-
[QUOTE=Eustass Kid;699870][B][COLOR="Red"]דור
סינדקויל משתמש בגחלת.מפיו יוצאת גוש אש קטן וחזק מאוד. ויורה את הגחל אל ארון.ארון לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהמתקפה.אך הוא מתתאושש מהר שוב ותוקף שובב ראשיה חזקה מאוד שפוגעת בסינדקוויל קשה.סינדקוויל כימעט מובס בקרב אך קשוח ומכן להמשיך את הקרב שלו.*[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה סינדקוויל,לא לוותר! תרוץ אל כיוונו ותשתמש תוך כדי בגחלת ולאחר מכן תתנגש בו בחוזקה ותסיים עם זה!" אומר לסינדקוויל ואסתכל על המיתרחש.
-
[quote=Eustass Kid;699105][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר "בסדר" ומוציא סנדרש ובאטראפי שלו ואוממר להם"באטראפי אבקת שיתוק על 3אלקטרוד ואזאתה סנדשרו מכת גיגול."באטרפי מיוצא ומרדים את כל האלקטרוד וסנשרו הופך לכדו ענק ועגול ומשתמש במתקפת גיגול שמביסה את כול האלקטרודים.מרק אומר לך"קדימהג'ון אני נותן לך את 3הפיקאצ'ו אם תצטרך עזרה אני יעזור לך אוקי ג'ון אז קדימה תביס אותם עם טרטויג והרקרוס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קאקונה צ'ימצ'אר וגליסקור חוזרים לפוכדור שלהם.אתה מחפשחנות פוכדורים ולאחר3 דקות של הליכה וחיפוש אתה מוצא חנות ואתה ניגש אל המוכרת ואומר לה"אפשר לקנות פוכדורים כמהז העולה" המוכרת עונה לך"פוכדור רגיל 1000$ דאסק בול 2000$ ואולטרה בול 3000$ ומאסטאר בול 5000$ אזבמה תבחר אני מקווה שיש לך הרבה כסף בשביל הפוכדורים האלוכיזה הרבה כסף ך 5פוכדורים [/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]ריין אומר לך"גם אתה היית טוב .טוב זה היה אימון טוב אז לאן נלך עכשיו למכון אניחושב שאתה מוכן ותצליח להביס את כרינדוס של המאמן המכון.או שנלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים ואז למכון כי אני חושב שסיימנו פה צוות ניוטק ברח והחילים אלו היו חלשים מאוד.אז לאן בחרת תומר ללככת[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לרין"נלח למרפא ואז למכון"
-
[B][COLOR="SlateGray"]תומר
ריין אומר "בסדר בוא" ואתם הולכים למרכז הפוקימונים.תוך 3 דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ונכנכסים אליו ואומרים לאחות ג'וי"תרפאי את הפוקימונים שלנו". האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלכן וכעבור 5 דקות חוזרת ומחזירה לכם את הפוקימוים שלכם.אתם יוצאים מהמרכז והולכים למכון.תוך 2דקות אתם מוצאים את המכון ונכנכסבים אליו.אתם רואים את מנהיג המכון הוא אומר לכם"מי מאתגר אותי שמי רורק ברוכים הבאים למכון שלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה מעוד את סינדקויל והוא יוצא במתקפת גחלת חזקנה מאוד.מפיו יוצא גוש אש שטן אך רחב מאוד.ארון לא מצליח לברוח מהגחלת בשל רוחבה המדהים ונפגעקשה מהגחלת.ארון מתאושש ומשתמש בראשיה אך הוא מתמוטט ולא יכול להילחם יותר.אתה וסינדקווי שמחים שהבסתם את הארון הזה.עכשיו הזדמנות לתפוס את ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
אתה מוציא פוכדור וגיבל נעטף באור אדום ומוציא את שלגון לקרב שלו.היריב מוציא פיקאצ' ואומר לו"מכת ברקבכל הכוח שלך" פיקאצ'ו משתמש במכת ברק חזקה מאוד ושלגון נפגעה קשה מהמכת ברק הזאתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס עף מעל הזירה ומנסה שוב אסי אורי בכל הכח.דיגלט לא מצליח להתחמק בגגל האסהאוורי היהיותר מהרמדיגלט.ודיגלט נפגע קשה מאוד מהקפה תום אומר לו" תשתמשבחפירה ותנסה להתאושש אתתה יותר חזק מהרקרוס החזק הזה אוקי צא חפירה."דיגלט משתמשבמקפת חפירה והוא נעל מן הזירה.הרקרוס לארואה יותצר אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גייסקור מחמק מהכדור צל בכף שעף לאויר.גליסקור משתמש במספרי איקס בשילוב של מכת צבת קטלנית.ידיעו של דגלסקור הופכות לבנות יוצרות איקסגדול. גסטלי יורהעודכדור צל.אך גלייסקור מתחמק ופוגע בגסטלי עם מיספרי איקסמשולבת עעם מכת צבת.גגסטלי נפגעקשה מהקפה.גסטלי שוב משתמש בכדור צל על גליסקור שעומד לפגוע בו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;700227][B][COLOR="SlateGray"]תומר
ריין אומר "בסדר בוא" ואתם הולכים למרכז הפוקימונים.תוך 3 דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ונכנכסים אליו ואומרים לאחות ג'וי"תרפאי את הפוקימונים שלנו". האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלכן וכעבור 5 דקות חוזרת ומחזירה לכם את הפוקימוים שלכם.אתם יוצאים מהמרכז והולכים למכון.תוך 2דקות אתם מוצאים את המכון ונכנכסבים אליו.אתם רואים את מנהיג המכון הוא אומר לכם"מי מאתגר אותי שמי רורק ברוכים הבאים למכון שלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
אתה מעוד את סינדקויל והוא יוצא במתקפת גחלת חזקנה מאוד.מפיו יוצא גוש אש שטן אך רחב מאוד.ארון לא מצליח לברוח מהגחלת בשל רוחבה המדהים ונפגעקשה מהגחלת.ארון מתאושש ומשתמש בראשיה אך הוא מתמוטט ולא יכול להילחם יותר.אתה וסינדקווי שמחים שהבסתם את הארון הזה.עכשיו הזדמנות לתפוס את ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
אתה מוציא פוכדור וגיבל נעטף באור אדום ומוציא את שלגון לקרב שלו.היריב מוציא פיקאצ' ואומר לו"מכת ברקבכל הכוח שלך" פיקאצ'ו משתמש במכת ברק חזקה מאוד ושלגון נפגעה קשה מהמכת ברק הזאתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס עף מעל הזירה ומנסה שוב אסי אורי בכל הכח.דיגלט לא מצליח להתחמק בגגל האסהאוורי היהיותר מהרמדיגלט.ודיגלט נפגע קשה מאוד מהקפה תום אומר לו" תשתמשבחפירה ותנסה להתאושש אתתה יותר חזק מהרקרוס החזק הזה אוקי צא חפירה."דיגלט משתמשבמקפת חפירה והוא נעל מן הזירה.הרקרוס לארואה יותצר אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גייסקור מחמק מהכדור צל בכף שעף לאויר.גליסקור משתמש במספרי איקס בשילוב של מכת צבת קטלנית.ידיעו של דגלסקור הופכות לבנות יוצרות איקסגדול. גסטלי יורהעודכדור צל.אך גלייסקור מתחמק ופוגע בגסטלי עם מיספרי איקסמשולבת עעם מכת צבת.גגסטלי נפגעקשה מהקפה.גסטלי שוב משתמש בכדור צל על גליסקור שעומד לפגוע בו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תפוצץ את זה עם מכת צבת ואז תחסל אותו עם ניב אש!"
-
[quote=Eustass Kid;700227][B][COLOR=slategray]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=slategray]ריין אומר "בסדר בוא" ואתם הולכים למרכז הפוקימונים.תוך 3 דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ונכנכסים אליו ואומרים לאחות ג'וי"תרפאי את הפוקימונים שלנו". האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלכן וכעבור 5 דקות חוזרת ומחזירה לכם את הפוקימוים שלכם.אתם יוצאים מהמרכז והולכים למכון.תוך 2דקות אתם מוצאים את המכון ונכנכסבים אליו.אתם רואים את מנהיג המכון הוא אומר לכם"מי מאתגר אותי שמי רורק ברוכים הבאים למכון שלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מעוד את סינדקויל והוא יוצא במתקפת גחלת חזקנה מאוד.מפיו יוצא גוש אש שטן אך רחב מאוד.ארון לא מצליח לברוח מהגחלת בשל רוחבה המדהים ונפגעקשה מהגחלת.ארון מתאושש ומשתמש בראשיה אך הוא מתמוטט ולא יכול להילחם יותר.אתה וסינדקווי שמחים שהבסתם את הארון הזה.עכשיו הזדמנות לתפוס את ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]רורק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מוציא פוכדור וגיבל נעטף באור אדום ומוציא את שלגון לקרב שלו.היריב מוציא פיקאצ' ואומר לו"מכת ברקבכל הכוח שלך" פיקאצ'ו משתמש במכת ברק חזקה מאוד ושלגון נפגעה קשה מהמכת ברק הזאתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס עף מעל הזירה ומנסה שוב אסי אורי בכל הכח.דיגלט לא מצליח להתחמק בגגל האסהאוורי היהיותר מהרמדיגלט.ודיגלט נפגע קשה מאוד מהקפה תום אומר לו" תשתמשבחפירה ותנסה להתאושש אתתה יותר חזק מהרקרוס החזק הזה אוקי צא חפירה."דיגלט משתמשבמקפת חפירה והוא נעל מן הזירה.הרקרוס לארואה יותצר אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גייסקור מחמק מהכדור צל בכף שעף לאויר.גליסקור משתמש במספרי איקס בשילוב של מכת צבת קטלנית.ידיעו של דגלסקור הופכות לבנות יוצרות איקסגדול. גסטלי יורהעודכדור צל.אך גלייסקור מתחמק ופוגע בגסטלי עם מיספרי איקסמשולבת עעם מכת צבת.גגסטלי נפגעקשה מהקפה.גסטלי שוב משתמש בכדור צל על גליסקור שעומד לפגוע בו[/COLOR][/B][/quote]
"תעוף מהזירה ואז בכל הכוח שלך כדי לסיים את הקרב באס אווירי".
-
[QUOTE=Eustass Kid;700227][B][COLOR="SlateGray"]
[B][COLOR="Red"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זהו זה,זה הזמן!" אומר בעוד אני זורק על ארון פוכדור ומקווה שיתפס בו. 'ארון הוא פוקימון מגניב וחזק,זה יועיל לי מאוד אם יתפס!' אחשוב לעצמי ואסתכל על הפוכדור בציפייה.
-
[B][COLOR="Red"]דור
אתה זורק פוכדורעל ארון בשמחה ובתקוה שיתפס.הפוכדור נפתח ועוטף את ארון באור אדום וארון נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומנדנד שוב ונעצר ברכותי לכדת ארון.סינדקויל שמח על לכידת הפוקימון ה1 ועל הפוקימון ה1שסינדקוויל הביס בחייו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס עף למעלה ומשתמש שוב באס אוירי חזק ומהיר ביותר.לפתע דיגלט יוצא מן האדמה ותוקף בדחיפה.הרקרוס נפגעקל מהדחיפה ודיגלט נפגע קשה מהאס האורי של הקרוס.לפתע ננוצא עשן ואתהלא רואה את הרקרוס בין העשן וגם לו את דיגלט במסך העשן.תום אומר לדיגלט"דיגלט חפירה ואז שוב דחיפה על הרקרוס." אתה לא רואה שדיגלט עושה משהו בין מסך העשן הכבד הזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש במכת צבת על הכדור צל.אך גלייסקור לא מצליח לפצץ את הכדור צל ונפגע קקשות מהכדור הצל של גסטלי.גלייסקור מתאושש מהר מהכדור צל ומשתמש בניב אש.שיניו הופכות לשורה של אש.גסטלי מתחמק מניב אש. אך גליסקור לא מוותר וזה נראה כמו משחק תופסת.לבסוף אחרי מאצים קשים גלייסקור מצליח לפגוע בגסטלי עם הניב האש שלו. השומר אומר לגסטלי "כדור צל על גלייסקור" וגסטלי משתמש בכדור צל [/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;700341][B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה זורק פוכדורעל ארון בשמחה ובתקוה שיתפס.הפוכדור נפתח ועוטף את ארון באור אדום וארון נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומנדנד שוב ונעצר ברכותי לכדת ארון.סינדקויל שמח על לכידת הפוקימון ה1 ועל הפוקימון ה1שסינדקוויל הביס בחייו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס עף למעלה ומשתמש שוב באס אוירי חזק ומהיר ביותר.לפתע דיגלט יוצא מן האדמה ותוקף בדחיפה.הרקרוס נפגעקל מהדחיפה ודיגלט נפגע קשה מהאס האורי של הקרוס.לפתע ננוצא עשן ואתהלא רואה את הרקרוס בין העשן וגם לו את דיגלט במסך העשן.תום אומר לדיגלט"דיגלט חפירה ואז שוב דחיפה על הרקרוס." אתה לא רואה שדיגלט עושה משהו בין מסך העשן הכבד הזה.[/COLOR][/B][/quote]
" הראקרוס מהר תצא מהזיר, תנסה ואני יודע שתדע לחוש את דיגלט ואז תשתמש באס אווירי ואז במכת קרן בכל הכוח".
-
[QUOTE=Eustass Kid;700341][B][COLOR="Red"]דור
אתה זורק פוכדורעל ארון בשמחה ובתקוה שיתפס.הפוכדור נפתח ועוטף את ארון באור אדום וארון נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומנדנד שוב ונעצר ברכותי לכדת ארון.סינדקויל שמח על לכידת הפוקימון ה1 ועל הפוקימון ה1שסינדקוויל הביס בחייו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס עף למעלה ומשתמש שוב באס אוירי חזק ומהיר ביותר.לפתע דיגלט יוצא מן האדמה ותוקף בדחיפה.הרקרוס נפגעקל מהדחיפה ודיגלט נפגע קשה מהאס האורי של הקרוס.לפתע ננוצא עשן ואתהלא רואה את הרקרוס בין העשן וגם לו את דיגלט במסך העשן.תום אומר לדיגלט"דיגלט חפירה ואז שוב דחיפה על הרקרוס." אתה לא רואה שדיגלט עושה משהו בין מסך העשן הכבד הזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש במכת צבת על הכדור צל.אך גלייסקור לא מצליח לפצץ את הכדור צל ונפגע קקשות מהכדור הצל של גסטלי.גלייסקור מתאושש מהר מהכדור צל ומשתמש בניב אש.שיניו הופכות לשורה של אש.גסטלי מתחמק מניב אש. אך גליסקור לא מוותר וזה נראה כמו משחק תופסת.לבסוף אחרי מאצים קשים גלייסקור מצליח לפגוע בגסטלי עם הניב האש שלו. השומר אומר לגסטלי "כדור צל על גלייסקור" וגסטלי משתמש בכדור צל [/COLOR][/B][/QUOTE]
תנסה להעביר את כדור הצל עליו בעזרת חביטה בו עם מכת צבת ואז תשפר את כדור הצל עם מספרי אקס
-
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
לפתע הרקרוס מצליח לצאת מן המסך עשן.והוא משתמש באס אוירי חזק מאוד ונכנכס שוב למסך העשן והעשן מתפוגג לו וגיגלט נפגע קשה מהאס האוירי של הרקרוס.הרקרוס משתמש במכת קרן.הקרן שלו הופכת ללבנה.דיגלט עוד לא התאושש מהפגיעה הקודמת ונפגע גם מהמכת הקרן של הקרוס.תום אומר לדיגלט" תתאושש אסור לנולהפסיד תשתמש בחפירה ותעלם"דיגלט משתמש בחפירה ונעלם מן הזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מצליח להעביר את הכדורהצל בעזרת מכת הזנב שלו.אך גסטלי מצליח מהר להתחמק מהכדור הצל של עצמו.גלייסקור משתמש במספרי איקס וידיו הופכות ללגנות ויוצר איקס גדול ולבן. גסטלי לא מצליח להתחמק מהמספרי איקס של גלייסקור ולכן נפגע קשה אך הוא מתאושש מהר מאוד. השומר אומר לגסטלי"קדימה לא בא לי להפסיד לו עוד כדור צל לעבר גלייסקור"גסטלי משתמש בכדור צל שעומד לפגוע בגלייסור[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;700369][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לפתע הרקרוס מצליח לצאת מן המסך עשן.והוא משתמש באס אוירי חזק מאוד ונכנכס שוב למסך העשן והעשן מתפוגג לו וגיגלט נפגע קשה מהאס האוירי של הרקרוס.הרקרוס משתמש במכת קרן.הקרן שלו הופכת ללבנה.דיגלט עוד לא התאושש מהפגיעה הקודמת ונפגע גם מהמכת הקרן של הקרוס.תום אומר לדיגלט" תתאושש אסור לנולהפסיד תשתמש בחפירה ותעלם"דיגלט משתמש בחפירה ונעלם מן הזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור מצליח להעביר את הכדורהצל בעזרת מכת הזנב שלו.אך גסטלי מצליח מהר להתחמק מהכדור הצל של עצמו.גלייסקור משתמש במספרי איקס וידיו הופכות ללגנות ויוצר איקס גדול ולבן. גסטלי לא מצליח להתחמק מהמספרי איקס של גלייסקור ולכן נפגע קשה אך הוא מתאושש מהר מאוד. השומר אומר לגסטלי"קדימה לא בא לי להפסיד לו עוד כדור צל לעבר גלייסקור"גסטלי משתמש בכדור צל שעומד לפגוע בגלייסור[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס תעלה מהמעלה לזירה ומתי שאתה רואה אותו תתקיף אותו באס אווירי ואז במכת קרן".
-
[QUOTE=Eustass Kid;700369][B][COLOR="Teal"]ג'ון
לפתע הרקרוס מצליח לצאת מן המסך עשן.והוא משתמש באס אוירי חזק מאוד ונכנכס שוב למסך העשן והעשן מתפוגג לו וגיגלט נפגע קשה מהאס האוירי של הרקרוס.הרקרוס משתמש במכת קרן.הקרן שלו הופכת ללבנה.דיגלט עוד לא התאושש מהפגיעה הקודמת ונפגע גם מהמכת הקרן של הקרוס.תום אומר לדיגלט" תתאושש אסור לנולהפסיד תשתמש בחפירה ותעלם"דיגלט משתמש בחפירה ונעלם מן הזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור מצליח להעביר את הכדורהצל בעזרת מכת הזנב שלו.אך גסטלי מצליח מהר להתחמק מהכדור הצל של עצמו.גלייסקור משתמש במספרי איקס וידיו הופכות ללגנות ויוצר איקס גדול ולבן. גסטלי לא מצליח להתחמק מהמספרי איקס של גלייסקור ולכן נפגע קשה אך הוא מתאושש מהר מאוד. השומר אומר לגסטלי"קדימה לא בא לי להפסיד לו עוד כדור צל לעבר גלייסקור"גסטלי משתמש בכדור צל שעומד לפגוע בגלייסור[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תמחץ את כדור הצל עם הצבת ואז תגמור בגליוטינה ומלא פעמים ניב חשמל!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;700341][B][COLOR="Red"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש! כל הכבוד סינדקוויל! הפוקימון הראשון שתפסתי והפוקימון הראשון שהבסת! אתה אלוף!" אומר לסינדקוויל בשמחה ואחבק אותו. "אוקיי ארון,צא!" אומר בעוד אני מוציא את ארון מהפוכדור ומכיר לו אותי ואת סינדקוויל.
-
[B][COLOR="Red"]דור
אתה מוציא את ארון להיכריות.ארון שמח להכיר את סינדקוויל והם מתחילים לשחק להם בתופסת והם נהנים להם וגם אתה.לפתע אתה שומע פיצוץ אדיר שבא מהמשך הדרך.אתה רואה דמות מתקרבת שכולה פצועה ומל בדם היא מגיעה אליך ואמרת " ילד אתה חייב לעזור לי מישהו מנסה להרוג אותי בדרך לפה אז ככדי לך לבוח אם הוא יראה אותך הוא גם יהרוג אותך אז ברח ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אסור 3מתקפות גלייסקור משתמש במכת צבת על הכדור הצל וזה מחסל את הכדור הצל.גלייסקור עף לאויר ומשתמשב גיליוטיה אך גסטלךי מצליח להתחמק מהגיליוטינה.גליסקור לא מוותר ומנסה שוב ושוב גיליוטינה עד שיצלח*לו.לבסוף גליסקור מצליח לתפוס את גסטלי ופוגע בו קשות עם גיליוטינה.השומר אומר לגסטלי"תתאושש אל תפסיד לי תשתמש בכדור צל"גסטלי משתמש בכדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס עולה לאויר לגובה כדי למצוא את דיגלט.ופתאום דיגלט יוצא מן האדמה ומיד הקרוס משתמש באס אוירי מהיר ביותר שפוגע קשות בדיגלט. הרקרוס משתמש במכת צבת.צבתו של הרקרוס הופכת ללבנה ופוגעת קשות שוב בדיגלט.תום אומר לדיגלט"תשתמש בחפירה הכי חזקה שלך עכשייו"דיגלט חופר ומשתמש בחפםירה.דיגלט מפתיע את הרקוס בחפםירה והרקרוס נפגע קשה מזה[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;700227][B][COLOR=slategray]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=slategray]ריין אומר "בסדר בוא" ואתם הולכים למרכז הפוקימונים.תוך 3 דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ונכנכסים אליו ואומרים לאחות ג'וי"תרפאי את הפוקימונים שלנו". האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלכן וכעבור 5 דקות חוזרת ומחזירה לכם את הפוקימוים שלכם.אתם יוצאים מהמרכז והולכים למכון.תוך 2דקות אתם מוצאים את המכון ונכנכסבים אליו.אתם רואים את מנהיג המכון הוא אומר לכם"מי מאתגר אותי שמי רורק ברוכים הבאים למכון שלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מעוד את סינדקויל והוא יוצא במתקפת גחלת חזקנה מאוד.מפיו יוצא גוש אש שטן אך רחב מאוד.ארון לא מצליח לברוח מהגחלת בשל רוחבה המדהים ונפגעקשה מהגחלת.ארון מתאושש ומשתמש בראשיה אך הוא מתמוטט ולא יכול להילחם יותר.אתה וסינדקווי שמחים שהבסתם את הארון הזה.עכשיו הזדמנות לתפוס את ארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]רורק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מוציא פוכדור וגיבל נעטף באור אדום ומוציא את שלגון לקרב שלו.היריב מוציא פיקאצ' ואומר לו"מכת ברקבכל הכוח שלך" פיקאצ'ו משתמש במכת ברק חזקה מאוד ושלגון נפגעה קשה מהמכת ברק הזאתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס עף מעל הזירה ומנסה שוב אסי אורי בכל הכח.דיגלט לא מצליח להתחמק בגגל האסהאוורי היהיותר מהרמדיגלט.ודיגלט נפגע קשה מאוד מהקפה תום אומר לו" תשתמשבחפירה ותנסה להתאושש אתתה יותר חזק מהרקרוס החזק הזה אוקי צא חפירה."דיגלט משתמשבמקפת חפירה והוא נעל מן הזירה.הרקרוס לארואה יותצר אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גייסקור מחמק מהכדור צל בכף שעף לאויר.גליסקור משתמש במספרי איקס בשילוב של מכת צבת קטלנית.ידיעו של דגלסקור הופכות לבנות יוצרות איקסגדול. גסטלי יורהעודכדור צל.אך גלייסקור מתחמק ופוגע בגסטלי עם מיספרי איקסמשולבת עעם מכת צבת.גגסטלי נפגעקשה מהקפה.גסטלי שוב משתמש בכדור צל על גליסקור שעומד לפגוע בו[/COLOR][/B][/quote]
רני אומר לרורק "היי אני זה שמאתגר אותך"