-
[quote][b]טום
--
אלקיד רץ לכיוון זגזגון ופוגע בו בהפתעה. זיגזגון משתמש בנשיכה ופוגע באלקיד. [/b][/quote]
"אוקי, אלקיד, אני רוצה שנעשה משהו חדש, שנגמור אל הזיגזגון הזה במכה אחת,
למתקפה קוראים אגרוף רעם, אני רוצה שתצבור חשמל על האגרוף שלך ואז תתן איתו מכה לזיגזגון הזה,
זאת מתקפה חזקה, אבל אני בטוח שתצליח אלקיד, אני סומך עליך."
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 09:39 PM
[b] תמיר
לאחר שאתה רושם את הפרטים, היא לוקח את הדף, ומפרידה אותו ל 2 (זה היה שני דפי קופי אחד מעל השני) והיא נותנת לך את העותק. אני מניח שאתה שומר אותו. אתה מסתכל במאמנים סביב במרכז ואתה מבחין באחד שמדבר עם סטארלי וקרבי, שניהם נראים די צעירים. [/b][/quote]
'...אין לי פוקימוני חשמל,אז לא כדאי לי להלחם נגדו...' אינ חושב אחרי שאני משכלל את כל הנתונים,ומוצא את הנתון הזה כבעייתי ביותר,ולכן אני ממשיך להסתכל מסביב,מחפש מאמן קצת יותר חזק,אבל אחד שאוכל לנצח
-
טוב אז, חנוכה נגמר, ולכן אני חוזר למצב הקודם, שבו אני אגיב מספר ספור של פעמים כל יום., והמשחק ישקע לתחתית העמוד. המצב הזה ימשך בערך עד פברואר.
יוסי
אתה מגיע למרכז הפוקימונים, ואתה נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך, והיא מרפאה אותם כמעט מיד ומחזירה לך אותם.
טום
זגזגון רץ לאלקיד ונותן את האגרוף, אבל כמעט שאין שום הבדל בהאגרוף הזה לאגרוף הרגיל. זגזגון לא נבהל יותר מדי ומשתמש בנגיחה ופוגע באלקיד.
תמיר
ניסוח נחמד, וזה יצא בטעות ששניהם חלשים לחשמל.
--
אתה מסתובב שם ואתה בטעות שומע מאמן אחד אומר לשני.
"זה מטורף! האקנס והליקיטונג שלי מכסחים לג'סי הזאת את הצורה אני רציני איתך! איך היא הפסידה לאש כל הזמן אין לי מושג, אבל אני יכול לכסח אותו עכשיו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 10:02 PM
[b] טוב אז, חנוכה נגמר, ולכן אני חוזר למצב הקודם, שבו אני אגיב מספר ספור של פעמים כל יום., והמשחק ישקע לתחתית העמוד. המצב הזה ימשך בערך עד פברואר.
תמיר
ניסוח נחמד, וזה יצא בטעות ששניהם חלשים לחשמל.
--
אתה מסתובב שם ואתה בטעות שומע מאמן אחד אומר לשני.
"זה מטורף! האקנס והליקיטונג שלי מכסחים לג'סי הזאת את הצורה אני רציני איתך! איך היא הפסידה לאש כל הזמן אין לי מושג, אבל אני יכול לכסח אותו עכשיו!" [/b][/quote]
זה לא שאצלי המצב יהיה יותר טוב,אז לי לא ממש אכפת...
--
אני ממשיך להקשיב לשיחה שלהם,מתיישב בשולחן שקרוב אליהם(בהנחה שהם יושבים ליד שולחן ושיש שם עוד שולחנות) וממשיך להקשיב
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 09:02 PM
[b] טוב אז, חנוכה נגמר, ולכן אני חוזר למצב הקודם, שבו אני אגיב מספר ספור של פעמים כל יום., והמשחק ישקע לתחתית העמוד. המצב הזה ימשך בערך עד פברואר.
יוסי
אתה מגיע למרכז הפוקימונים, ואתה נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך, והיא מרפאה אותם כמעט מיד ומחזירה לך אותם. [/b][/quote]
אודה לה ואלך לכיוון מכון הנורמאל של העיר.
--
חבל אחי, אבל אצל כולם זה יהיה ככה.
-
תמיר
"לא אני אסביר לך למה ג'סי כזאת אפסית. אם היא הייתה מנסה לנצח בטח שהיא הייתה מכסחת לאש האפס הזה את הצורה, אבל היא לא, היא עסוקה בלנסות לגנוב פוקימונים. עכשיו אם היא רוצה לגנוב פוקימונים שתלך לעבוד במאפייה או משהו, לא גונבים פוקימונים אם פקוימונים, זה דבילי" אומר השני
"מסכים איתך 100% אחי. אוף, אם רק הייתי יכול לקרוע עוד מישהו עם ליקיטונג ואקנס שלי.." אומר הראשון
יוסי
אתה מגיע למכון הנורמל שהדלת שלו שבורה, והוא נראה קצת פגוע. על השלט כתוב
"מכון העיר מרוול
מנהיג: פול מורפי
סוג: נורמל
'כל דבר הוא נורמלי מנק' מבט זו או אחרת", כתוב על השלט ליד המכון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 09:33 PM
[b] יוסי
אתה מגיע למכון הנורמל שהדלת שלו שבורה, והוא נראה קצת פגוע. על השלט כתוב
"מכון העיר מרוול
מנהיג: פול מורפי
סוג: נורמל
'כל דבר הוא נורמלי מנק' מבט זו או אחרת", כתוב על השלט ליד המכון. [/b][/quote]
''ממש משפט לחיים.'' אומר בצחוק ואכנס פנימה, אחפש את פול מורפי ואאתגר אותו לקרב מכון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 10:33 PM
[b] תמיר
"לא אני אסביר לך למה ג'סי כזאת אפסית. אם היא הייתה מנסה לנצח בטח שהיא הייתה מכסחת לאש האפס הזה את הצורה, אבל היא לא, היא עסוקה בלנסות לגנוב פוקימונים. עכשיו אם היא רוצה לגנוב פוקימונים שתלך לעבוד במאפייה או משהו, לא גונבים פוקימונים אם פקוימונים, זה דבילי" אומר השני
"מסכים איתך 100% אחי. אוף, אם רק הייתי יכול לקרוע עוד מישהו עם ליקיטונג ואקנס שלי.." אומר הראשון [/b][/quote]
"אני בטוח שאת הפוקימונים שלי לא תוכל לקרוע עם האקנס והליקטונג ה'מעולים' שלך" אני אומר בלגלוג,מצטרף לשיחה בדינאמיות מוחלטת
"אז...אתה רוצה לבדוק מי צודק?" אני שואל,מערבל בידי שני פוכדורים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 07:02 PM
[b] אנטו
עולה? אתה מתכוון הולך?
--
אתה מגיע לקדמת המעבדה ואתה מוצא שם את הפרופסור עם הרבה מאוד חלונות פתוחים (פרט שולי שאין צורך לייחס לו חשיבות) [/b][/quote]
אני אומר לפרופסור "אם סליחה שאני מפריע לך אבל באתי כדאי לכבל את הפוקימון הראשון שלי".
-
יוסי
לפני שאתה נכנס השומר עוצר אותך.
"קודם כל קח חמש צעדים אחורה. הייתה כאן אתמול פלישה. כעת אמור לי לשם מה באת?" הוא אומר.
תמיר
"למה מי אתה חושב שאתה? בא ככה בפראות רוצה לכסח אותי? בוא נצא החוצה!" הוא אומר ויוצא.
אנטו
"אה אוקיי. איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל בזמן שהוא פותח עוד חלון ומתחיל לכתוב בו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 20 2009, 04:40 PM
[b] אנטו
"אה אוקיי. איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל בזמן שהוא פותח עוד חלון ומתחיל לכתוב בו. [/b][/quote]
אני אומר לו "אפשר בבקשה את צ'נמנדר אני מאוד רוצה אותו בתור הפוקימון שלי".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 20 2009, 04:40 PM
[b] יוסי
לפני שאתה נכנס השומר עוצר אותך.
"קודם כל קח חמש צעדים אחורה. הייתה כאן אתמול פלישה. כעת אמור לי לשם מה באת?" הוא אומר. [/b][/quote]
''למה באתי? לקרב מכון! למה עוד יכולתי לבוא?'' אומר ואסתכל עליו בזילזול.
-
אנטו
"בסדר גמור" הוא אומר, וכותב עוד משהו, ואז על המסך מופיעה ההודעה "Transmition Succesful". ועל השולחן מופיע פוכדור. הוא לוקח את הפוכדור ולוקח עוד 5 פוכדורים ופוקדע ממגירה ונותן לך אותם "הנה זה הפוכדור של צ'אמנרדר, ועוד 5 פוכדורים ריקים ופוקדע. אה כן ו..." הוא אומר ובינתיים מוציא גם טלפון נייד ממקום אחר "קח גם את זה. היו אחרים שרציתי לתת להם את זה, אבל הם התאבדו. המספר רשום אל המכשיר, אל תשכח לבדוק. יש שאלות?" הוא שואל
יוסי
"אל תצחק, אבל אתמול באה קבוצה של אנשים שקפצו מהאדמה בתחפורים מוזרים וניסו לחטוף את מנהיג המכון או משהו, ובזמן שהושטרים משאו ונתנו איתם (אם זה הצורה הנכונה של הביטוי אני לא יודע) באה מנהיגת מכון העיר זאוגוויל, נכנסה דרך הדלת עם הג'יפ שלה והבריחה אותם עם עוד איזה ילד שהתאבד אחר כך. אז אל תגיד שבאים למכונות רק כדי להלחם בהם! כעת הרשה לי לעשות בידוק בטחוני או שתתחיל לרוץ מכאן!" הוא אומר בעצבנות קלה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 20 2009, 06:24 PM
[b] יוסי
"אל תצחק, אבל אתמול באה קבוצה של אנשים שקפצו מהאדמה בתחפורים מוזרים וניסו לחטוף את מנהיג המכון או משהו, ובזמן שהושטרים משאו ונתנו איתם (אם זה הצורה הנכונה של הביטוי אני לא יודע) באה מנהיגת מכון העיר זאוגוויל, נכנסה דרך הדלת עם הג'יפ שלה והבריחה אותם עם עוד איזה ילד שהתאבד אחר כך. אז אל תגיד שבאים למכונות רק כדי להלחם בהם! כעת הרשה לי לעשות בידוק בטחוני או שתתחיל לרוץ מכאן!" הוא אומר בעצבנות קלה. [/b][/quote]
אגחגח מעט ואומר, ''אני רק ילד..'' אומר בשקט ואתן לו לעשות את הבדיקה הבטחונית.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 20 2009, 06:24 PM
[b] אנטו
"בסדר גמור" הוא אומר, וכותב עוד משהו, ואז על המסך מופיעה ההודעה "Transmition Succesful". ועל השולחן מופיע פוכדור. הוא לוקח את הפוכדור ולוקח עוד 5 פוכדורים ופוקדע ממגירה ונותן לך אותם "הנה זה הפוכדור של צ'אמנרדר, ועוד 5 פוכדורים ריקים ופוקדע. אה כן ו..." הוא אומר ובינתיים מוציא גם טלפון נייד ממקום אחר "קח גם את זה. היו אחרים שרציתי לתת להם את זה, אבל הם התאבדו. המספר רשום אל המכשיר, אל תשכח לבדוק. יש שאלות?" הוא שואל
[/b][/quote]
אני אומר "תודה רבה פרופסור" לוכך את הפוקדורים את הפוקדע ואת הטלפון יוצה מהמעבדה בודק את מיספר הטלפון ומוצי את צ'נמנדר מהפוקדור.