אז מה אתה עושה פה?
Printable View
אז מה אתה עושה פה?
הולך לשיננייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי איה!!!!
(שיננית)
בטח כואב...בהצלחה...
היי D:
אני בצרפת.
מה אתה עושה בצרפת?
[QUOTE=NightWalker;1269778]מה אתה עושה בצרפת?[/QUOTE]
טיול. ^^
איזה טיול?
אלכס מאי היא בת Xd
[quote=Ilan;1269771]אוהד פתח 19872986482 נושאי ייעוץ בפורום הלכה ויהדות
צריך לתת לו אזהרה על ספאם הוא יודע את החוקים והוא מנהל זה עוד יותר חמור...
חוץ מזה הפורום מת... אין מה לעשות פה כבר...[/quote]
בזה גלעד יטפל.. שלחתי לגלעד הודעה על זה.
אהה סליחה =0
[quote=The Little Elbaz;1269772]אהלן[/quote]
אלבז (:
[QUOTE=NightWalker;1269781]איזה טיול?[/QUOTE]
לאימא שלי יש יומולדת אז אני וסבא וסבתא וכמה מהדודות נסענו לחו''ל ^^
[QUOTE=Rin Kagamine;1269786]לאימא שלי יש יומולדת אז אני וסבא וסבתא וכמה מהדודות נסענו לחו''ל ^^[/QUOTE]
ומה אם אמא שלך?חוגגת שחיתות בבית עם אבא? XD
תגיד עמית אתה יודע אם Tf6 יצא כבר?
[QUOTE=Aichi Sendou;1269802]תגיד עמית אתה יודע אם Tf6 יצא כבר?[/QUOTE]
לא,תנסה לחפש.
אבל איפה?
[QUOTE=Aichi Sendou;1269812]אבל איפה?[/QUOTE]
גוגל.
תחפש yugioh tag force 6 download english.
מישהו רוצה דואל?
לא מצאתי
כנראה שלא יצא עוד :cry::cry::cry:
אולי עדיף שתקנה..
אני הוזה או שראיתי כאן את שקד?!
מזל טוב לאימא שלך!
[QUOTE=Rin Kagamine;1269786]לאימא שלי יש יומולדת אז אני וסבא וסבתא וכמה מהדודות נסענו לחו''ל ^^[/QUOTE]
אז זו הסיבה... לא אמרת לי! מזל טוב ^^
[quote=The Little Elbaz;1269831]אני הוזה או שראיתי כאן את שקד?![/quote]
לא, אני פה (:
בוקר..
טוב ^^ (השלמתי את המשפט, זה לא ספאם)
הלכתי
כן... המשחק שהמשחק של אוהד גרם לי להמשיך לעבוד עליו בהחלט לא יכול לעבוד עם אף שחקן שהוא לא אני. טופס ההרשמה שלו יוצא כמעט עמוד בוורד! זה פשוט מטורף. על אחד הסעיפים, שבו צריך לבחור משהו אחד מבין 5 חמש אפשרויות, יש לי פירוט של 5-6 שורות... זה כל כך הזוי... המצאתי משחק שאף אחד לא יכול לשחק בו. נהדר.
[QUOTE=Rin Kagamine;1269779]טיול. ^^[/QUOTE]
איפה את? יש לי ידידה שנמצאת בצרפת, איזה קטע..
איזה יופי!!!!! לאמא שלי ולאדם גונטיאר יש את אותו תאריך לידה!!!!
[quote=Uzumaki Naruto;1269881]איזה יופי!!!!! לאמא שלי ולאדם גונטיאר יש את אותו תאריך לידה!!!![/quote]
תתחדש..?
מה קורה? אביזי? יש לי רעיון לתחרות/טורניר (כן, בחת"ם) שאני אשתמש באחד המ"תים של נל כבסיס, אל תדאג, יש לי אישור ממנה.
[quote=חמין זה נאדים;1269884]מה קורה? אביזי? יש לי רעיון לתחרות/טורניר (כן, בחת"ם) שאני אשתמש באחד המ"תים של נל כבסיס, אל תדאג, יש לי אישור ממנה.[/quote]
אוקיי..?
חחח אביזי..
יש חדש אביזי?
מלא זמן לא הגבתי בנו"ד.
אביזי, בהתחלה הצלחת לבלבל אותי, אבל עכשיו הבנתי שבאמת התיאוריה שלך היא לא משהו מיוחד כל כך.
אבל לפני שאני אתחיל להתפלסף באמת, לא ענית לי על השאלה שלי. אתה מאמין שכל האלים קיימים, האם בסוג האמונה הזה אתה מעניק להם כוח?
[quote=HeavySnorlax;1269889]מלא זמן לא הגבתי בנו"ד.
אביזי, בהתחלה הצלחת לבלבל אותי, אבל עכשיו הבנתי שבאמת התיאוריה שלך היא לא משהו מיוחד כל כך.
אבל לפני שאני אתחיל להתפלסף באמת, לא ענית לי על השאלה שלי. אתה מאמין שכל האלים קיימים, האם בסוג האמונה הזה אתה מעניק להם כוח?[/quote]
אני מופתע שאתה משקיע בה כל כך הרבה מחשבה. אני רגיל בדרך כלל שבני אדם מתעלמים ממה שאני ממלמל לעצמי.
התאוריה שלי לא צריכה להיות משהו מיוחד. החידוש העיקרי בה הוא תובנה הבאה:
כל האלים קיימים במידה שווה, כלומר, אם איזשהו אל קיים, אז גם כל שאר האלים קיימים. כי אין שום היגיון בזה שאל אחד קיים על פני אל אחר.
ואני מעריך שלהאמין בכך שכל האלים קיימים אכן נותן להם כמות מסויימת של כוח. (וכמובן שכמות כח זה קטנה מאוד בהשוואה לכמות שהם מקבלים מאמונה הדוקה באל כלשהו, או בקיום חוקי הפולחן שלו וכו')
[QUOTE=LordAbizi;1269876]כן... המשחק שהמשחק של אוהד גרם לי להמשיך לעבוד עליו בהחלט לא יכול לעבוד עם אף שחקן שהוא לא אני. טופס ההרשמה שלו יוצא כמעט עמוד בוורד! זה פשוט מטורף. על אחד הסעיפים, שבו צריך לבחור משהו אחד מבין 5 חמש אפשרויות, יש לי פירוט של 5-6 שורות... זה כל כך הזוי... המצאתי משחק שאף אחד לא יכול לשחק בו. נהדר.[/QUOTE]
נראה שהערתי אותך אה? שמח שלקחת מזה השראה.
[quote=sandslash;1269895]נראה שהערתי אותך אה? שמח שלקחת מזה השראה.[/quote]
לא לקחתי ממך השראה, פשוט נתת לי מוטיבציה. אבל אל תדאג, אין שום סיכוי שאני אוציא את המשחק שלי לפועל. כמה לדעתך אנשים יכולים לשרוד טופס הרשמה + הסברים שאורך יותר מעמוד וורד?!?!?!
היי כולם
שיפשרתי את הפייק של הבולדוג.
אשמח אם תגיבו.
מה נשמע עומר?
הכול טוב אלון ואיתך?