-
[QUOTE=Eustass Kid;700521][B][COLOR="Red"]דור
אתה מוציא את ארון להיכריות.ארון שמח להכיר את סינדקוויל והם מתחילים לשחק להם בתופסת והם נהנים להם וגם אתה.לפתע אתה שומע פיצוץ אדיר שבא מהמשך הדרך.אתה רואה דמות מתקרבת שכולה פצועה ומל בדם היא מגיעה אליך ואמרת " ילד אתה חייב לעזור לי מישהו מנסה להרוג אותי בדרך לפה אז ככדי לך לבוח אם הוא יראה אותך הוא גם יהרוג אותך אז ברח ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אסור 3מתקפות גלייסקור משתמש במכת צבת על הכדור הצל וזה מחסל את הכדור הצל.גלייסקור עף לאויר ומשתמשב גיליוטיה אך גסטלךי מצליח להתחמק מהגיליוטינה.גליסקור לא מוותר ומנסה שוב ושוב גיליוטינה עד שיצלח*לו.לבסוף גליסקור מצליח לתפוס את גסטלי ופוגע בו קשות עם גיליוטינה.השומר אומר לגסטלי"תתאושש אל תפסיד לי תשתמש בכדור צל"גסטלי משתמש בכדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס עולה לאויר לגובה כדי למצוא את דיגלט.ופתאום דיגלט יוצא מן האדמה ומיד הקרוס משתמש באס אוירי מהיר ביותר שפוגע קשות בדיגלט. הרקרוס משתמש במכת צבת.צבתו של הרקרוס הופכת ללבנה ופוגעת קשות שוב בדיגלט.תום אומר לדיגלט"תשתמש בחפירה הכי חזקה שלך עכשייו"דיגלט חופר ומשתמש בחפםירה.דיגלט מפתיע את הרקוס בחפםירה והרקרוס נפגע קשה מזה[/COLOR][/B][/QUOTE]
גלאיסקור תנסה סופת חול ואז ניב אש!
-
[quote=Eustass Kid;700521][B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מוציא את ארון להיכריות.ארון שמח להכיר את סינדקוויל והם מתחילים לשחק להם בתופסת והם נהנים להם וגם אתה.לפתע אתה שומע פיצוץ אדיר שבא מהמשך הדרך.אתה רואה דמות מתקרבת שכולה פצועה ומל בדם היא מגיעה אליך ואמרת " ילד אתה חייב לעזור לי מישהו מנסה להרוג אותי בדרך לפה אז ככדי לך לבוח אם הוא יראה אותך הוא גם יהרוג אותך אז ברח ילד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אסור 3מתקפות גלייסקור משתמש במכת צבת על הכדור הצל וזה מחסל את הכדור הצל.גלייסקור עף לאויר ומשתמשב גיליוטיה אך גסטלךי מצליח להתחמק מהגיליוטינה.גליסקור לא מוותר ומנסה שוב ושוב גיליוטינה עד שיצלח*לו.לבסוף גליסקור מצליח לתפוס את גסטלי ופוגע בו קשות עם גיליוטינה.השומר אומר לגסטלי"תתאושש אל תפסיד לי תשתמש בכדור צל"גסטלי משתמש בכדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס עולה לאויר לגובה כדי למצוא את דיגלט.ופתאום דיגלט יוצא מן האדמה ומיד הקרוס משתמש באס אוירי מהיר ביותר שפוגע קשות בדיגלט. הרקרוס משתמש במכת צבת.צבתו של הרקרוס הופכת ללבנה ופוגעת קשות שוב בדיגלט.תום אומר לדיגלט"תשתמש בחפירה הכי חזקה שלך עכשייו"דיגלט חופר ומשתמש בחפםירה.דיגלט מפתיע את הרקוס בחפםירה והרקרוס נפגע קשה מזה[/COLOR][/B][/quote]
"הרקרוס תשתמש באס אווירי, אחר כך במכת קרן ואז בשבירת לבנים על דיגלט".
-
[QUOTE=Eustass Kid;700521][B][COLOR="Red"]דור
אתה מוציא את ארון להיכריות.ארון שמח להכיר את סינדקוויל והם מתחילים לשחק להם בתופסת והם נהנים להם וגם אתה.לפתע אתה שומע פיצוץ אדיר שבא מהמשך הדרך.אתה רואה דמות מתקרבת שכולה פצועה ומל בדם היא מגיעה אליך ואמרת " ילד אתה חייב לעזור לי מישהו מנסה להרוג אותי בדרך לפה אז ככדי לך לבוח אם הוא יראה אותך הוא גם יהרוג אותך אז ברח ילד"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה קורה פה?! טוב אני לא מתכוון לתת לו להרוג סתם אנשים!" אומר לו ואתחיל לרוץ אל הכיון ממנו האיש בא. "סינדקוויל,ארון תהיו מוכנים,זה ה-קרב שלנו!" אומר לארון וסינדקוויל בלחץ.
-
[QUOTE][B][COLOR=#00ffff]ג'וני השוק בעמוד הראשי זהויטאולי אתהאומר איזה פוקימון אתה רוצה משם ואנישם לך
אתה אומר לאישה"לא תודה ביי" האישה אומרת לך"טוב ביי בהצלחה במסע שלך" ואתה הולך אל דרך 1
.כעבור חמש דקות אתה מגיע איפה שהתחלת מקודם וממשיך ללכת בדרך 1.כעבור 5דקות של הליכה אתה רואה 2 פיג'י שמשחים להם בהנה שלם בתפוסת.אחד מהם רואה אותך אז הוא בורח מן המקום.והפיג'י השני אמיץ הוא נשאר להילחם נגדך ברקב פוקימונים[/COLOR][/B][/QUOTE]אהה אוקיי אז אני רוצה את צ'ימצר וטרטואיג...
"אוקיי פיג'י בוא נראה מה אתה שווה!,צא טוטודייל שריטה!"
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
אתה אומר לרורק"אני מאתגר אותך" רורק אומר לך"בסדר גמור הקרב היה 1 על 1 כאשר הפםוקימון של הריב לא יכול לילחם מפסיד הבנת אסור להחליף פוקימונם.אני מקווה שהתאמנת מספיק כי הקרבהזה עומד להיות שה בשבילך לרות שזה ה1 שלך.אזיאללה בלי דיברים אני מתחיל צא כריננדוס"הכרינדוס של רורק יוצא ורורק אומרלך"תוציא פוקימון ותתקוף ראשוןבקרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]ג'וני
זה עולה 4000$
אתהה מוציא את טוטודיל שלך לקרב והוא מיד משתמש בשריטות.ציפורניו של טוטדיל יוצאות ושורטות קשה את פידג'י.פידג'י לא מוותרורץ אל טוטודיל בכל הכח ומשתמש בניקור חזק שפוגע בטוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
האישה אומרת לך"אין לך זמן לשאול שאלות ברח מפה עוד מעט הואיגיע לפה וגם יהרוג אותך אז תברח ילד" לפתע מןדרך 1 מגיע איש מוזר שנראה ככך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] ולידו יש צאריזארד והאישאומר לצאריזארד"תהרוג את האישה בלהביור" צאריזארד עף מעל האישה ומשתמש בלהביור שיוצר מפיו בגוש ענק. האיש רואה אותך ואומר לך"שמי קייל ואני הורג את מי שבא לי ואת מי שרואה אותי עם הצאריזארד שלי .אך לפנ שאני יהרוג אותך נהערוך קרב פוקימון 1על 1 אתה מספיד אתה מת אתה מנצח נשאר חי אבבל עף אחד עוד לא ניצח אותי אז תמות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אסור 3 מתץקפות
הקרוס עף לאויר ומשתמש באס אורי חזק במיוחד שפפוגע בדיגלט קשות.הרקרוס מיד מבצע שבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה .דיגלט עוד לא הצתאוששו לכן נפגע מהמכת הקרן של הרקרוס.דיגלט מובס בקרב.תום אומר לך"יפה נער נתת פה פייט רציני מאוד היהלי כיף להילחם נגדך.ברכותי זכיתת בתג האדמה והוא מגיש לך את תג האדמה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש בסופת חול שגורמת לגסטלי להיות עיור לכמה שניות.גלייסקור משתמש בניב אש.כול שינו הופכות לאש.גסטלי נפגע מהניב האש קשה בגגל שהוא עוד לא נרפא מהסופת החול של גלייסקור.לפתע גסטלי נופל על האדמה ומובס בקרב.גסטלי נעטף האור אדום ומוחחזר לפוכדור שלו. השומר אומר לך"כל הכבוד הבסת אותי ברכותחי" הוא פותח לך את השער לעיר פחד ואומר לך"תיכנס "[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;700886][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה אומר לרורק"אני מאתגר אותך" רורק אומר לך"בסדר גמור הקרב היה 1 על 1 כאשר הפםוקימון של הריב לא יכול לילחם מפסיד הבנת אסור להחליף פוקימונם.אני מקווה שהתאמנת מספיק כי הקרבהזה עומד להיות שה בשבילך לרות שזה ה1 שלך.אזיאללה בלי דיברים אני מתחיל צא כריננדוס"הכרינדוס של רורק יוצא ורורק אומרלך"תוציא פוקימון ותתקוף ראשוןבקרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]זה עולה 4000$ [/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתהה מוציא את טוטודיל שלך לקרב והוא מיד משתמש בשריטות.ציפורניו של טוטדיל יוצאות ושורטות קשה את פידג'י.פידג'י לא מוותרורץ אל טוטודיל בכל הכח ומשתמש בניקור חזק שפוגע בטוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]האישה אומרת לך"אין לך זמן לשאול שאלות ברח מפה עוד מעט הואיגיע לפה וגם יהרוג אותך אז תברח ילד" לפתע מןדרך 1 מגיע איש מוזר שנראה ככך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] ולידו יש צאריזארד והאישאומר לצאריזארד"תהרוג את האישה בלהביור" צאריזארד עף מעל האישה ומשתמש בלהביור שיוצר מפיו בגוש ענק. האיש רואה אותך ואומר לך"שמי קייל ואני הורג את מי שבא לי ואת מי שרואה אותי עם הצאריזארד שלי .אך לפנ שאני יהרוג אותך נהערוך קרב פוקימון 1על 1 אתה מספיד אתה מת אתה מנצח נשאר חי אבבל עף אחד עוד לא ניצח אותי אז תמות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אסור 3 מתץקפות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הקרוס עף לאויר ומשתמש באס אורי חזק במיוחד שפפוגע בדיגלט קשות.הרקרוס מיד מבצע שבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה .דיגלט עוד לא הצתאוששו לכן נפגע מהמכת הקרן של הרקרוס.דיגלט מובס בקרב.תום אומר לך"יפה נער נתת פה פייט רציני מאוד היהלי כיף להילחם נגדך.ברכותי זכיתת בתג האדמה והוא מגיש לך את תג האדמה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור משתמש בסופת חול שגורמת לגסטלי להיות עיור לכמה שניות.גלייסקור משתמש בניב אש.כול שינו הופכות לאש.גסטלי נפגע מהניב האש קשה בגגל שהוא עוד לא נרפא מהסופת החול של גלייסקור.לפתע גסטלי נופל על האדמה ומובס בקרב.גסטלי נעטף האור אדום ומוחחזר לפוכדור שלו. השומר אומר לך"כל הכבוד הבסת אותי ברכותחי" הוא פותח לך את השער לעיר פחד ואומר לך"תיכנס "[/COLOR][/B][/quote]
*סליחה לא ידעתי.
"תודה רבה לך תום, זכיתי בתג האדמה" אני אומר.
-
[quote][B][COLOR=#00bfff]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#00bfff]זה עולה 4000$ [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#00bfff]אתהה מוציא את טוטודיל שלך לקרב והוא מיד משתמש בשריטות.ציפורניו של טוטדיל יוצאות ושורטות קשה את פידג'י.פידג'י לא מוותרורץ אל טוטודיל בכל הכח ומשתמש בניקור חזק שפוגע בטוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]אני מסכים...התבלבלת יש לי סקוירטל...
"סקוירטל שוב דחיפה בכל הכוח!"אצעק אליו"ומייד אחר כך זנק לשמיים וצלול עם עוד אקדח מים חזק!
-
[QUOTE=Eustass Kid;700886][B][COLOR="Blue"]תומר
אתה אומר לרורק"אני מאתגר אותך" רורק אומר לך"בסדר גמור הקרב היה 1 על 1 כאשר הפםוקימון של הריב לא יכול לילחם מפסיד הבנת אסור להחליף פוקימונם.אני מקווה שהתאמנת מספיק כי הקרבהזה עומד להיות שה בשבילך לרות שזה ה1 שלך.אזיאללה בלי דיברים אני מתחיל צא כריננדוס"הכרינדוס של רורק יוצא ורורק אומרלך"תוציא פוקימון ותתקוף ראשוןבקרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]ג'וני
זה עולה 4000$
אתהה מוציא את טוטודיל שלך לקרב והוא מיד משתמש בשריטות.ציפורניו של טוטדיל יוצאות ושורטות קשה את פידג'י.פידג'י לא מוותרורץ אל טוטודיל בכל הכח ומשתמש בניקור חזק שפוגע בטוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
האישה אומרת לך"אין לך זמן לשאול שאלות ברח מפה עוד מעט הואיגיע לפה וגם יהרוג אותך אז תברח ילד" לפתע מןדרך 1 מגיע איש מוזר שנראה ככך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] ולידו יש צאריזארד והאישאומר לצאריזארד"תהרוג את האישה בלהביור" צאריזארד עף מעל האישה ומשתמש בלהביור שיוצר מפיו בגוש ענק. האיש רואה אותך ואומר לך"שמי קייל ואני הורג את מי שבא לי ואת מי שרואה אותי עם הצאריזארד שלי .אך לפנ שאני יהרוג אותך נהערוך קרב פוקימון 1על 1 אתה מספיד אתה מת אתה מנצח נשאר חי אבבל עף אחד עוד לא ניצח אותי אז תמות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אסור 3 מתץקפות
הקרוס עף לאויר ומשתמש באס אורי חזק במיוחד שפפוגע בדיגלט קשות.הרקרוס מיד מבצע שבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה .דיגלט עוד לא הצתאוששו לכן נפגע מהמכת הקרן של הרקרוס.דיגלט מובס בקרב.תום אומר לך"יפה נער נתת פה פייט רציני מאוד היהלי כיף להילחם נגדך.ברכותי זכיתת בתג האדמה והוא מגיש לך את תג האדמה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש בסופת חול שגורמת לגסטלי להיות עיור לכמה שניות.גלייסקור משתמש בניב אש.כול שינו הופכות לאש.גסטלי נפגע מהניב האש קשה בגגל שהוא עוד לא נרפא מהסופת החול של גלייסקור.לפתע גסטלי נופל על האדמה ומובס בקרב.גסטלי נעטף האור אדום ומוחחזר לפוכדור שלו. השומר אומר לך"כל הכבוד הבסת אותי ברכותחי" הוא פותח לך את השער לעיר פחד ואומר לך"תיכנס "[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה שומרוס" אני אומר ונכנס והולך למרכז הפוקימון בשביל לראפות את פוקימוני העייפים
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
תום אומר לך"אין בעד מה היית ריב טוב בהצלחה בהבסת שאר 4המכונים במחוז העשב.כן זכית בתג האדמה" רייין אומר לך"כל הכבוד לך הרקרוס שלך היה מצוין וחזק*מאוד היה לי כיף לצפות בקרב המכון ה1 שלך ננת פייט טוב לתום.אז יאלה בוא נלך למרכז הפוקימונים נרפאאת הפוקימונים דלך ואז נשמיך לממכון ה2.מה אותה אומר לאן נלך עכשיונ ג'ון.תחליט טוב [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
אוקי אני יוריד לך
סקרויטל משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת קשה בפיג'י.ואז מיד סקרויטל משתמש באקדח מים.מפיו של סקרויטל יוצא זרם קטן של מים שפוגע בפיג'י קשות.אך פיג'י לא מוותר ומשתמש שוב במקפת ניקור.המקור של פיג'י הופך ללבן ופוגע בסקרויטל קשות.סקרויטל מתאושש מהמכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
אתה נפרד מן השומר ונכנכס אל העיר.אתהרואה שהעיר מפחידה מאוד והינינים שלה בנוםים במורה מפחידה מאוד.אתה מחפש את המרכז הפוקימונים.*לוקח לך 10 דקות למצוא את המרכז הפוקימונים.אתה רכואה שהמרכז המרכז גם בנוי בצורה מפחידה מאוד.אתה נכנכס אל המרכז הפוקימונים .האחות ג'וי רואה אותך ואומרת לך"מה תרצה לרפא את הפוקימונים שלך אחרי שניצחת את השומר של העיר."[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;698930][B][COLOR="Blue"]מרי
האיש אומר לך"בסדרשם נרשמים"את הולכת לתיבה ומוציה פתק שכתוב עליו שם ופוקימון את כותבת מרי ומרשטופ.כעבור 20 דקות את שומעת את השופט אומר "המתמודדת מרי ועם המרשטופ שלה לעלות"את עולה לבמה והשופט אומר"כדי לעלות לסיסבוב הבא עליך להשיג את מירב הנקודות .תכירי את השופטים"ה1 פרופסור לינה האחת והאגדה. 2האחת ג'ני 3 דון מתצאמת העל."כולם אומרים לך"בהצלחה," השופט אומר"תתחילי מרי ובוא נראהנה אתשווה" [/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקי,צא מרשטוף !
תעשה סיבוב מירית בוץ ותקפיא אותו בקרן קרח כשאתה בתוך הסיבוב תשתמש בגלישה"
-
[quote=Eustass Kid;701136][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]תום אומר לך"אין בעד מה היית ריב טוב בהצלחה בהבסת שאר 4המכונים במחוז העשב.כן זכית בתג האדמה" רייין אומר לך"כל הכבוד לך הרקרוס שלך היה מצוין וחזק*מאוד היה לי כיף לצפות בקרב המכון ה1 שלך ננת פייט טוב לתום.אז יאלה בוא נלך למרכז הפוקימונים נרפאאת הפוקימונים דלך ואז נשמיך לממכון ה2.מה אותה אומר לאן נלך עכשיונ ג'ון.תחליט טוב [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אוקי אני יוריד לך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סקרויטל משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת קשה בפיג'י.ואז מיד סקרויטל משתמש באקדח מים.מפיו של סקרויטל יוצא זרם קטן של מים שפוגע בפיג'י קשות.אך פיג'י לא מוותר ומשתמש שוב במקפת ניקור.המקור של פיג'י הופך ללבן ופוגע בסקרויטל קשות.סקרויטל מתאושש מהמכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתה נפרד מן השומר ונכנכס אל העיר.אתהרואה שהעיר מפחידה מאוד והינינים שלה בנוםים במורה מפחידה מאוד.אתה מחפש את המרכז הפוקימונים.*לוקח לך 10 דקות למצוא את המרכז הפוקימונים.אתה רכואה שהמרכז המרכז גם בנוי בצורה מפחידה מאוד.אתה נכנכס אל המרכז הפוקימונים .האחות ג'וי רואה אותך ואומרת לך"מה תרצה לרפא את הפוקימונים שלך אחרי שניצחת את השומר של העיר."[/COLOR][/B][/quote]
"אני ירפא את הפוקימונים שלי ואז נלך למכון השני" אני אומר.
-
[QUOTE]
[B][COLOR=#0000ff]ג'וני
אוקי אני יוריד לך
סקרויטל משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת קשה בפיג'י.ואז מיד סקרויטל משתמש באקדח מים.מפיו של סקרויטל יוצא זרם קטן של מים שפוגע בפיג'י קשות.אך פיג'י לא מוותר ומשתמש שוב במקפת ניקור.המקור של פיג'י הופך ללבן ופוגע בסקרויטל קשות.סקרויטל מתאושש מהמכה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"קדימה סקוירטל בכל הכוח"אומר ואלחץ על סקוירטל"עכשיו אקדח מים,ובזמן שאתה משתמש באקדח המים השתמש בדחיפה חזקה,נסה שלא לעלף אותו!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;700886][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב תמיד יש פעם ראשונה!" אומר לו ואוציא את סינדקוויל. "סינדקוויל,זה הקרב של החיים שלנו! אנחנו חייבים לגבור עליו לא משנה כמה הוא גדול וחזק! אל תשכח שאתה קטן,לא חלש וגם זריז מאוד!" אומר לסינדקוויל ואחייך.
-
[B][COLOR="Red"]דור
קייל מתעצבן על מה שאמרת לו ואומר לך"אתה עוד תתרחט על המילים שאמרת כרגע לי. צא צאריזארד כנף ברזל על הסינדקויל החלש הזה."צאריזארד עף לשמיים ומשתמש בכנף ברזל כנפיו הופכות ללבנות.בגלל גודלו הקטן של סינדקויל.סינדקויל מצליח בזריזות להתחמק מהכנף הברזל של צאריזארד.צאריזארד מתנגש באדמה ונפגע.קייל מתעצבן שוב ואומר לצאריזארד"להביור עליו" צאריזארד מוציא גוש אש קטן שעומד לפוגע בסינדקוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
סקרויטל משתתמש באקדח מים.מפיו של סקרויטל יוצא פץ מים חזק וקטן.פיג'י מנסה להתחק מן האקדח המים של סקרויטל אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.סקרויטל משתמש בדחיפה ולא נותן לפיג'י להתאוש.פיג'י נפגע גם מהדחיפה הזאת. פיג'י משתמש ברוח חזקה. בעזרת כנםפיו הוא יוצר רוח חקזה שפוגעת קשהב סקרויטל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ריחין אומר "בסדר יאלה בוא נלך למרכז הפוקימונים.אתם יוצאים מן המכון וכעבור 2 דקות מגעים למרכז הפוקימונים ונכנכסים אל המרכז.אתם אומרים לאחות ג'וי"ריפוי פוקימונים" האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלכם וכעבור דקה חוזרת ומחזירה לכם את הפוקימונים שלכם.אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים ומגיעים לדרך 2 .אתם מטיילים בדרך 2 ורואים ביניין גדול ומוזר באמצע דרך 2.ריין אומר"יאלה נכנכס למבנה המוזר הזה או שנתעלם ממנו ונמשיך בדרכיניו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי
מרשטופ יוצא ומשתמש בירית בוץ.מפיו יוצא יריה של בוץ ואז מרשטופ משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הירית ההנהבוץ של מרשטופ.ובכל כול הזמן הזה מרשדטופ מסתובב במעגלים.ומרשטופ מוסיף לשילוב ההתקפות את מתקפת גלישה.והוא גולש להנאתו בסיבוב.ההקריין אומר" עכשיו נראה את ניקוד השופטים 98 ,99 ן 98 .מרי יש לנו חדשו טובות את עולה לסיבוב הבא ברכותי מרי[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;701238][B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קייל מתעצבן על מה שאמרת לו ואומר לך"אתה עוד תתרחט על המילים שאמרת כרגע לי. צא צאריזארד כנף ברזל על הסינדקויל החלש הזה."צאריזארד עף לשמיים ומשתמש בכנף ברזל כנפיו הופכות ללבנות.בגלל גודלו הקטן של סינדקויל.סינדקויל מצליח בזריזות להתחמק מהכנף הברזל של צאריזארד.צאריזארד מתנגש באדמה ונפגע.קייל מתעצבן שוב ואומר לצאריזארד"להביור עליו" צאריזארד מוציא גוש אש קטן שעומד לפוגע בסינדקוויל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סקרויטל משתתמש באקדח מים.מפיו של סקרויטל יוצא פץ מים חזק וקטן.פיג'י מנסה להתחק מן האקדח המים של סקרויטל אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.סקרויטל משתמש בדחיפה ולא נותן לפיג'י להתאוש.פיג'י נפגע גם מהדחיפה הזאת. פיג'י משתמש ברוח חזקה. בעזרת כנםפיו הוא יוצר רוח חקזה שפוגעת קשהב סקרויטל שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ריחין אומר "בסדר יאלה בוא נלך למרכז הפוקימונים.אתם יוצאים מן המכון וכעבור 2 דקות מגעים למרכז הפוקימונים ונכנכסים אל המרכז.אתם אומרים לאחות ג'וי"ריפוי פוקימונים" האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלכם וכעבור דקה חוזרת ומחזירה לכם את הפוקימונים שלכם.אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים ומגיעים לדרך 2 .אתם מטיילים בדרך 2 ורואים ביניין גדול ומוזר באמצע דרך 2.ריין אומר"יאלה נכנכס למבנה המוזר הזה או שנתעלם ממנו ונמשיך בדרכיניו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]מרשטופ יוצא ומשתמש בירית בוץ.מפיו יוצא יריה של בוץ ואז מרשטופ משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הירית ההנהבוץ של מרשטופ.ובכל כול הזמן הזה מרשדטופ מסתובב במעגלים.ומרשטופ מוסיף לשילוב ההתקפות את מתקפת גלישה.והוא גולש להנאתו בסיבוב.ההקריין אומר" עכשיו נראה את ניקוד השופטים 98 ,99 ן 98 .מרי יש לנו חדשו טובות את עולה לסיבוב הבא ברכותי מרי[/COLOR][/B][/quote]
"נכנס, אני חושד שזה הבסיס של מי שנסו לגנוב את גראדון".