-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס תקן את התגובה לאכבת איזה פוכדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את הפוכדור של טרטויג ואור אדום עוטף אותו וטרטויג חוזר לפוכדור שלו.אתם מחפשים את ההיציאה מן החדר ומוצאים אותה. אתם*יוצאים מן היציה וכעבור 4דקות מגיעים למרכז הפוקימונים.אתם נכנכסים אליו והאחות ג'וי אומרת לכם"מה תרצו" שניכם אומרים"ריפו פוקימונים" היא לוקחת את הפווקימונים שלכם וחוזרת כעבור דקה.אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים וכעבור 2דקות מגעחים אל המכון ונככסים אליו. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]"שלום שמי תום קרב המכון פה 1על 1 אז מי פה מאתגר אותי.[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;699498][B][COLOR=blue]לוקאס תקן את התגובה לאכבת איזה פוכדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את הפוכדור של טרטויג ואור אדום עוטף אותו וטרטויג חוזר לפוכדור שלו.אתם מחפשים את ההיציאה מן החדר ומוצאים אותה. אתם*יוצאים מן היציה וכעבור 4דקות מגיעים למרכז הפוקימונים.אתם נכנכסים אליו והאחות ג'וי אומרת לכם"מה תרצו" שניכם אומרים"ריפו פוקימונים" היא לוקחת את הפווקימונים שלכם וחוזרת כעבור דקה.אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים וכעבור 2דקות מגעחים אל המכון ונככסים אליו. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG]"שלום שמי תום קרב המכון פה 1על 1 אז מי פה מאתגר אותי.[/COLOR][/B][/quote]
"אני" אמרתי "אפשר להתחיל בקרב?".
-
[QUOTE=Eustass Kid;699362][B]
[COLOR="Red"]דור
פרופסור אוק אומר לך"אני שמח שבחרת בסינדקויל" הוא הולך אל השולחן שעומד עליו הפוכדור של סינדקויל .לוקח אותו והולך אל המגירות.הוא פותח את המגירה העליונה ומוציא משם 5פוכדורים ופוקדיע.הוא חוזר אליך ומגיש לך את הפוכדור של סינדקוויל,5פוכדורים ופוקידע הוא אומר לך"אני סומך עליך דור שטפל יפה בסינדקויל שלי אזכך אותו ובהצלחה במסע שלך שתהיה מאסטר פוקימון הבא"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי,תודה ולהתראות." אומר לפרופסור,אצא מהדלת ואתחיל לחפש פוקימונים לאימון או תפיסה.
-
[B][COLOR="Red"]דור
אתה יוצא מן המעבדה של פרופסור אוק שמח.אתההולך בדרך תווך כדי הליכה אתה מחפש פוקימונים לתפיסה.כעבור דקה של הליכה אתה רואה ארון שמתהלך לו בדרך 1.הוא מבחין בך ומשתמש בראשיה ומתכון לפגוע בך מהתעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה אומר לתום "אני מתאגר אותך לקרב המכון" תום אומר"אז אתה מאתגר אותי לקרב מכון .אוקיאבל זה לא הולך להיות קלי קלות בשבילך ילד.אם לא הבנת את החוקים אני סביר הקרב היה 1על 1 ואסור להחילף.טוב סיימתי לדבר צא*דיגלט שלי" ותום מוציא דיגלט חזק וקטן.תום אומר לך"תומיא את הפוקימון ה1שלך ותקוף 1"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה זורק פוכדור על דסקלופ והפוכדור מכניס את דסקלופ.הפועדור מתנדנד ומתנדנד ונפתח לא לכדת דסקלופ.ואתה ממשיך בדרך.כעבור מס' דקות אתה רואה גודלה המפואר שלל העיר פחד.אתה רץ מהראל העיר אך שומר חוזסם לך את הדרך ואומר לך"כדי להיכנס לעיר פחד עליך להביס אותי בקרב1על 1 של פוקימונים אם תביס אות תוכל להיכנס ואם תפסיד לא תוכל להיכנס לעיר לעולם אתהמבין ילד"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;699653][B][COLOR="Red"]דור
אתה יוצא מן המעבדה של פרופסור אוק שמח.אתההולך בדרך תווך כדי הליכה אתה מחפש פוקימונים לתפיסה.כעבור דקה של הליכה אתה רואה ארון שמתהלך לו בדרך 1.הוא מבחין בך ומשתמש בראשיה ומתכון לפגוע בך מהתעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה אומר לתום "אני מתאגר אותך לקרב המכון" תום אומר"אז אתה מאתגר אותי לקרב מכון .אוקיאבל זה לא הולך להיות קלי קלות בשבילך ילד.אם לא הבנת את החוקים אני סביר הקרב היה 1על 1 ואסור להחילף.טוב סיימתי לדבר צא*דיגלט שלי" ותום מוציא דיגלט חזק וקטן.תום אומר לך"תומיא את הפוקימון ה1שלך ותקוף 1"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה זורק פוכדור על דסקלופ והפוכדור מכניס את דסקלופ.הפועדור מתנדנד ומתנדנד ונפתח לא לכדת דסקלופ.ואתה ממשיך בדרך.כעבור מס' דקות אתה רואה גודלה המפואר שלל העיר פחד.אתה רץ מהראל העיר אך שומר חוזסם לך את הדרך ואומר לך"כדי להיכנס לעיר פחד עליך להביס אותי בקרב1על 1 של פוקימונים אם תביס אות תוכל להיכנס ואם תפסיד לא תוכל להיכנס לעיר לעולם אתהמבין ילד"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"הפוקימונים שלי עייפים אז תן לי לעבור אני לא יכול להלחם מולך!"
-
[quote=Eustass Kid;699653][B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה יוצא מן המעבדה של פרופסור אוק שמח.אתההולך בדרך תווך כדי הליכה אתה מחפש פוקימונים לתפיסה.כעבור דקה של הליכה אתה רואה ארון שמתהלך לו בדרך 1.הוא מבחין בך ומשתמש בראשיה ומתכון לפגוע בך מהתעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה אומר לתום "אני מתאגר אותך לקרב המכון" תום אומר"אז אתה מאתגר אותי לקרב מכון .אוקיאבל זה לא הולך להיות קלי קלות בשבילך ילד.אם לא הבנת את החוקים אני סביר הקרב היה 1על 1 ואסור להחילף.טוב סיימתי לדבר צא*דיגלט שלי" ותום מוציא דיגלט חזק וקטן.תום אומר לך"תומיא את הפוקימון ה1שלך ותקוף 1"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה זורק פוכדור על דסקלופ והפוכדור מכניס את דסקלופ.הפועדור מתנדנד ומתנדנד ונפתח לא לכדת דסקלופ.ואתה ממשיך בדרך.כעבור מס' דקות אתה רואה גודלה המפואר שלל העיר פחד.אתה רץ מהראל העיר אך שומר חוזסם לך את הדרך ואומר לך"כדי להיכנס לעיר פחד עליך להביס אותי בקרב1על 1 של פוקימונים אם תביס אות תוכל להיכנס ואם תפסיד לא תוכל להיכנס לעיר לעולם אתהמבין ילד"[/COLOR][/B][/quote]
"צא הרקרוס ותשתמש בשבירת לבנים"
-
[QUOTE=Eustass Kid;699653][B][COLOR="Red"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אקפוץ הצידה במהירות. "סינדקוויל צא,תשתמש במסך עשן כדי שארון לא יראה אותך ותשתמש בגחלת!" אומר לסינדקוויל בלחץ.
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
השומר אומר לך"לא אז ממה עם הם עייפים אתה חושב שזה אכפת לי.אז אני יגיד לך משהו אני ישתמש בפוקימון הכי חלש שלי כדי שזה היה לך הוגן אזאתה מסכים.אם לא אז כדי שתחפש מרכז פוקימונים בסביבה כי אני לא הולך לוור לך רק בגגל שהפוקימונים שלך עייפים.אם אתה רוצה להילחם נגד מנהיג המכון אז כדי שתביס אותי.מצטער ילד אלו החוקים שראש העיר קבע .הרבה אנשים התלנונ על זה אך אלו החוקים של העיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את הרקרוס לקרב.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים וידו הופכת ללבנה.הוא עומדלפגוע בדיגלט אך דיגלט מתחמק בחפירה.והשבית הלבנים של הררססתם שוברת את האדמה.תום אומר"תצטרך יותר מזה כדי להביס אותי בקרב מכון.עכשיו דיגלט תפתיע אותו בחפירה קטלנית."דיגלט יוצא בהפתעה מהחפירה ופוגע בהרקרוס .הרקרוס נפגע קל מהתקפה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה קופץ הצידה במהירות ומצליח להתחמק מן הראשיה של ארון.אתה מוציא את סינדקויל במהירות.סינדקויל יוצא ומשתמש במסך עשן.מפיו יוצא עשן שלא נון לראות לארון כלום.סינדקויל משתמש בגחלת.ופי של סינדקויל יוצאגוש אש קטן שפוגע קשה בארון. ארון מתאושש במהירו ומשתמש שובבראשיה אך הפעם על סינדקויל שנפגע מזה קשה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;699707][B][COLOR="Blue"]לוקאס
השומר אומר לך"לא אז ממה עם הם עייפים אתה חושב שזה אכפת לי.אז אני יגיד לך משהו אני ישתמש בפוקימון הכי חלש שלי כדי שזה היה לך הוגן אזאתה מסכים.אם לא אז כדי שתחפש מרכז פוקימונים בסביבה כי אני לא הולך לוור לך רק בגגל שהפוקימונים שלך עייפים.אם אתה רוצה להילחם נגד מנהיג המכון אז כדי שתביס אותי.מצטער ילד אלו החוקים שראש העיר קבע .הרבה אנשים התלנונ על זה אך אלו החוקים של העיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה מוציא את הרקרוס לקרב.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים וידו הופכת ללבנה.הוא עומדלפגוע בדיגלט אך דיגלט מתחמק בחפירה.והשבית הלבנים של הררססתם שוברת את האדמה.תום אומר"תצטרך יותר מזה כדי להביס אותי בקרב מכון.עכשיו דיגלט תפתיע אותו בחפירה קטלנית."דיגלט יוצא בהפתעה מהחפירה ופוגע בהרקרוס .הרקרוס נפגע קל מהתקפה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה קופץ הצידה במהירות ומצליח להתחמק מן הראשיה של ארון.אתה מוציא את סינדקויל במהירות.סינדקויל יוצא ומשתמש במסך עשן.מפיו יוצא עשן שלא נון לראות לארון כלום.סינדקויל משתמש בגחלת.ופי של סינדקויל יוצאגוש אש קטן שפוגע קשה בארון. ארון מתאושש במהירו ומשתמש שובבראשיה אך הפעם על סינדקויל שנפגע מזה קשה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אתה ביקשת את זה צא גלאיסקור!"
-
[quote=Eustass Kid;699707][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]השומר אומר לך"לא אז ממה עם הם עייפים אתה חושב שזה אכפת לי.אז אני יגיד לך משהו אני ישתמש בפוקימון הכי חלש שלי כדי שזה היה לך הוגן אזאתה מסכים.אם לא אז כדי שתחפש מרכז פוקימונים בסביבה כי אני לא הולך לוור לך רק בגגל שהפוקימונים שלך עייפים.אם אתה רוצה להילחם נגד מנהיג המכון אז כדי שתביס אותי.מצטער ילד אלו החוקים שראש העיר קבע .הרבה אנשים התלנונ על זה אך אלו החוקים של העיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא את הרקרוס לקרב.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים וידו הופכת ללבנה.הוא עומדלפגוע בדיגלט אך דיגלט מתחמק בחפירה.והשבית הלבנים של הררססתם שוברת את האדמה.תום אומר"תצטרך יותר מזה כדי להביס אותי בקרב מכון.עכשיו דיגלט תפתיע אותו בחפירה קטלנית."דיגלט יוצא בהפתעה מהחפירה ופוגע בהרקרוס .הרקרוס נפגע קל מהתקפה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה קופץ הצידה במהירות ומצליח להתחמק מן הראשיה של ארון.אתה מוציא את סינדקויל במהירות.סינדקויל יוצא ומשתמש במסך עשן.מפיו יוצא עשן שלא נון לראות לארון כלום.סינדקויל משתמש בגחלת.ופי של סינדקויל יוצאגוש אש קטן שפוגע קשה בארון. ארון מתאושש במהירו ומשתמש שובבראשיה אך הפעם על סינדקויל שנפגע מזה קשה.[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס תשתמש באס אווירי על דיגלס".
-
[QUOTE=Eustass Kid;699707][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה קופץ הצידה במהירות ומצליח להתחמק מן הראשיה של ארון.אתה מוציא את סינדקויל במהירות.סינדקויל יוצא ומשתמש במסך עשן.מפיו יוצא עשן שלא נון לראות לארון כלום.סינדקויל משתמש בגחלת.ופי של סינדקויל יוצאגוש אש קטן שפוגע קשה בארון. ארון מתאושש במהירו ומשתמש שובבראשיה אך הפעם על סינדקויל שנפגע מזה קשה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה סינקוויל,תשתמש בגחלת פעם נוספת אך תנסה חזקה יותר!" אומר לסינדקוויל ואקווה שזה יצליח.
-
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקויל משתמש בגחלת.מפיו יוצאת גוש אש קטן וחזק מאוד. ויורה את הגחל אל ארון.ארון לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהמתקפה.אך הוא מתתאושש מהר שוב ותוקף שובב ראשיה חזקה מאוד שפוגעת בסינדקוויל קשה.סינדקוויל כימעט מובס בקרב אך קשוח ומכן להמשיך את הקרב שלו.*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מקשיב לך ועף אל השמים ומשם הוא תוקף באס אוירי חזק מאוד.האס האוירי של הרקרוס היה מהיר מאוד ודיגלט לא מצלח להתחמק ונפגע קשה מהקרב.תום אומר"יפה ילד מהלך חכן השתמשת אך זה לא יספיק להביס את הדיגלט שלי מובן.אז תאמץ יותר.עכשיו דיגלט רעידת אדמה על הקרקוס."דיגלט משתמש ברעידת אדמה והרידעה שוברת את הזירה לשניים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]לוקאס
אתה מוציא את גליסקור שלך להילחם נגד השומר. השומר אומר לך" אני רואה שהחלטת להילחם נגדי ולאגור אומץ אוקי הקרב לא הולך להיות קל אפילו עם אני משתמש בפוקימון הכי חלש שלי.אז תהיהמוכן לתבוסה מוחצת על ידיהפוקימון שלי.טוב אני מתחיל צא גסטלי"השומר מוציא גסטלי חזק וענקי במיוחד ואומר לו"כדור צל על גלייסקור" גסטלי יוצר כדור צל בערת הפה שלו ומשגר אותו אל גלייסקור שלך.[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;699870][B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סינדקויל משתמש בגחלת.מפיו יוצאת גוש אש קטן וחזק מאוד. ויורה את הגחל אל ארון.ארון לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהמתקפה.אך הוא מתתאושש מהר שוב ותוקף שובב ראשיה חזקה מאוד שפוגעת בסינדקוויל קשה.סינדקוויל כימעט מובס בקרב אך קשוח ומכן להמשיך את הקרב שלו.*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מקשיב לך ועף אל השמים ומשם הוא תוקף באס אוירי חזק מאוד.האס האוירי של הרקרוס היה מהיר מאוד ודיגלט לא מצלח להתחמק ונפגע קשה מהקרב.תום אומר"יפה ילד מהלך חכן השתמשת אך זה לא יספיק להביס את הדיגלט שלי מובן.אז תאמץ יותר.עכשיו דיגלט רעידת אדמה על הקרקוס."דיגלט משתמש ברעידת אדמה והרידעה שוברת את הזירה לשניים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מוציא את גליסקור שלך להילחם נגד השומר. השומר אומר לך" אני רואה שהחלטת להילחם נגדי ולאגור אומץ אוקי הקרב לא הולך להיות קל אפילו עם אני משתמש בפוקימון הכי חלש שלי.אז תהיהמוכן לתבוסה מוחצת על ידיהפוקימון שלי.טוב אני מתחיל צא גסטלי"השומר מוציא גסטלי חזק וענקי במיוחד ואומר לו"כדור צל על גלייסקור" גסטלי יוצר כדור צל בערת הפה שלו ומשגר אותו אל גלייסקור שלך.[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס תעוף מהזירה ואז תשתמש בכוח הכוח באס אווירי".
-
[QUOTE=Eustass Kid;699870][B][COLOR="Red"]דור
סינדקויל משתמש בגחלת.מפיו יוצאת גוש אש קטן וחזק מאוד. ויורה את הגחל אל ארון.ארון לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהמתקפה.אך הוא מתתאושש מהר שוב ותוקף שובב ראשיה חזקה מאוד שפוגעת בסינדקוויל קשה.סינדקוויל כימעט מובס בקרב אך קשוח ומכן להמשיך את הקרב שלו.*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מקשיב לך ועף אל השמים ומשם הוא תוקף באס אוירי חזק מאוד.האס האוירי של הרקרוס היה מהיר מאוד ודיגלט לא מצלח להתחמק ונפגע קשה מהקרב.תום אומר"יפה ילד מהלך חכן השתמשת אך זה לא יספיק להביס את הדיגלט שלי מובן.אז תאמץ יותר.עכשיו דיגלט רעידת אדמה על הקרקוס."דיגלט משתמש ברעידת אדמה והרידעה שוברת את הזירה לשניים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]לוקאס
אתה מוציא את גליסקור שלך להילחם נגד השומר. השומר אומר לך" אני רואה שהחלטת להילחם נגדי ולאגור אומץ אוקי הקרב לא הולך להיות קל אפילו עם אני משתמש בפוקימון הכי חלש שלי.אז תהיהמוכן לתבוסה מוחצת על ידיהפוקימון שלי.טוב אני מתחיל צא גסטלי"השומר מוציא גסטלי חזק וענקי במיוחד ואומר לו"כדור צל על גלייסקור" גסטלי יוצר כדור צל בערת הפה שלו ומשגר אותו אל גלייסקור שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גלאיסקור למעלה!" אני צועק עליו כדי שיעוף "תשתמש במספרי אקס ואז תחזק אותם עם מכת בצת חזקה!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;694370][B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי
אין לאן לכת כדי להמשיך עליך לעבור את האגם ג'נג'ר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"]אוארל
את מי טרוצ'יק תוקף אדיש ברח ואת לא רואים אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתההורס את לוח הבקרה ממש קשה ואתם רואים פתאום באמצע החדר מופיע אור אדום בידיוקאותו אור שראיתם שיוצא מפסגת הר מגמה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
גיבל נשאר באדמה כמה דקו ואז אמאפארוס מתעיף.גיבל יוצא ותוקף את אפארוסבבלימה חזקה שמביסה את אמפארוס השופט אומר 1-0 לרורק עוד קרב רורק מנצח[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק"כן יאלה בוא אנומוכנים לדרך" אתם יוצאים מהמבנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה צולל ומאתחד במים. גליסקור מסיח את דעת הבועזלם אך הוא נפגע קשה אוד מהבום על קול שבויזל משתמשים עליו.לפתע פיצוץ אדיר מתרח באגם והבויזלים נפגעים וגם גליסקור נפגע קשה אך גם מובס מהקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש..!!!! גיבל חזור היית מצויין שלגון צא והתכונן לקרב הבא קדימה!!!...." אני אומר ומחכה לראות מי הפוקימון של היריב