-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 22 2009, 10:06 AM
[b] נאור
"כן, זה היה נורא, באו כמה אנשים עם תחפורים מוזרים מהאדמה. ירינו בהם זה לא עזר. הם השתלטו על המכון והפכו את פול מורפי לבן ערובה, ובינתיים הם נשאו ונתנו (ככה משתמשים בפועל של משא ומתן?) עם המשטרה, עד שהגיעה ג'ן קרלסון מנהיגת מכון המים ונכנסה עם הג'יפ שלה דרך הדלת יחד עם עוד ילד וביחד הם הבריחו אותם.
תוכל להלחם במנהיג מיד, אבל קודם עליך לעבור בידוק בטחוני. לא לוקחים סיכונים אחרי אתמול" אומר השומר.
מה שגורם לבידוף להתרסק.
[/b][/quote]
"תבדוק אותי זה בסדר" אומר לו.
-
יוסי
"בידוף, כשהוא מתכוון לצלול אליך תתרכז ותקפוץ אליו עם חיתוך!" אומר פול מורפי. טיילו מצליח להפטר מבידוף ואז הוא עולה למעלה ומתחיל לצלול למטה. בידוף קופץ לעבר טיילו ושניהם נפגעים מהמתקפות של השני.
נאור
השומר בודק אותך ואז נותן לך להכנס למכון.
"בהצלחה" השומר אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 22 2009, 10:56 AM
[b] יוסי
"בידוף, כשהוא מתכוון לצלול אליך תתרכז ותקפוץ אליו עם חיתוך!" אומר פול מורפי. טיילו מצליח להפטר מבידוף ואז הוא עולה למעלה ומתחיל לצלול למטה. בידוף קופץ לעבר טיילו ושניהם נפגעים מהמתקפות של השני.
[/b][/quote]
''קדימה טיילו, תתעופף במהירות אל בידוף ותאגור את כל העוצמה שלך במתקפת הניקור, תנחית בבידוף מכה במלוא העוצמה!!!'' אומר.
-
[b]שם:[/b] זרו
[b]צורת פנייה:[/b] יוסף
[b]גיל:[/b] 17
[b]אופי:[/b] מתחבר בקלות, אוהב להלחם, אוהב לעזור לאנשים בצרה ולפוקימונים. מתעצבן בקלות, מאמן קשה את הפוקימונים שלו להצלחה גם אם זה עד עילפון, שונא פוקימונים חלשים.
[b]רקע:[/b] זרו הוא בן של 2 ארכיאולוגים מפורסמים, אשר נדדו ברחבי העולם וחקרו על הפוקימונים הפרהיסטורים והאגדים וחשפו מידע חדש ורב.
מכיוון שזרו לא גר במקום קבוע וכל פעם נדד הוא הפסיד את ההזדמנות שלו לקבל פוקימון ראשון בגיל 10 ולהפוך להיות מאמן.
לאחר זמן מה, כשלזרו מלאו 17 שנים, זרו החליט שנמאס לו לנדוד כל הזמן ברחבי העולם עם ההורים שלו והחליט שהוא רוצה לצאת למסע משלו, להגיש את חלומו ולהפוך למאסטר הפוקימונים הגדול ביותר.
[b]פוקימון:[/b] טורטוויג.
[b]בקשות:[/b] ללכוד בויזל בהמשך המשחק...הפוקימון הכי אהוב עליי.
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b] כן..אני מניח..לא הבנתי בידיוק
תמונה:
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/img]
-
יוסי
הביטוי "כל העצמה"/"כל הכח" בעיתיים קצת, והסיבה מסובכת במקצת אבל אם תרצה אני אפרט.
--
"בידוף, השתמש בחבטה על טיילו!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ לעבר טיילו אבל הניקור פוגע בו בחזקה ומעיף את בידוף ממנו. "כעת בידוף, השתמש בנשיכה!" בידוף קופץ ונושך את טיילו ועוזב אותו גם.
יוסף
אוקיי, רשום. ההתחלה בעמוד הראשון, התחל בזמנך החופשי.
-
[quote][b]אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)[/b][/quote]
אלך למעבדה של הפרופסור כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 22 2009, 03:22 PM
[b] יוסי
הביטוי "כל העצמה"/"כל הכח" בעיתיים קצת, והסיבה מסובכת במקצת אבל אם תרצה אני אפרט.
--
"בידוף, השתמש בחבטה על טיילו!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ לעבר טיילו אבל הניקור פוגע בו בחזקה ומעיף את בידוף ממנו. "כעת בידוף, השתמש בנשיכה!" בידוף קופץ ונושך את טיילו ועוזב אותו גם. [/b][/quote]
טוב, אני מנסה ללמד אותו משהו (:
---
''טיילו, תעוף למעלה ותזיז את הכנפיים שלך אחורה וקדימה במהירות ובכוח! ותעיף הכל אל בידוף!'' אומר ואקווה שיצליח.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 22 2009, 08:19 AM
[b] אנטו
אתם יוצאים מהעיר זרנטל לכיוון מרוול, והפוקימון הראשון שאתם רואים בדרך הוא בלאספראוט.
[/b][/quote]
אחי מצטער אבל אין לי מושג איזה פוקימון זה תן לי את השם שלו באנגלית.
------------------------
מצאתי לא משנה
אני אומר לצנ'מנדר "הי צ'נמנדר תראה איזה פוקמון יש פו הוא מצוין בשביל קרב" אני עומד ומצביע על בלאספראוט ואומר לצ'נמנדר"צ'נמנדר שריתה בכול הכוח ישר לעבר הרוש שלו".
-
יש כאן יוסף ויוסי אז אני מזהיר מראש שאני עלול להתבלבל בעתיד.
יוסף
לאחר הליכה קצרה אתה מגיע למעבדה של הפרופסור. על השלט כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים"
יוסי
טיילו עף למעלה ומנפנף את כנפיו. נוצרת רוח, אך היא נראית לא מספיק חזקה כדי להזיז את בידוף.
"בידוף, השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ לעבר טיילו ומנסה לפגוע בו עם שיניו, אבל הוא מחטיא.
אנטו
צ'ארמנדר מסתער על בלספראוט הלא מוכן ופוגע בו. בלאספרוט מתרגז ומשתמש בהצלפה (עם הרגל) ופוגע בצ'ארמנדר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 22 2009, 08:58 PM
[b] אנטו
צ'ארמנדר מסתער על בלספראוט הלא מוכן ופוגע בו. בלאספרוט מתרגז ומשתמש בהצלפה (עם הרגל) ופוגע בצ'ארמנדר. [/b][/quote]
אני אומר "צ'נמנדר תשכב על ארבע תכקה שהוא יתחיל להתקדם אליך ותחכה לסימן שלי".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 20 2009, 05:40 PM
[b]
תמיר
"למה מי אתה חושב שאתה? בא ככה בפראות רוצה לכסח אותי? בוא נצא החוצה!" הוא אומר ויוצא. [/b][/quote]
מה קרה אתה עדין מגיב בתידרות גבוהה?
--
'אני צריך להזהר,מפני שהוא עצבני.אבל מצד שני הוא יהיה פזיז יותר ויעשה החלטות מתוך כעס,מה שיעזור לי מאוד' אני חושב לעברי,הולך אחריו.
אני הולך אחריו למקום שבו הוא קובע את הקרב שלנו,ושולח את הפוכדורים שלי לאוויר בזריקה סיבובית,מהם יוצאים דרטיני וטרפינץ'.
"מוכן?"
-
אנטו
תשתדל שלא לעשות תגובות ריקות מהסוג הזה.
--
צ'ארמנדר נעמד על רבע גפיו והוא מחכה לפקודה שלך. בלספראוט עומד להשתמש במתקפת חנק.
תמיר
הכיתה שלי נסעה לטיול מוזר "סמינר אקולוגי ציוני שאיכשהו גם מתקשר לנגב" ואני הייתי במצב טרנסהיפנוטי שיכולתי רק לדבר על מטריצות רגולריות בערב הטיול, אז נאלצתי להשאר בבית יומיים ולפכרס ולמלמל כל מיני דברים הקשורים למטריצות רגולריות (או לחילופין, אם יש טיול של יותר מיום, אני לא בא, והתירוץ משתנה כל פעם)
--
"ברור שאני מוכן!!! גם אם היית מביא איתך את אש או משהו הייתי יכול לכסח את חמשתכם. צאו אקנס וליקיטונג! אקנס, השתמש במתקפת חומצה על דרטיני, וליקיטונג השתמש בליקוק על טרפינץ'!" הוא אומר, מוציא אותם ומורה להם לתקוף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 22 2009, 10:33 PM
[b]
תמיר
הכיתה שלי נסעה לטיול מוזר "סמינר אקולוגי ציוני שאיכשהו גם מתקשר לנגב" ואני הייתי במצב טרנסהיפנוטי שיכולתי רק לדבר על מטריצות רגולריות בערב הטיול, אז נאלצתי להשאר בבית יומיים ולפכרס ולמלמל כל מיני דברים הקשורים למטריצות רגולריות (או לחילופין, אם יש טיול של יותר מיום, אני לא בא, והתירוץ משתנה כל פעם)
--
"ברור שאני מוכן!!! גם אם היית מביא איתך את אש או משהו הייתי יכול לכסח את חמשתכם. צאו אקנס וליקיטונג! אקנס, השתמש במתקפת חומצה על דרטיני, וליקיטונג השתמש בליקוק על טרפינץ'!" הוא אומר, מוציא אותם ומורה להם לתקוף. [/b][/quote]
WIERD...
--
אז יש לי בשורה משמחת להודיעך:מחר אוכל להגיב בערך עד 11 בצהרים...וגם משהו כמו ב5-6 אחרי הצהרים...
--
"דרטיני,תתחמק ותשתמש בחניקה!"
"טרפינץ',תתחמק בחפירה ותתקוף!"(חפירה גם תוקפת הרי...)
אתה יכול להזכיר לי מה המתקפות שלהם?
-
[quote][b]
יוסף
לאחר הליכה קצרה אתה מגיע למעבדה של הפרופסור. על השלט כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים"[/b][/quote]
שלום פרופסור?!
באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 22 2009, 10:56 AM
[b] נאור
השומר בודק אותך ואז נותן לך להכנס למכון.
"בהצלחה" השומר אומר. [/b][/quote]
"זה יעזור" אומר ואבלע קצת רוק,אכנס למכון ואחפש את המנהיג של המכון.