-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 03:00 AM
[b]
[color=blue][u][i][b]The Cheshire Cat[/b][/i][/u][/color]
סטליקס יוצא מן הפוקדור, הוא שובר את התקרה בגלל הגובה, הוא תוקף בניב קרח ופוגע חזק מאוד בסקארמורי, סטליקס תופס את סקארמורי בפיו ומעיף אותו על אחד הקירות, לפתע אחד ממאמני צוות DS שולף רובה מוזר ויורה בסטליקס לפתע סטליקס מתעלף והוא לא זז, המאמן ירה באקדח משתק ששיתק את סטליקס.
לפתע אחד ממאמני צוות DS מאיים עליך ברובה, "זרוק לכן את החגורה של הפוקדורים שלך, ואז תרים ידיים ואל תזוז." אמר המאמן [/b][/quote]
<_<
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מחזיר את סטיליקס ואז זורק להם את החגורה ומרים ידיים <_<
-
[b] [u][color=blue][i][b]TreeCko[/b][/i][/color][/u]
טריקו מסכים להצטרף עליך, לפתע אמא שלך נכינסת לחדר שלך, "מה זה מתי קיבלתה טריקו?" היא שאלה. [/b][/quote]
"עכשיו הביאו את החבילה" אני אומר לה
-
לפתע אתה שומע רעש של ירייה, אתה רואה שהמאמן שנתנתה לו את החגורה מתמוטת אתה רואה שהוא מדמם, לפתע אתה רואה שטוד מחזיק ביד שלו רובה והוא זה שהציל אותך, "עומר תנסה להוציא את הפוקדור מהזכוכית אני אשמור אליהם שלא יזוזו" אמר טוד וכיוון את הרובה על מאמני צוות DS , אתה חוזר אל הזכוכית לפתע רואה שהזכוכית שבורה טיפה זה כניראה בגלל שסטליקס הפיל עליה את הלבנים של התקרה.
אתה צריך עכשיו מכה רצינית כדי לשבור את הזכוכית.
[color=blue][u][i][b]TreeCko[/b][/i][/u][/color]
"מי שלח לך אותה?" שאלה אימך.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 01:27 AM
[b]
[color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
טוטודייל תוקף בנשיכה אבל ארבוק חומק הוא מתשמש בזנב שלו ותופס את טוטודייל ותוקף בקשירה, לפתע אתה רואה שטוטודייל מתחיל להחנק, לפתע אתה רואה שמאק תוקף את צ'ארונכור במכת גוף ומוחץ את צ'ארונכור חזק מאוד.
[/b][/quote]
"טוטודייל, תנסה לשרוט אותו ואז תעיף אותו עם מתקפת זעם!"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 03:13 AM
[b] [color=blue][u][i][b]TreeCko[/b][/i][/u][/color]
"מי שלח לך אותה?" שאלה אימך. [/b][/quote]
"אני לא יודע.." אני אומר "צריך לבדוק את החבילה"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 03:13 AM
[b] [color=blue][u][i][b]The Cheshire Cat[/b][/i][/u][/color]
לפתע אתה שומע רעש של ירייה, אתה רואה שהמאמן שנתנתה לו את החגורה מתמוטת אתה רואה שהוא מדמם, לפתע אתה רואה שטוד מחזיק ביד שלו רובה והוא זה שהציל אותך, "עומר תנסה להוציא את הפוקדור מהזכוכית אני אשמור אליהם שלא יזוזו" אמר טוד וכיוון את הרובה על מאמני צוות DS , אתה חוזר אל הזכוכית לפתע רואה שהזכוכית שבורה טיפה זה כניראה בגלל שסטליקס הפיל עליה את הלבנים של התקרה.
אתה צריך עכשיו מכה רצינית כדי לשבור את הזכוכית. [/b][/quote]
אני מרים את אחת מהחבנות ושובר בעזרתה את הזכוכית.
אם נישבר אני ללוקח את הפוקדור ואנחנו מנסים לברוח משם~
אם לא. אני ממשיך לנסות.
-
[b][SIZE=3]כמו שבטח שמתם לב יש במשחק טיפה מחסור בפייקים, אז עם יש לכם רעיונות לפייקים דברו איתי בבקשה בפרטי אולי הרעיון שלכם יהפוך לפייק, אתם יכולים לתת לי גם רעיון להתפתחות או קטן של אחד הפייקים שלי.[/SIZE][/b]
[color=blue][u][i][b]Ducky[/b][/i][/u][/color]
כאשר ארבוק מקרב את הזנב שלו לראש כדי לנשוך את טוטודייל, טוטודייל תוקף בשריטה ופוצע את הפנים של ארבוק, טוטודייל משתחרר מהקשירה ותוקף את ארבוק בזעם ופוצע חזק את ארבוק, לפתע אתה רואה שצ'ארונכור אומר להיות מחוסל עם לא לא ישתחרר ממתקפת הגוף של מאק.
[color=blue][u][i][b]TreeCko[/b][/i][/u][/color]
"מתוק אין לך זמן אתה כבר צריך להתארגן, יש לך פגישה עם פרופסור מורנו עוד חצי שעה" אמרה אמיך.
אתה זורק את הלבנה על הזכוכית, הזכוכית נסדקת, אתה מבין שרק מתקפת זנב ברזל של סטליקס יכולה לשבור את הזכוכית.
"נו קדימה מהר עומר או שזה יגמר רע." אמר טוד וגופו התחיל לרעוד.
-
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
תגוון במתקפות תפסיק לחזור על עצמך תצור שיבולים במתקפות של אקטופאף כי עם לא תעשה את זה רוב הסיכויים שאתה מפסיד
~~~~~~~~~~~~~~~
אקטופאף חומק, הוא מנסה לתקוף בחבטה אבל הוא לא מצליח להגיע אל פליפר שעף לגובה. [/b][/quote]
"יש לי רעיון סוס!!! אקטופאף תשתמש בתותח מים על המקום בו אתה עומד כדי לעוף למעלה ואז, כשתהיה בגובה העיניים של פליפר תשתמש בדחיפה!" אומר לאקטופאף!
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 01:27 AM
[b] [b]מחר יהיה מרתון אבל לא סתם מרתון יהיה גם אוונט, יהיה אוונט מטאורים מגניב במיוחד, מי שלא יגיב לפחות 15 תגובות מחר מבחינתי לא במשחק שלי, עם יש לכם סיבה למה אתם לא יכולים להגיב שלחו לי בפרטי.[/b]
[color=blue][u][i][b]Dragonite!!![/b][/i][/u][/color]
לפתע מן הפוקדור יוצא צל מוזר, לפתע הוא עובר דרך אחד הקירות ולפתע יוצא מהקיר שהוא עובר דרכו יוצא אש פתאום ואז הקיר מתחיל להתפרק, לפתע אתה שומע את אנשי צוות DS צעקים בבהלה ,"הוא השתחחר תברחו לפני שהבניין יקרוס עלינו!" צעקו השניים שברחו מן המקום במהירות. [/b][/quote]
אני רץ בשיא המהירות לדלת
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 12:05 PM
[b]
אתה זורק את הלבנה על הזכוכית, הזכוכית נסדקת, אתה מבין שרק מתקפת זנב ברזל של סטליקס יכולה לשבור את הזכוכית.
"נו קדימה מהר עומר או שזה יגמר רע." אמר טוד וגופו התחיל לרעוד. [/b][/quote]
"סטיליקס צא!" אני אומר ומקווה שהוא עכשיו בסדר~
אם הוא בסדר: "זנב ברזל!"
אם הוא לא: "סטליקס תעורר!" אני אומר לו ומנסה להעיר אותו.
-
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
אקטופאף מבצע את מה שאמרתה לו לעשות, הוא צובר תאוצה וניכנס חזק בםליפר שנופל אל תוך הים עם אקטופאף, אתה ורודי רוצים במהירות אל הסיפון לפתע אתה רואה שפליפר מחוסל ואקטופאף נישאר בחיים.
"כל הכבוד ניצחתה בקרב!!" אמר רודי.
[color=blue][u][i][b]Dragonite!!![/b][/i][/u][/color]
כל הקירות שמאחוריך מתחילים להתפרק, לפתע אתה רואה בחדר שאתה עובר לידו פוקדור מוזהב, זה הפוקדור שרודי דיבר עליו.
סטליקס יוצא הוא חצי משותק אבל הוא לא מוותר הוא תוקף בכל הכח בזנב ברזל ושובר את הזכוכית, לפתע אחד ממאמני צוות DS מוציא רובה ויורה לך ברגל ואז הוא יורה בטוד שמתעלף.
"נימאסתם עלי חבורה של מאמנים סוג ב, לפתע סטליקס תוקף את המאמן בזנב ברזל ופוצע אותו הרובה עף לכיוונך והוא נימצא לידך, לפתע 4 ממאמני צוות DS שנשארו במקום שולפים פוקדורים ורובים.
"זרוק לפה את הפוקדור." אמר אחד מהמאמנים מצוות DS.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 12:15 PM
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
אקטופאף מבצע את מה שאמרתה לו לעשות, הוא צובר תאוצה וניכנס חזק בםליפר שנופל אל תוך הים עם אקטופאף, אתה ורודי רוצים במהירות אל הסיפון לפתע אתה רואה שפליפר מחוסל ואקטופאף נישאר בחיים.
"כל הכבוד ניצחתה בקרב!!" אמר רודי. [/b][/quote]
"יש זכיתי! עכשיו אני בטח אזכה בתג של אי המוות!" אומר לרודי ואז אשאל "מה סוג המכון?"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 12:15 PM
[b]
סטליקס יוצא הוא חצי משותק אבל הוא לא מוותר הוא תוקף בכל הכח בזנב ברזל ושובר את הזכוכית, לפתע אחד ממאמני צוות DS מוציא רובה ויורה לך ברגל ואז הוא יורה בטוד שמתעלף.
"נימאסתם עלי חבורה של מאמנים סוג ב, לפתע סטליקס תוקף את המאמן בזנב ברזל ופוצע אותו הרובה עף לכיוונך והוא נימצא לידך, לפתע 4 ממאמני צוות DS שנשארו במקום שולפים פוקדורים ורובים.
"זרוק לפה את הפוקדור." אמר אחד מהמאמנים מצוות DS. [/b][/quote]
"בסדר" אני אומר מפוחד ומרים את הפוקדור וזורק אותו לאוויר. "אתם רוצים אותו קחו! הו או פיצוץ אש!" אני קורא במהירות.
-
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
"מכון רעל, אה וכן זכיתה במשהו, הינה כך" אמר רודי והושיט לך ביצת פוקימונים יפיפה.
[img]http://images2.wikia.nocookie.net/pokemon/images/2/2a/EggSprite.png[/img]
רעיון טוב :D
~~~~~~
הו -או יוצא מהפוקדור ותוקפת בפיצוץ אש שפוגע בכל אנשי צוות DS, לפתע אתה שומע שעוד חבורה של מאמנים מצוות DS "כדי שניברח מפה לפני שיהיה גרוע יותר" אמר טוד שניסה לעצור את הדימום בכתפו.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 12:32 PM
[b]
רעיון טוב :D
~~~~~~
הו -או יוצא מהפוקדור ותוקפת בפיצוץ אש שפוגע בכל אנשי צוות DS, לפתע אתה שומע שעוד חבורה של מאמנים מצוות DS "כדי שניברח מפה לפני שיהיה גרוע יותר" אמר טוד שניסה לעצור את הדימום בכתפו. [/b][/quote]
תודה ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סטליקס חזור" אני אומר ועולה על הו-או. אני עוזר לטוד לעלות עליו גם. "הו-או תוציא אותנו מפה מהר" אני אומר לו.