-
[color=blue][u][i][b]The Cheshire Cat[/b][/i][/u][/color]
יש לך רעיונות טובים אולי יש לך רעיון לפייק?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הו-או יוצאת מהפתח שנוצר בתקרה שסלטליקס יצר, לפתע אתה שומע פיצוץ חזק מן המפקדה של צוות DS אתה מביט לראות מה קרה ולפתע אתה רואה את רודני רכוב על סלמנס שעף אחריכם.
סלמנס עומד לתקוף בנשימת דרקון.
[img]http://img10.imageshack.us/img10/494/14926702.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 12:40 PM
[b] [color=blue][u][i][b]The Cheshire Cat[/b][/i][/u][/color]
יש לך רעיונות טובים אולי יש לך רעיון לפייק?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הו-או יוצאת מהפתח שנוצר בתקרה שסלטליקס יצר, לפתע אתה שומע פיצוץ חזק מן המפקדה של צוות DS אתה מביט לראות מה קרה ולפתע אתה רואה את רודני רכוב על סלמנס שעף אחריכם.
סלמנס עומד לתקוף בנשימת דרקון.
[img]http://img10.imageshack.us/img10/494/14926702.png[/img] [/b][/quote]
"הו-או מהר תשיתמש בכוח עתיק ופיצוץ אש!" אני קורא.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אמממממ O:
פייק זברה שיהיה מסוג נורמל\דשא.
שתיהיה מגניבה ושהרעמה שלה תיהיה כזה כמו ענפים של ערבה בוכייה כזאת~
והרעמה תכסה את רובה.
-
רעיון נחמד
~~~~~~~~~~~~~~
הו-או הסתובבה לכיוונו של סלמנס ועמדה לתקוף בכוח עתיק, לםתע סלמנס תקף בנשימת דרקון ופגע חזק בהו-או.
טוד שהחזיק ביד אחת את הו- איבד את האחיזה ונפל לאזור המושלג של האי של הו-או.
אתה לא מספיק לבקש מהו-או להציל את טוד והיא כבר תוקפת בכוח עתיק שפוגע במתקפת נשימת הדרקון של סלמס ויוצר פיצוץ.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 12:32 PM
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
"מכון רעל, אה וכן זכיתה במשהו, הינה כך" אמר רודי והושיט לך ביצת פוקימונים יפיפה.
[img]http://images2.wikia.nocookie.net/pokemon/images/2/2a/EggSprite.png[/img] [/b][/quote]
"יש זכיתי בביצת פוקימון" אומר לעצמי ואזיק את הביצה. לאחר כמה דקות אשאל את רודי "תוכל להגיד לי מתי מגיעים בערך?"
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 12:59 PM
[b] [color=blue][u][i][b]The Cheshire Cat[/b][/i][/u][/color]
רעיון נחמד
~~~~~~~~~~~~~~
הו-או הסתובבה לכיוונו של סלמנס ועמדה לתקוף בכוח עתיק, לםתע סלמנס תקף בנשימת דרקון ופגע חזק בהו-או.
טוד שהחזיק ביד אחת את הו- איבד את האחיזה ונפל לאזור המושלג של האי של הו-או.
אתה לא מספיק לבקש מהו-או להציל את טוד והיא כבר תוקפת בכוח עתיק שפוגע במתקפת נשימת הדרקון של סלמס ויוצר פיצוץ. [/b][/quote]
תודה 3:
יש לי עוד כמה~
לשלוח לך? O:
"הו-או מהר אנחנו צריכים לתפוס את טוד!" אני אומר לה
-
[color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
"עוד כמה דקות." אמר רודי, לפתע אתה רואה מן פסים מוזרים בשמיים, אתה רואה שגם רודי מביט לשמיים.
בכיף D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מחפש איפה נפל אבל הוא נעלם כבר, לפתע סלמנס תוקף בציפורן דרקון ופוגע בהו-או חזק, הו-או מתחילה לצנוח למטה במהירות.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 01:14 PM
[b]
בכיף D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה מחפש איפה נפל אבל הוא נעלם כבר, לפתע סלמנס תוקף בציפורן דרקון ופוגע בהו-או חזק, הו-או מתחילה לצנוח למטה במהירות. [/b][/quote]
"הו-או תשתמשי במהירות ואז תעופי בחזרה למעלה ותפצצי את סאלמנס מלמטה בפיצוץ אש!" אני אומר לה.
סבבה ^_^
-
שם משתמש:רמבראון
שם במשחק:רד
תמונת מאמן:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/img]
מה אתם רוצים להיות: מאמן
רקע:רד נולד למשפחה נורמלית אח שלו היה מאמן די גדול ואחותו מתאמת טובה. יום אחד הוריו של רד היו חולים אז הוא היה צריך לעסות הכול. אחרי שהוריו החלימו אחותו נהלמה כולם דהגו לא ידעו מה לעסות אח של רד אפילו יצא לחפש אותה ולא מצא.יום אחד רד החליט שהוא יוצא למסע כדי לימצוא את החותו ולהיות אלוף פוקימון
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 01:14 PM
[b] [color=blue][u][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/u][/color]
"עוד כמה דקות." אמר רודי, לפתע אתה רואה מן פסים מוזרים בשמיים, אתה רואה שגם רודי מביט לשמיים. [/b][/quote]
"רודי מה הדברים האלו?" אשאל את רודי
-
עוד מעט יתחיל ספיישל מטאורים, עכשיו אני מכין את הפייקים של הרעיונות שאנשים נתנו לי, עם יש לכם רעיונות שלחו אלי בפרטי.
הו-או מתעוששת במהירות היא עפה במהירות ותוקפת בפצצת אש שפוגעת בסלמנס ומחסלת אותו, רודני עף מסלמנס ושניהם נופלים לאזור המדבר, אתה ניזכר שטוד נפל לאזור המושלג של האי.
[color=blue][u][i][b]אמבראון[/b][/i][/u][/color]
רשום
~~~~~~~~~~~
הבוקר הגיעה סוף סוף, אתה מתעורר בשעה 7 אתה רואה שיש ליד המיטה שלך חבילה ופתח ליד החבילה.
[color=blue][i][b]FFire-Blaze[/b][/i][/color]
"זה ניראה כמו מטאורים אבל זה מוזר כי עכשיו יום ואי אפשר לראות אותם, היום בלילה יש לילה של מטאורים, עוד חצי שעה שקיעה אז ניראה את המטאורים יותר טוב." אמר רודי
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 02:43 PM
[b] עוד מעט יתחיל ספיישל מטאורים, עכשיו אני מכין את הפייקים של הרעיונות שאנשים נתנו לי, עם יש לכם רעיונות שלחו אלי בפרטי.
הו-או מתעוששת במהירות היא עפה במהירות ותוקפת בפצצת אש שפוגעת בסלמנס ומחסלת אותו, רודני עף מסלמנס ושניהם נופלים לאזור המדבר, אתה ניזכר שטוד נפל לאזור המושלג של האי. [/b][/quote]
"עכשיו הו-או בואי נחפש את טוד" אני אומר לה "הוא באזור שלג באי" אני אומר ומכוון אותה לשם.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 02:43 PM
[b] [color=blue][u][i][b]אמבראון[/b][/i][/u][/color]
רשום
~~~~~~~~~~~
הבוקר הגיעה סוף סוף, אתה מתעורר בשעה 7 אתה רואה שיש ליד המיטה שלך חבילה ופתח ליד החבילה. [/b][/quote]
אני קורא את הפתק ופותח את החבילה
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 01:27 AM
[b] [b]מחר יהיה מרתון אבל לא סתם מרתון יהיה גם אוונט, יהיה אוונט מטאורים מגניב במיוחד, מי שלא יגיב לפחות 15 תגובות מחר מבחינתי לא במשחק שלי, עם יש לכם סיבה למה אתם לא יכולים להגיב שלחו לי בפרטי.[/b]
[color=blue][u][i][b]Bugs Bunny[/b][/i][/u][/color]
מדקיפ מנסה לבצע את מה שאמרתה לא אבל בכל פעם פאנפי תוקף אותו במכה תחתית כדי להפריע לו ומדקיפ לא מצליח לתקוף.
[/b][/quote]
הכוונה למרתון היום?
אני לא יכול אני הולך לקולנוע עם המשפחה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי מדקיפ תנסה לעשות זאת שוב, רק שהפעם שהוא מתקרב שלח לעברו אקדח מים!" אני מצווה עליו.
-
הו-או נוחתת באזור המושלג, הקור מחליש אותה, לפתע אתה שומע רעש של פיצוץ והוא לא רחוק ממך.
[color=blue][u][i][b]Bugs Bunny[/b][/i][/u][/color]
זה יותר אוונט ממרתון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פאנפי מתקרב במהירות אל מדקיפ הוא עומד חתקוף אותו בחבטה אבל מדקיפ תוקף באקדח מים ופוצע את פאנפי חזק.
[color=blue][u][i][b]אמבראון[/b][/i][/u][/color]
כתוב בפתק "בהצלחה במסע" אתה רואה שבסוף הפתק כתוב השם של אחותך, אתה פותח את החבילה ולפתע אתה מוצא פוקדור יפיפה בצבע סגול ויש עליו את האות M.
-
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 13 2009, 02:58 PM
[b] [color=blue][u][i][b]אמבראון[/b][/i][/u][/color]
כתוב בפתק "בהצלחה במסע" אתה רואה שבסוף הפתק כתוב השם של אחותך, אתה פותח את החבילה ולפתע אתה מוצא פוקדור יפיפה בצבע סגול ויש עליו את האות M. [/b][/quote]
וואי מסטר בול תודה!
------------------------
אני זורק את הפוקדור ליראות מה יש שם