אתה עושה מיל לכולם(זה משליך מהטופ לגרייב) ואז מחזיר לטופ לפי הסדר שאתה רוצה
Printable View
אתה עושה מיל לכולם(זה משליך מהטופ לגרייב) ואז מחזיר לטופ לפי הסדר שאתה רוצה
[quote=accelerator;1214954]אתה עושה מיל לכולם(זה משליך מהטופ לגרייב) ואז מחזיר לטופ לפי הסדר שאתה רוצה[/quote]
על מה אני לוחץ כדי שזה יחזיר לי לדק בלי לערבב אותה?
[QUOTE=Tigraro;1215075]על מה אני לוחץ כדי שזה יחזיר לי לדק בלי לערבב אותה?[/QUOTE]
כל עוד אתה לא מסתכל על החפיסה היא לא תתערבב. (ואם לא ערבבת בכוונה כמובן). ברגע שהסתכלת היא מתערבבת אוטומטית. את יכול להחזיר ל TOP של החפיסה או ל Bottom שלה, תלוי מה אתה רוצה. אי אפשר להחזיר למקום אקראי בחפיסה. בשביל זה תשים ב TOP/BOTTOM ותערבב. (איזה חפירה הבאתי..)
זה מתחבר לי חמישים שנה מישהו יודע מה לעשות????????
מישהו רוצה דואל?
פתחתי משתמש:
LegendDragon
דניס-אני בכיף רוצה.
הינה טופס אם צריך:
שם משתמש: YuseiFudo
שם אמיתי: עמית
כינוי במשחק: LegendDragon
פעיל בתדירות: נמוכה בינתיים כי יש לחץ בבצפר.
עמית רוצה דואל?
מישהו רוצה דואל?
אני רוצה
דק טיימ לורד חדשה P: מה נסגר חברה השקע של יומיים שלוש והתייבשתם קדימה אני בקושי רואה שאתם מחוברים
מישהו יודע אם אני יכול לסדר את זה או שלא כי אני לא יכול להתחבר למשחק זה תמיד תקוע לי על Concenting
מישהו יכול לעזןר לי?
יש לי את הקלף Elemental HERO Neos Alius.
הוא קלף gamini, דבר ראשון, אם מישהו יהיה מוכן להסביר לי על הקלפים האלו ואם הם קלפים שכדאי להשתמש בהם.
דבר שני, כתוב לו בהסבר את זה:
[SPOILER]This card is treated as a Normal Monster while face-up on the field or in the Graveyard. While this card is face-up on the field, you can Normal Summon it to have it be treated as an Effect Monster with this effect:
● This face-up card's name is treated as "Elemental HERO Neos".[/SPOILER]
אם מישהו יוכל להסביר לי מה כתוב כאן (תרגמתי בגוגל טראנס ולא הבנתי כלום, זה תרגום גרוע לקלפים), אודה לו.
[QUOTE=Artist Ninja;1216123]יש לי את הקלף Elemental HERO Neos Alius.
הוא קלף gamini, דבר ראשון, אם מישהו יהיה מוכן להסביר לי על הקלפים האלו ואם הם קלפים שכדאי להשתמש בהם.
דבר שני, כתוב לו בהסבר את זה:
[SPOILER]This card is treated as a Normal Monster while face-up on the field or in the Graveyard. While this card is face-up on the field, you can Normal Summon it to have it be treated as an Effect Monster with this effect:
● This face-up card's name is treated as "Elemental HERO Neos".[/SPOILER]
אם מישהו יוכל להסביר לי מה כתוב כאן (תרגמתי בגוגל טראנס ולא הבנתי כלום, זה תרגום גרוע לקלפים), אודה לו.[/QUOTE]
הקלף מיוחס למפלצת נורמאלית בשדה או בבית הקברות.
כשהוא עם הפנים למעלה בשדה, אתה יכול לזמן אותו בצורה רגילה כך שכשהוא מיוחס כ"גיבור יסודות ניאוס".
[QUOTE=YuseiFudo;1216126]הקלף מיוחס למפלצת נורמאלית בשדה או בבית הקברות.
כשהוא עם הפנים למעלה בשדה, אתה יכול לזמן אותו בצורה רגילה כך שכשהוא מיוחס כ"גיבור יסודות ניאוס".[/QUOTE]
בעצם כשהוא מזומן עם הפנים למעלה הוא הופך לפי רצוני להיות בדיוק כמו הקלף 'אלמנטל הירו נאוס'?
או שזה הופך להיות השם שלו בעצם כדי שאוכל להשתמש בו לשילובים של 'נאוס'?
[QUOTE=Artist Ninja;1216127]בעצם כשהוא מזומן עם הפנים למעלה הוא הופך לפי רצוני להיות בדיוק כמו הקלף 'אלמנטל הירו נאוס'?
או שזה הופך להיות השם שלו בעצם כדי שאוכל להשתמש בו לשילובים של 'נאוס'?[/QUOTE]
השם שלו יהיה.
כנראה שכן, אני לא יודע רק תרגמתי.
טוב. המה שאני עכשיו כותב חל על כל הקלפים מסוג "gemini". קלפי ג'מיני הם קלפים שברגע כשאתה מזמן אותם הם קלפים רגילים כלומר ללא אפקט. תור אחרי שאתה מזמן אותם אתה יכול להמיר את האפשרות שלך לזימון רגיל של מפלצת כדי להפוך את המפלצת למפלצת אפקט. שימו לב שמזהים אותם לפי השם gemini איפה שבדרך כלל יש effect או normal או synchro או fusion ועוד. ישנם בערך25 דלפים כאלה. עד דוגמה היא gigaplant. אם אתם רוצים לגעת עוג תוכלו לכתוב ב DN ב deck constructor בחיפוד קלפים קלפי מפלצות ובסוג (type) סמנו gemini
[quote=ArTiCUnO;1216134]טוב. המה שאני עכשיו כותב חל על כל הקלפים מסוג "gemini". קלפי ג'מיני הם קלפים שברגע כשאתה מזמן אותם הם קלפים רגילים כלומר ללא אפקט. תור אחרי שאתה מזמן אותם אתה יכול להמיר את האפשרות שלך לזימון רגיל של מפלצת כדי להפוך את המפלצת למפלצת אפקט. שימו לב שמזהים אותם לפי השם gemini איפה שבדרך כלל יש effect או normal או synchro או fusion ועוד. ישנם בערך25 דלפים כאלה. עד דוגמה היא gigaplant. אם אתם רוצים לגעת עוג תוכלו לכתוב ב DN ב deck constructor בחיפוד קלפים קלפי מפלצות ובסוג (type) סמנו gemini[/quote]
כן רק דבר אחד אני חייב להגיד לך זה לא חייב להיות תור אחרי יכול להיות למשל אם אני משתמש באולטימט אופרינג או דאבל סמון ואז לזמן אותם שוב באותו תור
[QUOTE=accelerator;1216182]כן רק דבר אחד אני חייב להגיד לך זה לא חייב להיות תור אחרי יכול להיות למשל אם אני משתמש באולטימט אופרינג או דאבל סמון ואז לזמן אותם שוב באותו תור[/QUOTE]
זה שטויות... זה כמו להתווכח על החוק שאסור לזמן זימון רגיל יותר מפעם אחת. מן הסתם אם יש קליפם שאומרים אחרת אז אפשר
מישהו רוצה דואל?
אני לוסט קונקשן
עובד לי מצוין דווקא
תודה רבה לכל מי שעזר לי.
בניתי חפיסה חדשה לבד (לא טוב בזה) תגידו עם יצא טוב:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/560/76567444.png/][IMG]http://img560.imageshack.us/img560/8667/76567444.png[/IMG][/URL]
חפיס Scrap אה?
לפי דעתי נחמדה-טובה
[QUOTE=duel master;1216395]חפיס Scrap אה?
לפי דעתי נחמדה-טובה[/QUOTE]
עד עכשיו הייתה לי חפיסת אלמנטל הירו אז רציתי חפיסה שבנויה על האפקטים של המפלצות אז בחרתי סקרפ חח
הייי שלום לכולם!!!!
ימים הקרבוים אני סוף סוף אחזור לפעילות רגילה כאן... :)
הבאתי מודם חדש וזה רק עניין של יום עד שהוא יקלט בצורה תקינה וטובה אם התשתית והמחשב
מקווה שהתגעגעתם אליי, יש חדש במשחק חברים???
[QUOTE=NivX10;1216441]הייי שלום לכולם!!!!
ימים הקרבוים אני סוף סוף אחזור לפעילות רגילה כאן... :)
הבאתי מודם חדש וזה רק עניין של יום עד שהוא יקלט בצורה תקינה וטובה אם התשתית והמחשב
מקווה שהתגעגעתם אליי, יש חדש במשחק חברים???[/QUOTE]
חוץ מזה שבניתי חפיסה חדשה סתל כמה הודעות קודם כלום לא חדש אצלי (תגיד לי אך החפיסה)
אין לי ממש מה להגיד עליה.. אני לא מכיר את הקלפים!
ולא ממש מזהה אותם מהתמונה הקטנה.
אוףףף לעזזל עם החוקים החדשים, הרסו את כל הדרגוניטי... לא רוצה חבילות אחרות, אבל אם החוקים החדשים האלה אין לי ברירה!!!
ביטלו חצי מהמהלכים והפכו אותה לחבילה יותר דלה בקומבואים ממה שהיא הייתה קודם.
שמעו היה לי את המהפך הכי יפה שראיתי.
שיחקתי מול Artist Ninja. [בשש ככה..]
היה לו מפלצת עם 2800 ATTCK ואחת או שתיים הפוכות, וקלף קסם/מלכודת אחד
אני חייב לציין שהיה לי מלכודת אחת בזירה, 6 קלפים בדק, 2 ביד ו35 בבית הקברות [לייטסוורן..]
מצב הLP היה: לו 7250 ולי 6500
השתמשתי בBECKONING LIGHT ממש שנייה לפני שהוא סיים את התור וזרקתי את שני הקלפים שבידי לגרייב.
משם לקחתי 2 JUDGMENT DRAGON ואז התחלתי עם תורי, זימנתי בSP SUMMON אחד מהם והשתמשתי באפקט שלו, כך שכל הקלפים בזירה חוץ ממנו נהרסו.
זימנתי זימון מיוחד את השני וגם את LYLA, LIGHTSWORN SORCERESS [ששלפתי בשלב ה- DP]
תקפתי ישירות עם שלושתם וככה ניצחתי [3000+3000+1700 גדול מ- 7250]
דניס רוצה דואל?
אני לא מחובר ממחשב כרגע, מצטער
מה דעתך על מחר באחת עשרה בבוקר למשל?
אם אני יקום בכיף P: עכשיו חזרתי לטנגו זומבי
מישהו רוצה קרב?
יש לי בעיה. נכנסתי לאתר דרך הקישור, ואז זה נתקע לי. רואים מפלצת שאני לא זוכר איך קוראים לה ומתחתיה ריבוע קטן לבן וריק. מישהו יודע מה קורה פה?
[quote=niro275;1216732]יש לי בעיה. נכנסתי לאתר דרך הקישור, ואז זה נתקע לי. רואים מפלצת שאני לא זוכר איך קוראים לה ומתחתיה ריבוע קטן לבן וריק. מישהו יודע מה קורה פה?[/quote]
תעשה רענן לדף או תוריד את הפלאש הכי חדש אם זה לא יעזור אין לי מושג מה ותנסה דרך כרום
שלום לכולם חברים!
החלטתי לפרוש מהמשחק... הוא משעמם אותי כבר, לא מחדש כלום. הרייטים התאפסו ממש שכבר עמדתי להגיע ל-100.
מרגיז נוסף לכל!
החוקים הרסו את החפיסה שאני הכי אוהב (אל תגידו לי תחליף לא ממש אוהב אחרות)
אני יכנס מידי פעם... אבל ממש מעט.
[quote=NivX10;1216802]שלום לכולם חברים!
החלטתי לפרוש מהמשחק... הוא משעמם אותי כבר, לא מחדש כלום. הרייטים התאפסו ממש שכבר עמדתי להגיע ל-100.
מרגיז נוסף לכל!
החוקים הרסו את החפיסה שאני הכי אוהב (אל תגידו לי תחליף לא ממש אוהב אחרות)
אני יכנס מידי פעם... אבל ממש מעט.[/quote]
וואו, אכזבה, באמת אכזבה אתה פורש בגלל באן ליסט מטומטם שבמילא ישתנה עד מרץ וואלה אני יגיד לך תחליף בדוגרי זה מה שעושים דואליסטים אחרי באן ליסט! אתה האחרון שציפיתי ממנו לזה ניב בחיי, אז הרייט התאפס, יש עוד מלא משחקים, ולא תמיד משחקים בשביל רייט אבל מה אני יגיד לך תעשה מה שבאלך
איך עושים חפיסת נושא?
זה בעיקרון חפיסה עם נושא כלומר שעל השם יש שם כללי כמו gravekeepers או scrap אתה יכול להיעזר בזה [url]http://www.yugiohcardguide.com/[/url]
מישהו רוצה דואל?