אני יגיד לאחת גוי "תעזבי אותי הילדה שם צריכה לטיפול דחוף יותר"
Printable View
אני יגיד לאחת גוי "תעזבי אותי הילדה שם צריכה לטיפול דחוף יותר"
אופק וג'ון-
אתה שם לב שהם כבר לא שם אבל הילדה מתחילה להתעורר,לפני שאתה מספיק לומר משהו היא זוהרת באור ירוק קלוש וכל החתכים והפצעים שלה נרפאים!!
אני ילך לראות מה קרה לילדה
נ.ב תעני בפרטי
אופק וג'ון-
הילדה אומרת ''אני חצויית ליפיאון,לפי המראה של אתה חצוי סקיטי נכון?''
נ.ב תענה למ''ת שלך
כן אומר לה ואז אשאל אתה למה הם הרביצו לה תוך כדי שאבדוק איפה מיי וטל
אופק וג'ון-
הילדה אומרת '' הם גילו שאני חצוייה וטוב,הם האחים שלי הם תמיד התייחסו אליי יפה עד שגילו זאת'' היא אמרה זאת תוך כדי שהיא מזיזה את השיער וחשפה שתי אוזניי ליפיאון. הילדה אומרת ''אתה בטח מודאג בוא נלך למצא את החברים שלך''
"כן טוב בואי נלך" אומר לה ואז אשאל "אני יכול לעלות עליך?"
אופק וג'ון-
מה פתאום!! אמרה הילדה אני רק בת 4!! דרך אגב אני לילה.
אתם מגיעים במהירותת ושמים לב לכולם שהאחיות ג'וי מטפלותבהם
אני ילך למיי וישאל אותה אם היא בסדר ואז אלך לראות מה אם טל ולקחת אותה
אופק וג'ון-
אתה לוקח את כולם והם משנים צורה חזרה לבני אדם,אתה מציג להם את לילה.
"אני יומר למיי שהגיע הזמן שטל תלך לישון וגם אנחנו" ואז אומר לילה "את תיקחי חדר לבד ותבואי לבקר מחר טוב"
[QUOTE=ttrrtte;1228085]אופק וג'ון-
אתה לוקח את כולם והם משנים צורה חזרה לבני אדם,אתה מציג להם את לילה.[/QUOTE]
שלום לך לילה אני ג'ון ואני חצוי איווי זהוב וגם חיביר.
אופק וג'ון-
ג'ון אתה אומר שלום ללילה ועולים לישון,באמצע הלילה לילה נכנסת לחדר של ג'ון ואומרת ''אפשר לישון פה אני מפחדת מהחושך''
אופק אתה מוצא את עצמך ביער שחור עם דשא שחור,עצים שחורים ואפילו אגם שחור. כל הפוקימונים שחורים חוץ מדיאלגה אחד זהוב אתה עוקב אחריו ועוקב.. אבל פתאום מתעורר במיטה שמיי מטלטלת אותך
נ.ב ג'ון-איך היה בסיפרייה? :) חחח
אני יספר למיי מה שחלמתי ואגיד לה שאני חייב לראות מה יקרה וארדם שוב
[QUOTE=ttrrtte;1228092]אופק וג'ון-
ג'ון אתה אומר שלום ללילה ועולים לישון,באמצע הלילה לילה נכנסת לחדר של ג'ון ואומרת ''אפשר לישון פה אני מפחדת מהחושך''
אופק אתה מוצא את עצמך ביער שחור עם דשא שחור,עצים שחורים ואפילו אגם שחור. כל הפוקימונים שחורים חוץ מדיאלגה אחד זהוב אתה עוקב אחריו ועוקב.. אבל פתאום מתעורר במיטה שמיי מטלטלת אותך
נ.ב ג'ון-איך היה בסיפרייה? :) חחח[/QUOTE]
בטח בואי הנה.
נ.ב:ככה ככה.
אופק- אתה נרדם שוב ורואה שוב את הדיאלגה הזהוב,אתה ממשיך ללכת אחריו עד שאתה מגיעה לעץ זהוב בעל סימן של ברק עליו,דיאלגה מורה לך עליו,אתה פותח את הדלת ונכנס לבונקר מוזר ובתוכו שלוש ידיות דיאלגה מצביע על הימנית ואז אתה מתעורר לקול בכי של טל
ג'ון-לילה מתכרבלת ליידך רועדת כולה ונרדמת,אתה מסתכל עלייה וחושב ''היא נראת לי ממש מוכרת..''
אני עכשיו מפרידה בינכם כי אתם כבר א ביחד (כרגע)
אני יבדוק מה קרה למקרה שמישהו נפגע
אופק-אתה מתקרב לטל ורואה שהיא רק נפלה מהעריסה אתה מנסה להרים אותה אבל האיווי הזהוב של ג'ון קופץ מולך עם עיינים מוארות ואומר ''לדה קטנה,ילדה קטנה גורל העולם בך נתלה''
אני אומר לאיויי "אוייש תסתום כבר מה אתה בכלל עושה פה?"
[QUOTE=ttrrtte;1228100]אופק- אתה נרדם שוב ורואה שוב את הדיאלגה הזהוב,אתה ממשיך ללכת אחריו עד שאתה מגיעה לעץ זהוב בעל סימן של ברק עליו,דיאלגה מורה לך עליו,אתה פותח את הדלת ונכנס לבונקר מוזר ובתוכו שלוש ידיות דיאלגה מצביע על הימנית ואז אתה מתעורר לקול בכי של טל
ג'ון-לילה מתכרבלת ליידך רועדת כולה ונרדמת,אתה מסתכל עלייה וחושב ''היא נראת לי ממש מוכרת..''
אני עכשיו מפרידה בינכם כי אתם כבר א ביחד (כרגע)[/QUOTE]
מאיפה אני מכיר אותה? אני חושב.
אופק-העיינים של איווי חזרו לרגיל,אבל לפי הפרצוף שלו ניכר כי הוא שמע את המילים האחרונות ואמר ''אייני יודע,מה יצא מפי דבר אחד אני יודע אתה טיפש'' ואז הסתלק משם עם זנב מורם
ג'ון-
פלשבק-
אתה בן 10 מסתכל על התקרה בחדר אמא שלך נכנסת עם תינוקת ואומרת ''תכיר את אחותך החדשה לילה!'' יום אחר כך- אמא שלך מתנהגת משונה ומוסרת את לילה לאימוץ.
אני ינסה להרדם חזרה
[QUOTE=ttrrtte;1228111]אופק-העיינים של איווי חזרו לרגיל,אבל לפי הפרצוף שלו ניכר כי הוא שמע את המילים האחרונות ואמר ''אייני יודע,מה יצא מפי דבר אחד אני יודע אתה טיפש'' ואז הסתלק משם עם זנב מורם
ג'ון-
פלשבק-
אתה בן 10 מסתכל על התקרה בחדר אמא שלך נכנסת עם תינוקת ואומרת ''תכיר את אחותך החדשה לילה!'' יום אחר כך- אמא שלך מתנהגת משונה ומוסרת את לילה לאימוץ.[/QUOTE]
איך 10, אני בן 7 לא?
לילה היא אחותי המאומצת לשעבר.
אופק-אתה חוזר לישון ללא אירועים מיוחדים ואתה מתעורר
ג'ון-אמ... יש לנו עולם מוזר חחח...
לילה עדיין ישנה,אתה שם לב לשמש עולה
[QUOTE=ttrrtte;1228211]אופק-אתה חוזר לישון ללא אירועים מיוחדים ואתה מתעורר
ג'ון-אמ... יש לנו עולם מוזר חחח...
לילה עדיין ישנה,אתה שם לב לשמש עולה[/QUOTE]
וואו כבר וקר אני לא מאמין.
אני אומר למיי שכדאי שהיא תלך לתחרות סרט
ג'ון- לילה מתמתחת ואתה שם לב למשהו שלא ראיתה בהתחלה- זנב ליפיאון ירוק מלא צלקות
אופק-מיי אומרת שאין זמן חייבים להשלים את המשימה
אני שואל אותה ״איזה משימה?״
[QUOTE=ttrrtte;1228223]ג'ון- לילה מתמתחת ואתה שם לב למשהו שלא ראיתה בהתחלה- זנב ליפיאון ירוק מלא צלקות
[/QUOTE]
ברגע שלילה מתעוררת אני שואל אותה מאיפה הצלקות.
אופק- מיי אומרת ''הנבואה כבר שחכתה? זה הזמן להמשיך מערבה!''
ג'ון-פניה של לילה מתעוותים בכאב ברגע שאתה מזכיר זאת והיא אומרת ''לפני שאפילו אני בעצמי גיליתי שאני חצוייה שני אנשים בשם טינה ורון תפסו אותי,הם התעללו בי והחריכו אותי לגלות להם משהו על הלפיאון שהפך אותי לחצוייה,זה קרה שהייתי בת שנתיים עד אז הייתי תינוקת מפונקת שבקושי יודעת לדבר,הייתי שם לבד הייתי חייבת לברוח לאחר 8 חודשים של כליאה ברחתי בעזרת סיכה קטנה שאמא שלי שמה לי בשיער באותו יום. שהייתי בת 3 הם חטפו אותי שוב והפעם הצלחתי לברוח מהר ולאט לאט למדתי להסתדר בעצמי, הייתי צריכה נשק לא היו לי פוקימונים ולא שלתטי בכוחות אש לקחתי אבן והשחזתי ממנה פיגיון קטן. שנה שעברה שהייתי בת 4 ,כמעט הגעתי הבייתה אחרי שנתיים אבל................ הלכתי לאיבוד ביער הקרוב ו... פגשתי איווי קטן שעזר לי להגיע הבייתה,שהגעתי האחים שלי לא נתנו לי להתקרב לאמא שלי,הם פחדו שהמשפחה תהרס,אמא שלי אפילו לא יודעת את זה מאז שהייתי בת שנתיים היא לא ראתה אותי ואני לא אותה....... אני ממש אוהבת אותה אבל אין לי דרך לעקוף את האחים שלי....
ואז היא הוציאה פיגיון מלוטש מאבן,חד כתער בעל ניצב כחול
[QUOTE=ttrrtte;1228238]אופק- מיי אומרת ''הנבואה כבר שחכתה? זה הזמן להמשיך מערבה!''
ג'ון-פניה של לילה מתעוותים בכאב ברגע שאתה מזכיר זאת והיא אומרת ''לפני שאפילו אני בעצמי גיליתי שאני חצוייה שני אנשים בשם טינה ורון תפסו אותי,הם התעללו בי והחריכו אותי לגלות להם משהו על הלפיאון שהפך אותי לחצוייה,זה קרה שהייתי בת שנתיים עד אז הייתי תינוקת מפונקת שבקושי יודעת לדבר,הייתי שם לבד הייתי חייבת לברוח לאחר 8 חודשים של כליאה ברחתי בעזרת סיכה קטנה שאמא שלי שמה לי בשיער באותו יום. שהייתי בת 3 הם חטפו אותי שוב והפעם הצלחתי לברוח מהר ולאט לאט למדתי להסתדר בעצמי, הייתי צריכה נשק לא היו לי פוקימונים ולא שלתטי בכוחות אש לקחתי אבן והשחזתי ממנה פיגיון קטן. שנה שעברה שהייתי בת 4 ,כמעט הגעתי הבייתה אחרי שנתיים אבל................ הלכתי לאיבוד ביער הקרוב ו... פגשתי איווי קטן שעזר לי להגיע הבייתה,שהגעתי האחים שלי לא נתנו לי להתקרב לאמא שלי,הם פחדו שהמשפחה תהרס,אמא שלי אפילו לא יודעת את זה מאז שהייתי בת שנתיים היא לא ראתה אותי ואני לא אותה....... אני ממש אוהבת אותה אבל אין לי דרך לעקוף את האחים שלי....
ואז היא הוציאה פיגיון מלוטש מאבן,חד כתער בעל ניצב כחול[/QUOTE]
וואו איזה סיפור אני אומר לה ואז אומר "לילה אני צריך לספר לך משהו...".
ג'ון-לילה מסתכלת עלייך בעיינים גדולות,עיינים שראו יותר ממה שהן צריכות
נ.ב סיפור קורע לב נכון?! חח השקעתי Xd
אני יחזור מאוחר יותר יש לי כלים לשתוף..:(
"כן" אני נאנח "טוב בואי נלך"
אופק-אתה ומיי יורדים למטה ומחכים לג'ון,ביינתים אתה רואה מוכר פוקימונים שמוכר מג'יקארפים
אני יתעלם ואלך לחפש חניות אחרות
אופק-אתה ומיי רואים חנות פיבאסים,חנות קראבים,חנות לאסטיקים וחנות טיילואים
אני ילך לחנות טיילואים
אופק-אתה הולך לחנות הטיילואים בזמן שממי הולכת לפיבאסים אתה רואה כ8 טיילואים כלואים בכלובים המשתלשלים מהתקרה אתה שם לב למחירון כולם ב500 חוץ מהאחרון שהוא ב1000
אני ישאל את המוכר למה האחרון הכי יקר
אופק-המוכר אפילו לא עונה אתה שם לה שהטיילו זוהר