-
[B][COLOR=Olive]דילן ~
איווי מביט בפסיידק ועיניו מתמלאים בדמעות. הוא מתחיל לבכות ופסיידק מרגיש רע. הוא מוריד את איווי כלפי מטה וכדור צל עוצמתי נשלח לעבר פסיידק. פסיידק התעלף במקום.
"וואו! הרעיון עם הדמעות המזוייפות היה מדהים!" קרא המאמן ומחא כפיים "אני בכלל מאוד מבסוט מפסיידק, נראה לי שהוא עומד להתפתח בקרוב. אני ממש מתרגש! אגב, כדאי לך לדוג באגם שבו נפגשנו, אני בטוח שתוכל למצוא את הפוקימון שאתה מחפש. שמור לך את החכה!"
אתה נזכר שאלכס הלך להמשך טיפול במרכז הפוקימונים שבעיר פיוטר.
[COLOR=MediumTurquoise]אנג'ל ~
בזמן שאתה מחכה ניגש אליך מאמן [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/035.gif[/IMG]. "בזמן שאתה מחכה שהבחור השני ינצח, למה שלא תילחם בי? הטוטודייל שלך נראה טוב, אבל לא נראה לי שהוא יוכל להביס את הפוקימונים שלי! אז קדימה, אל תתעכב, בוא ונילחם! אני מזמין אותך להתחיל לעשות את המהלך הראשון! צא נוספאסט! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/299.gif[/IMG]
[COLOR=Green]אנדי ~
"ברור שהבנתי, אני רק צחקתי איתך!" ליגלג סם "מה, אתה לא מבין בדיחות? אז מה זו תחרות הסרט? ומה, אתה לא רואה שהם כולם נרשמים לתחרות הסרט? יש שלט גדול ליד האחות ג'וי השניה ששם!"
קרא סם והוסיף "תפסתי מקום לפניך!"
[COLOR=Blue]ג'ון ~
"הנשק הזה לא חם בכלל, למעשה הוא קר!" אומר פרופסור אוק ונוקש ברובה. "אם אתה כל כך מעוניין לדעת מה אני עושה, אני מנסה לשחזר אירוע שקרה לפני מספר שבועות. מה אני יכול לעשות למענך מאמן צעיר? רגע, למעשה אני חושב שאני מזהה אותך, אתה לא הבן של הודיני הגדול?"
[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=DarkRed]טוני ~
אתה נוגע במצח של צ'ימצ'אר ואז אתה מבחין שהוא רותח מחום. משהו ברור לא היה כשורה ואתה מחליט להאיץ את צעדיך לעבר העיר ורידיאן. לאחר שעה של ריצה קלה אתה מבחין במרכז הפוקימונים שבעיר ונכנס לאחות, היא נזעקת ונוזפת בך על שהשארת לצ'ימצ'אר להגיע למצב שבו הוא הגיע. "מה בדיוק קרה לו, אאתה מוכן להגיד לי?!"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
-
השתמשת בבדיחה שלי!
איזה אושר!!
_____
עמוד מאחורי סם ואזיק את שלושת הפוקדורים שלי "אוקי זה התרות הניה שלנו" אגיד להם ואתקדם בכל פעם שאפשר "אז.. מי רוצה להופיע?" אשאל את הפוקימונים בעודם בפוקדור שלהם "נעשה תרות" אגיד "הראשון שיקפוץ מהפוקדור מבלי עזרה שלי הוא ישתתך בסיבוב הראשון והיפה השני ישתתף בסיבוב של הלחימות" אסביר "מוכנים קדימה!" ואריז שהתרות בין הפוקימונים שלי התחילה
-
[b][color=green]אנדי ~
אתה מחכה שמישהו יגיח מהפוקדור שלו אך למרבה הצער שום פוקימון לא מזנק החוצה. אתה ממתין עוד כמה שניות עד שאתה מבין שאף אחד לא מצליח למעשה לצאת. בלבאזור שלך מביט עליך במבט מבולבל, הוא נראה מעט פגוע ודמעות עמדו על עיניו.
[/color][/b]
-
[quote=charmander;1434619][b][color=olive]
[color=blue]ג'ון ~
"הנשק הזה לא חם בכלל, למעשה הוא קר!" אומר פרופסור אוק ונוקש ברובה. "אם אתה כל כך מעוניין לדעת מה אני עושה, אני מנסה לשחזר אירוע שקרה לפני מספר שבועות. מה אני יכול לעשות למענך מאמן צעיר? רגע, למעשה אני חושב שאני מזהה אותך, אתה לא הבן של הודיני הגדול?"
[/color][/color]
[/color][/color][/color][/b][/quote]
"כן אתה צודק אני באמת הבן של הודיני הגדול" אני אומר לו ומסמיק לאחר הארוע המביך שקרא לי קודם, אולם המבוכה משתנה במהירות ללהט כאשר אני אומר לו כי באתי כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי.
-
למה זה לא עבד?
בסדרה כל הזמן פוקימונים קופצים מהפוקדורים מרצונם החופשי
_______
"טוב תעצרו זה לא עובד.." אגיד להם "שניה אני יוציא אותכם" אגיד ואלחץ על ארבעת הכפתורים "תעמדו צמוד עלי" אגיד להם "ברווז שם על הכתף שלי ושלא תעיז לזוז" אגיד לברווז בקשיחות "מה קרא באלבזור?" אשאל אותו "אתה הייתה מדהים בתרות הראשונה ובגלל זה אני נותן לך לנוח כדי שבפעם הבאה נפציץ אותם במהלך שהם מעולם לא ראו" אסביר לו "אז אני אבר אחד מכם" אגיד ואביט בפוני ברווז ונידורן אני חושב שאבר בפוני לתחרות יופי ולתרות לחימה אני אשתמש ב..." אגיד ואשוב "תגיד סם מי אתה אומר שאני צריך לבחור לקרבות" אשאל אותו
-
[b][color=blue]ג'ון [/color][/b][color=blue][b]~
"אז בנו של הודיני הגדול הגיע אלי כדי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלו. אולי הפוקימון שאני הולך להביא לך ימצא חן בעיניך ואולי הוא לא, אין לי שמץ של מושג. אבל דבר אחד אני בטוח, אין לי ברירה אלא להביא לך את הפוקימון הזה כי לא נותר לי שום פוקימון אחר כדי להביא לך. אני חושב שדווקא תשמח לקבל אותו ולחקור אותו, כי בעיניי הוא פוקימון מרתק." אומר הפרופסור ומוביל אותך ואת טרייסי לחדר צדדי במעבדה. בדיוק שנכנסת לחדר פוקימון כלשהו נכנס אל תוך פוקדור שהפרופסור נשא, הפרופסור הגיש לך אותו והציע לך גם פוקדורים ואייפון ועוד כמה דברים.
"תמסור דרישת שלום לאביך! אני שמח לעזור!" מסיים פרופסור אוק וסוגר את דלת המעבדה שלו, ניגש למחזר את המאורע שוב.
[color=green]אנדי ~
אתה מוציא את כל הפוקימונים שלך ומביט בהם. אתה בוחר את פוני להשתתף בתחרות היופי ומסרב לבחור את בלבאזור שוב. אתה שואל את סם לדעתו והוא עונה ברצינות. "המ, אני מציע לך להשתמש בברווז, הוא אולי חלשלוש אבל הוא הכי חזק בצוות שלך.." צחקק כשהוסיף בדיחה משלו...
אתם מתקרבים לאחות ג'וי והיא מבקשת את האייפון שלכם כדי להוסיף אתכם לתחרות סרט. "אנדי, צפיתי בבלבאזור שלך! הוא מקסים!"
"בארבה!" הפנה בלבאזור את מבטו לכיוון השני בכעס. "בה!"
[/color][/b][/color]
-
הוא היה יותר ממדהים!" אגיד לה ולבאלבזור "אך לא תיראי אותו הפעם" אגיד במאט עצב "תיראי אותו בפעם אחרת והוא יהיה אפילו יותר טוב!" אגיד לה "תודה רבה" אומר ואכך את האייפון ארי שסיימה איתם "סם רוצה לעזור לי להתעמן עם פוני או לחקור מערות?" אשאל את סם
-
[quote]טוני ~
אתה נוגע במצח של צ'ימצ'אר ואז אתה מבחין שהוא רותח מחום. משהו ברור לא היה כשורה ואתה מחליט להאיץ את צעדיך לעבר העיר ורידיאן. לאחר שעה של ריצה קלה אתה מבחין במרכז הפוקימונים שבעיר ונכנס לאחות, היא נזעקת ונוזפת בך על שהשארת לצ'ימצ'אר להגיע למצב שבו הוא הגיע. "מה בדיוק קרה לו, אאתה מוכן להגיד לי?!"
[/quote]
"אחות גוי, אחות גוי זה לא היה בשליטתי" אני צועק בקול חסר אונים. "צ'ימצ'אר ואני נלחמנו נגד פוקימון, זהו היה הקרב הראשון שלנו יחד, צ'ימצ'אר לא הקשיב לפקודותי לאורך רוב הקרב ולקראת סוף הקרב הוא פשוט יצא מן הכלים" אני אומר בתמימות
-
[quote=charmander;1434626][b][color=blue]ג'ון [/color][/b][color=blue][b]~
"אז בנו של הודיני הגדול הגיע אלי כדי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלו. אולי הפוקימון שאני הולך להביא לך ימצא חן בעיניך ואולי הוא לא, אין לי שמץ של מושג. אבל דבר אחד אני בטוח, אין לי ברירה אלא להביא לך את הפוקימון הזה כי לא נותר לי שום פוקימון אחר כדי להביא לך. אני חושב שדווקא תשמח לקבל אותו ולחקור אותו, כי בעיניי הוא פוקימון מרתק." אומר הפרופסור ומוביל אותך ואת טרייסי לחדר צדדי במעבדה. בדיוק שנכנסת לחדר פוקימון כלשהו נכנס אל תוך פוקדור שהפרופסור נשא, הפרופסור הגיש לך אותו והציע לך גם פוקדורים ואייפון ועוד כמה דברים.
"תמסור דרישת שלום לאביך! אני שמח לעזור!" מסיים פרופסור אוק וסוגר את דלת המעבדה שלו, ניגש למחזר את המאורע שוב.
[/color][/b][/color][/quote]
"בסדר אני אמסור לו ותודה רבה על הפוקימון ההתחלתי!" אני אומר לעברו של הפרופסור הזקן והולך לכיוון דרך 1 ובדרכי מוציא את הפוקימון שלי להכרות ראשונית.
-
[quote=charmander;1434619][b][color=olive]דילן ~
איווי מביט בפסיידק ועיניו מתמלאים בדמעות. הוא מתחיל לבכות ופסיידק מרגיש רע. הוא מוריד את איווי כלפי מטה וכדור צל עוצמתי נשלח לעבר פסיידק. פסיידק התעלף במקום.
"וואו! הרעיון עם הדמעות המזוייפות היה מדהים!" קרא המאמן ומחא כפיים "אני בכלל מאוד מבסוט מפסיידק, נראה לי שהוא עומד להתפתח בקרוב. אני ממש מתרגש! אגב, כדאי לך לדוג באגם שבו נפגשנו, אני בטוח שתוכל למצוא את הפוקימון שאתה מחפש. שמור לך את החכה!"
אתה נזכר שאלכס הלך להמשך טיפול במרכז הפוקימונים שבעיר פיוטר.
[/quote]
אתה מנסה לשדך לי פוליוואג?
"תודה רבה לך!" אודה לדייג,אשבח את איווי על הקרב המצוין ואחזיר אותו לפוכדור ואלך למרכז הפוקימונים בכדי לרפאות את הפוקימונים שלי,בדרך אשחרר את גראוליט בכדי לראות אותו, "שלום לך! קוראים לי דילן ואתה חלק מהצוות שלי!" אומר בחיוך ואחכה לתגובתו.
-
[COLOR=Green][B]אנדי ~
"אני לא הולך לעזור לך עם שום דבר! אנחנו יריבים כרגע. אתה תלך תתאמן עם פוני שלך ואני אתאמן עם שלי, שהטוב ביותר ינצח!" אומר סם וממהר לעזוב את המקום. אתה נשאר מאחור ואחות ג'וי ניגשת אליך בחיוך. "רציתי להזכיר כי התחרות מתחילה מחר בבוקר במקום בערב, כך שמומלץ לך להזדרז, אנחנו סוגרים את המרכז בעוד שלוש שעות ומי שלא יגיע לא יוכל ללון פה."
[COLOR=DarkRed]טוני ~
"אז אפקט הבעירה הופעל אצלו." אומרת האחות ג'וי בשקט, לפתע היא רצה לעבר אחד המכשירים שלה וצ'נסי מיהרה אחריה. "אני לא יכולה לדבר, צימצ'אר נמצא בסכנה החום גוף שלו עולה ברמות שלא לרמה שלו, אני חייבת לצנן אותו!"
היא מיהרה להיעלם אל תוך חדר פנימי ואתה נתבקשת להמתין בחדר ההמתנה. לידך ישב מאמן מוכר, אתה בטוח שראית אותו פעם או פעמיים בחייך. [IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTQEAzA1az3S2LEfJBKdtDo58djmrBwDRuB5_lUAjeMPRcMVY8T[/IMG]
"אתה נראה מודאג..." אמר המאמן בחיוך.
[COLOR=Blue]ג'ון ~
אתה ממהר להוציא את הפוקימון שלך, שהוא גם השותף הרא[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Green][B][COLOR=DarkRed][COLOR=Blue]שון שלך למסע. אתה נדהם לגלות פוקימון שמעולם לא חלמת שאוק יביא לך. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/063.gif[/IMG]בועה קטנה של נזלת יצאה מנחיריו.
[COLOR=Olive]דילן ~
גראולייט יוצא מהפוקדור שלו ומשעין על החזה שלך את שני פות רגליו הקדמיות ומכשכש בזנבו באהבה רבה "ראב ראב!" נובך הגראולייט הקטן ומלקק את פניך בהתלהבות לא מתונה.
אתה ממשיך לעבר המרכז הפוקימונים שבפיוטר ורואה תור ארוך של מאמנים שנרשמים לאנשהו. אתה רואה שלט שמכריז על תחרות סרט והפרס שם הוא פוקימון מסתורי למנצח.[/COLOR] [/COLOR]
[/COLOR][/B][/COLOR]
-
[quote=charmander;1434578][b][color=blue]
[color=purple]לונדון ~
גראולייט נראה נפחד והוא מביט בך בגוף נרעד לכמה דקות. הוא מחליט לסמוך עליך כשמריפ נדרכה לדהור לעברו ולדחוף אותו אבל גראולייט ירה גחלת עוצמתית שהסיטה אותה ממסלולה והיא התעלפה עם דמעות בעיניים.
[/color]
[/color][/b][/quote]
"וואו גראולייט!" אקרא בפרץ אושר ריגעי ואחבק אותו. "תקשיב, לא נראה לי אני מוכן לוותר עליו כרגע. אני חושב שיש בו משהו שכובש אותי" אתנצל בפני פרדריק.
"מצטער" אומר בשקט ואז אחזיר את גראולייט לפוקדור.
-
[quote=charmander;1434644][color=green][b]
[color=blue]ג'ון ~
אתה ממהר להוציא את הפוקימון שלך, שהוא גם השותף הראשון שלך למסע. אתה נדהם לגלות פוקימון שמעולם לא חלמת שאוק יביא לך. [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/063.gif[/img]בועה קטנה של נזלת יצאה מנחיריו.
דרך אגב אני לא יכול לדבר עם פוקימונים ישר אני צריך להיתחבר עליהם קודם
----------------------------------------------------
' אני כבר מכיר את השם של הפוקימון הזה ,זהו אברה' אני יחשוב כשאני רואה ורוד בעניים.
"אברה נעים להקיר אותך" אני אומר בקול ובהיתרגשות וישלך אץ ידי כדי ללחוץ לו יד.
"עכשיו בו נבדוק את המתקפות של בפוקדע" אומר והויצא את הפוקדע.
לאחר שהפוקדע יסיים אני יחפש לאברה קרב הגון לבדיקה ראשונה של כוחו.
-
״תודה״ עודה לגוי ואלך החוצה למקום מבודד ״אני מצתער פוני״ אגיד לפוני שעדיין מחוץ לפוקדור כמו כל השער ״אני רציתי לעבוד על כולם״ אסביר לו ואביט בבאלבזור ״בתחרות יופי באלבזור ישתתף ואתה תהיה בקרבות״ אגיד ״אז כולם שבו בצד ותעודדו כי לי ולבטל סור יש הרבה עבודה וקצת זמן״ אגיד לכולם ״מוכן זור?״ אשאל את באלבזור ״יש לי רעיון אבל הוא קשה״ אגיד לו ״אז תקשיב טוב טוב ״ אגיד ״תפזר המון המון זרעים על הקרקע ואז ממש שניה ליפני שהם יגדלו לצמח הרעיל תשחרר כמה שיותר אבקת רעל עליהם ואז שהזרעים יגדלו הם יעיפו לכל מקום את האבקה וזה יראה כמו הצוף של הצמח״ אגיד לו את התחלת התוכנית ״ בוא מתימן על הקטע הזה ואז נמשיך״ אגיד לו ״קדימה״
-
[quote=charmander;1434644][color=green][b]
[color=olive]דילן ~
גראולייט יוצא מהפוקדור שלו ומשעין על החזה שלך את שני פות רגליו הקדמיות ומכשכש בזנבו באהבה רבה "ראב ראב!" נובך הגראולייט הקטן ומלקק את פניך בהתלהבות לא מתונה.
אתה ממשיך לעבר המרכז הפוקימונים שבפיוטר ורואה תור ארוך של מאמנים שנרשמים לאנשהו. אתה רואה שלט שמכריז על תחרות סרט והפרס שם הוא פוקימון מסתורי למנצח.[/color] [/color]
אחייך ואלטף בראשו של גראוליט בחיוך רחב, "אתה תהיה חבר נהדר אני מרגיש את זה!" אומר לו בחיוך ואמשיך ללכת איתו למרכז הפוקימונים,אני יכנס איתו למרכז הפוקימונים ואבקש מהאחות ג'וי לרפא את איווי ואוניקס ואז אחזור עם גראוליט ליער ורידיאן ואתחיל בהליכה לעיר פיוטר תוך שאני לוקח מקל וזורק אותו לגראוליט ומשחק איתו בכך שהוא יביא לי את המקל בכל פעם שאזרוק אותו במטרה להתקרב אליו וגם לבחון את האינסטינקטים והמהירות שלו.
-
[COLOR=Purple][B]לונדון ~
"אם עדיין יש לך רגשות לגראולייט מדוע גרמת לי להגיע עד אליך ולפגוש אותך?" שואל אותך פרדריק בזעם. הוא פונה ללכת אך מאריפ פועה לעברך ובוכה בדמעות תרשיש. נראה כי היא כבר בנתה על ההחלפה הזאת, היא הזדעקה בכאב ונמלטה מהזירה בכעס, היא דחפה הצידה אזומריל תמים שחצה את השביל עם המאמן שלו, הוא שותק במקום והתעלף. "מאריפ חזרי הנה! מאריפ!"
"המצב לא טוב!" קוראת האחות ג'וי שהגיע משום מקום. "ישנה מאריפ שנסה אל תוך מרכז הפוקימונים והיא דוחפת כל מה שזז! נראה שהיא גורמת נזק רב לפוקימונים החולים השוהים במקום!"
"גראו ראו!" קופץ גראולייט לעבר האחות ג'וי ואז נובח לכיוונך, נראה כי זה מאוד חשוב לו ללכת ולסייע בדבר!
"אוך עכשיו תראה מה עשית!!!" צרח לעברך פרדריק, שהתגלה כבעל מזג.
[COLOR=Blue]ג'ון ~
צר לי אבל יקח לך עוד מלאאא זמן עד שתוכל לדבר עם פוקימונים אחי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המתקפות עודכנו באפליקציה של האייפון שלך, אתה פותח אותו ורואה כי מלבד שיגור הוא יודע אגרוף שאיבה, זה מנחם אותך כי אתה יודע שלפחות הוא לא משתמש רק במתקפה אחת חסרת אפקט...
מן השיחים מגיח לפתע פוקימון פראי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/016.gif[/IMG]
[COLOR=Green]אנדי ~
זור מתחיל במלאכה, תחילה הוא התקשה מאוד לבצע את זה, היה עליו להספיק להכניס את האבקה לפני שהזרעים נפתחו וגדלו, לאחר שעה בערך נראה כי הוא עושה זאת נכון, מה שגרם לעלים לצמוח ולהיות גדולים מבדרך כלל ולהתפשט יותר במהירות, טכניקה שיכולה לסייע לך גם בקרבות.
זור נראה מאוד מרוצה מעצמו כשהעלים נפקחו יפה וזה נראה כאילו הצוף יצא מהם, בדיוק כפי שביקשת ממנו.
[COLOR=Olive]דילן ~
אתה משאיר את שאר הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי וממהר ליער ורידיאן, לשחק קצת עם גראולייט שמשתובב איתך בהנאה רבה. הוא נהנה לשמוע את המחמאה שלך והוא מנצל כל הזדמנות לשהות במחיצתך. לאחר כמה דקות טובות אתה מבחין במשהו נחמד נוצץ בםיו של גראולייט, אתה ממהר לבדוק מה זה ורואה כי מדובר בפוקדור שונה משלך, בדיקה קלה בפוקדע ואתה מגלה שזה גרייטבול.
גראולייט פיהק פיהוק גדול ונראה היה מוכן ללכת לישון.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
-
[quote]"אז אפקט הבעירה הופעל אצלו." אומרת האחות ג'וי בשקט, לפתע היא רצה לעבר אחד המכשירים שלה וצ'נסי מיהרה אחריה. "אני לא יכולה לדבר, צימצ'אר נמצא בסכנה החום גוף שלו עולה ברמות שלא לרמה שלו, אני חייבת לצנן אותו!"
היא מיהרה להיעלם אל תוך חדר פנימי ואתה נתבקשת להמתין בחדר ההמתנה. לידך ישב מאמן מוכר, אתה בטוח שראית אותו פעם או פעמיים בחייך.
"אתה נראה מודאג..." אמר המאמן בחיוך.
[/quote]
"היי.." אני אומר בקול מלא דאגות לעבר צימצ'אר. אני יושב על הכיסא, מחזיק את הכובע שלי ביד ומקווה לטוב לצימצ'אר. אני מסתכל שוב לעבר המאמן ואומר "כן.. אני מודאג, ואפילו מודאג מאוד.. קיבלתי את צימצ'אר רק לאחרונה, וכבר הספקתי לפגוע בו" אני אומר בלחש.. "היה לי קרב עם צימצ'אר, כנגד פוקימון מסוים, צימצ'אר לאורך רוב הקרב לא כל-כך הקשיב לפקודות שלי.. ופשוט במהלך הקרב הוא השתגע..! האחות ג'וי אומרת שהופעל אפקט הבערה של צימצ'אר.. ואני לא יודע איך לשלוט על זה במידה וזה יקרה בעתיד! אני אומר בחשש גדול ועמוק.
"דרך אגב, אתה מוכר לי"
-
[quote=charmander;1434673][color=purple][b]לונדון ~
"אם עדיין יש לך רגשות לגראולייט מדוע גרמת לי להגיע עד אליך ולפגוש אותך?" שואל אותך פרדריק בזעם. הוא פונה ללכת אך מאריפ פועה לעברך ובוכה בדמעות תרשיש. נראה כי היא כבר בנתה על של האייפון שלך, אתה פותח אותו ורואה כי מלבד שיגור הוא יודע אגרוף שאיבה, זה מנחם אותך כי אתה יודע שלפחות הוא לא משתמש רק במתקפה אחת חסרת אפקט...
מן השיחים מגיח לפתע פוקימון פראי [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/016.gif[/img]
כ
[color=olive]דילן ~
אתה משאיר את שאר הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי וממהר ליער ורידיאן, לשחק קצת עם גראולייט שמשתובב איתך בהנאה רבה. הוא נהנה לשמוע את המחמאה שלך והוא מנצל כל הזדמנות לשהות במחיצתך. לאחר כמה דקות טובות אתה מבחין במשהו נחמד נוצץ בםיו של גראולייט, אתה ממהר לבדוק מה זה ורואה כי מדובר בפוקדור שונה משלך, בדיקה קלה בפוקדע ואתה מגלה שזה גרייטבול.
גראולייט פיהק פיהוק גדול ונראה היה מוכן ללכת לישון.
[/color][/color][/color][/b][/color][/quote]
לא אמרתי שאני משאיר את איווי ואוניקס אצל האחות ג׳וי אבל שיהיה
״כל הכבוד גראוליט!״ אקרא בחיוך ואקח את הגרייטבול שגררוליט מצא, אתכופף אליו ואלטף אותו באהבה ואחייך חיוך רחב ומסופק, ״הגיע הזמן שתנוח״ אומר לו בחיוך ואחזיר אותר לפוכדור,אחזור למרכז הפוקימונים בורידיאן ואקח את איווי ואוניקס ואתחיל לחצות את יער ורידין במטרה להגיע לעיר פיוטר,העיר הבאה וגם לבקר את אלכס שנפצע בשריפה ביער ורידיאן
-
[b][color=darkred]טוני ~
"שמי אש קטצ'ם ואני מהעיר פאלט." אומר לך לפתע אש. "אני מניח שזה בגלל שאתה וצ'ימצ'אר הולכים להיות חברים נהדרים בקרוב, אני חושב שיש לי את הדרך המושלמת לגרום לו לחבב אותך שוב! למעשה זה מאוד פשוט!"
[color=olive]דילן ~
אתה כבר נמצא אצל האחות ג'וי בפיוטר xd ואגב זה היה נראה כאילו אתה הולך עם גראוליט לבד, תן לי לצוטט אותך לרגע
"[/color][/color][color=olive]ואבקש מהאחות ג'וי לרפא את איווי ואוניקס ואז אחזור עם גראוליט ליער ורידיאן"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים שבפיוטר ומבחין באלכס שיושב על כורסא נוחה וסועד את ליבו בארוחת ערב חמה. עיניך שוב לוכדת את התור לתחרות הפוקימונים שנושאת כפרס פוקימון מסתורי ועוד פרסים רבים ואלכס מודיע לך שהוא נרשם לתחרות הסרט הזאת. "מה דעתך להירשם גם? יש לך מספיק כישורים וזו יכולה להיות הכנה נהדרת לקרב המכון שלך פה בפיוטר!"
[/color][/b]
-
״מדהים!״ אגיד לו ״עכשיו זה החלק המסוכן״ אגיד ברצינות ״אני שתשתמש בשובבות שלך ובפרצוף הכי חמוד שלך ובאותו זמן תהיה הכי זהיר שיש״ אגיד רציני מעוד ״ אני צריך שתמצא עלים שאם תיגע בהם לא יקרא לך כלום ושפות תתכחש אליהם כמו ילד קטן וחמוד תתחיל מהכי גבוהה ואז זה גבוהה לך תשתמש בגפנים כדי להרים אותך״ אגיד לו ״בינתיים מתכיל להיגמר הזמן אז כל השאר תחזרו לפוקדורים שלכם״ אגיד ואחזיר אותם ״קדימה תראה לי מה אתה מסוגל״
-
[quote=charmander;1434673][color=purple][b][color=blue]ג'ון ~
צר לי אבל יקח לך עוד מלאאא זמן עד שתוכל לדבר עם פוקימונים אחי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המתקפות עודכנו באפליקציה של האייפון שלך, אתה פותח אותו ורואה כי מלבד שיגור הוא יודע אגרוף שאיבה, זה מנחם אותך כי אתה יודע שלפחות הוא לא משתמש רק במתקפה אחת חסרת אפקט...
מן השיחים מגיח לפתע פוקימון פראי [img]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/016.gif[/img]
זה בסדר גם ככב לא תכננתי לדבר עם אברה בזמן הקרוב משום מה יש לי הרגשה שלא תהיה שיחה דו צדדית. ולנושא אחר למה אתה רואה בשיגור מתקפה חסרת אפקט,אני יכול להישתמש בא כדי לבלבל את האוייב.
--------------------------------------------------------------
'איזה פוקימון חמוד' אחשוב לעצמי ויתחיל להיתקרב עליו כדי לראות אם הוא חברותי ואסרוק אותו בפוקדע.
במידה ופידג'י יתחיל לברוח את אומר לאברה "אברה תשתמש בהישתגרות מול פדג'י ותטען אגרוף שאיבה , לפני שיגורו תשתגר בשנית מאוחורי פידג'י ותשתמש באגרוף שאיבה בהפתעה!"
-
[quote]טוני ~
"שמי אש קטצ'ם ואני מהעיר פאלט." אומר לך לפתע אש. "אני מניח שזה בגלל שאתה וצ'ימצ'אר הולכים להיות חברים נהדרים בקרוב, אני חושב שיש לי את הדרך המושלמת לגרום לו לחבב אותך שוב! למעשה זה מאוד פשוט!"
[/quote]
"אש קטצ'ם? אש קטצ'ם הגדול? זה אתה? אני לא מאמין!" אני אומר בקול נרגש.
אני פונה אל אש, "מדוע אתה חושב שאני וצ'ימצ'אר נהיה חברים טובים בקרוב? ואיזו דרך המושלמת יש לך לגרום לצ'ימצ'אר לחבב אותי בשנית? אשמח שתלמד אותי! זה נורא חשוב לי למערכת היחסים של עם צ'ימצ'אר."
-
[b][color=green]אנדי ~
זור ממשיך להתאמן ולהתאמן עד שהוא ביצע את כל התרגיל בצורה מושלמת. הוא נראה מאוד מרוצה מעצמו! לאחר מכן הוא פיהק פיהוק רחב. נותרו לך עוד שעה וחצי עד שתצטרך לחזור למרכז...
[color=blue]ג'ון ~
התכוונתי שהיא לא מתקפה אלא סטטוס...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אברה ניגש למלאכה, ברגע שפידג'י עף באוויר אברה שוגר וניצב מולו, טוען בידו כמה שניות ואז מטיח בפידג'י את המתקפה, המתקפה השפיעה עליו מאוד ולאחר כמה שניות הוא החל ליצור מערבולת רוח שהסיטה את אברה ממסלולו...
[color=darkred]טוני ~
"אני לא יודע עד כמה גדול אני... אבל אני אשמח להראות לך!" קרא אש בשמחה מושיט את אגרופו מול פניו בעוד הפיקאצ'ו שלו זינק לעברו וטיפס על כתפו "פיקאצ'ו!"
"אני כמובן מדבר על קרב שיחזיר לצ'ימצ'אר את החשק לעמוד לצידך! זכור להראות לו כמה אכפת לך ממנו ותסתכל על צרכיו!"
[/color][/color][/color][/b]
-
"מגיע לך לישון" אגיד לו "בוא אלי" אגיד ואזיק אותו בצורה נוחה בין שני זורועותי "תישן תירדם אל תפחד" אשיר לו שיר ערז "אני פה שומר תמיד אל תיעג רק תישן" ואמשיל לזור על השורות עד שירדם עלי "אתה תישאר מחוץ לפוקדור עד התרות" אגיד לבאלבזור היושן "בוא נלך למרפאה ונישן" אגיד לו בלחש אלח למרפאה "אני יכול ללון פה הלילה?" אש אך את האחות
-
[quote]טוני ~
"אני לא יודע עד כמה גדול אני... אבל אני אשמח להראות לך!" קרא אש בשמחה מושיט את אגרופו מול פניו בעוד הפיקאצ'ו שלו זינק לעברו וטיפס על כתפו "פיקאצ'ו!"
"אני כמובן מדבר על קרב שיחזיר לצ'ימצ'אר את החשק לעמוד לצידך! זכור להראות לו כמה אכפת לך ממנו ותסתכל על צרכיו!"
[/quote]
"רגע רגע, אתה מציע לי פה קרב? בין הצ'ימצ'אר שלי לבית הפיקצ'ו שלך?" אני שואל.
"אבל אני לא בטוח שצ'ימצ'אר יכול לעשות קרב כרגע.. אני צריך לבדוק מה שלומו.. אם האחות ג'וי תגיד שצ'ימצ'אר כן יכול לחזור ולעשות קרב והוא מספיק מוכן וחזק אני אשמח!".
"האחות ג'וי, האחות ג'וי" אני קורא בקול חזק וברור, "תגידי לי, מה עם צ'ימצ'אר?"
-
[b][color=green]אנדי ~
אתה מקבל מפתחות ללון בתוך מרכז הפוקימונים ואתה ממהר לעלות לחדר שלך. לאחר שאתה מחליף בגדים זור מזנק לעבר המיטה שלך ועד מהרה נרדם לצדך. העינים שלך כבדות אך אתה לא מצליח להפסיק לחשוב על מחר, לבסוף, אתה נרדם.
אתה מתעורר בבהלה שהאייפון שלך החל לצלצל בקול, זור הקטן התרגז על האייפון, שלח גפן ארוכה ותפס אותו והגיש לך אותו כדי שתענה כבר לשיחה. אתה ממהר לענות לשיחה...
"אנדי!" נשמע קולו של סם, הוא נשמע מבוהל מאוד "אנדי! גנבו לי את כל הפוקימונים! אנדי!!"
[color=darkred]טוני ~
"צ'ימצ'אר יצא מכלל סכנה והוא נרדם לפני כמה שעות, אני חושבת שצ'ימצ'אר כבר בריא ומוכן והמשיך לצאת איתך למסע, אני מקווה שהכל יסתדר בניכם." אומרת לך האחות ג'וי בחום "ובאשר לך אש, הפוקימונים שלך כמו חדשים!" אומרת האחות ג'וי לאש ומגישה לו חמישה פוקדורים והוא ממהר להכניס אותם לחגורתו. "אל תדאג טוני, עד מהרה יהיו לך עוד הרבה פוקימונים וצ'ימצ'אר יהיה חברך הטוב ביותר! נו אז נלחמים?"
[/color][/color][/b]
-
"מ...מה מה השעה?" אשאל ישנוני "מממי זה?" אשאל מטושתש חושים "את מה קיבלו?" אשא ואניח את הראש על הכר
-
[quote=charmander;1434676][b][color=darkred]
[color=olive]דילן ~
אתה כבר נמצא אצל האחות ג'וי בפיוטר xd ואגב זה היה נראה כאילו אתה הולך עם גראוליט לבד, תן לי לצוטט אותך לרגע
"[/color][/color][color=olive]ואבקש מהאחות ג'וי לרפא את איווי ואוניקס ואז אחזור עם גראוליט ליער ורידיאן"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים שבפיוטר ומבחין באלכס שיושב על כורסא נוחה וסועד את ליבו בארוחת ערב חמה. עיניך שוב לוכדת את התור לתחרות הפוקימונים שנושאת כפרס פוקימון מסתורי ועוד פרסים רבים ואלכס מודיע לך שהוא נרשם לתחרות הסרט הזאת. "מה דעתך להירשם גם? יש לך מספיק כישורים וזו יכולה להיות הכנה נהדרת לקרב המכון שלך פה בפיוטר!"
[/color][/b][/quote]
אין בעיה בקטנה חחחח
״זה יכול להיות מעניין״ אשיב לאלכס, ״והפרס גם נשמע מפתה...אבל יש לי סיכוי לנצח? הפוקימונים שלי לא יודעים הרבה מתקפות, שלא לדבר על מתקפות שיוכלו להציג אותם יפה בתחרות!״ אסביר לאלכס את שעתי בעניין, ״אבל לפחות ננסה״ אוסיף ואשאל אותו איפה נמצאת ההרשמה
-
[quote=charmander;1434673][color=purple][b]לונדון ~
"אם עדיין יש לך רגשות לגראולייט מדוע גרמת לי להגיע עד אליך ולפגוש אותך?" שואל אותך פרדריק בזעם. הוא פונה ללכת אך מאריפ פועה לעברך ובוכה בדמעות תרשיש. נראה כי היא כבר בנתה על ההחלפה הזאת, היא הזדעקה בכאב ונמלטה מהזירה בכעס, היא דחפה הצידה אזומריל תמים שחצה את השביל עם המאמן שלו, הוא שותק במקום והתעלף. "מאריפ חזרי הנה! מאריפ!"
"המצב לא טוב!" קוראת האחות ג'וי שהגיע משום מקום. "ישנה מאריפ שנסה אל תוך מרכז הפוקימונים והיא דוחפת כל מה שזז! נראה שהיא גורמת נזק רב לפוקימונים החולים השוהים במקום!"
"גראו ראו!" קופץ גראולייט לעבר האחות ג'וי ואז נובח לכיוונך, נראה כי זה מאוד חשוב לו ללכת ולסייע בדבר!
"אוך עכשיו תראה מה עשית!!!" צרח לעברך פרדריק, שהתגלה כבעל מזג.
"אני עשיתי?" אצווח עליו, אתקיל אותו וארוץ במהירות לעברה של מריפ. ברגע שאני מגיע אליה אחשרר את גראולייט "תנסה לדבר איתה. תרגיע אותה ואם ממש בא לה היא עדיין יכולה לבוא איתי"
-
[quote]טוני ~
"צ'ימצ'אר יצא מכלל סכנה והוא נרדם לפני כמה שעות, אני חושבת שצ'ימצ'אר כבר בריא ומוכן והמשיך לצאת איתך למסע, אני מקווה שהכל יסתדר בניכם." אומרת לך האחות ג'וי בחום "ובאשר לך אש, הפוקימונים שלך כמו חדשים!" אומרת האחות ג'וי לאש ומגישה לו חמישה פוקדורים והוא ממהר להכניס אותם לחגורתו. "אל תדאג טוני, עד מהרה יהיו לך עוד הרבה פוקימונים וצ'ימצ'אר יהיה חברך הטוב ביותר! נו אז נלחמים?"
[/quote]
"אש, אשמח לעשות איתך קרב פוקימונים!" אני אומר בהתלהבות.
"האחות ג'וי, אשמח לראות את צ'ימצ'אר"
-
[b][color=darkgreen]אנדי ~
"אנדי! תתעורר!" צורח סם "אני נמצא בזירה של מרכז הפוקימונים והתבצעה פריצה למרכז, ניסיתי למנע בעדם והם חטפו לי את כל הפוקימונים והכו אותי! בבקשה תעזור לי אנדי! אין לי למי לפנות, אני תקוע מחוץ למרכז!"
[color=olive]דילן ~
אתה מצטרף לתור, בזמן התור אתה רואה מאמן אחד מסביר לחברו על התחרות סרטים הזאת, מדובר בתחרות ראווה שבסיבוב הראשון עליך להציג את הפוקימון בצורה מרשימה בסיבוב השני אתה צריך לעשות את אותו הדבר אך תוך כדי קרב. לאחר זמן רב של המתנה האחות ג'וי ביקשה ממך את האייפון כדי לרשום אותך, אלכס כבר נרשם. "עם אילו פוקימונים אתה הולך להירשם?" שאלה אותך האחות ג'וי.
[color=purple]לונדון ~
גראולייט נובח בהבנה וממהר לעבר המרכז, הוא נכנס פנימה ומרגיע את מאריפ. מאריפ, ככל הנראה מקנאה, דוחפת את גראולייט בעוצמה רבה והוא מילל בכאב. הוא מזדקף וניגש לשכנע אותה שוב. היא נסתה לדחוף אותו שוב אך הוא הספיק לחמוק, היא שלחה לפתע מכת ברק עוצמתית שפגעה במכשירי המרכז והמחשב הראשי החל להשתולל.
[color=darkred]טוני ~
"אשמח להביא לך את צ'ימצ'אר!" עונה האחות ג'וי. "הכזרתי אותו לפוקדור משום שהוא לא ייחל לעקוב אחרי חזרה אליך, אני מצטערת אך נראה כי הוא לא סומך עליך כל כך."
"לא לדאוג האחות ג'וי! אני אדאג לזה!" קרא אש בהתלהבות! "פי פיקאצ'ו!" הוסיף פיקאצ'ו בעניין רב.
"הו! אם אש מסייע לך, אתה בר מזל." ענתה ג'וי.
"אז בוא ונילחם!" אמר אש ורץ אל מחוץ למרכז, אתה ממהר לעקוב אחריו ואתה רואה שהוא התמקם בזירה בחוץ. "אני אשתמש בפיקאצ'ו כמובן!" הוסיף. פיקאצ'ו קיפץ לעבר הזירה והמתין ליריבו.
[/color][/color]
[/color]
[/color][/b]
-
[quote=charmander;1434696][b][color=darkgreen]
[color=purple]לונדון ~
גראולייט נובח בהבנה וממהר לעבר המרכז, הוא נכנס פנימה ומרגיע את מאריפ. מאריפ, ככל הנראה מקנאה, דוחפת את גראולייט בעוצמה רבה והוא מילל בכאב. הוא מזדקף וניגש לשכנע אותה שוב. היא נסתה לדחוף אותו שוב אך הוא הספיק לחמוק, היא שלחה לפתע מכת ברק עוצמתית שפגעה במכשירי המרכז והמחשב הראשי החל להשתולל.
[/color]
[/color][/b][/quote]
"גראולייט לא!" אקרא בכעס על עצמי יותר מאשר על מאריפ. "גראולייט תנסה לעצור אותה בכל דרך" אתחנן ובינתיים אשלוף את שאר הפוקימונים שינסו לעזור לשאר האנשים הנמצאים במרכז ואשלח את סקויירטל לחפש את פרדריק שיבוא ללכוד את הפוקימון שלו.
-
[quote=charmander;1434696][b][color=darkgreen]אנדי ~
"אנדי! תתעורר!" צורח סם "אני נמצא בזירה של מרכז הפוקימונים והתבצעה פריצה למרכז, ניסיתי למנע בעדם והם חטפו לי את כל הפוקימונים והכו אותי! בבקשה תעזור לי אנדי! אין לי למי לפנות, אני תקוע מחוץ למרכז!"
[color=olive]דילן ~
אתה מצטרף לתור, בזמן התור אתה רואה מאמן אחד מסביר לחברו על התחרות סרטים הזאת, מדובר בתחרות ראווה שבסיבוב הראשון עליך להציג את הפוקימון בצורה מרשימה בסיבוב השני אתה צריך לעשות את אותו הדבר אך תוך כדי קרב. לאחר זמן רב של המתנה האחות ג'וי ביקשה ממך את האייפון כדי לרשום אותך, אלכס כבר נרשם. "עם אילו פוקימונים אתה הולך להירשם?" שאלה אותך האחות ג'וי.
[color=purple]לונדון ~
[color=darkred]טוני ~
"אשמח להביא לך את צ'ימצ'אר!" עונה האחות ג'וי. "הכזרתי אותו לפוקדור משום שהוא לא ייחל לעקוב אחרי חזרה אליך, אני מצטערת אך נראה כי הוא לא סומך עליך כל כך."
"לא לדאוג האחות ג'וי! אני אדאג לזה!" קרא אש בהתלהבות! "פי פיקאצ'ו!" הוסיף פיקאצ'ו בעניין רב.
"אז בוא ונילחם!" אמר אש ורץ אל מחוץ למרכז, אתה ממהר לעקוב אחריו ואתה רואה שהוא התמקם בזירה בחוץ. "אני אשתמש בפיקאצ'ו כמובן!" הוסיף. פיקאצ'ו קיפץ לעבר הזירה והמתין ליריבו.
[/color][/color]
[/color]
[/color][/b][/quote]
״עם כמה פוקימונים אפשר להירשם? ואני חייב להשתמש באותו פוקימון בכל הסיבובים?״ אשאל את האחות ג׳וי בנימוס
-
"סם?" אשאל כלא מבין מה רוצים ממני ועדיי אניך את ראשי על הכר ואז אקפוץ בשניה מהמיתה "סם!" אזכר בהכל "מה קרא? איפה אתה? ומה השעה?!" אשאל במרץ בינתיים אשחרר את כל הפוקימונים מהפוקדור "תקשיבו לי טוב טוב" אגיד לכולם "יש פה גנבים אז כולם צמודי אלי מחוץ לפוקדור ברור" אגיד להם ברצינות "ברווז אתה לא מתעופף לשום מקום אלה אם כן אני אומר ארת אז בוא ושב לי על הכתף פוני אתה מספיק גדול אז אתה תלך לצידי באלבזור אתה הכי זק אז תלך גם אתה לצידי ונידורן אני אחזיק אותך כי אתה הכי קטן" אגיד לכולם וארים את נידורן על ידי "קדימה הולכים לסם" אגיד ואלך לאן שהוא אמר לי שהוא נמצא
-
[color=indigo][b]לונדון ~
אתה מציץ בשעונך, השעה היתה 2 בלילה, נדהמת לרגע, לא שמת לב שהזמן טס כל כך. דרטיני יוצא מהפוקדור וממהר לכוון מאמנים מבוהלים לבחוץ, גראולייט מתקדם באיטיות לעברה ולאחר שהיא אינה נשמעת לו הוא נוהם לעברה. היא נרתעת מעט ונרגעת, אז היא מביטה לעברך ודומעת שוב והחלה להתקדם לעברך כנועה. נראה שהיא מעוניינת להצטרף אליך.
בו בזמן שאתה מנסה להגיע אליה מגיח לפתע פתאום אדם לבוש שחורים שלבש בדיוק מה שלבש האדם שפרץ לפרופ' אוק. הוא מכוון רובה לראשה של האחות ג'וי וצרח בקול רם לעברך "צעד נוסף ואני יורה! תכניס את כל הפוקימונים שלך בזה הרגע אל הפוקדור שלהם! ברור לך?"
[color=olive]דילן ~
האחות ג'וי מחייכת ועונה לך "עליך להכניס שני פוקימונים שונים לתחרות, שימוש בפוקימון אחד עשוי לגרום להפסד, שיפוט הקרבות בתחרויות הסרט שונה לחלוטין משיפוט התחרויות שבמכוני הקרב.
[color=darkgreen]אנדי ~
אתה יורד ללמטה ומבחין באדם לבוש שחורים שדומה בדיוק לזה שפרץ לאוק. הוא כיוון אקדח לראשה של האחות ג'וי שהיתה לבנה כסיד ואיים לעבר מאמן נוסף להחזיר את כל הפוקימונים שלו לפוקדור. הוא לא נראה כמתלוצץ בשום אופן.
[/color][/color][/b][/color]
-
אחניס את כל הפוקדורים הריקים שלי לפח כדי שלא ימצא אותם ואז אפנה לכל הפוקימונים שלי ואלחש ״תברחו״ אגיד בפחד ״כלוחם תלכו ותתחבאו עד שאגיד לכם אחרת״ אגיד ״ אל תיתנו לאף אחד למצוא אותכם ואם מוצאים אל תתנו לאף אחד לגעת בכם תעשו כמה שפחות נזק לשני אבל שלא יגעו בכם ברור״ אגיד בלחש ״פוני כחי את נידורן״ אגיד ואניח אותו על גבה ״תישמרו אליו ברווז אתה עם באלבזור קדימה לכו״ אגיד ואז אתחבא בעצמי במקום שאף אחד לא יראה אותי ואתקשר למשטרה מהאייפון ״אין זמן״ אגיד לחוץ ״פורץ אגדח מרכז פוקימונים בעיר פיוטר״ אקצר בדיברי ואנתק אך לא ליפני שאוסיף ״מהר״ אכח אוויר ואז עצעק ״אתה מוקף״ אצעק בביטחון ״ משטרה צא החוצה עם ידיים למעלה ונשק על הרציפה״ אגיד בביטחון ״אם לא אנו נפתח בירי תשחרר את בני הערובה ונקל על אונשח״ אגיד ואחכה לתגובתו ובינתיים אמשיך להתחבות
-
[quote]טוני ~
[/quote]
אני שולח את היד שלי לעבר הכיס, שולף משם את הפוקדור המכיל את צ'ימצ'אר, אני אומר בלחש לעבר הכדור "צ'ימצ'אר סמוך עלי, אנחנו יכולים לעשות את זה" אני אומר בלחש לעבר הכדור. "צ'ימצ'אר צא! אני בוחר בך"
אני מסתכל לעבר אש ופיקצ'ו ואומר "אני חושב שאנחנו מוכנים"
-
[quote=charmander;1434734][color=indigo][b]לונדון ~
אתה מציץ בשעונך, השעה היתה 2 בלילה, נדהמת לרגע, לא שמת לב שהזמן טס כל כך. דרטיני יוצא מהפוקדור וממהר לכוון מאמנים מבוהלים לבחוץ, גראולייט מתקדם באיטיות לעברה ולאחר שהיא אינה נשמעת לו הוא נוהם לעברה. היא נרתעת מעט ונרגעת, אז היא מביטה לעברך ודומעת שוב והחלה להתקדם לעברך כנועה. נראה שהיא מעוניינת להצטרף אליך.
בו בזמן שאתה מנסה להגיע אליה מגיח לפתע פתאום אדם לבוש שחורים שלבש בדיוק מה שלבש האדם שפרץ לפרופ' אוק. הוא מכוון רובה לראשה של האחות ג'וי וצרח בקול רם לעברך "צעד נוסף ואני יורה! תכניס את כל הפוקימונים שלך בזה הרגע אל הפוקדור שלהם! ברור לך?"
[/color][/color][/b][/color][/quote]
'לכל הרוחות עכשיו הוא בא?' אחשוב בזעם ובלית ברירה אחזיר את כולם, מקווה שסקווירטל הספיק למצוא את פרדריק בינתיים.
'והזמן ממש עובד מהר. רק לפני כמה דקות היה 11 בוקר!!'
-
[quote=charmander;1434681][b][color=green]
[color=blue]ג'ון ~
התכוונתי שהיא לא מתקפה אלא סטטוס...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אברה ניגש למלאכה, ברגע שפידג'י עף באוויר אברה שוגר וניצב מולו, טוען בידו כמה שניות ואז מטיח בפידג'י את המתקפה, המתקפה השפיעה עליו מאוד ולאחר כמה שניות הוא החל ליצור מערבולת רוח שהסיטה את אברה ממסלולו...
[/color][/color][/color][/b][/quote]
"אברה תשתמש שוב בשיג הרחק ממהערבולת הרוח" אומר לו בנחישות 'פידג'י מקרא יכולות מרשימות' אחשוב לעצמי בהתרגשות של קרב ראשון.
אברה תשתמש שוב באגרוף שאיבה והפעם תנסה להפיל את פידג'י לרצפה!" ואז אוסיף ואומר "אתה עושה עבודה מעולה!"
-
[quote=charmander;1434734][color=indigo][b]לונדון ~
[color=olive]דילן ~
האחות ג'וי מחייכת ועונה לך "עליך להכניס שני פוקימונים שונים לתחרות, שימוש בפוקימון אחד עשוי לגרום להפסד, שיפוט הקרבות בתחרויות הסרט שונה לחלוטין משיפוט התחרויות שבמכוני הקרב.
[color=darkgreen]אנדי ~
אתה יורד ללמטה ומבחין באדם לבוש שחורים שדומה בדיוק לזה שפרץ לאוק. הוא כיוון אקדח לראשה של האחות ג'וי שהיתה לבנה כסיד ואיים לעבר מאמן נוסף להחזיר את כל הפוקימונים שלו לפוקדור. הוא לא נראה כמתלוצץ בשום אופן.
[/color][/color][/b][/color][/quote]
זה די קשה כי אוניקס וגראוליט לא יודעים הרבה מתקפות שיכולות לעזור
״אוקיי..״ אומר ואחשוב מעט, ׳במי לבחור..׳ אחשוב לעצמי ואז אגיע להחלטה, ״אני נרשם עם איווי וגרואליט״ אענה לאחות ג׳וי