנצל תזמן לדברים שעוזרים? ולעזור אפילו יהיה פשוט לא להספים... אני לא יודע אם המנהלים בכללי באמת לא בסדר, אני לא מכיר את המצב, אבל אני כן ראיתי את מה שהיה... כששיעמום מתבטא אצל חלק ברצון להרוס, אז יש בעיה.
-
-
[QUOTE=Blackbeard;1190382]בודאי, שאל.
וצביליך- תראה למחוק מדריכים זו בדיוק ההתנהגות התינוקית. הייתי בפורום אחד שהשקעתי בו שעות על גבי שעות על מדריכים, כתבות וכו'. התייחסו אליי שם בצורה מחרידה. אבל לא הלכתי ומחקתי, לא בשביל כל אותם האנשים, גם אם הבודדים, שכן צריכים את זה... אני יכול להבין אולי רק אנשים שנורא נורא פגועים שעושים כזה דבר, והיטמן לדוגמא נפגע מ500 כיוונים פי כמה יותר ממני, ולעולם לא מחק... אבל לא כולם חייבים להיות כמוהו כמובן
קונסקריפט, אני ראיתי את מה שהיה והכל היה הוגן, מה שלא היה הוגן זה למה אתה לא בבאן? לא ראיתי הרבה דברים טובים בנוד הזה בין הקללות נגד ערבים[אני ימני אגב שלא תתבלבל] והצעות לאיך לקבל אזהרות וכו'... אתם לא יכולים לנצל תזמן לדברים שעוזרים? ולעזור אפילו יהיה פשוט לא להספים... אני לא יודע אם המנהלים בכללי באמת לא בסדר, אני לא מכיר את המצב, אבל אני כן ראיתי את מה שהיה... כששיעמום מתבטא אצל חלק ברצון להרוס, אז יש בעיה.[/QUOTE]
מילא לא מסתכלים על המדריכים, אז למה שהם פשוט לא יהיו ?
-
קונסקריפט, אני ראיתי את מה שהיה והכל היה הוגן, מה שלא היה הוגן זה למה אתה לא בבאן? לא ראיתי הרבה דברים טובים בנוד הזה בין הקללות נגד ערבים[אני ימני אגב שלא תתבלבל] והצעות לאיך לקבל אזהרות וכו'... אתם לא יכולים לנצל תזמן לדברים שעוזרים? ולעזור אפילו יהיה פשוט לא להספים... אני לא יודע אם המנהלים בכללי באמת לא בסדר, אני לא מכיר את המצב, אבל אני כן ראיתי את מה שהיה... כששיעמום מתבטא אצל חלק ברצון להרוס, אז יש בעיה.[/QUOTE]
בדרך כלל,בתוך כמה זמן המנהלים עונים לך אם הגשת בקשה לניהול פורום?
-
הנו"ד הזה נרצח... נפתח היום וכמעט בחצי
יואב,איזה פורום אתה רוצה לנהל?
-
[QUOTE=scizor-x;1190389]הנו"ד הזה נרצח... נפתח היום וכמעט בחצי
יואב,איזה פורום אתה רוצה לנהל?[/QUOTE]
מוזיקה...
-
אתה עשית את שלך, כתבת השקעת, אם תרצה אל תשקיע יותר, אבל אל תמחק, זה כאילו אתה פוגע בעשייה של עצמך. תפרסם תמדריכים תבקש מאנשים להסתכל[חבל שלא מסתכלים זה אחת הבעיות פה] אבל חבל למחוק. תפרסם היכן שאתה רוצה, בכל מקום שבו יהיו המדריכים גם תהיה טביעת האצבע של ההשקעה שלך...
משין אקס - אין לי מושג עד כמה רותם פעיל היום במה שקורה וזה... תלוי בהרבה דברים
-
וואלה יונתן, נו"ד אחלה.. ואני מקום ראשון בו :)
-
תודה לך
ואני לא מתכנן רע לפורום
-
הקדשתי,
החלטתי לא להשקיע, פירסמתי את ההקדשות הקודמות.
-
-
אני לא קיללתי ערבים :P רק הכרזתי שאני שונא אותם...
חוץ מזה אנחנו רק הצענו לו רעיונות איך לקבל באן מהר ><
-
בא לי להקדיש שוב
(ז$%$%$& דורה)
אני לא קיללתי את דורה,רק אמרתי שאני שונא אותה!
-
[QUOTE=scizor-x;1190404]בא לי להקדיש שוב[/QUOTE]
כן זה כיף :)
בסוף אני ויואב יכולים להפגש..?
-
-
עידו, יונתן, תגיבו במ"תים שלכם, משעמם ~
-
[quote=צביליך הסמור;1190406]המדריכים שלי נמחקים~[/quote]
מחקתי אותם כבר..
-
זה נראה כאילו שאתה משתף פעולה ותומך בזה... מה אגיד... זו דעתי בכל אופן על מי שרוצה רע לפורום, מי שלא, בסדר, אז לא אשים אצבע על מי רוצה רע, אלא זו דעתי על מי שכן. זה די סוגר תסיפור ><
-
-
יונתן- תצטרך למחוק עכשיו דברים מהליינקה ועכשיו היא תראה קטנה ומכוערת ..
-
[QUOTE=Druddigon man;1190405]כן זה כיף :)
בסוף אני ויואב יכולים להפגש..?[/QUOTE]
הקדשת סיפור זה כיף.
-
[QUOTE=Blackbeard;1190412]זה נראה כאילו שאתה משתף פעולה ותומך בזה... מה אגיד... זו דעתי בכל אופן על מי שרוצה רע לפורום, מי שלא, בסדר, אז לא אשים אצבע על מי רוצה רע, אלא זו דעתי על מי שכן. זה די סוגר תסיפור ><[/QUOTE]
זכותו... אם הפורום לא מכבד אותו (והוא לא) ולא באלו לתרום מעצמו לפורום שייקח את עצמו ואת כל הדברים שלו ויעזוב!
-
[QUOTE=Blackbeard;1190412]זה נראה כאילו שאתה משתף פעולה ותומך בזה... מה אגיד... זו דעתי בכל אופן על מי שרוצה רע לפורום, מי שלא, בסדר, אז לא אשים אצבע על מי רוצה רע, אלא זו דעתי על מי שכן. זה די סוגר תסיפור ><[/QUOTE]
רק שתדע אני מתכנן פעיליות לפוקמיניאדיה שתהיה בקרוב
אז אני לא עושה רק רע לפורום
-
[QUOTE=scizor-x;1190415]הקדשת סיפור זה כיף.[/QUOTE]
יודעים...ואנחנו יכולים להיפגש?
-
[quote=Druddigon man;1190410]עידו, יונתן, תגיבו במ"תים שלכם, משעמם ~[/quote]
ומה עם עומר?
-
[QUOTE=הלכתי עד ששקד חוזר;1190414]יונתן- תצטרך למחוק עכשיו דברים מהליינקה ועכשיו היא תראה קטנה ומכוערת ..[/QUOTE]
איך שינית כינוי...?
[QUOTE=scizor-x;1190415]הקדשת סיפור זה כיף.[/QUOTE]
כן.. אבך צריך להשקיע... P:
-
[quote=Yami;1190418]רק שתדע אני מתכנן פעיליות לפוקמיניאדיה שתהיה בקרוב
אז אני לא עושה רק רע לפורום[/quote]
מה מתכנן, כי גם אני עושה פעילות באנימה.
-
[QUOTE=Primo;1190420]ומה עם עומר?[/QUOTE]
אין לי מושג אם אתה פה או לא בגלל שאתה משתמש רוח.. ><"
-
-
[QUOTE=Imperia;1190424]מה מתכנן, כי גם אני עושה פעילות באנימה.[/QUOTE]
אתה לא עושה בספורט?
לא ידעתי
זהה תדמות
-
-
אני מצטער יאמי ככה זה הצטייר מההודעות ההן בנוד אני גם אמרתי שאני לא יודע הרבה מעבר למצב בפורום, ובסדר קונקריפט מי שרוצה שיעזוב ומי שרוצה שימחק, אבל אפילו בשביל הכבוד העצמי להתחיל לקלל ולעשות סתם ספאם ולנסות לקבל באן......אפילו רק בשביל זה