[QUOTE=Natsu;1390322][b]אנג'ל ~[/b]
היכולת של עפר הארץ פגעה בפאנג וגופו גדל פי שניים ונראה שפרוותו הפכה לחול. הוא צלל אל תוך האדמה לרגע ועלה. דרוך לתקוף בכל רגע.
[/QUOTE]
'פאנג תצלול מתחת לאדמה ותבדוק אם אתה יכול להיות מתחת לכיפה'אומר לפאנג.
Printable View
[QUOTE=Natsu;1390322][b]אנג'ל ~[/b]
היכולת של עפר הארץ פגעה בפאנג וגופו גדל פי שניים ונראה שפרוותו הפכה לחול. הוא צלל אל תוך האדמה לרגע ועלה. דרוך לתקוף בכל רגע.
[/QUOTE]
'פאנג תצלול מתחת לאדמה ותבדוק אם אתה יכול להיות מתחת לכיפה'אומר לפאנג.
[b]אנג'ל ~[/b]
פאנג מזנק לאדמה ומוצא את עצמו עמוק בתוך הכיפה. 'אנג'ל אני נמצא ממש מעל חסוס. אתה רוצה שאתקוף אותו ישירות מפה?'
[QUOTE=Natsu;1390330][b]אנג'ל ~[/b]
פאנג מזנק לאדמה ומוצא את עצמו עמוק בתוך הכיפה. 'אנג'ל אני נמצא ממש מעל חסוס. אתה רוצה שאתקוף אותו ישירות מפה?'[/QUOTE]
'כל דבר בזמנו, קודם כל תוציא משם את טסה' אומר.
'עד שאני לא הבין מה היכולת שלו, ומה הכיפה הזאת עושה הסיכוי שלי לנצח שואף לאפס"אחשוב לעצמי.
[b]אנג'ל ~[/b]
פאנג משנה תוכנית ומציית לך. הוא מבין שעליו להציל את טסה. הוא מאתר אותה ועולה מעל לקרקע. אתה מסוגל לראות אותו ולצערך גם חסוס. הוא מסתובב לעבר פאנג ושרביטו קרן ורודה נורת לעברו. פאנג מרחף באוויר מספר שניות ומוטח בכל הכוח לעבר הצד השני של הכיפה. גופו נזרק כבובת סמרטוטים משם ועיניו מתחילות להיות כבדות.
הוא חש מנומנם לרגע ואתה מבין שהזמן שלך קצר. פאנג מתחיל להירדם, ומנסהה לחטוף את טסה בשיניו ולהימלט לכיוונך.
[QUOTE=Natsu;1390333][b]אנג'ל ~[/b]
פאנג משנה תוכנית ומציית לך. הוא מבין שעליו להציל את טסה. הוא מאתר אותה ועולה מעל לקרקע. אתה מסוגל לראות אותו ולצערך גם חסוס. הוא מסתובב לעבר פאנג ושרביטו קרן ורודה נורת לעברו. פאנג מרחף באוויר מספר שניות ומוטח בכל הכוח לעבר הצד השני של הכיפה. גופו נזרק כבובת סמרטוטים משם ועיניו מתחילות להיות כבדות.
הוא חש מנומנם לרגע ואתה מבין שהזמן שלך קצר. פאנג מתחיל להירדם, ומנסהה לחטוף את טסה בשיניו ולהימלט לכיוונך.[/QUOTE]
'האאאא!'אצעק לפאנג במטרה להעיר אותו,'פאנג עזוב את טסה ותצלול חזרה למטה, אחרי זה תקפוץ מאחוריי חסוס ותתפוס אותו בעזרת נשיכה לכתף' אומר.
"חקיין מיומן אני מצווה עליך בזכות הכוח שניתן לי , השתחרר"אומר ואטיח את הכדור על הרצפה, מדמיין את הזירה חוזרת לצורתה המקורית , ללא הכיפה האדומה.
וונדי ~
את לא שומעת תגובה מאביך. את נכנסת לחדר השינה שלו ואת מגלה שאדם גבוה מכוון על אביך שרביט קסמים. אביך נראה מבוהל.[/quote]
'אמ...דייזי?!' אשאל בתחץ במחשבתי את דייזי.
'דייזי תוכלי להשתמש במהירות שלך ולקחת את השרביט במהירות מהאיש?' אוסיף לשאול בלחץ
[b]אנג'ל ~
[/b]
פאנג מציית בעיוורון מוחלט ושומט את טסה להתרסק על הקרקע מגובה מטר וחצי. משם הוא צולל במהירות מתחת לקרקע כשאתה משחרר את החקיין המיומן לבטל אל הזירה של החמקן. החמקן המופתע הבין כי אתה גרמת לזה לקרות ועל כן הוא זינק במהירות לעברך, פאנג הגיח מאחור בנסיון לנשוך בכל הכוח את החמקן אך באגרוף אחורי מהיר חסוס העיף את פאנג לאחור כאילו ידע שהוא בא משם וזינק לעברך, מוכן לעימות קשה.
[QUOTE=★StarMan★;1411946][b]אנג'ל ~
[/b]
פאנג מציית בעיוורון מוחלט ושומט את טסה להתרסק על הקרקע מגובה מטר וחצי. משם הוא צולל במהירות מתחת לקרקע כשאתה משחרר את החקיין המיומן לבטל אל הזירה של החמקן. החמקן המופתע הבין כי אתה גרמת לזה לקרות ועל כן הוא זינק במהירות לעברך, פאנג הגיח מאחור בנסיון לנשוך בכל הכוח את החמקן אך באגרוף אחורי מהיר חסוס העיף את פאנג לאחור כאילו ידע שהוא בא משם וזינק לעברך, מוכן לעימות קשה.[/QUOTE]
"פאנג תצלול למטה ותחכה לפקודה שלי , בהישמע הפקודה תתפוס את הרגל שלו "אומר לפאנג במחשבותיי ומיד לאחר מכן אצא לעברו של חסוס, אתן לו אגרוף מהיר לבטנו ולאחר החלפת כמה אגרופים אומר לפאנג "עכשיו !"
[b]אנג'ל ~
[/b]
בעודך משוכנע שגופו של חסוס העדין לכאורה יתקפל לאחר אגרוף אחד, טעותך טפחה על פניך כשידך חשה כאילו חבטה בקיר. עיניך ממש יצאו ממקומן כשיד עשויה פלדה חבטה בגופך שהועף לאחור.
פאנג ציית והמתין מתחת לאדמה, אך עדיין לא נשמעה אות תקיפה כשהתחלת לקבל מחסוס מכות נמרצות.
"לחש חילוף חומרים." נשמע לפתע קול מוכר מאוד מאחורי גופך. "חמקן טיפש שכמותך! אנג'ל זוז הצידה, תן לי לטפל בו!" מיד לאחר הפקודה הברורה נשמע גרעפס משועמם משהו...
[QUOTE=★StarMan★;1411948][b]אנג'ל ~
[/b]
בעודך משוכנע שגופו של חסוס העדין לכאורה יתקפל לאחר אגרוף אחד, טעותך טפחה על פניך כשידך חשה כאילו חבטה בקיר. עיניך ממש יצאו ממקומן כשיד עשויה פלדה חבטה בגופך שהועף לאחור.
פאנג ציית והמתין מתחת לאדמה, אך עדיין לא נשמעה אות תקיפה כשהתחלת לקבל מחסוס מכות נמרצות.
"לחש חילוף חומרים." נשמע לפתע קול מוכר מאוד מאחורי גופך. "חמקן טיפש שכמותך! אנג'ל זוז הצידה, תן לי לטפל בו!" מיד לאחר הפקודה הברורה נשמע גרעפס משועמם משהו...[/QUOTE]
"man you're screwed"אומר ואיישב ואתן לסטף לעשות את העבודה.
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אתה לא למדת בבית הספר שברגע שקוסם משתמש בלחש מחליף חומרים נגד אלף הוא מסתבך בצרות צרורות?!" צחקה סטף ולפתע חסוס החל להשתנק ולאחוז בבטנו בהלם מוחלט. "החומרים החדשים שלך עדיין לא התקבעו בגוף ואני מקבלת את היכולת לשנות את זה לאיזה חומר שאני רוצה. להזכירך, אני שוכנת אנרגיה."
את הרעש שפילח את אוזנך אתה קרוב לוודאי שלא תשכח לעולם. גופו של חסוס פשוט נשבר לשתיים ועשן שחור יצא ממנו באטיות והתגבש לכדי אדם שמנמן וקירח. אוחז בשרביט המיוחל ולבוש ברדס שחור.
"להשתלט על ילד צעיר?" שאלה סטף בקול יהיר. "זה שפל. אבל אנג'ל, בוא נראה אם אתה יודע מה הדבר הכי חמור שהמכוער הזה עשה כרגע?"
[QUOTE=★StarMan★;1411950][b]אנג'ל ~
[/b]
"אתה לא למדת בבית הספר שברגע שקוסם משתמש בלחש מחליף חומרים נגד אלף הוא מסתבך בצרות צרורות?!" צחקה סטף ולפתע חסוס החל להשתנק ולאחוז בבטנו בהלם מוחלט. "החומרים החדשים שלך עדיין לא התקבעו בגוף ואני מקבלת את היכולת לשנות את זה לאיזה חומר שאני רוצה. להזכירך, אני שוכנת אנרגיה."
את הרעש שפילח את אוזנך אתה קרוב לוודאי שלא תשכח לעולם. גופו של חסוס פשוט נשבר לשתיים ועשן שחור יצא ממנו באטיות והתגבש לכדי אדם שמנמן וקירח. אוחז בשרביט המיוחל ולבוש ברדס שחור.
"להשתלט על ילד צעיר?" שאלה סטף בקול יהיר. "זה שפל. אבל אנג'ל, בוא נראה אם אתה יודע מה הדבר הכי חמור שהמכוער הזה עשה כרגע?"[/QUOTE]
"הסתכל עליך ?"אומר.
אנג'ל ~
"טמבל אני רצינית מאוד כרגע. אל תתחכם." אמרה בקול מסוכן. "הדבר הכי חמוד שעשית ג'אוורלד, זה שהשתלטת על גופו של דמון. דמונים הנם מקודשים רק לאלפים ולא לקוסמים שפלים כמוך, כמה זמן יקח עד שתבין את זה?"
"ברגע זה ראית כיצד צעדתי והשתלטתי על דמון, הצעד הבא תהיה השתלטות על אלפים!" צרח בטירוף החמקן וזינק לעבר סטף. סטף הביטה לעברך ושחררה נוד קטן ואז הושיטה יד קדימה שירתה מכת חשמל מסנוורת שפילחה את גופו של החמקן. הוא התאושש מהר, והנף יד גלמי חול בקעו מהקרקע, מקיפים את סטף מכנים לתקוף.
"לחש גלמי עפר?" צחקה סטף. "ממש קיוויתי לסיים את זה בלי להילחם, אבל אם אתה מתעקש..."
'אנג'ל אנחנו צריכים לעזור לה!' צרח פאנג בתוך ראשך. אני חש באנרגיה של הגלמים, יש פה מלכודת....'
[QUOTE=★StarMan★;1411952]אנג'ל ~
"טמבל אני רצינית מאוד כרגע. אל תתחכם." אמרה בקול מסוכן. "הדבר הכי חמוד שעשית ג'אוורלד, זה שהשתלטת על גופו של דמון. דמונים הנם מקודשים רק לאלפים ולא לקוסמים שפלים כמוך, כמה זמן יקח עד שתבין את זה?"
"ברגע זה ראית כיצד צעדתי והשתלטתי על דמון, הצעד הבא תהיה השתלטות על אלפים!" צרח בטירוף החמקן וזינק לעבר סטף. סטף הביטה לעברך ושחררה נוד קטן ואז הושיטה יד קדימה שירתה מכת חשמל מסנוורת שפילחה את גופו של החמקן. הוא התאושש מהר, והנף יד גלמי חול בקעו מהקרקע, מקיפים את סטף מכנים לתקוף.
"לחש גלמי עפר?" צחקה סטף. "ממש קיוויתי לסיים את זה בלי להילחם, אבל אם אתה מתעקש..."
'אנג'ל אנחנו צריכים לעזור לה!' צרח פאנג בתוך ראשך. אני חש באנרגיה של הגלמים, יש פה מלכודת....'[/QUOTE]
"פאנג תעלה למעלה במהירות ותשתמש בנשיכה על אחד מהם !"
[quote]ג'ואי ~
ג'ואי 6
סאנדמן ניגש וצועד על הלהבות. האש אכן מתחילה לדעוך תודות לרגליו של סאנדמן אך עדיין הלהבות לחשו לעברך בסכנה.
סאנדמן מתאמץ בכל הכוח אך כנראה שלצעוד זה לא מספיק.[/quote]
"תנסה לכבות את האש עם הגוף שלך!" אומר לסאנדמן ולאחר מכן אומר לבעל החנות:"יש כאן מים במקרה?"