[quote=Krauser;1193403]אוף המשחק שלי עוד מעט יורד מרשימת הנושאים שהגיבו בהם....
יודעים מה מי שקורא את ההודעה שלי שיענה על הסקר שלפחות אני אדע שאתם רוצים או לא להרשם למשחק שלי.
רוצים לשחק במשחק שלי?
כן-0
לא-0[/quote]
כן
Printable View
[quote=Krauser;1193403]אוף המשחק שלי עוד מעט יורד מרשימת הנושאים שהגיבו בהם....
יודעים מה מי שקורא את ההודעה שלי שיענה על הסקר שלפחות אני אדע שאתם רוצים או לא להרשם למשחק שלי.
רוצים לשחק במשחק שלי?
כן-0
לא-0[/quote]
כן
[QUOTE=Hei;1193413]מישהו פה צם?[/QUOTE]
נראה לי גלעד..
[QUOTE=Machine X;1193414]נראה לי...אולי עכברוש[/QUOTE]
אסור עכברוש.. זה אחד הטעויות בסיפור אבל עשו בכוונה שאסור..
[QUOTE=Druddigon man;1193416]נראה לי גלעד..
אסור עכברוש.. זה אחד הטעויות בסיפור אבל עשו בכוונה שאסור..[/QUOTE]
למה אסור עכברוש?
[QUOTE=Machine X;1193417]למה אסור עכברוש?[/QUOTE]
לא יודע אבל ככה אמרו, זה כמו לשאול למה לא ארנב.. ככה XD
על מה לעזאזל אתם מדברים? O.o
[QUOTE=Druddigon man;1193419]לא יודע אבל ככה אמרו, זה כמו לשאול למה לא ארנב.. ככה XD[/QUOTE]
צודק...אגב,אני רוצה להתיעץ איתך באיזה עניין: כדיא לי להכניס למ"ת החדש שלי מפלצות מהמיתולוגיה היוונית? כי רציתי להכניס את החזירה מקרומיאון ואת האופיטאורוס,אבל אני לא בטוח...
דניס מצוין תודה
ליאור כבר נרשם למשחק,דניס יירשם,תומר פלופי ויונתן שמורים
עוד אחד ואנחנו נתחיל במשחק
תשמור לי מקום בבקשה אם אתה יכול
על מה המשחק מור?.
[QUOTE=Machine X;1193421]צודק...אגב,אני רוצה להתיעץ איתך באיזה עניין: כדיא לי להכניס למ"ת החדש שלי מפלצות מהמיתולוגיה היוונית? כי רציתי להכניס את החזירה מקרומיאון ואת האופיטאורוס,אבל אני לא בטוח...[/QUOTE]
בטח, יותר מאתגר :)
אגב... יהיו לחשים חדשים.?
תסתכל בחת"ם..
[QUOTE=Machine X;1193367]כן.בוא נקרא לאנרגיה הזאת בשם מגניב. מה דעתך על "הפורס"?[/QUOTE]
זה סטאר וורס...
הנה הכוח:
אני יודע לשלוט באנרגיה. אני יודע לתעל אותה כדי לגביר את כוחי ומהירותי. אני יודע להוציא אותה מתוכי וליצור עצמים מוצקים. בנוסף,אני יכול לשמור חלק מהאנרגיה שלי בתוך חפצים כדי להשתמש בה יותר מאוחר.
סבבה?
יונתן תגיב במ"ת.. ><
[quote=Tigraro;1193426]תסתכל בחת"ם..[/quote]
אין כוח חח.
[QUOTE=Druddigon man;1193425]בטח, יותר מאתגר :)
אגב... יהיו לחשים חדשים.?[/QUOTE]
ברור. יש לי רעיונות ללחשים מעולים,כי רוב הלחשים הרגילים כמו אקפארליארמוס ואגואמנטי,לא עובדים על מפלצות גדולות. בשביל זה אני ממציא לחשים חזקים. ואתה מכיר מפלצת שנקראת צ'ופאקאבארה? כי אני שוקל להכניס אותה.
[QUOTE=scizor-x;1193427]זה סטאר וורס...
הנה הכוח:
אני יודע לשלוט באנרגיה. אני יודע לתעל אותה כדי לגביר את כוחי ומהירותי. אני יודע להוציא אותה מתוכי וליצור עצמים מוצקים. בנוסף,אני יכול לשמור חלק מהאנרגיה שלי בתוך חפצים כדי להשתמש בה יותר מאוחר.
סבבה?[/QUOTE]
לא ממש...אתה מבין,להגיד מה אתה יכול לעשות זה התפקיד שלי.אתה הרי לא מצפה לשלוט בכל הכוח ישר ברמה 1,נכון?