יוסי
הוא בודק אותך ואז נותן לך להכנס
"אחרי שראיתי את היצורים המוזרים האלה אתמול, אני חושד בכולם." הוא אומר.
אנטו
המספר הוא 0273-454-318. אתה יוצא מהמעבדה ומוציא את צ'ארמנדר החוצה. הוא מביט עליך בבלבול קל.
Printable View
יוסי
"אחרי שראיתי את היצורים המוזרים האלה אתמול, אני חושד בכולם." הוא אומר.
אנטו
המספר הוא 0273-454-318. אתה יוצא מהמעבדה ומוציא את צ'ארמנדר החוצה. הוא מביט עליך בבלבול קל.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 21 2009, 08:01 AM
[b]
המספר הוא 0273-454-318. אתה יוצא מהמעבדה ומוציא את צ'ארמנדר החוצה. הוא מביט עליך בבלבול קל. [/b][/quote]
אני אומר "אם הי צ'נמנדר אני אנטו ואני המאמן שלך".
אנטו
צ'ארמנדר מסתכל קצת ואז מהנהן ומחייך. נראה שהוא הבין את זה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 21 2009, 08:01 AM
[b] יוסי
"אחרי שראיתי את היצורים המוזרים האלה אתמול, אני חושד בכולם." הוא אומר. [/b][/quote]
אני נכנס למכון ומחפש את מאמן המכון, ''באתי לאתגר אותך לקרב.'' אוסיף.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 21 2009, 08:52 PM
[b] אנטו
צ'ארמנדר מסתכל קצת ואז מהנהן ומחייך. נראה שהוא הבין את זה. [/b][/quote]
אני אומר לו "אתה רוצה להישאר מחוץ לפוקדור?" ואני מתקופף.
יוסי
לאחר שאתה קורא לו, אז אתה מבחין שהוא ועוד ארבעה אנשים יוצאים מחדר אחורי במכון. אחד מהם ניגש לעמדה של הזה עם הדגלים, והשלושה האחרים ניגשים לשולחן שעליו יש מחשבים ניידים וכל מיני חיישנים.
"קרב מכון העיר מרוול יתחיל עכשיו. למנהיג המכון יש 3 פוקימונים ולכן למאמן מותר להשתמש בלכל היותר 3פוקימונים. כמו כן ניצחון בקרב המכון יושג אם ורק אם המאמן יצליח לנצח את שלושת הפוקימונים של מנהיג המכון, עד כדי קביעה שלי. התחילו!" אומר השופט בעמדת הדגלים.
"אני אתן לך להתחיל" אומר פול מורפי.
אנטו
צ'ארמנדר מתעמק מעט בדברים אבל הוא לא מגיע להחלטה. מכך אתה מסיק שזה בחירה שלך.
יש מקום פנוי עדיין במשחק?
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 21 2009, 09:44 PM
[b] אנטו
צ'ארמנדר מתעמק מעט בדברים אבל הוא לא מגיע להחלטה. מכך אתה מסיק שזה בחירה שלך. [/b][/quote]
"ניראה לי שאני ישאיר אותך בחוץ וכשההיה קר אני יכניס אותך לפוקדו" ואני צועדים לעבר העיר הראשונה.
[quote][b]טום
זגזגון רץ לאלקיד ונותן את האגרוף, אבל כמעט שאין שום הבדל בהאגרוף הזה לאגרוף הרגיל. זגזגון לא נבהל יותר מדי ומשתמש בנגיחה ופוגע באלקיד.[/b][/quote]
" לא נורא אלקיד, עבודה טובה, אתה בסוף עוד תצליח.
אני רואה עכשיו שתוציא אליו מכת ברק מהאוזניים שלך, אתה פוקימון מסוג חשמל, אני מתקפה בסיסית תחשוב טוב ואני בטוח שתצליח. אנחנו עוד נראה לזיגזגון הזה מי כאן שולט."
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 21 2009, 09:44 PM
[b] יוסי
לאחר שאתה קורא לו, אז אתה מבחין שהוא ועוד ארבעה אנשים יוצאים מחדר אחורי במכון. אחד מהם ניגש לעמדה של הזה עם הדגלים, והשלושה האחרים ניגשים לשולחן שעליו יש מחשבים ניידים וכל מיני חיישנים.
"קרב מכון העיר מרוול יתחיל עכשיו. למנהיג המכון יש 3 פוקימונים ולכן למאמן מותר להשתמש בלכל היותר 3פוקימונים. כמו כן ניצחון בקרב המכון יושג אם ורק אם המאמן יצליח לנצח את שלושת הפוקימונים של מנהיג המכון, עד כדי קביעה שלי. התחילו!" אומר השופט בעמדת הדגלים.
"אני אתן לך להתחיל" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
שלוש? אין לי שלוש! /=
---
''צא עכשיו, טיילו!'' אומר ואוציא אותו מהפוקדור.
אנטו
אתם יוצאים מהעיר זרנטל לכיוון מרוול, והפוקימון הראשון שאתם רואים בדרך הוא בלאספראוט.
טום
אלקיד מנסה, אבל אתה רואה רק קצת ניצוצות מהאוזניים שלא גורמים נזק לאף אחד. זגזגון משתמש בנשיכה ופוגע באלקיד. (אתה כמעט ולא תפגע אם תמשיך להשתמש במתקפות ברק. לפחות עכשיו עדיף לך להשתמש במתקפות טריוויאליות)
יוסי
אתה יכול לפרוש מהקרב וללכת ללכוד אחד, אחרי הכל הוא ביקש ממך להתחיל, אז יכולת לאמר משהו כמו "רגע... מיד חוזר!" ולברוח מהמכון.
--
"בידוף צא!" אומר פול מורפי ומוציא את בידוף.
"התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"בידוף, השתמש בחבטה!" אומר פול. בידוף רץ במהירות לעבר טיילו.
Jusuf
כן יש מקום אחרון, אני מיד אעדכן זאת בהודעה הראשית שנותר מקום אחרון.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 18 2009, 03:20 PM
[b] נאור
לפני שאתה נכנס למכון שומר עוצר אותך.
"למה באת? קודם כל קח חמש צעדים אחורה, היה כאן אירוע פלישה אתמול" הוא אומר. אתה מבחין גם שהוא נראה פגוע קצת [/b][/quote]
"אירוע פלישה?!?! הכל טוב?!" אומר במעט חשש.
"באתי לפה כדי להלחם עם מאמן המכון,מתי אני אוכל להלחם נגדו?" אשאל אותו.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 22 2009, 08:19 AM
[b] יוסי
אתה יכול לפרוש מהקרב וללכת ללכוד אחד, אחרי הכל הוא ביקש ממך להתחיל, אז יכולת לאמר משהו כמו "רגע... מיד חוזר!" ולברוח מהמכון.
--
"בידוף צא!" אומר פול מורפי ומוציא את בידוף.
"התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"בידוף, השתמש בחבטה!" אומר פול. בידוף רץ במהירות לעבר טיילו. [/b][/quote]
טוב נו, אני אנסה.
----
''קדימה טיילו, תתעופף באוויר ותתחמק מהחבטה של בידוף! ואז תשתמש בניקור חזק!'' אומר.
נאור
"כן, זה היה נורא, באו כמה אנשים עם תחפורים מוזרים מהאדמה. ירינו בהם זה לא עזר. הם השתלטו על המכון והפכו את פול מורפי לבן ערובה, ובינתיים הם נשאו ונתנו (ככה משתמשים בפועל של משא ומתן?) עם המשטרה, עד שהגיעה ג'ן קרלסון מנהיגת מכון המים ונכנסה עם הג'יפ שלה דרך הדלת יחד עם עוד ילד וביחד הם הבריחו אותם.
תוכל להלחם במנהיג מיד, אבל קודם עליך לעבור בידוק בטחוני. לא לוקחים סיכונים אחרי אתמול" אומר השומר.
יוסי
טיילו עולה למעלה מה שגורם לבידוף להתרסק.
"בידוף השתמש בנשיכה כשהוא מגיע אליך!" אומר פול מורפי. טיילו צולל למטה כדי לנקר את בידוף והוא פוגע, ולפני שהוא מספיק לעלות בידוף נושך אותו ומושך אותו למטה.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 22 2009, 10:06 AM
[b] יוסי
טיילו עולה למעלה מה שגורם לבידוף להתרסק.
"בידוף השתמש בנשיכה כשהוא מגיע אליך!" אומר פול מורפי. טיילו צולל למטה כדי לנקר את בידוף והוא פוגע, ולפני שהוא מספיק לעלות בידוף נושך אותו ומושך אותו למטה. [/b][/quote]
''טיילו, תשתמש בדחיפה ותעיף את בידוף מעליך! ואז תעלה למעלה ושוב תצלול למטה עם ניקור במלוא העוצמה!'' אומר ואחייך לטיילו.