יש לי רעיון חזק לסיפור Xd
Printable View
יש לי רעיון חזק לסיפור Xd
פיספסתי משהו שלא היתי פה?
לא ממש
[quote=לוקאס;922630]לא ממש[/quote]
אוקי
טוב?
עידוס חזר לחפור פה
עלילה לסיפור שלי ודמויות מה אתם אומרים?
עלילה
ביום בהיר אחד במעבדה שנבנת במדינה נידחת ישבו 3 מדענים וצבא של 10 מתנקשים המדענים עבדו שעות על גבי שעות על המוצר והגיעו עליו: "מכונת מעבר לטלוויזיה" הם קראו לה הם הסבירו שהאנשים הנכנסים לתוכה נכנסים למציאות מדומה בטלוויזיה ולעשות שם מה שהם רוצים () והילדים רואים את זה בטלוויזיה... בין המתנקשים הלכו לבליץ' המומינים יויו האקושו (כנראה שהם שנאו אנימות) וכו' אחד מהם נקרא לוקאס והוא נכנס לפוקימון (העונה ה 1-14 שנוצרה בשנת 2013) מהסיבה שבילדותו הוא מת על התוכנית הזאת אבל לעגו לו...
דמויות ראשיות
לוקאס- נער ששונא, מתעב א תהסידרה פוקימון ונכנס לתוכה כדי להרוג כל מה שיש שם.יש לו שיער גלי וחום והוא רזה בגובה 1.81 והנשק שלו הוא סכין ואקדח.
ג'יימס- חבר של לוקאס שגם הוא שונא את הסדרה ובא איתו לתוכה. הנשק שלו הוא אגרופן עם חודים.
[quote=לוקאס;922638]עלילה לסיפור שלי ודמויות מה אתם אומרים?
עלילה
ביום בהיר אחד במעבדה שנבנת במדינה נידחת ישבו 3 מדענים וצבא של 10 מתנקשים המדענים עבדו שעות על גבי שעות על המוצר והגיעו עליו: "מכונת מעבר לטלוויזיה" הם קראו לה הם הסבירו שהאנשים הנכנסים לתוכה נכנסים למציאות מדומה בטלוויזיה ולעשות שם מה שהם רוצים () והילדים רואים את זה בטלוויזיה... בין המתנקשים הלכו לבליץ' המומינים יויו האקושו (כנראה שהם שנאו אנימות) וכו' אחד מהם נקרא לוקאס והוא נכנס לפוקימון (העונה ה 1-14 שנוצרה בשנת 2013) מהסיבה שבילדותו הוא מת על התוכנית הזאת אבל לעגו לו...
דמויות ראשיות
לוקאס- נער ששונא, מתעב א תהסידרה פוקימון ונכנס לתוכה כדי להרוג כל מה שיש שם.יש לו שיער גלי וחום והוא רזה בגובה 1.81 והנשק שלו הוא סכין ואקדח.
ג'יימס- חבר של לוקאס שגם הוא שונא את הסדרה ובא איתו לתוכה. הנשק שלו הוא אגרופן עם חודים.[/quote]
איזה נחמדים המתנקשים הם הורסים אנימות גרועות D:,שייכנסו גם לאח הגדול D:
[quote=לוקאס;922638]עלילה לסיפור שלי ודמויות מה אתם אומרים?
עלילה
דמויות ראשיות
ג'יימס- חבר של לוקאס שגם הוא שונא את הסדרה ובא איתו לתוכה. הנשק שלו הוא אגרופן עם חודים.[/quote]
מגניב אנשים שונאי אנימות
לעלילה לסיפור שלי ודמויות מה אתם אומרים?
[QUOTE=לוקאס;922638]עלילה לסיפור שלי ודמויות מה אתם אומרים?
עלילה
דמויות ראשיות
ג'יימס- חבר של לוקאס שגם הוא שונא את הסדרה ובא איתו לתוכה. הנשק שלו הוא אגרופן עם חודים.[/QUOTE]
נשמע רעיון נחמד,יהיה כיף לראות סוף סוף את אש ופיקאצ'ו מתים ואותך על הצ'אריזרד של אש ז''ל(סתם רעיון).
אגב,אני מנחש שהסיפור הוא בעצם עליך,רק בגירסה דימונית יותר-מישהו ששונא פוקימון היום בגלל שבעבר הוא אהב את זה,אבל כולם לעגו לו על זה........
אגב,העונה ה-14 של פוקימון משודרת היום,לא בעו 3 שנים:doubt:
[quote=l25;922643]נשמע רעיון נחמד,יהיה כיף לראות סוף סוף את אש ופיקאצ'ו מתים ואותך על הצ'אריזרד של אש ז''ל(סתם רעיון).
אגב,אני מנחש שהסיפור הוא בעצם עליך,רק בגירסה דימונית יותר-מישהו ששונא פוקימון היום בגלל שבעבר הוא אהב את זה,אבל כולם לעגו לו על זה........[/quote]
אכן Xd
חזרתי
הי תומר
היי ליאור על מה מדברים?
תסתכלו את כל האשכולות שidos055 פתח במשוב...