-
[QUOTE=Alice;1488326][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מתנצל לפני הפוקימון ומסביר לו שאתה רוצה שתצטרף למסע שלו.
"קרב קטן? זה יהיה גדול!" עונה לך הפוקימון ומכוון אלייך מכת ברק עוצמתית!
.[/QUOTE]
" טוב אני אחבר באורראה , תתשמש בקרן קרח! בכל העוצמה!", אני אומר לו
-
[QUOTE=Alice;1488326][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מתנצל לפני הפוקימון ומסביר לו שאתה רוצה שתצטרף למסע שלו.
"קרב קטן? זה יהיה גדול!" עונה לך הפוקימון ומכוון אלייך מכת ברק עוצמתית!
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
שששששששששש זה פועל לפי חוק רצון השה"מ הרגעי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מביט בזירה המוזרה ושמח שלפחות יש לך קרב מנוחה. אתה מבקש מנוקטאול וטריטוגה להילחם בקרב הזה, הם מהנהנים ונעמדים על שניים מהעיגולים. "עוד דבר אחד" אומר פליימ ולוחץ על כפתור לידו. כלום לא קורה. אתה לרגע לא מבין למה הייתה לחיצת הכפתור הזאת שלפתע זרנוק לבה קופץ מבין כמה עיגולים. "זה פועל בזמן אקראי ובמיקום אקראי" מסביר לך פליים-עוד מכשול להיזהר ממנו.
"פלריאון, להביור על נוקטאול. צ'ימצ'אר, דחיפה על טריטוגה!" צועק פליים והפוקימונים שלו בתזוזה, מקפצים בעיגול לעיגול במהירות
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
"סליחה" אלחש לאמבר כאשר לקחו אותה, התכבנתי לזה באמת. "אני רוצה להבין כמה דברים המפקד" אגיד לקצין שמולי "עד כמה... אה.." אגמגם קצת "טיפש זה עושה אותו?" אשאל. "ולמה אני? מה מיוחד בי שמגיע לי הכבוד הזה?" אשאל מופתע
אתה מסתכל על המפקד ושואל אותו עד כמה טיפש הקולר עושה את המעורב ולמה דווקא בחרו בך. "לא יותר מידי 'טיפש'. אתה יכול לדבר איתו ולשאול לדעתו, זה יהיה כמו לדבר עם כל אדם אחר רק שהוא לרוב לא יהיה מסוגל לחשוב על תוכניות מסובכות או על טקטיקות קרב מתוחכמות. יש המוני אנשים שהם כאלה, אז אפשר לומר שהוא כמו אדם ממוצע, רק מאוד חזק" הוא מסביר לך. "בחרנו בך כי הפגנת אומץ רב ותושייה שלכדת את המעורבת פויינטה הזאת-מספר שישים ושבע. עשית זו בצורה נקייה וחלקה והפגנת נאמנות להארי ולמטרה שלנו. הארי מזדהה אתך, בגלל ששניכם מעורבים ולכן הוחלט להציע לך הזדמנות נדירה זו. האם אתה מסכים?. H23 נמצא ממש מעבר לדלת" הוא אומר
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
אתה מחליט שזה הזמן להתאמן. אתה שולח את האונדור להילחם בפוקימון שמתגלה כליירון ואת סקווירטל בלונטון.
הונדור משתמש בלהביור על מנת להאיר את המערה ואז משתמש באותו להביור כדי לתקוף בחוזקה את ליירון המופתע שמועף לאחור. ליירון נראה די כועס ומתקיל את האונדור בחוזקה. סקווירטל נלחם בלונטון, אתה מבחין בגל על חושי שהודף את סקווירטל לאחור ופוצע אותו, בו בזמן דוחק אותו לאחור. סקווירטל נראה די מעוצבן "אני... אנצח" אתה שומע אותו ממלמל והוא לפתע מתחיל לזהור באור לבן! תוך כמה שניות עומד לפנייך פוקימון חדש
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/008.gif[/IMG]
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]פוקימון מתבגרים ממש מהר, אל תדאג הוא לא יהיה ככה הרבה זמן
~~~~~~
"לא ממש" אתה עונה לשילדון הקטן וצוחק. "אבל אנחנו הולכים להילחם יחד נגד הארי הנורא. כיף להכיר אותך, שמי זינק!" אתה אומר ומציג את עצמך. "הארי הנורא!" חוזר אחרייך שלדון בקול מוזר ומתחיל לצחקק. גרייס מתקרבת לגור ומציגה את עצמה, הגור בוהה בה כמה דקות ומתחיל להתלהב מהפרחים שבצידי ראשה "פרח! פרח!" הוא צועק וצוחק. לא עובר הרבה זמן והוא מתכרבל לכדור ונרדם.[/QUOTE]
"לכבוד הוא לי" אגיד לו "ואשמח אם תעביר להארי שאני מצפה ממש לפגוש אותו ביום מין הימים" אגיד עם נצנוץ בעיניים "אני ממש רוצה לדבר איתו על האידאולוגיה שלו" אסביר לחייל 'בן אנוש עלוב' אחשוב ואצחק שלא יסים לב
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מחליט להשתמש באורורה ומורה לו להשתמש בקרן קרח.
אורורה אומר "בשמחה" בחיוך ומכון קרן קרח עוצמתית את עבר אלקיד. אלקיד כמעט ונפגע אך מתחמק ברגע האחרון בגלגלון הצידה. אתה רואה גלים חשמליים בין שתי הבליטות בראשו וכדור חשמלי נוצר לפניו-הוא מכוון אותו במהירות אל עבר אוררה!
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
"לכבוד הוא לי. ואשמח אם תעביר להארי שאני מצפה ממש לפגוש אותו ביום מן הימים" אתה אומר עם ניצוץ בעיניים. "אני ממש רוצה לדבר איתו על האידיאולוגיה שלו" אתה מסביר תוך כדי שאתה חושב 'בן אנוש עלוב' על החייל. "אני אעביר את ההודעה שלך. אך דע לך שרק מעטים, הבכירים שבבכירים זוכים לראות את הארי" הוא אומר לך, לא שם לב לצחקוק קליל שהחנקת.
הוא קם ונכנס לאחת הדלתות מאחורייך, הוא יוצא בליווי נער צעיר, בן כ13 לכל היותר. יש לו שיער צהוב-שחור קוצני ארוך יחסית ושתי כנפיים צהובות מרהיבות. "זה H23. השם שלו זה אלקטרו, לא שזה באמת משנה. הוא מעורב זאפדוס. אתה לאצריך לדעת עליו יותר מידי דברים חוץ מזה שהאנרגיה החשמלית שלו מאוד גבוהה, יותר מידי בשביל הגוף שלו אפילו. אם הוא מתעצבן, שהסבירות לכך נמוכה בגלל הקולר או שהוא יחוש מצוקה רגשית הוא עלול להתחיל לשדר גלי חשמל עצומים אז אני ממליץ לך ללכוד פוקימון חשמל שיעזור לך להתמודד במצבים כאלה" הוא מסביר לך. "בוא לכאן!" צועק לפתע הקצין ופוקימון מוזר בעל כנפיים מעופף אל תוך החדר. "זה השותף הראשי של H23. הוא יבוא אתכם ויעזור לכם- הוא לא נתון תחת שליטה אבל הוא יודע טוב מאוד מה יקרה לשותף שלו אם הוא לא יעשה מה שתגיד לו" הוא אומר לך והפוקימון מעופף ליד אלקטרו. אתה רואה עצב עמוק בעיניו. "אתה יכול להשתגר בחזרה עכשיו" הוא אומר לך. אלקטרו והשותף שלו נעמדים לידך בלי לומר כלום. אתה רואה את הקולר השחור על הצוואר של אלקטרו.
[SPOILER][IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y179/Micah_the_Prophyt/Pokemon%20Gijinka/Zapdos.jpg[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/329.gif[/IMG] [/SPOILER]
-
[QUOTE=Alice;1488398][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה מחליט להשתמש באורורה ומורה לו להשתמש בקרן קרח.
אורורה אומר "בשמחה" בחיוך ומכון קרן קרח עוצמתית את עבר אלקיד. אלקיד כמעט ונפגע אך מתחמק ברגע האחרון בגלגלון הצידה. אתה רואה גלים חשמליים בין שתי הבליטות בראשו וכדור חשמלי נוצר לפניו-הוא מכוון אותו במהירות אל עבר אוררה!
[/SPOILER][/QUOTE]
" אוראורה תנסה להתשמש בקרן קרח על מנת להקפיא את הכודר החשמלי ולאחר מכן קרן אורוווה
-
[QUOTE=Alice;1488326][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
שששששששששש זה פועל לפי חוק רצון השה"מ הרגעי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מביט בזירה המוזרה ושמח שלפחות יש לך קרב מנוחה. אתה מבקש מנוקטאול וטריטוגה להילחם בקרב הזה, הם מהנהנים ונעמדים על שניים מהעיגולים. "עוד דבר אחד" אומר פליימ ולוחץ על כפתור לידו. כלום לא קורה. אתה לרגע לא מבין למה הייתה לחיצת הכפתור הזאת שלפתע זרנוק לבה קופץ מבין כמה עיגולים. "זה פועל בזמן אקראי ובמיקום אקראי" מסביר לך פליים-עוד מכשול להיזהר ממנו.
"פלריאון, להביור על נוקטאול. צ'ימצ'אר, דחיפה על טריטוגה!" צועק פליים והפוקימונים שלו בתזוזה, מקפצים בעיגול לעיגול במהירות
[/QUOTE]
חח
~~~
"נוקטואל עוף לשמיים! תתחמק מהמתקפה ותשתמש בבלבול! טירטוגה, רגע לפני שהוא פגע בך אקדח מים! תתחיל לטעון עכשיו כי הוא יותר מהיר!" אומר.
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
" אוראורה תנסה להתשמש בקרן קרח על מנת להקפיא את הכודר החשמלי ולאחר מכן קרן אורוווה
אורורה משתמש בקרן קרח על הכדור החשמלי-הכדור קופא באוויר ונופל ארצה, מרוסק.
הוא פוער את פיו ואתה רואה קרן צבעונית מתחילה להיווצר מול הפה שלו-הקרן משוגרת אל עבר אלקיד שנפגע בעוצמה. הוא מועף לאחור ולאחר כמה דקות קם מבולבל מעט. אלקיד טוען מכת ברק את עבר אורורה שמתחמק רגע האחרון. אלקיד נראה קצת מתוסכל ומשלח מכת ברק נוספת, הפעם מהירה הרבה יותר!
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
נוקטאול עף גבוהה לשמים. הוא מתחמק רק ברגע האחרון מההתקפה ומשתמש בבלבול על פלריאון. פלריאון מביט סביבו במבט מזוגג ומתחיל לחייך בסתמיות, ממלמל משהו על האם נוקטאול יהיה טעים בתור אוכל. טריטוכה טוען אקדח מים מהיר ומשגר אותו אל עבר צ'ימצ'אר השועט לעברי בדחיפה. צ'ימצ'אר קופץ ברגע האחרון ונוחת בססגוניות על משטח לא רחוק מטריטוגה, הוא יוצא בדחיפה נוספת והפעם מצליח. טריטוגה מועף 3 משטחים הצידה ורק הרגע האחרון מצליח לייצב את עצמו, הוא כמעט נפל. פלריאון משגר מתקפות אש אקראיות לנוקטאול, אך לא מכוון בצורה מוצלחת במיוחד.
-
[QUOTE=Alice;1488484][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
נוקטאול עף גבוהה לשמים. הוא מתחמק רק ברגע האחרון מההתקפה ומשתמש בבלבול על פלריאון. פלריאון מביט סביבו במבט מזוגג ומתחיל לחייך בסתמיות, ממלמל משהו על האם נוקטאול יהיה טעים בתור אוכל. טריטוכה טוען אקדח מים מהיר ומשגר אותו אל עבר צ'ימצ'אר השועט לעברי בדחיפה. צ'ימצ'אר קופץ ברגע האחרון ונוחת בססגוניות על משטח לא רחוק מטריטוגה, הוא יוצא בדחיפה נוספת והפעם מצליח. טריטוגה מועף 3 משטחים הצידה ורק הרגע האחרון מצליח לייצב את עצמו, הוא כמעט נפל. פלריאון משגר מתקפות אש אקראיות לנוקטאול, אך לא מכוון בצורה מוצלחת במיוחד.[/QUOTE]
"טירטוגה, תכוון אקדח מים על פלריאון!" אומר. ,אנצל את האיטיות היחסית של טירטוגה כדי לכוון על פלריאון המבולבל בקלות' אחשוב. "נוקטואל, חיתוך אוויר מלמעלה על צ'ימצ'אר! תאט אותו ותפגע בו עם המתקפה!"
-
[QUOTE=Alice;1488484][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אורורה משתמש בקרן קרח על הכדור החשמלי-הכדור קופא באוויר ונופל ארצה, מרוסק.
הוא פוער את פיו ואתה רואה קרן צבעונית מתחילה להיווצר מול הפה שלו-הקרן משוגרת אל עבר אלקיד שנפגע בעוצמה. הוא מועף לאחור ולאחר כמה דקות קם מבולבל מעט. אלקיד טוען מכת ברק את עבר אורורה שמתחמק רגע האחרון. אלקיד נראה קצת מתוסכל ומשלח מכת ברק נוספת, הפעם מהירה הרבה יותר!
[/QUOTE]
" תשתמש במסך אור כדאי להגן על עצמך ומיד אחרי זה שוב קרן אורורוה בכל העוצמה" אני אומר
-
[QUOTE=Alice;1487058]
~ג'מי~
זה לא קיא סגול זה אמממ קיא חלק מהטבע
~~
אתה קופץ ופוגע במייקל בגב בכדור אלקטרו, הוא מתעלף! נראה שהשילוב בין החסור באנרגיה הזמני עקב יצירת הקרן הסולארית והמכה שלך מתישים אותו יותר מידי. אל קופץ באוויר ותוקף חזיתית את ביוטיפליי בכדור אלקטרו, ביוטיפליי עסוק מידי בשותפו, לא שם לב וסופג פגיעה ישירה!
ביוטיפליי מתעלף!.
אתה יוצא מהחדר ועולה במעלית לקומה השנייה (בתוכה יש אחות ג'וי שמרפאה אתכם).
אתה מגיע לרחבה שאליה נכנסים רק הזוכים של הקומה הראשונה. שוב יש מסך וכרטיסיות עם התמונות שלכם רצות על מסך, לבסוף נעצרות. אתה רואה את התמונה שלך על יד תמונה של נערה צעירה. אתה נכנס לאולם 6 ורואה את הנערה שם.
"היי, אני מיקה. וזה השותף שלי, פוצ'אינה". אתה רואה שלמיקה חלקי פוקימון זהים לאלו של פוצ'אינה
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/261.gif[/IMG]
[/QUOTE]
היי חזרתי :peee:
ואני בטוח.. מאוד כדרך הטבע..
~~~
"ג'ימי" אני אומר
"אל! קפוץ באוויר! השתמש בכדור אלקטרו לכיוון גבו!"
אני אומר תוך כדי ניסיות קפיצה אל מאחוריה של מיקה ועשיית אותה המתקפה
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
טריטוגה משתמש באקדח מים על פלריאון, פלריאון סופג פגיעה ישירה ונראה כי הוסב לו נזק רב מהמתקפה. פלריאון בוהה בבלבול בך, ולפתע מנתער-הוא נזכר שהוא באמצע קרב וחוזר לפוקוס. נוקטאול יוצא בחיתוך אוויר על צ'ימצ'אר שלא מספיק להתחמק ונפגע. הוא קם, מעט פצוע ומשלח גחלת אל עבר נוקטאול שמתחמק בקלות. "צ'ימצ'אר, פלריאון אתם יודעים מה לעשות" צועק להם פליים. פלריאון מתחיל לפתע להתעטף בלהבות, כל גופו עולה באש. הוא מזנק בקפיצה גדולה אל נוקטאול וצ'ימצ'אר מכוון להביור על פלריאון בדרך אל נוקטאול. פלריאון נע במהירות באוויר אל עבר נוקטאול, מוקף להבות ומחוזק מהלהביור של צ'ימצ'אר. הפגיעה בנוקטאול עצומה ונוצר עשן רב ממנה. אתה רואה תוך כדי הפגיעה אל נוקטאול מנסה להגן על עצמו בעזרת שילוח חיתוך אוויר. שהעשן מתפזר גם פלריאון וגם נוקטאול שוכבים מעולפים על הקרקע.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אורורוה משתמש במסך אור כדי לחסום את ההתקפה של אלקיד. מיד לאחר שהמסך נעלם הוא טוען קרן אורורה עוצמתית ומשלח אותה לעבר אלקיד, אתה רואה אל אלקיד מחייך. הוא סופג את מלא המכה, לא מנסה אפילו להתחמק ומתעלף. כעבור כמה דקות הוא קם "אתה חזק. סה מוצא חן בעיניי" הוא אומר
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]ברוך השב
~~
אתה מציג את עצמך לפני מיקה. אל קופץ באוויר ומכוון כדור אלקטרו לגב של פוצ'יינה. פוצ'יינה נפגע וזועק בכאב.
מיקה משלחת לעברך כדור צל, אתה מנסה להתחמק אבל הכדור מהיר במיוחד ופוגע ברגלך הימנית-אתה מרגיש כאב חד. מיקה הזאת חזקה. אתה משלח כדור אלקטרו אל עבר מיקה שמתחמקת ברגע האחרון. הכדור מתרסק לתוך הקיר וכמה פיסות קטנות ממנו נופלות ופוגעות במיקה. היא משפשפת את ידה בכאב ואז מתנערת-מוכנה לתקוף שוב.
-
[QUOTE=Alice;1488808][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
טריטוגה משתמש באקדח מים על פלריאון, פלריאון סופג פגיעה ישירה ונראה כי הוסב לו נזק רב מהמתקפה. פלריאון בוהה בבלבול בך, ולפתע מנתער-הוא נזכר שהוא באמצע קרב וחוזר לפוקוס. נוקטאול יוצא בחיתוך אוויר על צ'ימצ'אר שלא מספיק להתחמק ונפגע. הוא קם, מעט פצוע ומשלח גחלת אל עבר נוקטאול שמתחמק בקלות. "צ'ימצ'אר, פלריאון אתם יודעים מה לעשות" צועק להם פליים. פלריאון מתחיל לפתע להתעטף בלהבות, כל גופו עולה באש. הוא מזנק בקפיצה גדולה אל נוקטאול וצ'ימצ'אר מכוון להביור על פלריאון בדרך אל נוקטאול. פלריאון נע במהירות באוויר אל עבר נוקטאול, מוקף להבות ומחוזק מהלהביור של צ'ימצ'אר. הפגיעה בנוקטאול עצומה ונוצר עשן רב ממנה. אתה רואה תוך כדי הפגיעה אל נוקטאול מנסה להגן על עצמו בעזרת שילוח חיתוך אוויר. שהעשן מתפזר גם פלריאון וגם נוקטאול שוכבים מעולפים על הקרקע.
[/QUOTE]
אחלה פלוטטוויסט
איך היה בטיול?
~~~~~~~~~~~~~;
'הממ' אחשוב. "נוקוטאל, תתאושש ותחזור לידי. טירטוגה, עכשיו הכל תלוי בך! תתחיל כבר עכשיו להכין אקדח מים ארוך, ואל תפסיק עד שתפגע בצ'ימצ'אר!" אומר לו.
-
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]טנקס.
היה ממש כיף
~~~~
נוקטאול מרים את ראשו ומעופף בעייפות לכיוונך, שהוא מגיע הוא מתיישב לצדך. טריטוגה מכין אקדח מים תוך כדי אתה מסתכל שמאלה על טריטוגה, ואז לימינך על טריטוגה ואז למרכז על טריטוגה.. אתה עומד מבולבל וקולט שיש חמישה טריטוגה לפנייך. כל החמישה משגרים אקדח מים על צ'ימצ'אר המבולבל שנפגע קשה מאוד. 4 מהטריטוגות נכנסים במהירות אל תוך הטריטוגה המרכזי. טריטוגה למד צוות כפול!. צ'ימצ'אר קופץ על טריטוגה ותוקף אותו בגחלת, אין לזה השפעה גדולה.
-
[QUOTE=Alice;1488810][SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]טנקס.
היה ממש כיף
~~~~
נוקטאול מרים את ראשו ומעופף בעייפות לכיוונך, שהוא מגיע הוא מתיישב לצדך. טריטוגה מכין אקדח מים תוך כדי אתה מסתכל שמאלה על טריטוגה, ואז לימינך על טריטוגה ואז למרכז על טריטוגה.. אתה עומד מבולבל וקולט שיש חמישה טריטוגה לפנייך. כל החמישה משגרים אקדח מים על צ'ימצ'אר המבולבל שנפגע קשה מאוד. 4 מהטריטוגות נכנסים במהירות אל תוך הטריטוגה המרכזי. טריטוגה למד צוות כפול!. צ'ימצ'אר קופץ על טריטוגה ותוקף אותו בגחלת, אין לזה השפעה גדולה.[/QUOTE]
יורוולקאם
~~~~~~
"כל ככבוד טירטוגה! צוות כפול, שוב! ואז אקדח מים מחומש!" 'איך צ'יצ'אר שרד חמישה אקדחי מים? הוא חייב להיות ממש חזק' אחשוב לעצמי (כדי ליידע את השהמי"ת)
-
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]צוות כפול מעלה את הסיכוי שלך לפגוע במטרה, לא מעלה את הכח *מחקר בסרבי*
~~~~~
טריטוגה משתמש שוב בצוות כפול ושוב חמש טריטוגה מופיעים. הם משגרים שוב אקדחי מים אל עבר צ'ימצ'אר שהפעם מתעלף מהמכה.
פליים מחזיר את צ'ימצ'אר לפוקדור שלו. "כל הכבוד. זה לא היה קרב פשוט" הוא אומר ומושיט לך תג
[IMG]http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/2eeb2ac121bb751b50f2a7b99df95f33/http://i669.photobucket.com/albums/vv52/Rune_Princess/random/Heat_Badge.png[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1488808]
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אורורוה משתמש במסך אור כדי לחסום את ההתקפה של אלקיד. מיד לאחר שהמסך נעלם הוא טוען קרן אורורה עוצמתית ומשלח אותה לעבר אלקיד, אתה רואה אל אלקיד מחייך. הוא סופג את מלא המכה, לא מנסה אפילו להתחמק ומתעלף. כעבור כמה דקות הוא קם "אתה חזק. סה מוצא חן בעיניי" הוא אומר
[SIZE=5]
[/SIZE][/QUOTE]
"שוב קרן קרח , אוררואה !" אני פוקד וממשיך
" גם אתה לא רע בעצמך " אומר לארקיד
-
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]חח סורי כנראה לא הייתי ברורה. הוא התעלף-ניצחת בקרב
~~~~~~
אלקיד מחייך למשמע הערה שלך ומתקרב אלייך, מחכה לשמוע מה יש לך לומר עכשיו שניצחת אותו.
"כל הכבוד!" משבחת אותך מיסטי ונותנת לך סוג של מכה על השכם. אתה שם לב שהצורה שבה היא מביטה עלייך מתחילה להשתנות קצת. לילית גם נראת מתלהבת מהקרב.
-
[QUOTE=Alice;1488814][SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]חח סורי כנראה לא הייתי ברורה. הוא התעלף-ניצחת בקרב
~~~~~~
אלקיד מחייך למשמע הערה שלך ומתקרב אלייך, מחכה לשמוע מה יש לך לומר עכשיו שניצחת אותו.
"כל הכבוד!" משבחת אותך מיסטי ונותנת לך סוג של מכה על השכם. אתה שם לב שהצורה שבה היא מביטה עלייך מתחילה להשתנות קצת. לילית גם נראת מתלהבת מהקרב.[/QUOTE]
" תגיד בא לך להצטרף אלינו , אתה מאוד מוכשר ויהיה לנו \ובמיוחד לי תועלת ממך. " אני אומר לו
-
[QUOTE=Alice;1488812][SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]צוות כפול מעלה את הסיכוי שלך לפגוע במטרה, לא מעלה את הכח *מחקר בסרבי*
~~~~~
טריטוגה משתמש שוב בצוות כפול ושוב חמש טריטוגה מופיעים. הם משגרים שוב אקדחי מים אל עבר צ'ימצ'אר שהפעם מתעלף מהמכה.
פליים מחזיר את צ'ימצ'אר לפוקדור שלו. "כל הכבוד. זה לא היה קרב פשוט" הוא אומר ומושיט לך תג
[IMG]http://img-cache.cdn.gaiaonline.com/2eeb2ac121bb751b50f2a7b99df95f33/http://i669.photobucket.com/albums/vv52/Rune_Princess/random/Heat_Badge.png[/IMG][/QUOTE]
קיי
~~~
'על זה אפשר להתווכח...' אחשוב. "תודה רבה לך פליים, נהניתי מאוד מהקרב" אומר. אקח את התג ואצא מהמכון בדרכי להיפגש עם ביאנקה ולונה
-
[QUOTE=Alice;1488398][SIZE=5]~[/SIZE][SIZE=5]~בל~[/SIZE]
"לכבוד הוא לי. ואשמח אם תעביר להארי שאני מצפה ממש לפגוש אותו ביום מן הימים" אתה אומר עם ניצוץ בעיניים. "אני ממש רוצה לדבר איתו על האידיאולוגיה שלו" אתה מסביר תוך כדי שאתה חושב 'בן אנוש עלוב' על החייל. "אני אעביר את ההודעה שלך. אך דע לך שרק מעטים, הבכירים שבבכירים זוכים לראות את הארי" הוא אומר לך, לא שם לב לצחקוק קליל שהחנקת.
הוא קם ונכנס לאחת הדלתות מאחורייך, הוא יוצא בליווי נער צעיר, בן כ13 לכל היותר. יש לו שיער צהוב-שחור קוצני ארוך יחסית ושתי כנפיים צהובות מרהיבות. "זה H23. השם שלו זה אלקטרו, לא שזה באמת משנה. הוא מעורב זאפדוס. אתה לאצריך לדעת עליו יותר מידי דברים חוץ מזה שהאנרגיה החשמלית שלו מאוד גבוהה, יותר מידי בשביל הגוף שלו אפילו. אם הוא מתעצבן, שהסבירות לכך נמוכה בגלל הקולר או שהוא יחוש מצוקה רגשית הוא עלול להתחיל לשדר גלי חשמל עצומים אז אני ממליץ לך ללכוד פוקימון חשמל שיעזור לך להתמודד במצבים כאלה" הוא מסביר לך. "בוא לכאן!" צועק לפתע הקצין ופוקימון מוזר בעל כנפיים מעופף אל תוך החדר. "זה השותף הראשי של H23. הוא יבוא אתכם ויעזור לכם- הוא לא נתון תחת שליטה אבל הוא יודע טוב מאוד מה יקרה לשותף שלו אם הוא לא יעשה מה שתגיד לו" הוא אומר לך והפוקימון מעופף ליד אלקטרו. אתה רואה עצב עמוק בעיניו. "אתה יכול להשתגר בחזרה עכשיו" הוא אומר לך. אלקטרו והשותף שלו נעמדים לידך בלי לומר כלום. אתה רואה את הקולר השחור על הצוואר של אלקטרו.
[SPOILER][IMG]http://i5.photobucket.com/albums/y179/Micah_the_Prophyt/Pokemon%20Gijinka/Zapdos.jpg[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/329.gif[/IMG] [/SPOILER][/QUOTE]
"אממ הי?" אנסה לדבר עם הילד "אתה שמע אותי? אתה יכול לדבר?" אסתקרן לגבי הקולר שלו והשותף. אשתגר חזרה למקום בוא הייתי 'מה רציתי לעשות פה?" אנסה להיזכר
-
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אלקיד מהנהן. "אשמח להצטרף למישהו כמוך. ביום מן הימים, אשמח לקרב חוזר" הוא עונה לך.
כל השותפים שלך קופצים מאושר ורצים לברך את החבר החדר בחבורה.
לפתע, אתה שומע קול משק כנפיים חזק ומביט לשמיים. אתה רואה פוקימון ציפור יפהפה עף דרך השמים, שאתה מביט בו אתה מגיש חמימות מתפשטת בך ואתה שם לב שגם כל הפוקימונים שלך, במיוחד צ'אטוט חשים כך. במהרה הפוקימון נעלם.
"וואוו!" ממלמלת לילית בשוק
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/250.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה רומז פה משהו?
~~~~~~~
אתה מודה לפליים ולוקח את התג. אתה יוצא מהמכון ופוגש את ביאנקה ולונה. "ראינו את הקרב ממרפסת בתקרת הזירה. זה היה קרב מדהים!" לונה מברכת אותך. ביאנקה לא אומרת כלום אבל מביטה בך בהערצה.
"מייק" ביאנקה אומרת מעט בביישנות "רוצה להילחם נגדי?" היא שואלת
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
אני אחדד את הנקודה: הוא מתנהג כמו כל בן אדם רגיל. אתה יכול להיות BFF איתו אפילו. פשוט לחשוב לבד על טקטיקות קרב ודברים ממש ממש מסובכים יהיה לו קשה
~~~~~~
"אממ היי?" אתה אומר לילד "אתה שומע אותי? אתה יכול לדבר?" אתה שואל בסקרנות. "היי. ברור שכן. למה שלא אוכל?" הוא שואל אותך בקול מעט סקרני. נראה שהוא לא הכי מודע לעובדה שהוא נמצא תחת השפעת קולר. אתה משתגר יחד איתו ועם הפוקימון שלו חזרה לדרך בה היית. הפוקימון המעופף נראה די מגונן על אקלטרו ולחוץ. אתה מנסה להיזכר מה עשית ונזכר שהיית בדרך לעיר הבאה
-
[QUOTE=Alice;1488865][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה רומז פה משהו?
~~~~~~~
אתה מודה לפליים ולוקח את התג. אתה יוצא מהמכון ופוגש את ביאנקה ולונה. "ראינו את הקרב ממרפסת בתקרת הזירה. זה היה קרב מדהים!" לונה מברכת אותך. ביאנקה לא אומרת כלום אבל מביטה בך בהערצה.
[/QUOTE]
סדרי לנו איזו היתקלות אפית עם לוגיה original
שתדעי שאחרי איך שלונה קטלה אותי, זה כבר מפחיד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אממ אוקיי, מה שתרצי" אומר. "רק דרגונייר מול מישהו או שנילחם אני ואת?" אשאל אותה.
-
~מייק~
כבר תוכנן להמשך
~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני נגדך" היא עונה. "אני רוצה להתאמן" היא מסבירה לך.
אתם מחפשים שטח אדמה פנוי ולבסוף מוצאים פינה גדולה מספיק לשמש לכם כזירת קרב. כולם הולכים לשבת בצד ולונה מאחלת בהצלחה לשניכם.
אתם נעמדים בקצוות השונים של הזירה, מוכנים לקרב.
-
[QUOTE=Alice;1488869]~מייק~
כבר תוכנן להמשך
~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני נגדך" היא עונה. "אני רוצה להתאמן" היא מסבירה לך.
אתם מחפשים שטח אדמה פנוי ולבסוף מוצאים פינה גדולה מספיק לשמש לכם כזירת קרב. כולם הולכים לשבת בצד ולונה מאחלת בהצלחה לשניכם.
אתם נעמדים בקצוות השונים של הזירה, מוכנים לקרב.[/QUOTE]
אכין את עצמי מראש:' ביאנקה חזקה. מאוד חזקה. אני חייב להישאר עם פאנלים פתוחים כל הזמן" אומר. "אוקיי, הנה זה מתחיל" אומר ואשלח עליה טעינה פרבולית
~~~~
יאייי
-
[QUOTE=Alice;1488865][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אלקיד מהנהן. "אשמח להצטרף למישהו כמוך. ביום מן הימים, אשמח לקרב חוזר" הוא עונה לך.
לפתע, אתה שומע קול משק כנפיים חזק ומביט לשמיים. אתה רואה פוקימון ציפור יפהפה עף דרך השמים, שאתה מביט בו אתה מגיש חמימות מתפשטת בך ואתה שם לב שגם כל הפוקימונים שלך, במיוחד צ'אטוט חשים כך. במהרה הפוקימון נעלם.
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה רומז פה משהו?
~~~~~~~
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
אני אחדד את הנקודה: הוא מתנהג כמו כל בן אדם רגיל. אתה יכול להיות BFF איתו אפילו. פשוט לחשוב לבד על טקטיקות קרב ודברים ממש ממש מסובכים יהיה לו קשה
~~~~~~
"אממ היי?" אתה אומר לילד "אתה שומע אותי? אתה יכול לדבר?" אתה שואל בסקרנות. "היי. ברור שכן. למה שלא אוכל?" הוא שואל אותך בקול מעט סקרני. נראה שהוא לא הכי מודע לעובדה שהוא נמצא תחת השפעת קולר. אתה משתגר יחד איתו ועם הפוקימון שלו חזרה לדרך בה היית. הפוקימון המעופף נראה די מגונן על אקלטרו ולחוץ. אתה מנסה להיזכר מה עשית ונזכר שהיית בדרך לעיר הבאה[/QUOTE]
'יהיה קשה לשמור על פרופיל נמוך איתו' אחשוב לפתע שאולי כל הסידקיק הזה לא רעיון כל כך טוב 'הרי ברור לכולם עכשיו שאני מהרעים' אהרהר כשנלך לעיר הבאה בחשאיות בכמה שיותר שקט ומסתור "רק בערים בשליטתינו נהיה מוגנים" אלחש לילד "תשמור על פרופיל נמוך, ותסתתר" אסביר לו ואמשיך בדרך
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה יודע שביאנקה חזקה ואומר לעצמך שאתה חייב להישאר עם פאנלים פתוחים כל הזמן. אתה משגר טעינה פרבולית אל עבר ביאנקה שעומדת במקום ומתרכזת היטב במתקפה, שנייה לפני שההתקפה מגיעה אליה היא צוללת שמאלה ומתחמקת. ביאנקה קמה ומתחילה לנפנף בידיים-כנפיים שלה. היא במהרה מתחילה להתרומם לאוויר! היא עפה אלייך במהירות ותופסת אותך, היא עפה איתך גבוהה ואתה לרגע מתלהב מהנוף היפה תחתייך, שלפתע ביאנקה פשוט עוזבת אותך ואתה נופל ארצה במהירות, אתה פוגע באדמה וחש כאב חד בגב שלך. (Sky drop)
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
לא בהכרח יקלטו שאתה רע אלא ההפך-אתה מעורב אז זה פחות צפוי שתהיה עם הארי+הרבה כנראה יחשבו שאתה מעורב שמגן על מעורב אגדי
~~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה מבין שיהיה לך קשה לשמור על פרופיל נמוך עם אלקטרו.
אתם ממשיכים ללכת ובמהרה מגיעים לשלט עליו כתוב "העיר סאנדאגם". אתה נכנס אל העיר ובמהרה דיינו מראה לך שהוא מצא מפה של העיר. אתה מביט במפה ורואה:
-מרכז פוקימונים
-חנות
-מכון
-אגם
-חנות בגדי פוקימונים
-
[QUOTE=Alice;1488895][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה יודע שביאנקה חזקה ואומר לעצמך שאתה חייב להישאר עם פאנלים פתוחים כל הזמן. אתה משגר טעינה פרבולית אל עבר ביאנקה שעומדת במקום ומתרכזת היטב במתקפה, שנייה לפני שההתקפה מגיעה אליה היא צוללת שמאלה ומתחמקת. ביאנקה קמה ומתחילה לנפנף בידיים-כנפיים שלה. היא במהרה מתחילה להתרומם לאוויר! היא עפה אלייך במהירות ותופסת אותך, היא עפה איתך גבוהה ואתה לרגע מתלהב מהנוף היפה תחתייך, שלפתע ביאנקה פשוט עוזבת אותך ואתה נופל ארצה במהירות, אתה פוגע באדמה וחש כאב חד בגב שלך. (Sky drop)
[/QUOTE]
אקלל בקשט ואעמוד על רגליי. אפתח את הפאנלים ואספוג אנרגיה לחידוש המאגרים
לאחר מכן אשלח הלם רעם אל עבר ביאנקה. אנסה לעשות אותו חזק במיוחד.
-
[QUOTE=Alice;1488865][SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
[/QUOTE]
" צ'אטוט בבקשה תעוף למעלה תהתר את הפוקימון שעכשיו ראיונו ותעוף לכיוונו" הורה לצ'אטוט
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה חוזר לעמוד על רגלייך וסופג אנרגיה מהפאנלים, אתה כבר מרגיש קצת טוב יותר.
אתה מייצר הלם רעם, מנסה למקד ולחזק אותו כמה שיותר-אתה משלח את המכה וקולט שהיא מרגישה לך שונה איכשהו, חזקה יותר, גדולה יותר.. "מייק! זו הייתה מכת ברק!" צועק לך סקידו בהתלהבות. מזלט, למדת מכת ברק!.
ביאנקה סופגת את מלא המכה, נראה שזה השפיע עליה די הרבה. היא מכוונת את שתי יידך כלפייך ולפתע רוח מעורבלת נעה לעברך, אתה מנסה להתחמק אך הרוח מהטודנדו סוחפת אותך פנימה. אתה מרגיש את כל האוויר יוצא ממך, את רגלייך מורמות מהקרקע ואתה מתסובב כמה פעמים באוויר, נפצע מהרוח החזקה עד שאתה נופל ארצה.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה שולח את צ'אטוט לאתר את הפוקימון. הוא עף לשמים וחוזר לאחר כמה דקות. "אין סימן לו, הוא פשוט נעלם" הוא אומר לך.
מיסטי מתקרבת אלייך מאחור ומניחה יד על הכתף שלך "אני..שמעתי עליו" היא אומרת בקול רועד משוק. "זה הוהו, פוקימון אגדי. הוא מופיע רק לפני שותפים ומעורבים שיש ביניהם קשר חזק" היא מסבירה, בהתלהבות ובשוק בו זמנית.
-
[QUOTE=Alice;1489333]
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אתה שולח את צ'אטוט לאתר את הפוקימון. הוא עף לשמים וחוזר לאחר כמה דקות. "אין סימן לו, הוא פשוט נעלם" הוא אומר לך.
מיסטי מתקרבת אלייך מאחור ומניחה יד על הכתף שלך "אני..שמעתי עליו" היא אומרת בקול רועד משוק. "זה הוהו, פוקימון אגדי. הוא מופיע רק לפני שותפים ומעורבים שיש ביניהם קשר חזק" היא מסבירה, בהתלהבות ובשוק בו זמנית.[/QUOTE]
" מה ?! את רוצה להגיד לי שאני וצאט'וט בקשר חזק ?! " אני בשוק וממשיך : " כלומר אני יודע שהוא חבר טוב אבל לא ציפית שזה עד כדאי כך."
-
[quote=alice;1489333][size=5]~מייק~[/size]
אתה חוזר לעמוד על רגלייך וסופג אנרגיה מהפאנלים, אתה כבר מרגיש קצת טוב יותר.
אתה מייצר הלם רעם, מנסה למקד ולחזק אותו כמה שיותר-אתה משלח את המכה וקולט שהיא מרגישה לך שונה איכשהו, חזקה יותר, גדולה יותר.. "מייק! זו הייתה מכת ברק!" צועק לך סקידו בהתלהבות. מזלט, למדת מכת ברק!.
ביאנקה סופגת את מלא המכה, נראה שזה השפיע עליה די הרבה. היא מכוונת את שתי יידך כלפייך ולפתע רוח מעורבלת נעה לעברך, אתה מנסה להתחמק אך הרוח מהטודנדו סוחפת אותך פנימה. אתה מרגיש את כל האוויר יוצא ממך, את רגלייך מורמות מהקרקע ואתה מתסובב כמה פעמים באוויר, נפצע מהרוח החזקה עד שאתה נופל ארצה.
[/quote]
איך היה בטיול השני? X|
~~~~~~~~~~~~~~
אקום על רגלי. 'אני לא מאמין! אני מתחזק!' אחשוב. אשלח מכת ברק נוספת לעבר ביאנקה.
-
[SIZE=4]~מוריס~[/SIZE]
אתה מרגיש המום מן העובדה שהרגע ראית פוקימון שמסמל דבר כה חשוב.
אה מתנער מההרגשה הזאת למרות שאתה עדיין מרגיש אותה מקיפה אותך. צ'אטוט מתיישב על כתפף עם פרצוף גאה ומביט אל השמים. אתה רואה את העיניים שלו נוצצות.
אתה מבחין באופק בבניין ומתקדם לעברו, אתה קולט שה בניין בצבע שמנת עם ציורי ברקים צהובים עליו. בראשו נמצאות אנטנות מוזרות. מעל דלתו ניצב שלט "מכון לחקר פוקימוני חשמל"
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
כיף. הרבה קוצים אבל, יותר מידי קוצים.
~~~
אתה קם על רגלייך, מאושר שאתה מתחזק. אתה שולח מתקפת ברק נוספת אל עבר ביאנקה שהפעם מספיקה להתחמק. ביאנקה מנסה להשתמש בsky drop שוב אבל אתה מצליח להתחמק מהאחזיה שלה הפעם. היא טוענת פעימת מים ומשלחת אותה לעברך, הכדור נע אלייך במהירות
-
[QUOTE=Alice;1489372][SIZE=4]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
כיף. הרבה קוצים אבל, יותר מידי קוצים.
~~~
אתה קם על רגלייך, מאושר שאתה מתחזק. אתה שולח מתקפת ברק נוספת אל עבר ביאנקה שהפעם מספיקה להתחמק. ביאנקה מנסה להשתמש בsky drop שוב אבל אתה מצליח להתחמק מהאחזיה שלה הפעם. היא טוענת פעימת מים ומשלחת אותה לעברך, הכדור נע אלייך במהירות[/QUOTE]
אתכופף במהירות. ואפתח את הפאנלים. אספוג כמה שיותר אנרגיה, ואשלח מכת ברק מחוזקת עם כל האנרגיה שצברתי, בעוצמה ובמהירות שהיא לא תוכל להתחמק ממנה.
-
[QUOTE=Alice;1489372][SIZE=4]~מוריס~[/SIZE]
אתה מרגיש המום מן העובדה שהרגע ראית פוקימון שמסמל דבר כה חשוב.
אה מתנער מההרגשה הזאת למרות שאתה עדיין מרגיש אותה מקיפה אותך. צ'אטוט מתיישב על כתפף עם פרצוף גאה ומביט אל השמים. אתה רואה את העיניים שלו נוצצות.
אתה מבחין באופק בבניין ומתקדם לעברו, אתה קולט שה בניין בצבע שמנת עם ציורי ברקים צהובים עליו. בראשו נמצאות אנטנות מוזרות. מעל דלתו ניצב שלט "מכון לחקר פוקימוני חשמל"
[/QUOTE]
לא הייתי בעיר [COLOR=#000000][RIGHT]קאנלייב
[/RIGHT]
[/COLOR]--------------------
אני דופק על הדלת של המכון מחקר בתקווה שהתפתחו לי.
-
[QUOTE=Alice;1488895]
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
לא בהכרח יקלטו שאתה רע אלא ההפך-אתה מעורב אז זה פחות צפוי שתהיה עם הארי+הרבה כנראה יחשבו שאתה מעורב שמגן על מעורב אגדי
~~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה מבין שיהיה לך קשה לשמור על פרופיל נמוך עם אלקטרו.
אתם ממשיכים ללכת ובמהרה מגיעים לשלט עליו כתוב "העיר סאנדאגם". אתה נכנס אל העיר ובמהרה דיינו מראה לך שהוא מצא מפה של העיר. אתה מביט במפה ורואה:
-מרכז פוקימונים
-חנות
-מכון
-אגם
-חנות בגדי פוקימונים[/QUOTE]
היוש ^^'
----------------------------------
"רוצה לעשות משהו?" אשאל את ה"אסיר" שלי "אפשר ללכת לנוח באגם קצת' שתספר לי עליך אולי?" אציע מרותק מהסיפור שמאחורי הילד הזה
-
[SIZE=5]יש לי תחושה ששחכתי לעדכן משו למישו אז אם חסר לכם משו תגידו
[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מתכופף והכדור חולף מעלייך בשריקה. אתה סופג אנרגיה ומשלח מכת ברק מחוזקת, באותו זמן ביאנקה משלחת לכיוון קרן לבנה גדולה, שתי ההתקפות שלכן חולפות זו על יד זו-אתה שומע את הצעקה של ביאנקה ומבין שההתקפה שלך פגעה, באותו זמן גם אתה נפגע מהקרן. אתה נופל, בקושי מסוגל לזוז. אתה מביט קדימה ורואה את ביאנקה, היא בקושי עומדת אבל לפחות היא מצליחה להישאר על הרגליים. "בוא נקרא לזה תיקו" היא אומרת בחיוך קטן ונופלת על הברכיים, מותשת.
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אוי אז משו התחרבש לי בדרכים כנראה 0:
אני משנה אז את התגובה שלי אלייך כי זה לא הוגן שתגיע ככה ראשון למכון פוקימוני החשמל
~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ובמהרה רואה עיר מרחוק. אתה נכנס לעיר ורואה שלט ענק "העיר קאנלייב"!
במהרה אתה מוצא מפת דרכים ורואה מה יש בעיר:
-חנות
-מכון
-מרכז פוקימונים
-מרכז קרבות
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
"לא" אלקטרו עונה לך בפשרות. אתה מציע לשבת על יד האגם ושאלקטרו יספר לך על עצמו, הוא מהנהן. "אם זה מה שאתה רוצה" הוא עונה לך. אתם הולכים על פי השלטים ומגיעים לשפת האגם-האגם מדהים וגדול, המים שלו נוצצים מאור השמש.
אתם מתיישבים על החוף ואלקטרו מספר לך. "אני מעורב זאפדוס. שהייתי בן 6, החיילים של הארי איתרו וחטפו אותי. הם החזיקו אותי בדרך 49 וערכו עליי ניסויים. שהייתי בן 8 הם הזריקו לי חומר ששיבש את היציבות החשמלית שלי. הוא חיזק אותי, אבל כרגע יש בי יותר מידי חשמל משאני יכול להשתלט עליו. אם יש לי תגובה רגשית חזקה מידי, החשמל פשוט זולג ממני בגלים חזקים. לא מזמן, ברחתי מהמעבדות. כמה חיילים איתרו אותי ובזמן הקרב מאמן בשם ג'ימי הציל אותי והצטרפתי למסע שלו" ברגע שהוא מזכיר את ג'ימ יאתה רואה גל עצב חולף בעיניו, הרגש היחיד שהוא הראה עד עכשיו. "הוא ראה אותי בהתקף שאחריו התעלפתי. שהתעוררתי, הייתי במרכז פוקימונים, נעול בחדר דוחה-חשמל. אדם מוזר שהיה שם אמר לי שג'ימי נטש אותי, ושבקרוב אחזור הביתה. מה שהוא התכוון אליו, היה למעבדות של הארי" הוא מסיים את סיפורו.
-
[QUOTE=Alice;1489480][SIZE=5]יש לי תחושה ששחכתי לעדכן משו למישו אז אם חסר לכם משו תגידו
[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אתה מתכופף והכדור חולף מעלייך בשריקה. אתה סופג אנרגיה ומשלח מכת ברק מחוזקת, באותו זמן ביאנקה משלחת לכיוון קרן לבנה גדולה, שתי ההתקפות שלכן חולפות זו על יד זו-אתה שומע את הצעקה של ביאנקה ומבין שההתקפה שלך פגעה, באותו זמן גם אתה נפגע מהקרן. אתה נופל, בקושי מסוגל לזוז. אתה מביט קדימה ורואה את ביאנקה, היא בקושי עומדת אבל לפחות היא מצליחה להישאר על הרגליים. "בוא נקרא לזה תיקו" היא אומרת בחיוך קטן ונופלת על הברכיים, מותשת.
[/QUOTE]
מה עם איזה תגובה אצלי במ"ת? אה?
~~~~~~~~~~~~
"אני מסכים" אומר בקושי קל ואקום לאט לאט על רגליי. אפתח את הפאנלים ואספוג אנרגיה עד שארגיש רענן. לאחר מכן אלך לחפש את לונה. כשאמצא אותה, אשאל אותה:"טוב, מה את רוצה עכשיו? לעשות עוד משהו בקנלייב או שנלך לכיוון היער הזה?"
~~~~~~~~
תהיתי: אם מישהו היה מעורב ציפור, הוא היה יכול לעוף?
-
[QUOTE=Alice;1489480][SIZE=5]יש לי תחושה ששחכתי לעדכן משו למישו אז אם חסר לכם משו תגידו
[/SIZE]
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
אוי אז משו התחרבש לי בדרכים כנראה 0:
אני משנה אז את התגובה שלי אלייך כי זה לא הוגן שתגיע ככה ראשון למכון פוקימוני החשמל
~~~~~~~~~~
אתה ממשיך ללכת ובמהרה רואה עיר מרחוק. אתה נכנס לעיר ורואה שלט ענק "העיר קאנלייב"!
במהרה אתה מוצא מפת דרכים ורואה מה יש בעיר:
-חנות
-מכון
-מרכז פוקימונים
-מרכז קרבות
[/QUOTE]
אני רק מקווה שלא קתחי לי את פוקימון החשמל שתפסתי
-----------------------------------------------------
" בווא נתאמן קצת בתוך מרכז הקרבות . מה דעתכם ?" אשאל את חברי למסע
-
[/SIZE]
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
"לא" אלקטרו עונה לך בפשרות. אתה מציע לשבת על יד האגם ושאלקטרו יספר לך על עצמו, הוא מהנהן. "אם זה מה שאתה רוצה" הוא עונה לך. אתם הולכים על פי השלטים ומגיעים לשפת האגם-האגם מדהים וגדול, המים שלו נוצצים מאור השמש.
אתם מתיישבים על החוף ואלקטרו מספר לך. "אני מעורב זאפדוס. שהייתי בן 6, החיילים של הארי איתרו וחטפו אותי. הם החזיקו אותי בדרך 49 וערכו עליי ניסויים. שהייתי בן 8 הם הזריקו לי חומר ששיבש את היציבות החשמלית שלי. הוא חיזק אותי, אבל כרגע יש בי יותר מידי חשמל משאני יכול להשתלט עליו. אם יש לי תגובה רגשית חזקה מידי, החשמל פשוט זולג ממני בגלים חזקים. לא מזמן, ברחתי מהמעבדות. כמה חיילים איתרו אותי ובזמן הקרב מאמן בשם ג'ימי הציל אותי והצטרפתי למסע שלו" ברגע שהוא מזכיר את ג'ימ יאתה רואה גל עצב חולף בעיניו, הרגש היחיד שהוא הראה עד עכשיו. "הוא ראה אותי בהתקף שאחריו התעלפתי. שהתעוררתי, הייתי במרכז פוקימונים, נעול בחדר דוחה-חשמל. אדם מוזר שהיה שם אמר לי שג'ימי נטש אותי, ושבקרוב אחזור הביתה. מה שהוא התכוון אליו, היה למעבדות של הארי" הוא מסיים את סיפורו.[/QUOTE]
'ואו' המילה היחידה שעברה במוחי ההמום, מידי פעם הייתה גם המילה מפחיד מתגנבת לרעיון. אשב בשקט בניסיון לעקל חסר מילים של נחמה, תשובה, כעס. יושב שקט. "תשמע, אגיד לאחר מספר דקות אך קו מחשבה זה נתקע שוב ושוב בעקבות ההלם. "רוצה לשחות?" אשאל לבסוף אולי כדי שיתרחק ממני קצת אולי כדי שאחשוב לעמוק את מה ששמעתי
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"אני מסכים" אתה אומר מעט בקושי וקם לאט לאט על רגליך. אתה פותח את הפאנלים שלך וסופג אנרגיה עד שאתה מרגיש טוב יותר. אתה ניגש אל לונה, שצפתה בקרב מהצד ושואל אותה אם היא רוצה לעשות משהו נוסף בקאנלייב "לא, בוא נמשיך" היא עונה בחיוך. אתם יוצאים מהעיר ורואים שלט "יער השלום (אשכרה כתבתי "דרך השלום" בטעות. שונאת ת'שיר הזה). אתה לא מבין למה קוראים למקום "יער" אך במהרה הנוף משתנה ועצים מקיפים אותך מכל עבר. אתה מרגיש אנרגיות חשמליות מכל פינה ולא מבין למה, אתה אפילו שם לב להבזקים בין העצים. לבסוף אתה מבחין בכמה פוקימונים
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/702.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/403.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/710.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]אל תדאג, אלקיד נשאר
~~~
"בוא נתאמן קצת בתוך מרכז הקרבות. מה דעתכם ?" אתה שואל וכולם מהנהנים, אתה שם לב שפנאפי נראה נלהב במיוחד.
"גם אני אשתתף" אומרת מיסטי בחיוך. אתם הולכים למרכז הקרבות ורואים מסך מגע גדול. אתה לוחץ על כפתור "הרשמה" ונפתח לך טופס:
שם:
פוקימון אחד שאיתו תשתתף:
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
אתה המום מהסיפור של אלקyru. פחד, כעס, רצון לנחם... כל כך הרבה רגשות עוברים בך באותו הרגע. אתה פשוט לא יודע מה לומר. לבסוף אתה מציע לאלקטרו לשחות. הוא מהנהן בפשטות.
אתם נכנסים למים, בלי ממש מטרה. אתה מרגיש את הקרירות של המים עוטפת אותך והגלים והתנודה שלהפ מרגיעים אותך קצת, גורמים לך לחשוב בצורה צלולה יותר. תוך כדי שחייה אתה מבחין בכל מיני פוקימונים
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/535.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/423.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/501.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1489533][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
"אני מסכים" אתה אומר מעט בקושי וקם לאט לאט על רגליך. אתה פותח את הפאנלים שלך וסופג אנרגיה עד שאתה מרגיש טוב יותר. אתה ניגש אל לונה, שצפתה בקרב מהצד ושואל אותה אם היא רוצה לעשות משהו נוסף בקאנלייב "לא, בוא נמשיך" היא עונה בחיוך. אתם יוצאים מהעיר ורואים שלט "יער השלום (אשכרה כתבתי "דרך השלום" בטעות. שונאת ת'שיר הזה). אתה לא מבין למה קוראים למקום "יער" אך במהרה הנוף משתנה ועצים מקיפים אותך מכל עבר. אתה מרגיש אנרגיות חשמליות מכל פינה ולא מבין למה, אתה אפילו שם לב להבזקים בין העצים. לבסוף אתה מבחין בכמה פוקימונים
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/702.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/403.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/710.gif[/IMG]
[/QUOTE]
אומגאד פומפקאבו! זה כמעט פאנפטאמפ!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הממ... אומר ואסרוק את האריה הקטן ואת הדלעת. לאחר מכן אמשיך בחיפושי אחר פוקימונים נוספים ביער (תני 5 אופציות אולי? יש לי כבר די והותר חשמל ועשב), אך רק אחרי שאוודא שלונה או ביאנקה לא מעונינות באחד מהם.