-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 05:19 PM
[b]
עומר-
"תיכנס למים כדי שלא ידגדג אותך ואז תצא באקדח מים" אומרת מיסטי. אייפום קופץ לעברו של מרשתמפ אך מרשתפ צולל. אחרי 5 דקות מרשתמפ פורץ מהמים ותוקף באקדח מים-אייפום מצליח לפרוץ את האקדח מים באגרוף ממוקד ובאותו זמן להעיף את מרשתמפ באותו אגרוף [/b][/quote]
"יופי איפום עכשיו תשתמש במתקפת חול לעיניים ואז הימום ואז שוב אגרוף ממוקד!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 05:19 PM
[b] ארתור-
האיש תופס אותך ביד ואומר בצעקה:"תגיד ילד-בחיים לא שמעת על מצעד הוואבפט?"
עומר-
"תיכנס למים כדי שלא ידגדג אותך ואז תצא באקדח מים" אומרת מיסטי. אייפום קופץ לעברו של מרשתמפ אך מרשתפ צולל. אחרי 5 דקות מרשתמפ פורץ מהמים ותוקף באקדח מים-אייפום מצליח לפרוץ את האקדח מים באגרוף ממוקד ובאותו זמן להעיף את מרשתמפ באותו אגרוף
מיכה-
אתה רץ לסרולין ומרגיש את הרוח, אתה מגיע לעיר ורואה נהרות ושטחי מים בכל מקום. "ברוך הבא לסרולין", אתה מסתכל לאחור ורואה אישה מבוגרת בסביבות גיל ה40 ובעלת שיער בגוון שחור טיפ טיםה ירוק
לורן-
אתה הולך לדוכן, ורואה אישה בדלפק. "שלום לך" היא אומרת "האם באת לקנות חכה?" [/b][/quote]
"תודה!הא...
מי את?"
-
[b] ארתור-
האיש תופס אותך ביד ואומר בצעקה:"תגיד ילד-בחיים לא שמעת על מצעד הוואבפט?" [/b][/quote]
"לא גם לא אכפת לי ושחרר אותי" אני אומר לו ומעיף את היד שלו ממני ומתחיל ללכת לסרוליאן ואם הוא אומר לי משהו אני לא עוצר
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 04:23 PM
[b] לון-
איתור ריח רק מאתר משהו-לא פוגע [/b][/quote]
אני יודע
----------------------------------------------------------
"עכשיו תתמקד טוב בריח" אני אומר "התמקדת מספיק? בלימה!"
-
עומר-
אין חול בזירה הזאת. רק במכון הזה.
-----------------
"בלימה מרשתמפ" אומר מיסטי. מרשתמפ יוצא בבלימה לכיוונו של אייפום אבל בפתאומיות אייפום משתמש בהימום ופוגע במרשתמפ, מרשתמפ מצליח להיתאושש אבל אז מגיע אייפום ומעיף אותו באקדח מים. "יריית בוץ מרשתומפ"
מיכה-
"אני היא מוכרת החכות ליסה" מסבירה האישה "בדרך 24 יש פוקימונים מדהימים לדוג ואם תבוא ותקנה חכה תוכל לדוג אותם"
ארתור-
אתה מתקדם ופתאום רואה שבא טור של כ15 וואבפט-, הם רואים שאתה נמצא במסלולם ואחד מהם בא אליך ומעיף אותך באגרוף ממוקד
לון-
בקרב איתור הריח שימושי רק כאשר היריב משתמש בחפירה או צלילה. הזירה לא ענקית ומצ'לאקס יכול לאתר את גרוולר בקלות-וכעת הוא עומד לידו גם
--------------------------------------
לפני שגרוולר מתעורר סופית מנצ'לאקס מעיף אותו בבלימה. "זריקת אבנים גרוולר" אומר ברוק
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 06:37 PM
[b] ארתור-
אתה מתקדם ופתאום רואה שבא טור של כ15 וואבפט-, הם רואים שאתה נמצא במסלולם ואחד מהם בא אליך ומעיף אותך באגרוף ממוקד [/b][/quote]
ממתי וואבפט יודע אגרוף ממוקד?
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 04:23 PM
[b] ניב-
"תתקשה, ואז בום קולי וסופר בום" אומר היריב. אלקטרוד מתגלגל לכיוונו של מגמזון ומעיף אותו אבל מגמזון לא נפגע בגלל ההיתקשות. לאחר מכן אלקטרוד ומגמזון תוקפים בבום קולי שווה כוחות, אלקטרוד רואה שזה לא עובד ומזנק על מגמזון בגלגול אך מגמזון מעיף אותו בסופר בום-אלקטרוד מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"אלקטרוד תתקרב אליו בגלגול ואז השמדה עצמית!"
-
ארתור-
טעות שלי. הוא נתן אגרוף.
-------------------------
אתה שוב מנסה לעבור אבל אז אחד הוואבפ יוצר שכבת מראה ואתה מתנגש בה. הוואבפט באים אליך ומתחילים להרביץ לך באגרופים
ניב-
"חובבן" אומר היריב "תרחיק ממך את אלקטרוד בסופר בום". אלקטרוד מתגלגל לכיוונו של מגמזון, שנייה לפני שמופצץ את עצמו מגמוזון מעיף אותו בסופר בום-אלקטרוד מפסיד. "אני יודע שהסכמת להקריב את אלקטרוד כי נשארו לך 3 פוקימונים אבל זה לא ממש חכם" אומר היריב
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 08:10 PM
[b] ניב-
"חובבן" אומר היריב "תרחיק ממך את אלקטרוד בסופר בום". אלקטרוד מתגלגל לכיוונו של מגמזון, שנייה לפני שמופצץ את עצמו מגמוזון מעיף אותו בסופר בום-אלקטרוד מפסיד. "אני יודע שהסכמת להקריב את אלקטרוד כי נשארו לך 3 פוקימונים אבל זה לא ממש חכם" אומר היריב [/b][/quote]
"תקרא לי חובבן כמה שבא לך, מצ'מפ הפיל שניים מהפוקימונים שלך אפילו בלי להאמץ, ולא ממש נלחמת עם בלסום. אם אני לא יכול להתקרב, אני אפגע בך מרחוק. מילוטיק צאי פעימת מים ואז משאבת הידרו!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 08:10 PM
[b] ארתור-
טעות שלי. הוא נתן אגרוף.
-------------------------
אתה שוב מנסה לעבור אבל אז אחד הוואבפ יוצר שכבת מראה ואתה מתנגש בה. הוואבפט באים אליך ומתחילים להרביץ לך באגרופים [/b][/quote]
"צאו פיבאס פרס גרוטל פיג'י ונוספאס" אומר ואוציא את כולם ואומר להם "נוזפאס חישמול על כל הוואבפטים גרוטל עלי תער על כמה שיותר וואבפטים פיבאס בלימה ופיג'י רוח פרצים ובלימה בשיא הכוח תראו לוואבפטים האלה פה מי הבוס"
-
ניב-
"בלוסום אף פעם לא רצתה להיות לוחמת ומאמוסווין הפסיד כי הפסיד" אומר היריב "מכת ברק ואז סופר בום". מילוטיק שולח פעימת מים אך מגמזון ומנפץ אותה במכת ברק ופוגע חזק במילוטיק. לאחר מכן מילוטיק שולח משאבת הידרו ומגמזון סופר בום-ההתקפות השוות מתפוצצות. "מכת ברק מגמזון"
ארתור-
כל הפוקימונים תוקפים ביחד במתקפה הרסנית אבל אז הוואבפט משתמשים בהיפוך ומחזירים את המתקפה ההרסנית אל הפוקימונים שלך. "אמרתי לך לא להיתעסק איתם-עכשיו הם רק יאריכו את המצעד" אומר האיש שתפס אותך מקודם
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 08:32 PM
[b] ארתור-
כל הפוקימונים תוקפים ביחד במתקפה הרסנית אבל אז הוואבפט משתמשים בהיפוך ומחזירים את המתקפה ההרסנית אל הפוקימונים שלך. "אמרתי לך לא להיתעסק איתם-עכשיו הם רק יאריכו את המצעד" אומר האיש שתפס אותך מקודם [/b][/quote]
"אז אולי תעזור לי לתקוף אותם ואז בכלל לא יהיה מצעד?" אשאל אותו בעצבנות ואגיד לפוקימונים שלי "אם הם מנסים להחזיר את המתקפה אליכם תשתמשו במתקפה שעשיתם אבל אל תפסיקו עד שהמגן יישבר" אומר להם וז אגיד "עכשיו תעשו את אותם מתקפות ממוקדם"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 08:32 PM
[b] ניב-
"בלוסום אף פעם לא רצתה להיות לוחמת ומאמוסווין הפסיד כי הפסיד" אומר היריב "מכת ברק ואז סופר בום". מילוטיק שולח פעימת מים אך מגמזון ומנפץ אותה במכת ברק ופוגע חזק במילוטיק. לאחר מכן מילוטיק שולח משאבת הידרו ומגמזון סופר בום-ההתקפות השוות מתפוצצות. "מכת ברק מגמזון" [/b][/quote]
"תתחמקי ואז פעמית מים, ותבואי מאחוריה עם זנב אקווה ותפיסה, וכשאת תופסת את מגמזון תשתמשי בריענון והבראה"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 25 2009, 06:37 PM
[b] עומר-
אין חול בזירה הזאת. רק במכון הזה.
-----------------
"בלימה מרשתמפ" אומר מיסטי. מרשתמפ יוצא בבלימה לכיוונו של אייפום אבל בפתאומיות אייפום משתמש בהימום ופוגע במרשתמפ, מרשתמפ מצליח להיתאושש אבל אז מגיע אייפום ומעיף אותו באקדח מים. "יריית בוץ מרשתומפ"
[/b][/quote]
"איפום תתחמק ואז השלחת מכה ואגרום ממוקד!"
-
[b] לון-
בקרב איתור הריח שימושי רק כאשר היריב משתמש בחפירה או צלילה. הזירה לא ענקית ומצ'לאקס יכול לאתר את גרוולר בקלות-וכעת הוא עומד לידו גם
--------------------------------------
לפני שגרוולר מתעורר סופית מנצ'לאקס מעיף אותו בבלימה. "זריקת אבנים גרוולר" אומר ברוק [/b][/quote]
"תחכה שהוא ירים את האבנים" אני אומר "ואז, שירה"