בשלב הזה של הפורום, גם אם ייפתחו משחקים הם ימותו מיד. It is too late, הפורום נמצא במסה תת קריטית שגורמת לדעיכה. זה נגמר.
Printable View
בשלב הזה של הפורום, גם אם ייפתחו משחקים הם ימותו מיד. It is too late, הפורום נמצא במסה תת קריטית שגורמת לדעיכה. זה נגמר.
הגיע הזמן לסגור דלת,
ולהתחיל דרך חדשה,
להתפצל ולהתקדם כל אחד בדרכו,
לחייך אל העולם כולו,
כתמיד שמשהו נגמר יש משהו אחר במקומו,
הכל עוד פתוח , תעשו מה שתרצו
העיקר שהכל יהיה שמח
[quote=lordabizi;1467704]בשלב הזה של הפורום, גם אם ייפתחו משחקים הם ימותו מיד. It is too late, הפורום נמצא במסה תת קריטית שגורמת לדעיכה. זה נגמר.[/quote]
[quote=הנפש המתמטית;1467705]הגיע הזמן לסגור דלת,
ולהתחיל דרך חדשה,
להתפצל ולהתקדם כל אחד בדרכו,
לחייך אל העולם כולו,
כתמיד שמשהו נגמר יש משהו אחר במקומו,
הכל עוד פתוח , תעשו מה שתרצו
העיקר שהכל יהיה שמח[/quote]
המתייסר והמשורר{לפי הסדר} xd
בוקר.
בוקר טוב.
היי
פורום של גברים או מה ?
[QUOTE=SuperOmer;1467710]פורום של גברים או מה ?[/QUOTE]
מה.
אז אתם לא רוצים? כי אני לא אפתח רק לשניים 0:
אם יש שלושה-ארבעה שישלחו לי ה"פ שהם רוצים אני אפתח
תפתחי בכיף...
אני אשמח להשתתף!!!\
הפורום באמת מתחיל להתייבש...
אני מוכן להשתתף רק תביטחי שייה לי כיף,
אני מוכן להשקיע , רק אם זה יגיע
גם אני אשתתף :)
הרגע הזה שאני רואה בלילה פרק של שובר שורות אבל אני אומר 'טוב עוד פרק אחד כי אני במתח'
ואז הפרק שאחרי זה יותר מותח, אבל מה אני אעשה... צריך לישון.
[QUOTE=YoRt3m;1467717]הרגע הזה שאני רואה בלילה פרק של שובר שורות אבל אני אומר 'טוב עוד פרק אחד כי אני במתח'
ואז הפרק שאחרי זה יותר מותח, אבל מה אני אעשה... צריך לישון.[/QUOTE]
ראיתי 3 פרקים בעונה הראשונה ולא הצלחתי להתחבר.. וכל כך בא לי להמשיך ובעצם לא בא לי :punch:
מה נשמע???
לא התחברתי בכלל הא?
זה קצת מאוחר להגיד כבר עכשיו אבל תגידו את האמת איזה קלאסיקו פצצה היה :)
ויסקה בארסה!!
[QUOTE=SuperOmer;1467710]פורום של גברים או מה ?[/QUOTE]
מה
[QUOTE=טלי;1467724]מה[/QUOTE]
מעתיקנית.
[QUOTE=bugoji1;1467725]מעתיקנית.[/QUOTE]
הוא שאל, אני עניתי ):
העולם גדול או קטן
טוב או רע ?
והאנשים חכמים או טיפשים ?
האם יש חיים בכוכבים אחרים או בעולמות מקבלים ?
האם יש אלים או מספר אלים או אין בכלל ?
[B]והשאלה הכי חשובה האם מישהו יודע בכלל ?[/B]!
היי
היי
סבבה אז אני אפתח עוד שבוע בערך (אני יגיש בקשה עוד כמה ימים) כי פשוט יש לי מתכונות וצריך ללמוד :\ *שונאת ביתספר*
מה עם ספרות? הוא עוד חי?
[quote=alice;1467730]סבבה אז אני אפתח עוד שבוע בערך (אני יגיש בקשה עוד כמה ימים) כי פשוט יש לי מתכונות וצריך ללמוד :\ *שונאת ביתספר*
מה עם ספרות? הוא עוד חי?[/quote]
מת חופשי...
כבר אמרו עליו קדיש וקברו xd
אני עוד לא אמרתי ,
אז קדיש !
אפילו כשהייתה קהילה גדולה בפורום ואדם פתח תחרות בספרות ונרשמו אנשים, רק אני זה שהגבתי בסוף... ככה זה, רוב הזמן אנשים לא מעריכים השקעה ולא בעלי מחוייבות. אבל זה לא מחלה של מייפורום, זה נכון כמעט לכל פורום שאני מכיר.
ולכל חברה אנושית שקיימת.
כן למרות שבפורום יוגיהו של הקהילה הישראלית מעריכים עד מאוד את כל הכתבות הנהדרות שאני כותב להם. לכן לא רציתי להכליל.
אבל אני מעריך את הרצון הטהור שלך ליצור ואת ההנאה שאת שואבת מהשקעה. בחברה האנושית הזו את הטובה יותר :wink:
אר... מה? ם.ם
אז יש פה עדיין חיים. שלום.
אולי אחזור באמת. בכל מקרה,ניסיתי בצייר פייק חדש,מה דעתכם?
[url="http://jpg.co.il/view/53356fddf2001.bmp/"][img]http://srv1.jpg.co.il/7/53356fddf2001.bmp[/img][/url]
דיבנו על פורום ואתה דיברת על חברה אנושית אז אני לקחתי את זה כהקבלה ואמרתי שאם בחברה אנושית רוב האנשים הם כמו שאמרתי אז היא הטובה יותר מביניהם כי אני מעריך את הנכונות שלה לעשות למען העשייה, אפילו אם לא בטוח שיהיו כאלו שיעריכו.
חחח חמוד
[QUOTE=D.Teach;1467740]דיבנו על פורום ואתה דיברת על חברה אנושית אז אני לקחתי את זה כהקבלה ואמרתי שאם בחברה אנושית רוב האנשים הם כמו שאמרתי אז היא הטובה יותר מביניהם כי אני מעריך את הנכונות שלה לעשות למען העשייה, אפילו אם לא בטוח שיהיו כאלו שיעריכו.
חחח חמוד[/QUOTE]
זה טוב?
אה.. חשבתי שדיברתי עליי (ואז לא הבנתי למה אתה מדבר בנקבה ועל איזו עשייה שלי אתה מדבר...)
כשיהיה לי זמן אוכל לבדוק בצייר את הפיקסול
כן דיברתי אל טל, לא שזה שולל שהדברים האלו גם נכונים לגביך, כל עוד אין לי נתונים בידי אני לא יכול לשלול אף תיאוריה
[QUOTE=D.Teach;1467743]כשיהיה לי זמן אוכל לבדוק בצייר את הפיקסול
כן דיברתי אל טל, לא שזה שולל שהדברים האלו גם נכונים לגביך, כל עוד אין לי נתונים בידי אני לא יכול לשלול אף תיאוריה[/QUOTE]
כשתבדוק,תודיע לי בנושא שלי. זה יעזור מאוד.
מה קורה כולם ?
ואו אנשים
שניםםםםםםםםם
תראו מי חזר. או כפי שאמרו באגדת גוקו 2 בצרפתית:
Piccolo, tu es revenu.
למי אתה קורא פיקולו
למי שירוק.